banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 23:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3377 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 169  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Vec tri godine se pise kako je ManU u blagom raspadu....sve drze dva-tri igraca i starkelja....ove godine je stvar jos gora jer im je odbrana busna (koliko znam primili su najvise golova u zadnjih XX godina)....ekipa je dobra koliko i sve i jedna druga malo bolja ekipa u PL...i sad vi dodjete i kazete kako je to super ekipa.....nema sta....Cleverly i Carrick....odigraju svaku 56u utakmicu dobro....Kagawa koji nije ni blizu onog sto bi trebao da bude...Young epilepticar i padavicar (al nije Suarez pa onda nije kriv)....Jones, Evans, Nani koji su katastrofa....toliko je dobra ekipa da je starkelja prosle godine vracao Scholsa iz penzije....ma daj....uporedite malo ostale ekipe (Tottenham, Chelsea, Arsenal) pa da vidite sta cete dobit....

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Kloc sa Grbavice :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
enc0re je napisao:
Kloc sa Grbavice :lol:

ste se desava,gledam nekakvu kosarku

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kloc promašio penal. Koscielny dobio crveni karton.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
enc0re je napisao:
Kloc promašio penal. Koscielny dobio crveni karton.

otkud on da suta penal,e jadna ekipo

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Freak on a leasH je napisao:
Vec tri godine se pise kako je ManU u blagom raspadu....sve drze dva-tri igraca i starkelja....ove godine je stvar jos gora jer im je odbrana busna (koliko znam primili su najvise golova u zadnjih XX godina)....ekipa je dobra koliko i sve i jedna druga malo bolja ekipa u PL...i sad vi dodjete i kazete kako je to super ekipa.....nema sta....Cleverly i Carrick....odigraju svaku 56u utakmicu dobro....Kagawa koji nije ni blizu onog sto bi trebao da bude...Young epilepticar i padavicar (al nije Suarez pa onda nije kriv)....Jones, Evans, Nani koji su katastrofa....toliko je dobra ekipa da je starkelja prosle godine vracao Scholsa iz penzije....ma daj....uporedite malo ostale ekipe (Tottenham, Chelsea, Arsenal) pa da vidite sta cete dobit....

Gdje se te ekipe nalaze na tabeli?
Istina da je odbrana dosta losija ove sezone nego prethodnih. Koliko su golova dali?
Da malo pratis i da si realan znao bi da je Kagawa kao i Nani i Jones dosta bili povrijedjeni ove sezone. Kerika spominjes, a covjek igra u zivotnoj formi na poziciji zadnjeg veznog sa izuzetno velikom procentom tacnih dodavanja, presjecenih napada i oduzetih lopti. Evans koji nije ni sjenka onog panja od prosle sezone gdje ni loptu nije znao izbiti, ove odradjuje sasvim korektno posao u odbrani. Naravno da nije svijetska klasa poput Vidica, ali sasvim korektno igra.

Dakle, po svemu prikazanom najbolja ekipa u EPL sto govori i tabela. To sto ste vi u prosjeku i sto te boli sto je Utd prvi to ostavi za kuce i tamo placi, ovdje budi realan ako mozes. Niko vama nije kriv sto ove sezone niste dobili ni jednu ekipu od prvih 10 na tabeli.
I ako je Utd "oms" sta je Liverpul sa Suarezom, jedini koji tamo zna lopte ovo sve ne zasluzuje da igra tamo!?

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
United jeste najbolji ove sezone ali daleko od toga da gaze sve redom. Nikad nisam vidio da jedan tim ima ovoliko srece, obrnuli su bar 7-8 utakmica u posljednjih 5 minuta. Dakle nije ovo neka dominacija ali da su zasluzeno prvi, jesu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Freak on a leasH je napisao:

упоредио са МЈ и ево шта сам добио:
Челзи -14 бодова
Тотенхем -15
Арсенал -21.....

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Liverpool kad je dobijao 5 od 6 derbija u sezoni gubio je od losijih timova...sad je to potpuno drugi sistem....gradi se tim od nule...gomila mladih i talentovanih igraca koji igraju u oscilacijama....nesto slicno kao kad je Ferguson preuzeo ManU...to sto vi mislite da je ManU neka prejebena ekipa...uzmite fino pa uporedite...stoperi (osim Vidica) su dobri za neki osrednji klub u PL, moze se ladno nabrojat barem 15 boljih od tih u ManU (i to samo u PL, da ne spominjem evropu)...Evra je koliko toliko na visini zadatka ove godine al i od njega ima bar tri-cetri bolja lijeva beka a i starkelja ga se htio rijesiti pa je eto igrom slucaja ostao....Rafael trenutno igra u zivotnoj formi pa opet nije ni u top 10 desnih bekova....od Carricka imaju sigurno barem 5-6 boljih zadnjih veznih....sve zajedno kad saberes dobijes jedan prosjek od tima koji bukvalno igra zahvaljujuci RVP-u i donekle Rooneyu kad je zdrav...prije 4-5 godina ManU je bio tim protiv kojeg se bojis igrat, a i kad igras gledas kako da sacuvas obraz...ovo danas (a i cijel ove sezone) ne ostavlja utisak neke ekipe koje se treba bojat...svi im daju golove...jos ako te malo sreca pogleda pa RVP nema svoj dan mozes proc i sa sva tri boda u dzepu...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa nije sve u najboljim igracima lige/sveta... City i Real pokupovase sve zivo pa ne funkcionise kako bi oni hteli, United uzme jednog dva igraca i nastavi sa dobrim rezultatima... Sada Runi losije igra, ali imaju RVP i slicno... To sto nemaju najbolje pojedince jos vise pokazuje kako su dobro sklopljeni i kako ih Skot dobro vodi

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
:lol: :lol: :lol:
Ajd nemoj se vise provaljivati matere ti.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 17:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Rutinski. 8) Vidara i Persi, kao što sam i prongozirao.

Ne znam šta će pored živog Mertesakera Košijelni u prvoj postavi. Jebo ti Vengere majku. Ali Džeko uzima penal da šuta.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Moze li link za Arsenal-Siti?

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.thefirstrow.eu/watch/163151/ ... -city.html

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koscielny ako ne da autogol, dobije crveni :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Hvala Ziri.

Ovaj Majk Din je idiot bio i ostao. Idealan sudija za unistiti utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 19:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Џеко махалац.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 19:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 09:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
skypostman je napisao:
Slika

Edin je legenda...proglasen igracem utakmice (po meni je to bio Milner, ali Edin je odigrao odlicnu utakmicu).

Ako je Mancini odredio da on SUTIRA PENAL - to samo potvrdjuje Mancinijeve sposobnosti.

Ako je Dzeko sam uzeo da sutira - mislim da je vrijeme da PRIHVATI da ne zna sutirati penale. Nikad nije ni znao. "deal vid it".

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 13:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3377 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 169  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]