banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 18:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Feb 2013, 07:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Jul 2012, 09:57
Pozdrav forumasi, htjeo bi znati dali se moze dopuniti mtel'ova kartica preko interneta ili slicno, posto bi volio da koristim isti broj a ne da uzimam novi svako ljeto volio bi znati dali se moze nekako doplatiti racun preko interneta, sms'a ili slicno..

Pozdrav..

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 07:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa neka ti neko uplati 10 maraka na tvoj broj. A sledeci put kupis karticu sa kodom za dopunu. Mozes dopunjavati i kad si u inostranstvu.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 07:37 
Pripravnik
Pripravnik

The_new_Statesman je napisao:
Pa neka ti neko uplati 10 maraka na tvoj broj. A sledeci put kupis karticu sa kodom za dopunu. Mozes dopunjavati i kad si u inostranstvu.

Ma tako sam radio vec 2 godine, mrsko mi moliti druge za dopunu haha.
A kakva je to kartica sa kodom?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 08:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Obicna sarena kartica sa kodom za dopunu. Imas ih u posti i na ponekom kiosku, pumpi... Mislim, od 5, 10 i 50 KM

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
Ja isto imam karticu koju ne koristim cesto , dopunim 20KM i onda mi ponosti ili stornira .. Skine mi 20KM ali mi produzi trajanje racina najmanje za 2 mjeseca ..
A kada bi tako uradio sa 50KM produzilo bi i vise :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja tebe nista ne razumijem... Njemu je dovoljno da u dva navrata ubaci po cenera i ima aktivan broj na ljeto.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Kako ti ponisiti? Poslije izvjesnog datuma blokiraju ti poziv i sms ali cim doplatis novi iznos, na racunu ti pokazuje kompletnu sumu koju imas. Ko ide jednom godisnje, to mu je dovoljno da se ne ugasi broj.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 09:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Možeš dopuniti m:tel broj preko Interneta. Ja to stalno radim sad. Ne idem na kiosk da kupujem dopune.
Evo ti Internet stranica preko koje možeš dopuniti. Samo klikni na eDopune i pratiš dalje korake. Prosto k'o pasulj.
Naravno trebaš imati karticu za kupovinu preko Interneta.
Internet stranica:

http://www.financ.ba/

Pozdrav,

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 11:11 
Pripravnik
Pripravnik

Hvala vam ljudi!! Ja sam ljetos 50km dopunio i vazilo mi je do pocetka januara ove godine, onda sam 20km napunio preko drugara dole i sad mi vrijedi do maja. A mislio sam lakse mi je da sam dopunim nego da druge pitam za to. A probacu bas ovo nemz preporucio. Hvala vam!

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma da li ces nekoj firmi ostavljati broj kartice iako im trgovina nije osnovno zanimanje?

Ti sa tog broja mozes zvati i slati sms do kraja maja, nakog toga ti broj ostaje aktivan za dolazne pozive. Ponovnom dopunom ga stavljas u funkciju. Mislim da se nakon godinu dana od zadnje aktivnosti broj ponistava...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik

Ma da li ces nekoj firmi ostavljati broj kartice iako im trgovina nije osnovno zanimanje?

Ti sa tog broja mozes zvati i slati sms do kraja maja, nakog toga ti broj ostaje aktivan za dolazne pozive. Ponovnom dopunom ga stavljas u funkciju. Mislim da se nakon godinu dana od zadnje aktivnosti broj ponistava...

Auu onda sam na sigurnom :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 13:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54

Danas preko Interneta sve više ljudi kupuje karticom. Ja imam karticu koja mi služi samo za INternet.
Druga stvar je da je ovo firma koja se ne bavi trgovinom!!!
Financ je firma koja je vlasnik svih terminala na kisocima preko kojih se dopunjava m:tel dopunu, samo su sada omogućili da se to uradi i preko Interneta. Dakle, ako treba preko nekog da kupuješ m:tel dopunu onda ja mislim da je to ovaj site što sam naveo.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta mogu u slucaju nas koji taj broj koristimo par puta godisnje po par dana? Imaju samo broj bez ikakvih licnih podataka a i da ih imaju, opet sta mogu? :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Pa da. Mislim da nije strašno.

Kako već rekoše, broj se poništava nakon godinu dana od isteka računa, dakle ne moraš dopunjavati račun čim ti istekne, dovoljno je 2 puta godišnje po 20 maraka da ubaciš...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
ajkula je napisao:
Kako ti ponisiti? Poslije izvjesnog datuma blokiraju ti poziv i sms ali cim doplatis novi iznos, na racunu ti pokazuje kompletnu sumu koju imas. Ko ide jednom godisnje, to mu je dovoljno da se ne ugasi broj.

Ponistim tamo gdje dopunim , meni npr retka radi u prodavnici i posalje mi dopunu od 20 KM i onda je odmah ponisti .. Znaci dopuni mi racun od 20KM i odmah ponisti ali mi produzi trajanje racuna za neki 2 mjeseca ..
Kontas me sada ?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:

Sta mogu u slucaju nas koji taj broj koristimo par puta godisnje po par dana? Imaju samo broj bez ikakvih licnih podataka a i da ih imaju, opet sta mogu? :D

Mislio sam na kreditnu :D I nemoj biti u zabludi da se ne moze saznati ko koristi koji broj :D Ali mi nismo zanimljivi :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

AMG, nisi se dobro izjasnio. Osim toga, covjek je u inostranstvu i nece da se zajebava sa tim. Citaj malo :D

Sta kazu na www.mtel.ba ?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

///AMG je napisao:
Ponistim tamo gdje dopunim , meni npr retka radi u prodavnici i posalje mi dopunu od 20 KM i onda je odmah ponisti .. Znaci dopuni mi racun od 20KM i odmah ponisti ali mi produzi trajanje racuna za neki 2 mjeseca ..
Kontas me sada ?

Nisam upucena u taj vid srpske domisljatosti :D

Rode, sa mojom kreditnom ce se bas usreciti :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Pa ovo što nemz kaže je odlično, nisam znala da se sad i to može. A Financ to i ne bi mogao uvesti bez mtelove saglasnosti. čak vidim i dopune za ostale mreže, dobar potez.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]