Brigate BL je napisao:
A ti kao znas koliko su para imali vaterpolisti Partizana
kako ste onda stalno u dugovima ako nisu pretplaceni
tim se pravi na osnovu raspolozivog budzeta ...
kad smo mi igrali sa juniorima i sa dva starca tad vam nismo smetali...
Sapic VK nije dao nista ali bas nista....
Знам,плате су касниле а они су ћутали и играли. Од државе су добијане мрвице и обећања.
Када се коначно направио резултат прије годину ипо дана,сви су се разбјежали куд који ,да наплате колико могу.Да су имали такве плате у Партизану,сигурно не би одлазили.
Не сметате ви нама,нити сте икада сметали,само ја говорим о стварима које су нелогичне и најмање спортске. А ви као то не знате. Да је Партизан добио паре које имате ове године ви или Раднички,ја ти гарантујем да би били прваци европе неколико година.
Исто тако у кошарци,Партизану све што треба је финансијска стабилност,један јак спонзор и
топ 16 би се играо редовно као добар дан,да не причам о вечим дометима.Не треба нам никакав
отпис дугова,курци-палци. Све и једна држава даје подршку својим успјешним колективима,осим Србије гдје се успјех не прашта,поготово Партизанов.
Која год фаца се појави у Србији,из свијета,након састанка са предсједником,премијером,не битно,слиједи посјета маракани гдје Лукић,Човић,или неко трећи стоји испред врата са шеширом и проси.Од Путина па до овог шеика... Једино ако они нису велики звездаши од малих ногу.
Кад је Партизан имао све завршено око новог стадиона,и инвеститора из Швајцарске и све,али никада није добио дозволу. Због Мишковића. Који је ваш човјек,а сада испада како је он радио за нас. Свашта.