banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 11:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 06 Feb 2013, 10:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Apr 2011, 20:10
mara- je napisao:
Ja ne znam šta je sa vama, kakve veze bhtelekom ima sa mtel-om? Nikakve. Može li od vas neko uzeti njihov ADSL ili TV? Ne može. Oni jedno drugom nisu konkurencija i boli mtel ona stvar šta oni rade. Jedina konkurencija mtelu je Elta koliko vidim.

vidis koliko ne znas.... i jedan i drugi operater imaju pravo poslovati na citavoj teritoriji, imam druga koji recimo zivi u Bihacu... ima u mogucnosti i mtel i BH telekom, nedavno je mtel otvorio poslovnicu u Sarajevu... takodje su konkurencija, i X ostalih mjesta , pogotovo granicnih izmedju FBiH i RS, to jedno, a drugo, ne mogu vise da prosipaju folove da su najbolji operater i da su prvi, jer nisu, ocigledno imaju jacu konkurenciju, a o mobilnom internetu da i ne pricam, i telefonima, tu imaju 100% pokrivenost signalom i jedan i drugi operater... a korisnici sva tri telekom operatera imaju pravo na prenos postojeceg broja u bilo koju mrezu :)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Кол'ко ја видим, тренутно је најбоља опција пренос не броја, него корисника, у неку другу мрежу, мислим, страну, мислим преко гране, ко год може... :(

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 11:20 
Početnik
Početnik

sinip je napisao:
Кол'ко ја видим, тренутно је најбоља опција пренос не броја, него корисника, у неку другу мрежу, мислим, страну, мислим преко гране, ко год може... :(

Видиш, о томе нисам размишљао, можда се чак роминг исплати више него мтел, хахахахаха

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 11:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
cudrax je napisao:
mara- je napisao:
Ja ne znam šta je sa vama, kakve veze bhtelekom ima sa mtel-om? Nikakve. Može li od vas neko uzeti njihov ADSL ili TV? Ne može. Oni jedno drugom nisu konkurencija i boli mtel ona stvar šta oni rade. Jedina konkurencija mtelu je Elta koliko vidim.

vidis koliko ne znas.... i jedan i drugi operater imaju pravo poslovati na citavoj teritoriji, imam druga koji recimo zivi u Bihacu... ima u mogucnosti i mtel i BH telekom, nedavno je mtel otvorio poslovnicu u Sarajevu... takodje su konkurencija, i X ostalih mjesta , pogotovo granicnih izmedju FBiH i RS, to jedno, a drugo, ne mogu vise da prosipaju folove da su najbolji operater i da su prvi, jer nisu, ocigledno imaju jacu konkurenciju, a o mobilnom internetu da i ne pricam, i telefonima, tu imaju 100% pokrivenost signalom i jedan i drugi operater... a korisnici sva tri telekom operatera imaju pravo na prenos postojeceg broja u bilo koju mrezu :)

Ja još ni za koga nisam čuo da ima tu mogućnost, a znam ljude koji žive na granici. Sve i da je to tačno, a nije, tih ljudi je 1%, dakle što se tiče adsl-a i iptv oni nisu konkurencija. Bhtelekom ima svoje probleme kojih ih razvaljuju a to nije mtel nego logosoft i telemah a ima ih još. Ne znam odakle si, ali mtel odavno ima više poslovnica u Sarajevu što opet nema veze sa adsl-om i iptv-om.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 12:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2012, 00:48
Ama bitno je da tu neko odma do tebe ima duplo ili troduplo bolju stvar za iste ili manje pare pa ce ti se svijest probuditi i skontaces da te ovi tvoji hebu u zdrav mozak...e to je bitno pa onda i sta ces ti poduzeti po tom pitanju...mi smo narod naviknut da cutimo i trpimo nazalost al ce se i to jednom promjeniti...Ja bih sve ove iz mtela zajedno sa direktorima poslao u bh telekom na brzinsku obuku oko tehnike,standarda,znanja,lijepog ponasanja....obrcu pola milijarde godisnje a kupuju opremu,telefone ma sve zivo sto ni moja baba ne bi kupila,sve sama istorija,jeftino,zastarilo,izbaceno,smijesno,... :D a cijene su ima itekako u korak sa vremenom,zapadom i mnogo vece...ima tu i glupih i onih sto se prave glupi i onih sto peru ruke i onih sto peru pare ma svega al jedno je sigurno gule i varaju ovaj napaceni i neinformisani narod!Cast izuzetcima koji su manjina.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 12:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Recimo, mi se odlučimo da to više ne trpimo i uradimo... šta???

