banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 10:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 774 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 39  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2013, 20:08
Harvester je napisao:
old fashion men je napisao:
Ovi sa budžeta su retardirani skroz, ne shvataju da oni primaju platu sa krvi i znoja ovih iz privrede, a privreda skroz u kurcu, ustvari ko da je i nema. Znači, nema šanse da jedan nastavnik može imati veću platu od nekog jadnika, koji radi crnačke poslove po 12 sati, da bi ovi na budžetu mogli da prime platu veću i redobniju nego on.
To jednostavno nije pošteno, nači ovi sa budžeta treba da vide kolike su plate i koliko redovne u privredi, a onda da se poklope ušima i ne seru više. Svima kojima je malo, treba reći, bujrum, idi tamo gdje ti daju više i kraj priče, nzm koji se kua natežu sa njima.

Не лапрдај, будало.

Sta se ti koji javljas. Covek je u pravu. Da imaju obraza prema stranci preko koje su došli na radna mesta nebi se ni bunili za tih 10 %. Ljudi u privredi crnce za daleko manje pare i bez doprinosa.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jan 2007, 00:30
E pa vidi, zaboli mene i sve ostale za obrazovanje, ionako svoje dijete sam sam naučio da čita, piše, zbraja, oduzima, sada ga učim množenje, kad pođe u školu, učitelj ga neće imati čemu naučiti, da ne pominjem još masu stvari koje je naučio.

Na ovakve izjave se prevrću u grobu V.S.Karadžić, Mirijevski, Pelagić, D.Obradović...
Ne znam stvarno da li ima para u budžetu ili nema, da li je opravdano sniženje plata ili ne, ali očigledno je da naš narod(velika većina) danas u 21. vijeku ne vidi svrhu postojanja škole kao stuba društva, što je žalosno i zabrinjavajuće.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
E pa vidi, zaboli mene i sve ostale za obrazovanje, ionako svoje dijete sam sam naučio da čita, piše, zbraja, oduzima, sada ga učim množenje, kad pođe u školu, učitelj ga neće imati čemu naučiti, da ne pominjem još masu stvari koje je naučio.

ofm jesi svjestan sta ti pises,pa obrazovanje je glavni pokretac svake ekonomije.Ako je ono dobro bice i drzava dobra.Sta mislis sto se kod nas losije zivi od drugih zapadno evropskih naroda,pa zato sto smo glupi i neobrazovani i nemamo ZNANJE da uredimo drzavu ,a necemo ga ni imati dok ne popravimo obrazovni sistem.Posebno smo ga pogorsali zbog ovih privatnih fakulteta i neka nam je Bog u pomoci sa njima i takvima kao sto si ti

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cekajte, da li se strajkuje radi plata ili radi usavrsavanja?

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
trpimirstokic je napisao:
Harvester je napisao:
Ovi sa budžeta su retardirani skroz, ne shvataju da oni primaju platu sa krvi i znoja ovih iz privrede, a privreda skroz u kurcu, ustvari ko da je i nema. Znači, nema šanse da jedan nastavnik može imati veću platu od nekog jadnika, koji radi crnačke poslove po 12 sati, da bi ovi na budžetu mogli da prime platu veću i redobniju nego on.
To jednostavno nije pošteno, nači ovi sa budžeta treba da vide kolike su plate i koliko redovne u privredi, a onda da se poklope ušima i ne seru više. Svima kojima je malo, treba reći, bujrum, idi tamo gdje ti daju više i kraj priče, nzm koji se kua natežu sa njima.

Не лапрдај, будало.

Sta se ti koji javljas. Covek je u pravu. Da imaju obraza prema stranci preko koje su došli na radna mesta nebi se ni bunili za tih 10 %. Ljudi u privredi crnce za daleko manje pare i bez doprinosa.

Не лапрдај.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Psychonaut je napisao:

Na ovakve izjave se prevrću u grobu V.S.Karadžić, Mirijevski, Pelagić, D.Obradović...

Преврћу се не само они већ било ко ко има пола грама мозга у глави.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:33 
Eh da je skola samo za nauciti citati i mnoziti gdje bi nam kraj bio...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Harvester je napisao:
Не лапрдај, будало.

Glabaj ga malo budali, - 10% kme kme, heljp :lol:
Budite srećni što imate i to, kakva nam je država, sve se tucite nogom u guzicu i vičite elhamdulila :evil3:
ssaassaa je napisao:
zato sto smo glupi i neobrazovani i nemamo ZNANJE

Pa zato im i treba smanjit platu, jebote, pogledajte prijeratne generacije, niko ne zna niti jedan strani jezik, a svi kao završili neke fakultete, jebote kod nas se vojna akademija završavala bez znanja bar jednog stranog jezika, nije ih ima ko ni naučiti. Znači obrazovni kadar nam je karina i ne zaslužuju ni pola ove plate, ustvari, sve to treba rastjerati i zaposliti nove ljude.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Да, да, ти си најкомпетентнији да говориш о квалитету наставног кадра...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Psychonaut je napisao:
Na ovakve izjave se prevrću u grobu V.S.Karadžić, Mirijevski, Pelagić, D.Obradović.

