banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3377 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 169  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jan 2013, 14:38 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2013, 20:07
vlakanje je napisao:
Freak on a leasH je napisao:
Vec tri godine se pise kako je ManU u blagom raspadu....sve drze dva-tri igraca i starkelja....ove godine je stvar jos gora jer im je odbrana busna (koliko znam primili su najvise golova u zadnjih XX godina)....ekipa je dobra koliko i sve i jedna druga malo bolja ekipa u PL...i sad vi dodjete i kazete kako je to super ekipa.....nema sta....Cleverly i Carrick....odigraju svaku 56u utakmicu dobro....Kagawa koji nije ni blizu onog sto bi trebao da bude...Young epilepticar i padavicar (al nije Suarez pa onda nije kriv)....Jones, Evans, Nani koji su katastrofa....toliko je dobra ekipa da je starkelja prosle godine vracao Scholsa iz penzije....ma daj....uporedite malo ostale ekipe (Tottenham, Chelsea, Arsenal) pa da vidite sta cete dobit....

упоредио са МЈ и ево шта сам добио:
Челзи -14 бодова
Тотенхем -15
Арсенал -21.....

Svaka cast,ni sama to ne bih rekla bolje.Moze pricati ko sta hoce,ali brojevi ne lazu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 15:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mančerster je ove godine za kalsu bolji nego prošle. Karlo, ove godine Kerik igra ko nikad, ne znam šta mu je, a Kleverli je dobar i povrede su ga zaobišle. Persi je glavni što se tile golova, ali ne može zaboraviti Runija koji je jedan od najboljih asistenata u ligi ove godine.
Jedino je Valensija opao nešto, ali se nadam da će i on ući u formu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Junajted je dosta bolji nego prosle godine.
Kerik je odlican igrac. Kleverli nije na tom nivou, ali daje naznake da bi mogao biti.
Evra i Rafael igraju odlicno. Drugi stoper je problem kod njih. Kao i krila, koje ne mogu dati go, ko da ih je Dauning pravio. Velbek je opao. Golman djene-djene; zavisi kako mu legne dorucak. Persi i Runi su klase.
Ali stoji ono sto je Freak rekao, da ovo nije u potpunosti kompletan tim; tj. nisu onako opasni ko prije pet godina, npr. Tad nisi znao s koje strane ce prije. Sad se uglavnom zna. Ili na Persija ili ce on iskombinovati na nekog. Jeste 15 igraca dalo golove; ali opet, uglavnom se zna ko ce i kako ce. Nece Valensija i Esli Jang osutati, sem ako se ne mora. Velbek ne moze.
Dok Cicarito vec moze; kad mu se ukaze sansa i kad je on uredan s glavom.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:)
:notworthy:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H_CEQV1DODs[/youtube]

Dena, eo taman cijena ulaznica.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ташко je napisao:
Junajted je dosta bolji nego prosle godine.
Kerik je odlican igrac. Kleverli nije na tom nivou, ali daje naznake da bi mogao biti.
Evra i Rafael igraju odlicno. Drugi stoper je problem kod njih. Kao i krila, koje ne mogu dati go, ko da ih je Dauning pravio. Velbek je opao. Golman djene-djene; zavisi kako mu legne dorucak. Persi i Runi su klase.
Ali stoji ono sto je Freak rekao, da ovo nije u potpunosti kompletan tim; tj. nisu onako opasni ko prije pet godina, npr. Tad nisi znao s koje strane ce prije. Sad se uglavnom zna. Ili na Persija ili ce on iskombinovati na nekog. Jeste 15 igraca dalo golove; ali opet, uglavnom se zna ko ce i kako ce. Nece Valensija i Esli Jang osutati, sem ako se ne mora. Velbek ne moze.
Dok Cicarito vec moze; kad mu se ukaze sansa i kad je on uredan s glavom.

To vjerujem niko normalan nece osporiti. Tada su 5 godina bili mladji Skols, Gigs, Ferdinand, Vidic, VDS koju su tada igrali na vrhuncu karijere, bio je tu Ronaldo sa Runijem i ta ekipa u poredjenju sa danasnjom je dosta bolja i naravno kad pogledas ta vremena da ce ih se svi bojati. Ovo danas nije na tom nivou, ali su opet najbolji u ligi. Zamisli samo kad se niko ziv njima ne naguzi prije utakmice, kako ce se onda drugima naguziti!?

