banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jan 2013, 23:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Da li je jos neko gledao TV duel koji je upravo zavrsio na ATV?

Na osnovu vidjenog, ne mogu zakljuciti tacno kakva ce nam biti buducnost, ali znam da ce biti crna i vrlo losa. Mili boze :( Da li ce ovo uticati na glasace na sljedecim izborima, jer je evidentno da Dodik i SNSD strmoglavo gube na popularnosti, SDS vjerujem nije nista bolji u ocima naroda, ali ih narod bira kao manje zlo, odnosno da na bilo koji moguci nacin smijene trenutne bandite koji su na vlasti. Vecina ljudi koje znam su po tom principu glasali.. bilo kako, samo da je protiv SNSD.

Sta mislite da li bi u dogledno vrijeme moglo da dodje do nekog bitnijeg napretka na politickom planu u RS?

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2013, 23:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Pa tako je i snsd dosao na vlast jerim je dosadilo gledati sta radi sds i pdp neko vrijeme.sad ce opet malo sds i tako se oni vrte

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2013, 23:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Upravo to. Sto se sljedecih izbora tice, SNSDu je plus veliki budzetski aparat od kojih imaju sigurne glasove, medjutim nema sanse da tako imaju vecinu. Sto je najgore nikakvih naznaka bilo cega nema. znaci nista ali nista se ne desava ovdje. kod hrvata borba protiv korupcije u skolstvu i zdravstvu, u srbiji uhapsen miskovic. ovdje tajac.

nadam se da ce za mog zivota doci na ove prostore posten i castan covjek, kako kazu nada umire zadnja :(

ps kako mogu da pisem u Podforum Politika?

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2013, 23:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2012, 18:13
Bosiću je bar utjeha što su voditelji ovog propalog vašarskog sijela bili gori čak i od njega, jer su u emisiju ušli bez ikakvog koncepta, ideje i vizije. Uz to ih je Dodik „malim prstom“ disciplinovao do mjere da su izgledali prejadno..

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2013, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
koja kolicina demagogije iznesena u emisiji, nevjerovatno ... predsjednik nam uznemiren desavanjima u Srbiji, ali nek se ne sikira .. nemamo drzavu, neka laje i dalje.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 01:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
WrDa je napisao:

evo procitaj prvi post
viewtopic.php?f=50&t=35985

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 02:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
http://www.nebojsavukanovic.info/node/490

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 07:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A i ovaj Vuksanovic mnogo pametan. Sto nije rijec rekao protiv SDSa i Bosica kada je radio na BN-u?

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 08:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Pogledao sam debatu mogu, mislim da se Mile dobro prepao, na svaki pomen o porijeklu imovine covjek je mjenjao facu, onakva bahatost nije nadaleko vidjena covjek je poceo da zivi u nekom svom svijetu, za njega je bajbok i treba mu oduzeti sve sto je stekao udaranjem reketa, pa pola RS je fakticki u njegovim rukama i rukama njegovih ministara. Onakva atmosfera straha u studiju nije odavno vidjena, ljudi ne smiju od njega ni da progovore, ali sta drugo ocekivati od njega, on je pokazao sta moze, uzimati kredite sa tim kreditima uzimati firme za sebe i svoje pajtase dok ce narod to sve vratiti.Nije on kriv, 95% nas je takvih i necemo se izvuci iz ove kaljuge, svako ko imalo ima corbe to zna. Zato sto dalje odavde.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 09:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
sastali se krkan i mutav i pucaju jedan na drugog corcima.
jadni mi.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 09:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci, svi skupa ne znamo bolje :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Al kad Škoro spomenu Vučića, a seljak mu reče "vodi ga kući" ja na patos :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bar ima gdje :P

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
WrDa je napisao:
Upravo to. Sto se sljedecih izbora tice, SNSDu je plus veliki budzetski aparat od kojih imaju sigurne glasove, medjutim nema sanse da tako imaju vecinu. Sto je najgore nikakvih naznaka bilo cega nema. znaci nista ali nista se ne desava ovdje. kod hrvata borba protiv korupcije u skolstvu i zdravstvu, u srbiji uhapsen miskovic. ovdje tajac.

nadam se da ce za mog zivota doci na ove prostore posten i castan covjek, kako kazu nada umire zadnja :(

Vjeruj mi bolje ćeš se osjećati ako tamo ne pišeš ništa. Govorim iz iskustva.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 11:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Citiraj:
nadam se da ce za mog zivota doci na ove prostore posten i castan covjek, kako kazu nada umire zadnja

I dodje taKI covjek, a posteni narod ga ubije :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 11:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
i novinari i Bosic se boje Dodika,dva sata su samo kenjali nisu smjeli nista otvoreno da mu kazu,a i Dodik izgleda da je u velikoj panici i strahu jer zna da kad sidje sa vlasti bice u velikim problemima

ja se samo bojim da Dodik sada ne napravi veliku stetu RS i ovom narodu,da se nagodi sa Amerikancima i onim u Sarajevu da ga nece dirat kad ode sa vlasti i da ce ga uzeti u zastitu a za uzvrat da progura razne reforme i reforme ustava

a SDS se treba odmah rijesiti ovog Bosica,covjek djeluje uplaseno i smuseno,bilo je smjesno kad mu Dodik rece da je kukavica i da je pobjegao sa razgovora oko reforme policije a ovaj napravi onu smuseno facu

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
ozna je napisao:

ja se samo bojim da Dodik sada ne napravi veliku stetu RS i ovom narodu,da se nagodi sa Amerikancima i onim u Sarajevu da ga nece dirat kad ode sa vlasti i da ce ga uzeti u zastitu a za uzvrat da progura razne reforme i reforme ustava

Hebe se Amerima za interesima Sarajeva,oni imaju svoj interes i ne zaboravljaju ko se zalagao za Izraelsku državu.
Onog trenutka kad Dodik proda elektroprivredu i obradivo zemljište znajte da silazi sa vlasti a nakon toga RS ostaje prazna ljuštura.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Al što Mile podrignu na 1.57 :lol: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MBmtGfQZUc

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
The_new_Statesman je napisao:
A i ovaj Vuksanovic mnogo pametan. Sto nije rijec rekao protiv SDSa i Bosica kada je radio na BN-u?

On i dalje uredno radi na BN televiziji.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hm, zar nije dobio otkaz kada se kandidovao na izborima?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]