banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jan 2013, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Pa naravno da ćemo imati, kao i temu "beogradski pašaluk all about", ukoliko se ne desi oružana pobuna i oružjem ne budu skinuti i otjerani oni koji su oružjem okupirali Srbiju 1945.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Da ne bude zabune. Ni jedna vlast ne valja. U svakoj su vladi lopuže ili psihopate, nešto malo manje ili veće. Svaka religija, ideologija i svaki autoritet zasnovan na sili, obmani ili dominaciji čovjeka nad čovjekom kao i svaka država pod kapom nebeskom - zaslužuju rušenje jer su prirodni neprijatelj slobodnim, mislećim ljudima. A ona država koja je postavljena od imperijalne okupacione sile - rušenje zaslužuje ponajpre.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
old fashion men je napisao:
Pa naravno da ćemo imati, kao i temu "beogradski pašaluk all about", ukoliko se ne desi oružana pobuna i oružjem ne budu skinuti i otjerani oni koji su oružjem okupirali Srbiju 1945.

Nazalost ti dezintegracioni procesi oko Srbije se nece tek tako zavrsiti, potreban je veliki napor celog naroda i sposobni politicari da stvari zaustave.Rusi ne daju 100 metara zemlje na kurilima Japanu jer bi to narusilo jedinstvo i koheziju nacije, a Srbija predaje 14 000 kilometara kvadratnih najplodnije zemlje i 80% rudnih rezervi cele srbije koje se nalaze na kosovu.

Da napomenem rezerve uglja u srbiji bez kosova su oko 3 milijarde tona, rezerve u Srpskoj su 1,5 milijardi, a rezerve uglja na kosovu su 20 milijardi tona.Totalna katastrofa za srbiju i srpski narod

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Ma ovim dole ne pada na pamet da uklanjaju spomenik sa svoje zemlje

http://www.kurir-info.rs/albanci-nece-d ... nak-597319

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa kad ne uklanjaju spomenike partizanima i komunistima, na čelu sa onima Titu, koji su pobili hiljadu puta više Srba i nanjeli više zla Srbij nego šaka tih šiptara, onda i treba taj spomenik tu da ostane, ne znam šta im smeta spomenik tim šiptarima, kad im ne smetaju komunistički spomenici. Podržavam šiptare 100%.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

fantastikus1 je napisao:
Ma ovim dole ne pada na pamet da uklanjaju spomenik sa svoje zemlje

http://www.kurir-info.rs/albanci-nece-d ... nak-597319

Ne znam da li vam je poznato da udruženje veterana OVPM je uredno registrovano u Bujanovcu već 10 godina.Isto tako niko za tih 10 godina se nije našao da isto udruženje zabrani ako su u pitanju teroristi.
Šta,više nam smetaju mrtvi teroristi i spomenik nego čitava grupa živih i organizovanih.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
postoji zato sto su amnestirani zakonom od bilo kakvog progona.....munjena Srbija...sve se nakaradno tumaci pa i amnestija

volio bih vidjeti takvo udruzenje amnestiranih srpskih boraca u Hrvatskoj

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
RainMan je napisao:

Nazalost ti dezintegracioni procesi oko Srbije se nece tek tako zavrsiti, potreban je veliki napor celog naroda i sposobni politicari da stvari zaustave.Rusi ne daju 100 metara zemlje na kurilima Japanu jer bi to narusilo jedinstvo i koheziju nacije, a Srbija predaje 14 000 kilometara kvadratnih najplodnije zemlje i 80% rudnih rezervi cele srbije koje se nalaze na kosovu.

Da napomenem rezerve uglja u srbiji bez kosova su oko 3 milijarde tona, rezerve u Srpskoj su 1,5 milijardi, a rezerve uglja na kosovu su 20 milijardi tona.Totalna katastrofa za srbiju i srpski narod

U stvari u pitanju je površina od 10887 kvadratnih kilometara ali svejedno puno je. Srbija je pogriješila što nije nakon prvog svjetskog rata iscenirala sukob sa Albancima i riješila to pitanje identično kao što su to uradile Grčka i Turska, razmjenom stanovništva. U ovom slučaju Srbi iz Albanije u Srbiju a Albanci iz čitave Srbije uključujući i tadašnju Vardarsku Makedoniju preko Prokletija i Koraba. Srbija bi da se to dogodilo danas lakše disala.

Sada nam samo preostaje da čekamo naših pet minuta.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 11:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Када (ако) би се пред вас ставио услов независне Републике Српске независна држава Косово, да ли бисте прихватили?

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
менек je napisao:
Када (ако) би се пред вас ставио услов независне Републике Српске независна држава Косово, да ли бисте прихватили?

ДА!!!!
Косово је независно, а Српској је будућност веома неизвјесна и црна, тако да би то био велики успјех за Србе.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

менек je napisao:

Ne.
Sa Kosovom nije trebalo ništa raditi, niti pregovarati, niti razgovarati, niti ga djeliti i naravno niti ga priznavati, već pustiti da vrijeme ide, samo tako bi Srbija imala legimititet da ga jednog dana vojno oslobodi. Međutim, izdajnička vlast Srbije je već priznala Kosovo i to je gotova priča. Tako da je i to pitanje beze, Kosovo jeste nezavisno u punom smislu te riječi, jer tu nezavisnost priznaje i Srbija..

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 15:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Tako nekako....

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
менек je napisao:

Ne.
Sa Kosovom nije trebalo ništa raditi, niti pregovarati, niti razgovarati, niti ga djeliti i naravno niti ga priznavati, već pustiti da vrijeme ide, samo tako bi Srbija imala legimititet da ga jednog dana vojno oslobodi. Međutim, izdajnička vlast Srbije je već priznala Kosovo i to je gotova priča. Tako da je i to pitanje beze, Kosovo jeste nezavisno u punom smislu te riječi, jer tu nezavisnost priznaje i Srbija..

Nije jos ali rade na tome odnosno problem im je 100 000 srba na kosovu....
Danas sam definitivno uveren da oni rade na tome

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako ga nisu priznali kad su postavili granične prelaze, znači Srbija ih postavila, i priznaju njihov pasoš i pregovaraju sa njima.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Nisu jos jer to nije potpuna drzavna granica polako daj im malo vremena treba obrlatiti narod i dovesti pred svsen cin..

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako,zašto i na sva druga pitanja znat ćemo pravi odgovor za pedesetak godina kad to vjerovatno neće više biti ni bitno.

Citiraj:
менек je napisao:

Meni taj privid nezavisnosti ne znači ništa.Sve su države zavisne,što su u manjim granicama to je zavisnost veća.Ako i definitivno Srbija prizna nezavisno Kosovo,nestat će i Srbija,podjelit će je na regije a kad se i to završi nestat će i RSa.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 08:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Hoće li već neko nešto preuzeti ili će se sve završiti na lijepim željama? Ja bih volio da neko ode tamo i u gluho doba noći postavi eksploziv i minira taj spomenik ujutru( ne bi ipak bilo u redu da ih detonacija probudi u sred noći kada sav svijet spava).

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Taj spomenik će da stoji tu kako je i dosad stajo. Srbi mogu samo da se nadaju da šiptari ne naprave još veći.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Dacic slavi NG u SAJ,Vucic u kopnenoj zoni.......bice sranja u Bujanovcu

kad god mi je neko tako banuo u jedinicu vrlo brzo sam imao bar 5 mrtvih.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]