I potpuno si u pravu da su krila mrtva, Valensija ne zna jel pos'o il' dos'o, Jang nikad nije ni bio kalibar za Utd, a Nani povrijedjen 100 godina (jedva cekam da se vrati)...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Evo pogledaj npr juce utakmicu....ManU prvo poluvrijeme bio bolji...dali gol...vecina neke jalove inicijative bez pretjeranih sansi...poprilicno dosadno al eto...bolji za taj gol...prije 5 godina ManU bi vjerovatno nastavio da dominira ali juce se desilo da LFC otvaranjem igre dobija na brzini i zabija ManU u njihovih 20 metara od gola...mislim...cinjenica jeste da je ManU momentalno najstabilniji, vode na tabeli, svasta-nesto...al nemojmo se zavaravat pa mislit da je to dobar tim....a njih pola ni sami ne znaju kojim cudom jos igraju u prvoj postavi....

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 20:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Čitam da bi Vidić opet mogao pauzirati do kraja sezone. Jebem ti sunce žarko ako je to istina.
Vidićemo koliko je Junajted jak po Ligi šampiona.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Freak on a leasH je napisao:
Evo pogledaj npr juce utakmicu....ManU prvo poluvrijeme bio bolji...dali gol...vecina neke jalove inicijative bez pretjeranih sansi...poprilicno dosadno al eto...bolji za taj gol...prije 5 godina ManU bi vjerovatno nastavio da dominira ali juce se desilo da LFC otvaranjem igre dobija na brzini i zabija ManU u njihovih 20 metara od gola...mislim...cinjenica jeste da je ManU momentalno najstabilniji, vode na tabeli, svasta-nesto...al nemojmo se zavaravat pa mislit da je to dobar tim....a njih pola ni sami ne znaju kojim cudom jos igraju u prvoj postavi....

Jel tesko biti realan, znam sa navijas za liverpul i da ne podbosis junajted, al daj malo razuma u postovima svega ti...
Junajted je juce u prvom poluvremenu ocitao lekciju uz fudbala liverpulu.Dovoljno ti je to sto bukvalno centar nisu presli, suta na gol nisu imali osim onog Suarezovog koji je zavrsio tamo gdje i Ramosov. Samo Bog dragi zna kako nisu dali jos koji go, al i tu je par dobri sansi usrao Velbek..
isti taj liverpul daje go iz nikakve akcije na odbijenu loptu...
U svemu tom se mogu sloziti da ima par pojedinaca koji ne zasluzuju da nose dres junajteda, al da se radi o pola tima je prica nidje veze...Po tvojoj logici ni jedan igrac liverpula ne bi mogao igrati u Junajtedu osim Suareza, jer ono sto vi tamo imate je smijesno u odnosu na Junajted i ostale vodece ekipe EPL.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Daj ljudi...ManU bio bolji za taj jedan gol razlike....da je sad tu neko nekoga razbio i octivao lekcije - nije...do kraja otvorena utakmica jos na kraju mi mogli izjednacit...da je bilo ocitavanje lekcije ne bi bilo ni prilike za izjednacavanje...a bilo je... tako da...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Druze jes ti gledao utakmicu, posebno prvo poluvrijeme...Liverpul nije imao ni JEDNE sanse,dok kod Utd dve odlicne upropastio Velbek, potencijalno dobra sansa prekinuta kad je Skrtel faulirao Velbeka, odlican suta Kagave skinuo Reina itd itd. U drugom dijelu drugog pol. liverpul krenuo igrati uvodjenjem Staridza i on dao go iz odbijene lopte i kasnije imao solidnu priliku i to je to...
Prilike za izjednacenje je bilo samo zato sto Velbek nije na pravi nacin proigrao saigraca i u pravo vrijeme. Samo taj, a ne sto je liverpul pokazao neku igru...Jos samo fali da kazes kako su pobijedili zahvaljujuci sudiji... :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pobjedili su zahvaljujuci boljoj igri...al cim se ti u utakmici bojis izjednacenja...a realno bojali su se i gol je visio u zraku....znaci glupo je pricat o nekim lekcijama...utakmica se igra 90 min a ne 45.....znas koliko utakmica je LFC izgubio ili odigrao nerijeseno zbog 5min pada koncentracije i gomile promasenih prilika...mislim...drugi kad igraju kao ManU onda pricamo o jalovom posjedu lopte bez neke konkretnije prilike al kad ManU igra tako onda je to kidanje i drzanje lekcije....isto kao i ova prica za RVP-a u Arsenalu i ManU....

