banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 09:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 774 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 39  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jan 2013, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
old fashion men je napisao:
E pa vidi, zaboli mene i sve ostale za obrazovanje, ionako svoje dijete sam sam naučio da čita, piše, zbraja, oduzima, sada ga učim množenje, kad pođe u školu, učitelj ga neće imati čemu naučiti, da ne pominjem još masu stvari koje je naučio.

Pretpostavljam da ces dijete uciti i stranim jezicima, matematici, biologiji (dobro samozvani si strucnjak za kreacionizam/vjeronauku), hemiju ces mozda poducavati? da nisi mozda kvalifikovan iz srpskog jezika, pravopisa i gramatike? hoces ga uciti muzicko i likovno, ili geografiju, mozda fiziku? a kad predje u srednju skolu ucices ga i predmetima tamo?
radije nemoj trovati dijete... u stvari, ne trujes ti njega, ti si jedan od onih likova kojem zena ne da da prdne, a vjerovatno i djetetove babe i dede ti prijete da svojim ludilom ne trujes dijete, pa ovde lijecis komplekse... samo ni ovde ti ne ide, ne mozes nikoga zatrovati.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
.kakvu kolicinu gluposti sam procitao na samo zadnje dvije strane teme... nije ni cudo da imamo vlast kakvu imamo kad je vlast uspjela da razvije podanicki mentalitet koji se vidi u velikoj meri i na ovim stranama...tesko je shvatljivo kako neko zdravorazumski moze opravdavati vlast, a optuzivati prosvetare...kao da ovi drugi vode drzavu, kao da oni proizvode bedu, dugove, nezaposlenost...krivite obrazovni sistem...pa ko ga kreira...valjda vlada i nadlezno ministarstvo, a ne nastavnik u razredu...sta vam je ljudi, opasuljite, izvor problema nije bas tako nevidljiv...sigurno nije u nastavniku ili policajcu...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 21:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
žaoka je napisao:
nije ni cudo da imamo vlast kakvu imamo kad je vlast uspjela da razvije podanicki mentalitet koji se vidi u velikoj meri i na ovim stranama...tesko je shvatljivo kako neko zdravorazumski moze opravdavati vlast, a optuzivati prosvetare...kao da ovi drugi vode drzavu, kao da oni proizvode bedu, dugove, nezaposlenost...krivite obrazovni sistem...pa ko ga kreira...valjda vlada i nadlezno ministarstvo, a ne nastavnik u razredu...sta vam je ljudi, opasuljite, izvor problema nije bas tako nevidljiv...sigurno nije u nastavniku ili policajcu...

+1000, нарочито за болдовано!

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
+1

Ne shvatam sta pojedini sa ove teme hoce; da prosvjetari obavljaju svoj posao besplatno; jer eto, nije proizvodna djelatnost?
Ili da usput kopaju negdje kanal 8 sati?
To sto drugi ne protestuju, a trebali bi, ne znaci da oni ne bi trebali.

Ako cemo tom logikom, uvijek ima nize. Kako nije sramota industrijalce da protestuju, imaju 400KM, a jos su zdravi, dok neki tamo invalid ima 200KM pomoci i bolestan je. Ali nije ni on donji, ima ono crnce u Etiopiji... I daleko ispod crnceta, rudari naravno.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4ga91JOL0zk[/youtube]
"imaju ispod nas rudari i prosvjetni radnici"

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Alo pametnjakovići, shvatite da su i ove umanjene plate čista alhemija, država se zadužuje da bi se to moglo isplaćivati, ja ovde čujem samo daj, daj, daj... brate ako nema, nema, kako to neki ne shvataju. :roll:
RS je trebala davno krepati, neka svi ljube vožda u dupe što je uspio samrtniku bar malo produžiti život, ali ne može još dugo, smrt je neizbježna, naravno, mislim na ekonomsku smrt, a nakon ekonomske neizbježna je i svaka druga.

Eto ovi čegevare što kao nemaju podanički mentalitet, neka izmisle pare, neka svi imaju i veće plate, ali bez zaduživanja za plate, ajde da vas vidim, da vidim tu čaroliju?

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...nema tu čarolije, sve je stvar vrlo proste matematike...nije budzet rs budzet usa... samo treba zakrpiti gde curi i odliva u dzepove onih blizu vlasti...plate su umanjene najvise 50-60 mil. a toliko se moze zavrnuti samo ako se namesteni i preplaceni tenderi uvedu u red...da se ne upustam u dublje analize...ne treba pare izmisljati one su tu...kad smo vec kod para, mislim da bi jedna mala manjina neke pare trebala i vratiti...ili mislis da je normalno da nam putevi kostaju koliko kostaju, da javna preduzeca kupuju najskuplje poslovne prostore na balkanu, a radnici nemaju zdravstveno, da imamo siromasnu drzavu i basnoslovnu zgradu vlade, da ministri voze najskuplje automobile dok svedski premijer na posao ide javnim prevozom...hajde malo gospodine superhik objasni ti malo nama...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste, Dodik nas odrzava u zivotu! :lol:

Majka Tereza iz Bakinaca.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Nema druge, ošini one po grbači i skini im i ono 400 ima stoka da radi i za 200 da se namiri deficit. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Problem je sto se sad "ljute" jedni na druge, a ne na vlast, na Milu i njegov milje, na koga bi trebali.
Pare se rasipaju na sve strane, a onda se kroz medije palamudi o nekoj ekonomskoj odrzivosti.
Na nivou Grada se posebno video sve visprenosti vlasti da namakne pare sebi i svojima.
Kante od 200KM, nadstresnice na autobuskim stanicima od po iljadu-dve maraka...
Na nivou drzave je isti fazon, samo krupnije dosta.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 22:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ili da Janjetović od fabrike napravi svadbeni salon i klub, i napravi se pored Konzum koji bleji prazan...sje8i fabriku napravi bezistan....pametno :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Citiraj:
Doduse dobro si skontao da su ameri glupi i da tako te zanatlijske poslove maestralno odradjuju?
A odakle im mozgovi? Da krenemo od Tesle pa na ovamo? Nemoj valjati gluposti molim te....

