banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 203 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Feb 2013, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
meseceva_kci je napisao:
Ne znam da li sam citirala pravi post, ali čini mi se da ti forum doživljavaš kao gladijatorsku arenu, najjači ostaju i to je to. Ne znam šta ti znači to "istjeraš svoje" "boriš se za mjesto pod suncem" i slične floskule koje plasiraš. Ja ne znam za slučaj da je forumaš forumaša ubijedio u nešto, to i nije poenta foruma, izneseš mišljenje, nekom se dopada, nekom ne, na osnovu toga se formira diskusija, zamre poslije X strana, za par godina se pojavi mlada snaga koja ima potpuno različito mišljenje na osnovu iskustva i tako u krug...

Loše ti se čini Mjesečeva šćeri. :)
Ako pratiš forum kao što kažeš onda si fulala 100%

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 00:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
I ozeni li Shakal na kraju? :D

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 00:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
skeva je napisao:
Znaci li ti ista rijec "sendvic"? 8)

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 01:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Ako je "kći polumjesečine" mora da je i ona neka lijaba, pa se ustručava pisati po vorumu da je ne bi prokljuvili.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 07:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Shabban je napisao:
I ozeni li Shakal na kraju? :D

Omladinac, da li si ti to ljubomoran? :D

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 07:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
_зока je napisao:
apokalipto je napisao:
Evo npr mi imamo gradski portal ali npr na lokalnom radiju se vrti reklama o tom portalu i na mnogim mjestima u gradu je sprejem ispisano ime portala da li nesto od ovo dvoje postoji kod vas ?

Nisam čitao dalje od ovoga posta ali pretpostavljam da je taj portal komercijalan i da je vlasniku u cilju da zaradi koji dinar, a da bi ga zaradio mora malo uložiti u reklamu. Ovaj forum nije takvoga profila i svome vlasniku donosi samo troškove, a ne prihode.
Btw, forum je prevaziđena forma internet komunikacije kao što je prije njega prevazićen chat. Sada je aktuelan fejs, sutra ko zna šta drugo....

Ne radio vrti reklamu besplatno provjereno :) a koliko sprej kosta ne znam

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
meseceva_kci je napisao:
Htjela bih da se osvrnem na ovo:

Citiraj:
Prvu i osnovnu grešku prave ljudi koji uopređuju kvalitet i posjećenost foruma nekada i sada je to što ne razmatraju to sa stanovištva toga da je forum nekada bio sastavni dio blic.net stranice. Biti podržan od prvog ozbiljnijeg internet provajdera u državi ili gradu nije mala stvar.

Ne znam ništa o posjećenosti, ali o kvalitetu mogu reći da forum čine članovi. Kvalitetni forumaši su mahom isparili (ostarili, banovani, oženili se, prestalo im biti zanimljivo itd). To samo po sebi nije loše, ali se na većini tema desi ono što se desilo i ovoj, ljudi se zapričaju i kad kažem ljudi mislim na pojedince, jer to uopšte nije offtopic, kvalitetna priča se vidi u tragovima, ostalo je naprosto spam.

Donekle si u pravu. Dosta kvalitetnih članova jeste napustilo forum ali nedostatak podrške od Aneksa koji je odlučio da ga forum više ne zanima je doveo do toga da se smanji i broj posjeta forumu, a samim tim i dolazak novih forumaša,kvalitetnih i nekvalitetnih....Jbg, ja sam se prvi ovde pojavio zato što sam provjeravao mail na blicu i vidio link ka forumu...

@apokalipto
Mora radio tu imati neki interese....Ili je isti gazda, ili su jarani, ili se reklamiraju međusobno.....Ako vrte reklamu mufte onda su blentavi....

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zoka @

Mala je carsija svako svakog zna tako da svi smo mi donekle ovdje jarani :) neki deal oni imaju sigurno ali nisam previse upucen u to..