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Richa samo polako... prvo poluvrijeme je bilo toliko dosadno da sam zaspao.. Kakvo čitanje lekcija i gluposti... dali gol i to je to... šansi nije bilo ni na jednoj strani... U drugom se rasplamsalo i obe su ekipe bile podjednake... X bi bio realan rezultat da su bili malo konkretniji redsi.

Vidjeće se koliko je Utd jak u ligi šampiona.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 00:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Richa, rastavio je Liverpul Junajted na Enfildu i sa 11, pa i sa 10 igraca.
Sa vidno slabijom ekipom i sa dosta vise rupa u istoj.

Na Old Trafordu je Junajted pokidao presingom. Dve sanse ubitacne u prvih 45. minuta su dosli zbog greske Liverpulovih igraca, uzrokovanih pritiskom, naravno. Glavni su bili Kleverli i Kerik. Ali oni ce rijetko kad ugroziti go, direktno. Pogotovo ovaj drugi. Kleverli za sezonu-dve ce vjerovatno biti puno kompletniji i konkretniji igrac.
Drugo poluvrijeme je vec bila druga prica; Junajted skoro da nije imao sansi. Zato sto je uvodjenjem Staridza i kasnije izlaskom Vidare boga odbrane, nastao cirkus u odbrani.
Sto kaze Freak, utakmica se igra 90 minuta. Junajted bio bolji i to je to.
A to sto promasis pet prilika, a protivnik ga stavi iz prve, to je tvoj problem.
Liverpul ima ubjedljivo najvise suteva u Evropi ove sezon, ali dzaba kad dodje Benteke i iz dva napada da dva gola. Ti se poslije jebi.
Junajted cim je primio go, nastao je pad i muk. Sto kaze Erazmo, to je uglavnom kod svih ekipa, sem kod Barselone. Oni svoju igru igraju na 2:0 i na 0:2. Svejedno.

Junajted puno bolji fudbal igra kad gubi. Tri puta bolji. Za njih bi najbolje bilo kad bi primili od Reala u desetoj minuti dva komada.

Na svijetu je jako malo "kompletnih" ekipa. Barselona, daleko iza njih Dortmund i Bajern... I u naznakama Sahtjor, Juve i Celzi (sa Dembom; pokazace se to. Sa Toresom ni blizu).

Sto naravno ne znaci da su kvalitetniji od Reala, Junajteda i ostatka svite. (uglavnom nisu)

Junajted taj uslovno receno problem veznog reda i krila, te smusenost odbrane, nadoknadjuje odvec ofanzivnim bekovima i ovom dvojicom ludjaka u napadu. I prekidima.
Prime tri komada, ali metnu cetiri.

I, sta za ime Bozije, fali golovima na odbijenu loptu :D
Pa to je nesto najsladje. Na kraju krajeva, Dzerard je sutao tu loptu; nije pala s neba. Sastavni dio igre.
Pa i Vidicu se lopta odbi od glavu, bez pretjerane namjere.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 00:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izgleda da je Vidic stvarno zglajizao :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 01:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne fali nista sta bi im falilo...A jel ljepsi taj gol il je ljepsi kad dojde iz onakve akcije za 1:0?
Na kraju krajeva smeta prica kako Utd je nidje veze ekipa i kako je tu gdje jeste na neki pitaj boga koji nacin, a vec par puta autor tih postova je zagovornik nekih teorija zavjera gdje SAF i Utd imaju neku bezuslovnu podrsku od sudaca i FA....Pa nekako ispada da se sve ovo omalovazavanje nastavlja na te price.

Drago mi je sto nije bilo nekih ozbiljnijih sudijskih gresaka protiv vas, mada se i to moglo citati na svakavim forumima...I prvo poluvrijeme za mene je bila dominacija presingom u kojem su se vasi igraci pogubili i nisu se mogli povezati nikako. Dovoljno govori i to da se Suarez nije ni vidio u prvom.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 01:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bilo je gresaka i kriticnih odluka, ali je Veb izgleda ucinio sve da se normalizuje utakmica i bude sto zanimljivija, napokon.