Ma vodi ih kući :roll:
Eno "glupi" amerikanci, većina ih ne zna koji je glavni grad USA, niti ih zanima, ali zato, ako se osposobio za automehaničara, onda rastura u tome i zarađuje fine pare, a pogledaj naše, osposobio se za automehaničara, a ne zna ulje zamjeniti, ali zato zna koji je glavni grad Zimbabvea :roll: a onda kme kme, nemam posla, ne znam ništa, ovo ono, e pa sine zato znaš koji je glavni grad Zimbabvea i ko je jebeni Vuk Karadžić pa zaradi kintu :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 18:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
šta da kažem
spaliti javno sve prosvjetne radnike na lomači kad nam ne trebaju

izgleda da je povrtak na plemensku zajednicu rješenje
za neke

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Harvester je napisao:
Не лапрдај, будало.

Harvester je napisao:
Не лапрдај.

Presusuje drzavna sisa, pa smo malo nervozni, a? :D

Bice bolje.

Al' ne bolje za vas, nego za nas koji uzivamo gledajuci vas. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
A ne znam bogme o čemu se ovdje priča?? Je li tema štrajk zbog smanjenja plata ili koliko su pedagoški fakulteti u praksi "učinkovitiji" nego ostali prije svega tehnički fakulteti? Ako ćemo o ovome drugome, svaki svježe svršeni visokoškolac kad se zaposli blago rečeno nema pojma dok mu neko ne objasni kako i šta treba da radi te suštinu posla te dotične firme u kojoj je počeo da radi. A zašto je to tako, zato se što se svaki ekspert usavršavao ne samo tokom redovnog školovanja nego i nakon toga, kroz praktični rad.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A kada.ce.novinari da strajkuju zbog malih plata i rada na crno? :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Njihov posao je plemenitiji i iznad tih običnih materijalnih vrijednosti. Čak su bili spremni RR-u dio plate davati :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 20:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2013, 20:08
Eno "glupi" amerikanci, većina ih ne zna koji je glavni grad USA, niti ih zanima, ali zato, ako se osposobio za automehaničara,

Jebo im pas mater u onoj emisiji American restauration reko bi coek da su neki glupi a viđu sve znaju i obnove.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Timotic je napisao:
Harvester je napisao:
Не лапрдај, будало.

Harvester je napisao:
Не лапрдај.

Presusuje drzavna sisa, pa smo malo nervozni, a? :D

Bice bolje.

Al' ne bolje za vas, nego za nas koji uzivamo gledajuci vas. :D

Не лапрдај.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 20:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Eno "glupi" amerikanci, većina ih ne zna koji je glavni grad USA, niti ih zanima, ali zato, ako se osposobio za automehaničara, onda rastura u tome i zarađuje fine pare, a pogledaj naše, osposobio se za automehaničara, a ne zna ulje zamjeniti, ali zato zna koji je glavni grad Zimbabvea :roll: a onda kme kme, nemam posla, ne znam ništa, ovo ono, e pa sine zato znaš koji je glavni grad Zimbabvea i ko je jebeni Vuk Karadžić pa zaradi kintu :lol:

Jbt sta ti pricas? O cemu ti? Nije obican covjek kriv sto smo u proteklih 100 godina ratovali krvavo jedno 4-5 puta?

Doduse dobro si skontao da su ameri glupi i da tako te zanatlijske poslove maestralno odradjuju?
A odakle im mozgovi? Da krenemo od Tesle pa na ovamo? Nemoj valjati gluposti molim te....
Americko bogatstvo postoji jedino na imperijalistickim i kapitalistickim osnovama, a pogledaj sad malo kad je kriza uzela svoje, sve je vise u toj Americi siromastva, ako ovako nastave postace Rusija 2 sa 0.1% srednjeg staleza, i ostatkom siromasnih uz 2% bogatih... Sve je pocelo liciti na pred-francusku revoluciju.

A i drugi zakljucci su ti retardirani - cuj partija postavila na posao - u skoli u kojoj ja radim ima 50% ljudi koji imaju 20god. ili vise radnog staza, da nije i njih postavio snsd tu?

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2013, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jbt sta ti pricas? O cemu ti?

Ама пусти човјека на миру, није му добро, видиш да је заборавио да узме лијекове.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 774 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 39  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]