Jedan kvalitetan trol u jednoj grupi na FB
Citiraj:
xxx
Ovo bi mogla bit jedna od najvećih misterija i urota svijeta.
Možda će vam ova moja priča djelovati smiješno, ali zapravo nije tako. Ovo moje iskustvo, koliko god vam zvučalo nevjerojatno, protuprirodno, misteriozno ili smiješno, znajte da je istinito. Naime već tri mjeseca sam svjedokom nevjerojatnih događanja u mom podrumu, te sam otkrio neslućene svjetove, onostrane stvari, na čijem pragu stojim, ponizan i unižen, dršćući pred silama za koje nisam niti znao da postoje, za koje nisam niti želio vjerovat da uopće postoje.
Ukratko da vam ispričam iz početka. Nadam se da ću zainteresirati pojedine ljude ovdje, obdarene moćima, koje sam i ja nekoć ismjevao.
Prije same priče postavio bih pitanje: tko mi sere u podrumu?
Pred tri mjeseca silazim ja u podrum zagrabiti kiselog kupusa iz bačve. Bačva je povelika i mislim da od postanka svijeta gravitira u podrumu. Kao i u svakom podrumu osvjetljenje je šturo i obojilo je cjeli prostor zlokobnom svjetlošću, dajući sjenama da se poigravaju mojim strahovima. Ipak, kužim, nisi dijete, stari. Gas do bačve, navadi kupusa i motaj sarme ak misliš nešto žvakati.
Sa jezom se zaputih ka bačvi, vođen željom da se što kraće zadržim u podrumu. I na samo par koraka od bačve sa kiselim kupusom... zamijetih to tada prvi put.
Zatečen prizorom i slabim osvjetljenjem, samo sam tupo upiljio pogled u to. Nisam niti slutio otkuda se stvorilo, niti tko ga je tu ostavio. Sve dok se nisam trgao iz transa koji mi tužna spoznaja nametnu, nije mi palo na um da je podrum zaključan te da je jedini ključ kod mene...
Gledao sam u feces, u svježe, ružno i smrdljivo govno, u svojoj svrsi i neopravdanosti svog postojanja ovdje, u mom zaključanom podrumu.
Da nastavim...
Lopatom i sa gađenjem odstranih pomenutu tvar, vratih se doma i sjedoh da razmislim. Zasigurno me razumijete da me je prošla volja za sarmama, tak da sam poslije naručio picu.
No kako god da sam cijelu situaciju promatrao iz različitih kutova, nikako nisam mogao shvatit kako je odrasla osoba (zaključio sam po veličini fecesa) mogla ući u moj podrum koji nema čak niti prozora.
Sjećanje na taj nemili događaj je počelo blijediti, ispraćeno u zaborav sa mišlju da sam zaboravio zaključati vrata.
Ali ponovilo se.
Opet sam nakon izvjesnog vremena pronašao govno u svom podrumu. Bijes me obuze svom silinom ka tom drzniku koji je praznio crijeva u mom podrumu. I to se od tada ponavljalo skoro svaku noć.
Neslućena volja mi nije dala zaspati dok sam sa toljagom u ruci bdio skriven u sjenci stubišta čekajući počinioca tog gnusnog djela. Danima nisam ulazio u podrum, a seronja se kao za inat nije pojavljivao.
Ne možete niti zamisliti moju nevjericu kada sam konačno otključao vrata podruma sa namjerom iznjeti teglu sa rajčicom. Kuhao sam taj dan grah, a moj omiljeni sastojak zaprške istoga je upravo rajčica.
Na podu je bilo desetak i više fecesa. Usprkos tomu što sam redovno, nakon svakog otkrića te anomalije, čistio podrum, zaključavao vrata dva puta i noćima stražario, netko se izasrao po cijelom podrumu.
Što mislite tko mi sere u podrumu?
P.S. Biti će i fotki kad vam sve budem detaljnije pojasnio.
Citiraj:
Rješen da misterij zanavijek rasvijetlim, da počinitelja kaznim strašnim batinama, trknuh do Konzuma i tamo kupih onu kameru za nadgledanje. Ne bi mi žao novaca, niti vremena potrošenog za instalaciju tog čuda tehnike.