Dva kornera za Liverpul (onaj kad Vidara izbaci glavom loptu je zona sumraka. Pa dje gleda sudija?!), moguci crveni karton za Skrtela (zadnji igrac), donekle i drugi zuti za Glena, mada je i Velbek njega navlacio sekund prije tog faul (vjerovatno je i zato prosao bez zutog) te go Vidica na granici ofsajda, pri udarcu Evre. (sve i da jeste ofsajd, ne mozes kriviti nikog, jer vidjeti par centimetara razlike je nemoguce.) Ides sistemom ofrlje.

Mene nervira novo pravilo gdje je Vidic pri ubacivanju lopte u ofsajdu, ali kasnije kad je Evra opali i ovaj je proslijedi, dve sekunde nakon prvog centarsuta, to nije ofsajd, vec nova akcija?! To je uvedeno prije godinu i po, cini mi se, i to mi je glupo. Prije je bilo da igrac ne smije ucestvovati u toj akciji, a sad je to kao nova akcija? Nidje veze.

Presing je jedno, a konkretne akcije drugo. Junajted je bio dosta bolji u prvom, ali bilo je tu dosta tumaranja sa loptom.
To ne bi bio slucaj da je Valensija onaj od prosle godine i da je Runi umjesto Velbeka tu. Janga se nista i ne pita; njemu samo treba kapica za bazen i on ce svoje odraditi.
I opet, ostaje ti drugo poluvrijeme, gdje je Liverpul bio bar za dlaku bolji.
Opet ka'em, generalno je Junajted bio bolji, sto se vidi i iz statistike.

Liverpulu je ogroman hendikep bio povreda Enrikea. Koji je kidao zadnja dva mjeseca. A sad je Glen morao na njegovu stranu, a mladjani Vizdom na desnu. Preko bokova je i bilo najvise frke (Rafael i Evra).

Junajted je prvi na tabeli i ima solidnu prednost zato sto su igrali jako efikasno u ovih 20ak kola, zato sto imaju Fergusona na klupi, zbog mentaliteta i dosta bodova u zadnjim minutama tekme, te zbog trenerskih magova Mancinija i Beniteza.

Ispustio je Junajted prosle godine 8 ili 10 bodova. Sad ce biti frka ako je ova povreda Vidica ozbiljna i ako ga nema do kraja sezone. Celzi da je imao Demba Bau, Baa, Baua, od pocetka sezone, imali bi bar 5-6 bodova vise, vjerovatno.
Kontam da ce oni biti dosta bolji u drugom dijelu, uprkos Rafi.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 01:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja se sve nesto nadam da Vidari nije nista ozbiljnije jer jest on pao na koljeno, al nije mi djelovalo bas ozbiljno.A i ne vjerujem nista dok SAF ne potvrdi. I jedva cekam da se Nani vrati, gori od ove dvojice ne moze biti, a prica se i o Zahi a konkurencija nikad nije losa. Janga dati nekome i jos platiti ako treba...
Mali Rafael izraste u odlicnog beka, pogotovo naprijed, dok Evru stizu godine i tu bi trebao Fabio da konkurise.

Vidjecemo Celzi u nastavku sezone, ja im ne dajem nesto sanse uprkos Dembi...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 01:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jang i Dauning kao da su od istog ku*ca pravljeni.
Ovaj prvi je na pocetku i davao neke golove i asistirao, ali je umro. A drugi odradi dobar posao svaku trecu utakmicu.
Ljudi uspiju provesti 90 minuta na terenu a da ih i ne zapazis.

Rafael ima malih zackoljica u odbrani i zna produvati. Za razliku od Fabija, koji gore slabo sta moze napraviti, ali dole kida.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 01:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vala bas sto kazes. Jang me najvise nervira kad dobije loptu okrenut ledjima prema golu i neko mu samo pirne u vrat on pada...o.O pa dodje mi da odem u po mancestera i obe noge mu slomim...Ono sto mi je dobro izgledalo je Kagava na krilu (tu igra i u repki) samo ga ebe masa i kondicija i treba mu utakmica da se uigra.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 01:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dzerard je oteo sepet lopti neki dan. Pogotovo Kagavi i jednu-dve Keriku.
Mada mu je to jedna od specijalnosti, previse lopti su gubili u drugom poluvremenu. Mislim da je on imao najvise otetih lopti na EP, mada su ispali rano.
Kagava iz Dortmunda je bas ono sto fali Junajtedu. Da ne mora Runi odradjivati taj posao. Kleverli na steroidima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3377 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 169  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]