banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 22:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 970 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 49  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2013, 22:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Veceras je opasan koncert u Domu omladine...Sviraju "Pasi" (kao "Psi" al' iz zajebancije...) iz Hrvatske, trenutno jedan od najboljih pank bendova regije, a prije njih su grozniumovi "Deer in the Headlights". Ja cijeli dan kontam kako idem sigurno na koncert i sad mi se toliko spava da vjerovatno necu pogledati ni pola filma, a kamoli koncert zbog kojeg treba cak i izaci. Ko me tjer'o da ustajem ko vampir u 7 kad ne moram. Ako ima neko normalan ko nije ovolika penzija ko ja nek' trci tamo odma', nece se zajebati garantovano.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 02:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
:) sad stigao kući , s obziram da je kijamet dobro je došlo ljudi što je došlo ---
I ja sam se budio u 7 ujutro - no nastavio spavit do pola 1 pa rundu od pola 2 do 6 :) ,
nema šta još jedna svirka u domu

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 13:26 
Veteran
Veteran

Spiritual Subway, Banjaluka, dveiljadeidruga
klik voi viewtopic.php?f=30&t=62617

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 01:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Metal je u Banjaluci bas propao, ja nzm jel ima neki dosta dobar metal bend iz Banjaluke osim Tankera......
Punk se jos drzi koliko toliko, Grupna Terapija je odlicna, Abort US takodje, Ispad sjajan i dalje ali fali nam mladih nada.....dobro, ovi Abortusi su mladji a i Grupna ima par mladjih clanova.....nzm sta je bilo sa Glazgovim i ostalim starijim pankerima....sve u svemu pank scena se jos drzi u odnosu na metal....
A sto se tice rocka tu smo nekako i najjaci mozda ali treba ih vise medijski podrzati....i Auroru i Obavjestenje a ko zna koliko jos ima dobrih samo ne dovoljno podrzanih rock bendova....preslusacu veceras neke koje ste postavili na ovoj temi pa cu reci misljenje :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 01:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I da, zasto Neuro ne radi svirke?
Ono je bas opak bend, ubise puru ljudi

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 01:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Imas par dobrih metall bendova osim Tankera. My Last Suicide, As i fall (ne znam rade li ista vise posle izbacivanja Darija iz grupe), Departed (Banja Luka-Bihac), treseri Aggressor, Martinih 110 blek bendova i jos par mladjih bendica.... Nije bas da je mrtvo, ali da moze bolje, definitivno moze....

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 01:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E da My Last Suicide sam isto slusao jednom prilikom a i vidio sam ih na onom Poprokautu.....
Ma naravno da moze bolje, nzm jel do mene ali kao da je nekad metal scena bila jaca ovdje kod nas....

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 01:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

M ti si tad vjerovatno bio mnogo zagrijaniji nego sada :D Al sto jest jest, ja nikad necu prezaliti Monument :)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 01:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Monument, Interfektor cini mi se da je bio....kako se tada prasilo u starom Getu :D
A ja imao 40 kila tada, nisam u sutku smio ni uci, sada kada bih usao u sutku kako bih pobacao one klince hahahah :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 01:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nema vise ni sutka da valja, ove mladje generacije su mi nekako tanke :) . Najvise sam volio otici isutati se sa starim banjaluckim pankerima na nekoj svirci tipa Trule Koalicije i sl. E to su sutke bile :D ... Ovi metalci kao da hljeba ne jedu, sve nesto mrsavo (cast izuzecima) :) . Zadnja sutka da je valjala bila je na SMFu i Goblinima po malo :)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 02:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ajoj pankeri su se uvijek najbolje sutali, to je opste poznato :D
Mislim da je i danas tako, nisu ljudi nimalo duha izgubili....to se cijeni.....zato je meni ta nasa punk scena a i ova regionalna draza od metalaca, nekako su pankeri iskreniji jbg :D
A mozda i moj mozak ne moze vise da svari vise od 4 akorda :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
NEURO ne radi svirke jer se trenutno bavimo završnom fazom aranžiranja pjesama pred ulazak u studio.
Oni koji žele čuti ovaj bend uživo mogu doći na koncert koji ćemo održati zajedno sa bendom Aurora u sali Prnjavorskog Doma Kulture 02. marta, nakon čega se mjesec dana zatvaramo u studio i snimamo materijal za album. Svirke bi trebale da krenu sa prvim lijepim danima...