Ukrali nam Teslu, majku im imperijalisticku!

Ne znam za bolje istrazivanje, pa cu se posluziti ovom listom: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_No ... ted_States

Znaci, prilicno veliki broj rodjenih u Americi. Ali to za nas nije toliko vazno, koliko pitanje zasto su oni koji su rodjeni u drugim zemljama otisli u Ameriku, a ne iz Amerike u Republiku Srpsku.

Ne znam sto si bas naveo Teslu, kao americkog naucnika austrougarskog porijekla, za primjer. (HA HA)

Citiraj:
Americko bogatstvo postoji jedino na imperijalistickim i kapitalistickim osnovama, a pogledaj sad malo kad je kriza uzela svoje, sve je vise u toj Americi siromastva, ako ovako nastave postace Rusija 2 sa 0.1% srednjeg staleza, i ostatkom siromasnih uz 2% bogatih... Sve je pocelo liciti na pred-francusku revoluciju.

Ti si neki profesor necega? Majke ti?

Ajde bar Guglaj malo, provjeri neke cinjenice, prije nego sto tek tako odvalis.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Problem je sto se sad "ljute" jedni na druge, a ne na vlast, na Milu i njegov milje, na koga bi trebali.
Pare se rasipaju na sve strane, a onda se kroz medije palamudi o nekoj ekonomskoj odrzivosti.
Na nivou Grada se posebno video sve visprenosti vlasti da namakne pare sebi i svojima.
Kante od 200KM, nadstresnice na autobuskim stanicima od po iljadu-dve maraka...
Na nivou drzave je isti fazon, samo krupnije dosta.

Pa, oni koji se sad bune su i glasali za trenutnu vlast, jer su im dizali plate dok su mogli.

Da ne trazim sad, vjerovatno postoje podaci o potrosnji budzeta. Prilicno sam siguran da najveci dio ide na plate.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gdje ima ta evidencija da se vidi ko je za koga glasao?
Jesu, vjerovatno vise nego ovi "drugi", ali nije valjda sve crno-bijelo?!

Dzaba ovi protesti i ku'cenje, ako na izborima bude sve po starom.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Gdje ima ta evidencija da se vidi ko je za koga glasao?
Jesu, vjerovatno vise nego ovi "drugi", ali nije valjda sve crno-bijelo?!

Dzaba ovi protesti i ku'cenje, ako na izborima bude sve po starom.

Na izborima mozda i ne bude sve po starom, ali posle izbora vjerovatno hoce. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Niko ne posmatra globalno problem, bitno je samo kad nama zafali. Što Slovenci štrajkuju, što Hrvati krepavaju, što Srbijanci isto krepavaju nema nikakve veze s nama, hebo njih nek nama ne fali, a kako - nije bitno.
Nisam fan M. Dodika ali nije Dodik u svakoj zemlji regiona donio sr*nje.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"Ova Srbija je copava, al` ti joj krades staku".

Naravno da nije samo Lemi kriv i kolege mu. Ali nisu se bas oznojili da nam govna ne budu do grla. Nego bar, do struka.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Niko ne posmatra globalno problem, bitno je samo kad nama zafali. Što Slovenci štrajkuju, što Hrvati krepavaju, što Srbijanci isto krepavaju nema nikakve veze s nama, hebo njih nek nama ne fali, a kako - nije bitno.
Nisam fan M. Dodika ali nije Dodik u svakoj zemlji regiona donio sr*nje.

...nije, ali jesu slicni njemu...u sloveniji jansa, u hrvatskoj sanader, u srbiji tadic, cvetkovic, djilas, u crnoj gori milo & co...svi imaju svoga milu...cak i ovde u austriji ima poneki, ali ne bas tako veliki...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbg tako je kako je, bolje da smišljamo načine kako preživjeti i čime se dodatno baviti jer već odavno nismo u socijalizmu, nego što bistrimo ono na šta direktnog uticaja nemamo.

Žaoka, šta je sa Grčkom, Španijom? Svak nekoga ima, sumnjam da je stvar dogovora ili teorija zavjere nego nešto drugo u pitanju.
Sticajem okolnosti radim to što radim pa dobro znam kakve su situacije od zemlje do zemlje (bar one koje radim).

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ташко je napisao:
Jeste, Dodik nas odrzava u zivotu! :lol:

Majka Tereza iz Bakinaca.

Eto u Bosiću, Ivaniću ili Mihaljici je spas, ajde brate daj jedno ime, jednog lika za koga bi neki normalan Srbin mogao glasati?
nepokoreni je napisao:
Ili da Janjetović od fabrike napravi svadbeni salon i klub

šta bi ta fabrika pravila osim gubitaka, na koju foru bi bila konkurentna i imala tržište?
Ташко je napisao:
Naravno da nije samo Lemi kriv i kolege mu. Ali nisu se bas oznojili da nam govna ne budu do grla. Nego bar, do struka.

Budi sretan što ti govna nisu iznad glave, i ovo što Vožd radi, s obzirom na cjelokupno stanje, ravno je ekonomskom čudu, ovako kako je sad, to je čista čarolija u odnosu na ono kako bi realno trebalo biti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 774 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 39  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]