I dođe vrijeme da je pustim u pogon.
Legao sam u krevet kao i svako veče poslije omiljene serije. Sekiraciju zbog govana u mom podrumu prepustio sam kameri i kompjutoru koji je pomno pratio svaki pokret u tom nesretnom prostoru.
Ubrzo sam se prepustio dozivu sna.
I dođe jutro, a sa njim i spoznaja...
Molim da se uzdržite od takvih komentara, jer ovo što slijedi, ono što doživjeh taj dan, ledi krv u žilama...
Sa kavom u ruci, koju sam nestrpljivo pripremio vođen željom pogledati snimak, sjeo sam pred kompjutor i pustio zapis od protekle noći...
Moje zaprepaštenje pred viđenim se nije moglo mjeriti sa stupnjem odbijanja moga uma da prihvati ono što mrtvo i zasigurno nelažljivo oko kamere zabilježi.
Tačno u ponoć, bjeličasta i svjetlucava izmaglica se poče formirati u mom podrumu, da bi se zatim stala rotirati oko svoga jezgra, kao veš u perilici... u početku sporo, pa sve brže i brže, da bi se naposlijetku ta izmaglica kretala ogromnom brzinom oko sebe. I kada bi dostignula svoj vrhunac, postala bi blještava kao Sunce i - najednom - nestala. Od nje ne bi ostalo ništa, niti traga, da u tom centru rotacije izmaglice ne bi ostalo - govno.
Da li je duh u pitanju, manifestiran u izmaglicu, koji je odabrao baš moj podrum da se olakša? Ili je u nekoj drugoj dimenziji neka anomalična WC školjka uradila portal ka mom podrumu?
Molio bih ljude sa određenim moćima da dođu do mene, da pokušaju uspostaviti kontakt sa tim entitetom i zamoliti ga da mi više ne sere po podrumu.
Naravno, svi ozbiljni i dobronamerni savjeti i postovi su dobrodošli, da povedemo ozbiljnu diskusiju o mom delikatnom i nadnaravnom problemu.
Hvala svima koji moj problem shvaćaju ozbiljno i koji bi da pomognu savjetom, ohrabrujućim riječima ili samim svojim dolaskom do mene.
Citiraj:
Interesira me zna li tko od vas nalazi li se tu negdje neki magnetni transdimenzionalni centar gdje duše prelaze na neki drugi (očigledno čistiji) svijet ili višu razinu postojanja? A možda je to i poruka za mene od neke uzvišene sile (koja međutim nije našla drugi vid komunikacije)? Sve to treba pažljivo ispitat, jer u svakoj misteriji (iliti govnima) ima neke istine...
I kako sad čovjek, nemoćan pred silama nadnaravnog, otvorenih očiju ka tami, nepojmljivosti vlastite svrhe, dakle, kako a da ne pomisli da mu s one strane poručuju kako mu se seru na život? Smrtnik da mi kaže da mi se sere na život - skužio bih to kao provokaciju i tresnuo ga po nosu... Ali duh... Duh da mi sere u podrumu... prekoviše...
Kuća mi je prepuna dezodoransa, a u podrumu trenutno svjetlucaju 4 kamerice. Svećenik me je izbacio iz crkve kad sam ga zamolio da dođe i odradi egzorcizam u podrumu punim govana. Mislio je da se zajebajem ili da sam pijan. Žene više ne dolaze kod mene, a susjedi me prozvaše “Duhovno Govno”.
Nadam se da razumjete u koliko sam očajnoj situaciji...
Inače još nije utvrđeno da li je u pitanju duh, demon ili portal ka nekoj prolupaloj WC školjki ko zna koje dimenzije.
Mnogo vam hvala na komentarima, na podršci i razumijevanju. Uz brigu vas koji me razumijete i ja ću istrajati u borbi, da napokon istjeram seronju iz podruma. Apsolutno ću istrajati.
Citiraj:
Izgleda da je netko s druge strane baš bijesan na mene. Otkako sam svoju tajnu i muku iznio ovdje, kamere bilježe dva kovitlaca bijele izmaglice, i naravno nakon njihovog nestanka dva govneta. Mislim da me kažnjavaju radi iznošenja tajne.