banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 05:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 389 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović rekla je danas da bi Banjaluka trebalo da bude domaćin Svjetskog padobranskog prvenstva naredne godine.
Tešanovićeva je rekla da su Vlada i Ministarstvo prepoznali ekspanziju padobranstva, te podržavaju i podstiču razvoj ovog sporta koji je sve popularniji među mladim ljudima.

Otvarajući 64. plenarnu sjednicu Svjetske padobranske konferencije, ona je istakla da je za ekspanziju ovog sporta u Srpskoj zaslužan Padobranski klub Banjaluka koji je domaćin ovogodišnjeg Evropskog prvenstva i koji je kadidovao ovaj grad za domaćina Svjetskog padobranskog prvenstva 2014, prenosi Srna.

"Banjaluka je uvijek bila grad sporta, ranijih godina uspješno smo organizovali brojna velika međunarodna takmičenja i pokazali se kao dobri domaćini. Sigurna sam da ćete se i vi uvjeriti u to i danas donijeti odluku da našem gradu dodijelite organizaciju Svjetskog padobranskog prvenstva", poručila je Tešanovićeva predstavnicima više od 40 svjetskih padobranskih organizacija.
Oni danas treba da odluče da li će Banjaluka sljedeće godine biti domaćin Svjetskog padobranskog prvenstva.
Tešanovićeva je pojasnila da organizovanje ovako značajnih takmičenja u Banjaluci predstavlja veliki iskorak koji će popularizovati ovaj grad i Republiku Srpsku u svijetu, što će uticati i na turizam. :lol: :lol:

"Ukoliko dobijemo organizovanje ovog prvenstva to će biti i znak zahvalnosti svima koji su dali svoje živote za ovaj sport kao što je Nemanja Goronja", dodala je Tešanovićeva.

Predsjednik Padobranskog kluba Banjaluka Duško Grmuša smatra da će Banjaluka sigurno biti domaćin Svjetskog padobranskog prvenstva naredne godine.
„Svjetsko padobransko prvenstvo je planetarni događaj, velika sportska manifestacija, ali i privredni i turistički događaj, jer svi učesnici sami plaćaju svoje troškove", dodao je Grmuša.

On je podsjetio da je ovakvo prvenstvo posljednji put održano 2010. godine u Nikšiću u Crnoj Gori, a Mundijal prošle godine u Dubaiju.
"Uz pomoć institucija i samim tim što je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prihvatio da bude počasni predsjednik Organizacionog odbora ne očekujem probleme u organizaciji", istakao je Grmuša.
Banjaluka je domaćin Evropskog prvenstva u Banjaluci koje će biti održano od 11. do 18. avgusta, a učestvovaće oko 250 padobranaca.
U okviru Svjetskog prvenstva oko 500 učesnika sa svih kontinetnata takmičiće se u tri najatraktivnije discipline – skok na cilj, figurativni skok, te keno pi relejšon.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da li možemo biti gluplji uopšte? :(

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tebe sam se sjetio cim sam ovo procitao :lol:

Nego, zar nije malo glupo dati organizaciju neceg (sta god to bilo) ljudima koji su (in)direktno odgovorni za proslogodisnju tragediju?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Malo nas je al smo govna

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
shakal je napisao:
Tešanovićeva je pojasnila da organizovanje ovako značajnih takmičenja u Banjaluci predstavlja veliki iskorak koji će popularizovati ovaj grad i Republiku Srpsku u svijetu, što će uticati i na turizam.

sakal daj popa...
pa ovu recenicu sam procitao bar 5-6 puta u zadnjih 10 godina...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Citiraj:
rekla da su Vlada i Ministarstvo prepoznali ekspanziju padobranstva

O jebem te živote...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo je zasluzilo oba popa Slika Slika

Pazi jebote, evo vec hrle turisti da gledaju prvensto u padobranstvu...matero mila

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Svjetsko ? Pa to je par hiljada turista ako je zaista ovo sto gore pise tacno sta bi vi ?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kojih par hiljada?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Svjetsko padobransko prvenstvo je planetarni događaj, velika sportska manifestacija, ali i privredni i turistički događaj, jer svi učesnici sami plaćaju svoje troškove", dodao je Grmuša.

divno......ali eto, ipak će iskrsnuti 5-10 miliona maraka troškova koje za nas uopšte nisu problem :(

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Kojih par hiljada?

Da li znas sta znaci svjetsko dakle planeta Ameri,Kinezi,Japanci,Cileanci,Eskimi :lol: Francuzi,Norvezani,Brazilci,Rusi itd itd i to bas da se odrzi u BL opet kazem ako je istina trebate da se samarate po guzovima od srece :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo izgleda kao već zaključena stvar. Predsjednik je pokrovitelj...
Neka skoči i on iz aviona... Keno pi relejšon...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@apokalipto Prvenstvo u padobranstvu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Hoće li i žene skakati ili samo naskakati?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ovo izgleda kao već zaključena stvar.

ova dole rečenica uliva tračak nade da još negdje postoje pogodne budale da organizuju to,mada smo (skoro sam uvjeren) jedini kandidat :( :(

Citiraj:
Oni danas treba da odluče da li će Banjaluka sljedeće godine biti domaćin Svjetskog padobranskog prvenstva.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:

A ti mislis da padobranstvo nije popularno u svijetu ?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
shakal je napisao:

A ti mislis da padobranstvo nije popularno u svijetu ?

Pa neka se prvenstvo onda održava tamo gdje je popularno...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ništa,sačekajmo do sutra u nadi da ima neki protivkandidat...u suprotnom,ako i na ovo bacimo nekoliko miliona,to će zakucati poslednji ekser u kovčeg banjalučkog sporta (koji već umire,i fudbal i košarka,rukomet....),za sledećih deset godina :(

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hah nemogu vjerovat sta citam !!! Uputite ih kod nas kad vi necete pare i reklamu u svijetu ima ko hoce :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema tu ni para ni reklame. To je vise hobi nego sport i manji krug zaljubljenika je zainteresovan. Zar zaista mislis da bi pored toliko drzava mi dobili organizaciju da je nesto isplativo?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 389 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]