[
Citiraj:
Napravio se LOBY od 10-15 ljudi u BL,kojih se sve pita, i onda ako nisi dobar sa njima,nema od tvog benda nista.
Donekle si u pravu ali odnekle nisi...naime...Coba ti je odgovorio da se saradnja popravila...sto je tacno...sa druge strane da postoji 10-15 ljudi koje se sve pita...pa...i to je mozda tacno...normalno je da oni koji se druze zajedno guraju jedni druge....poenta price je da imas bendove koji jednostavno nece da se druze sa drugim bendovima samo zato sto ce ih ti drugi pogurati itd....ja govorim iz spostvenog iskustva....nas petorica iz Pajperovog Smijeha (a ima jos takvih bendova kao npr Klikeri, Glazgov Kolac itd) se ne druzimo sa ljudima iz drugih bendova jer imamo svoja drustva sa kojima izlazimo, pijemo kafe, igramo PES-a ili sta vec al opet imamo i vise nego korektan odnos sa ljudima iz drugih bendova (Coba to moze potvrdit s obzirom da smo sa njima bas dobri itd)...znaci u sustini necemo da izgradjujemo neki otrcan i nasilu odnos sa ljudima sa kojima realno nemamo dodirnih tacaka....pozdravimo se, "kako je, sta ima...." razmjenimo koju i to je to....znaci to sa lobijem od nekolicine ljudi ima veoma komplikovanu pozadinu...neko hoce da bude u tom lobiju a neko nece...
Evo,pogodio si u centar.... kazes RAZMJENIMO KOJU RIJEC,KAKO JE STA IMA I TO JE TO i vi onda svojim putem..e to je korektno.E ne kao ostali ( cast izuzecima),sa "OVIMA" su dobri..."SVI SU DOBRI",dajte ljudi molim vas....to je nemoguce u prirodi,da sve valja i da je sve dobro.Zivciraju me takve ulizice,koje su sada sa tobom dobri,a seru ti iza ledja cim stignu.Neko ovdje nece javno kenjati o Tikiju,jer je tonac,pa ce nekad-nekome-mozda valjati...i takva je prica... Ovaj ima gitarsko pojacalo,onaj mikrofon,pa cu ja "BITI DOBAR" sa njim,mada je njegov bend sranje,i on me zivcira,i kreten je,ali pravicemo laznu sliku prijateljstva...Pravi bendovi i muzicari,koliko znam ,uvijek su se bazirali na iskrenosti,karakteru,stavu i ljudskosti,a ovdje je izgleda samo cisti interes...Naravno,kada dodje svirka,nigdje tog covjeka sto si mu posudio instrument,da dodje da te cuje (iako zna da sviras

).Medjutim,Posto mene ovdje niko ne razumije (mada mislim da se trudi da ne razumije,tj.pravi se blesav) il me neko donekle razumije,ja mislim da su se stvari malcice iskristalisale,a vrijeme ce pokazati KO JE KO...Cim ima vremena da se laprda na forumu,tu nema muzike,i drago mi je sto sam publika a ne muzicar,tako da meni ni ovo nije gubljenje vremena,stavise simpaticno...Mozda je i najpametnije da ne pricam nista,jer kao sto TIKY KAZE...LAPRDAM...mada ne bih rekao,ali OK...On je stariji,iskusniji ali mozda ne i pametniji

... Nadam se da ce prekidom moje diskusije ovdje,da se vrati narusena ROMANTICNA ATMOSFERA, Banjaluckih bendova,i da ce se vratiti ona stara,slatka HARMONIJA izmedju Vas.... SVAKO DOBRO !!!!!