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 12:41 
Početnik
Početnik

I ne produzimo ugovor sa okupatorom, nego fino placam duplo manje kod lokalnog operatera :)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Predjes kod drugog operatera ili ti niko ne treba ako su svi isti....zamisli da danas 10000 ljudi odjavi fixni ili net ili open,ili isto toliko nazove i trazi vecu brzinu ili recimo hd stb mislis da bi ovu pjesmu pjevali?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 12:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Jeste, da takva ponuda postoji. Ima kod komšije, preko grane ne pomaže...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 12:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ja sam njih dobro srezao,sa open trio plus na trio,dodatni stb,tri mobilna broja iz kuce...kad bi svi toliko bilo bi odlicno :D....ovo sto je ostalo drzim jos do marta ako ne promjene nesto ide i ostatak ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 13:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Lako je onome ko ima mogućnost, a većina ih nema. Ja nemam ništa drugo uzeti nego mtel. A ta priča da mtel uči od bhtelekoma je niđe veze. Da se razumijemo, nisam na mtel-ovoj strani, nego znam da ljudi iz bhtelekom uopšte nisu ljubazni, pojma nemaju kao ovi u mtel-u, čast izuzecima, nego oni sve ovo čine zato što oni imaju jaku konkurenciju, kao što sam rekao Logosoft i Telemah. Donedavno su oni jedini bili sa onim glupim paketima od po gigu dvije mjesečno, čim se ovi pojaviše, odjednom flet uvedoše, tako i sa ovom sada ponudom.

Meni je samo jedna dobra stvar kod mtel-a, što se interneta tiče, a to je da nema ovog glupog sranja od fleta na fer osnovi, to je ne viđena glupost, nikad ne bih izabrao takav provajder.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 13:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

E tu smo,konkurencija je pokretac svega :) Ma znam ja da su i ovi bh 0 ali ima i ispod -1 hahahahha...sa najboljim i najvecim se ne mozes ni svrstati a kamoli od njih uciti a jos smo i komsije pa reko zbog toga :D Salu na stranu pogledaj malo njihovu televiziju,opcije,mogucnosti,brzine interneta....ok ljudi su poceli da se razvijaju,nikad nije kasno a mi tapkamo u mjestu ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 16:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Jun 2010, 21:37
ok stvarno mi nije jasno sta to BH telekom ima tako sjajno? :)
losiji IPTV po vrsti kanala? internet koji nije Flat rate?

jedino sto imaju dobro je u mobilnoj 10+10 metoda tarifiranja. Ali i u mtelu ako ne izberete neki od mojih mixeva mozete imati to isto.

zao mi je sto branim mtel ali samo ne vidim sta je kod konkurencije bolje

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 17:18 
Početnik
Početnik

keva je napisao:
ok stvarno mi nije jasno sta to BH telekom ima tako sjajno? :)
losiji IPTV po vrsti kanala? internet koji nije Flat rate?

jedino sto imaju dobro je u mobilnoj 10+10 metoda tarifiranja. Ali i u mtelu ako ne izberete neki od mojih mixeva mozete imati to isto.

zao mi je sto branim mtel ali samo ne vidim sta je kod konkurencije bolje

Ti si brate malo zalutao, evo ti link pa pogledaj nove brzine BH telekoma, i flat rate su sve... nema ogranicenja... to je davno ukinuto...
Minmalna brzina kod njih je od sad 5/384 Mb....

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5abfdab53a4.html

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 17:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Prestanite kakiti o BH telekomu. Ja samo ne znam koji ce vam .urac Mtel IPTV ako je toliko los. Imali ste testnu fazu, ne svidja vam se ne nastavljate sa koristenjem i kraj price. Usput, jesam li ja corav ili ovi vasi BH nemaju RTS 1 i 2, B92/

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 19:20 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Maj 2012, 22:00
Dobra utakmica Slovenija-BiH, jeste neko crnilo na ekranu pretpostavljam da igraju bez reflektora.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
tolike najave ovdje kad ono prc na Face :D

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Do m:tel-a je. Na satelitu Face radi normalno.
Možda i kod ovih proradi do pola 9.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2013, 05:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Je*o vas BH telekom, ne bih bio njihov korisnik makar ništa ne gledao na TV-u. I hvala Bogu, ne možeš postati korisnik BH Telekom ADSL-a i IPTV-a ako živiš u R.Srpskoj, samo mobilnog telefona, a možda i fiksnog.

Ps: Nego, ovu temu treba preimenovati u ,,m:tel IPTV''. Nema više smisla da se zove IPTV u Banja Luci kad se odnosi na čitavu RS a radi se samo o m:telu.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2013, 09:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Jun 2010, 21:37
cudrax je napisao:

Ti si brate malo zalutao, evo ti link pa pogledaj nove brzine BH telekoma, i flat rate su sve... nema ogranicenja... to je davno ukinuto...
Minmalna brzina kod njih je od sad 5/384 Mb....

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5abfdab53a4.html

koliko vidim na linku sto si mi poslao na svim paketima pise "neograničeno korištenje na fer osnovi" sto znaci da nije flat vec da je pola od flat-a,
a sto se tice brzine njihov IPTV tek sad ima brzinu koji ima i mtel

isto, sto se tice kanala nemaju ni HBO ni Cinemax

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]