U međuvremenu se radi punom parom, pa tako juče završih još jednu pjesmu. A budući da je ovaj bend dio BL scene, evo je...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tevs6WsN4nE[/youtube]

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tiki bez uvrede ikakve ali ovaj bend je takvo isforsirano sranje da je to nevjerovatno :)
Kapiram da se klinci loze na ovaj fazon i taj neki pop koji se gura na nacionalnoj televiziji u vidu Aleksandrije i Vanje ali jadna nam scena sa pederskim bendicima i njihovom pederskom muzikom :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
agejn :-? :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nzm ja nista, nisam ucestvovao u ranijim raspravama, ovo samo kazem sa stava slusaoca :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja sam na prvu, slušajući prije Demofesta onu pjesmu Vanje the Frog, "zbog moga nemira, svemira", pomislio "o bože, kakav bljutav pop". Prije mjesec-dva, čujem opet tu pjesmu, pa opet, da bih se kasnije uhvatio kako je mumlam u autu (išla je na nekom radiju taman). To samo po sebi ne znači mnogo, ali mi je sad ta pjesma sasvim draga. Malo podsjeća na Natalie Imbruglia "doesn't wanna make a bad impression" ili tako nekako, ali mi je ova Vanjina čak i bolja. Mada, i dalje se nadam da će početi raditi neku malo hrabriju muziku, kontam da je sposobna za to, ovo do sad mi je još neka sigurica koju bi mogao da pjeva i neko sa mnogo manje talenta i sa mnogo lošijim bendom iza sebe.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ima i toga donekle :)
Cura koja ima tako dobre muzicare iza sebe mora poceti da pravi ozbiljnije pjesmice....inace postaje smijesno :)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Shabban je napisao:
Tiki bez uvrede ikakve ali ovaj bend je takvo isforsirano sranje da je to nevjerovatno :)
Kapiram da se klinci loze na ovaj fazon i taj neki pop koji se gura na nacionalnoj televiziji u vidu Aleksandrije i Vanje ali jadna nam scena sa pederskim bendicima i njihovom pederskom muzikom :D

Nemam običaj da se vrijeđam kada se nekome ne sviđa nešto što sam radio. To je sasvim OK.

S druge strane, činjenica je da su pomenuti bendovi pronašli način da promovišu svoju muziku i to je takođe OK. Ostali nastavljaju udarati glavom u zid, pa ko prije popusti :)

Da se ne ponavljam, svoje mišljenje o svemu tome sam ranije iznio, pa ako te zanima skrolaj malo.

pozz

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Prije mjesec-dva, čujem opet tu pjesmu, pa opet, da bih se kasnije uhvatio kako je mumlam u autu (išla je na nekom radiju taman). To samo po sebi ne znači mnogo, ali mi je sad ta pjesma sasvim draga. Malo podsjeća na Natalie Imbruglia "doesn't wanna make a bad impression" ili tako nekako, ali mi je ova Vanjina čak i bolja.

Stariš! :tshirt:

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 02:33 
Veteran
Veteran

Nije meni ovo "mnogo isforsirano"...Klasičan pop, kao Kristina Kovač, Ana Stanić, neka normalna ženska muzika. Čak je vrlo dobro kao podloga za konzumiranje zavodništva :)(jest da bi u takvoj situaciji bilo jako čudno da mi se Dado, Djurica i Šaba motaju po mislima :lol: )
E ovo je Tiki bend ko za tebe...Malo pop, malo funky, opuštena atmosfera, simpatični neki krelci, malo crnci, malo bijelci :lol: .
Pjesma je Ok, pomalo romantična, k'o s radia nešto onako, uz vožnju na more.

Poslednji put menjao nasmjeshiti luzer dana 16 Feb 2013, 02:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 970 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]