Dogovorite sa nekom svojom lokalnom radio stanicom i reklamirajte se medjusobno to je najbolje vjerujem da bi bilo vise clanova ovdje.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 10:39
Ovom forumu nije potrebna nikakva reklama, ko zeli pristupiti na banjalucki forum dovoljno je da ugugla banja luka forum i odmah ce naci ovaj forum. A da li ce biti aktivan na njemu to je druga prica.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

laguna je napisao:
Ovom forumu nije potrebna nikakva reklama, ko zeli pristupiti na banjalucki forum dovoljno je da ugugla banja luka forum i odmah ce naci ovaj forum. A da li ce biti aktivan na njemu to je druga prica.

A kako da cuje za forum vjerujem da postoji masa banjalucana da ne govorim o ostalima koji i ne znaju da postoji ovaj forum ali ako cuju na radiju e to je druga stvar....

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vise ljudi koristi internet nego sto slusa odredjenu radio stanicu. I zna naci ono sta ga zanima...lako...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ama apokaliptiko nije ovo biznis pa da se juri reklama. Covjek placa troskove iz svog dzepa. Kada mu dosadi onda ce to zadovoljstvo prepustiti nekom drugom ili ce jednostavno sve ugasiti.

I to je to. Ti ako mislis da moze bolje, Boze dragi, internet je pun potencijalnih forumasa :D

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
A skontajte vi da svi starimo/te. Nekad vam je bilo zanimljivo jer je bilo vasih drugara, sad su se ozenili, udali, dosadio im forum ili nesto peto, a vi ste ostali kao dinosaurusi svog vremena i normalno da se ne snalazite najbolje. :D Tako ce i meni doci jednog dana, vrijeme neumoljivo tece... cak ce i Tns da ostari.

Poslednji put menjao shakal dana 16 Feb 2013, 09:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ovo je odlican forum...samo kad bi se dobronamjerno shvatile stvari recene na ovoj temi, ovaj forum bi ozivio...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

laguna je napisao:
Vise ljudi koristi internet nego sto slusa odredjenu radio stanicu. I zna naci ono sta ga zanima...lako...

Radio se slusa vise nego sto mislis :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
shakal je napisao:
A skontajte vi da svi starimo/te. Nekad vam je bilo zanimljivo jer je bilo vasih drugara, sad su se ozenili, udali, dosadio im forum ili nesto peto, a vi ste ostali kao dinosaurusi svog vremena i normalno da se ne snalazite najbolje. :D Tako ce i meni doci jednog dana, vrijeme neumoljivo tece...

Ako bog i ovaj časni krs' (sad me zamislite kako se krstim) dadnu, i mi ćemo jednog dana imati socijalni život...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Hocemo. Ti i Alki cete vas odnos ozvaniciti pred zakonom a ja cu napokon naci curu koja me nece ostaviti i udati se.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 12:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
osamstotinazena je napisao:
Dobro došla, mesečeva_kći! :)

Nadam se da ćeš češće dolaziti i osvježiti forumsku uprđenu atmosferu nekim svježim mirisom citrona sa mjeseca (ne znam zašto, ali kad pomislim na to kako bi mjesec mogao da miriše, uvijek mi je neki citrus u nozdrvama :) )

Ne znam ni ja šta bješe Popketu, ovaj post baš ne liči na njega, i žalim što nisi naišla na neki njegov pametniji slovarnik. A ima ih. :)

Hvala 800, znaš da si me natjerala da i zamislim kako bi mjesec mogao da miriše. :)

Po meni je post sasvim na mjestu, u najmanju ruku je bar iskren. Još jednom hvala na dobrodošlici. :)

Talija je napisao:
Loše ti se čini Mjesečeva šćeri. :)
Ako pratiš forum kao što kažeš onda si fulala 100%

Ok. :fadein:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 13:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Aaaa, a moj kumentar nisi prokumentarisala, objesćuse!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 00:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
laguna je napisao:

Radio se slusa vise nego sto mislis :wink:

Ja radio slusam samo dok se vozim. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 203 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]