banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 12 Jan 2013, 02:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
inspiron je napisao:
Ne znam da li se prije diskutovalo o ovome na forumu (nisam nista nasao) ali interesuje me da li je neko koristio mtelovu uslugu Dual sub kartice?
Cini mi se kao jako dobra stvar ko ima dva broja pa me interusuju utisci onih koju su koristili.

http://www.mtel.ba/article/853
Zavisi, za šta ti treba to?

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 03:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2011, 19:39
Imam dva broja, jedan je privatni a drugi je poslovni iz bivse firme. Ovaj drugi ne koristim bas cesto, aktivan je iz razloga sto je dosta poslovnih kontakata vezano za njega.
Interesuju me utisci iz razloga sto mtel (kao i ostalu operateri u bih) na svom sajtu napisu dobre strane medalje a da bi otkrio skrivene troskove i ostale zaj......ije moras rovariti po onom njihovom zbirnom cjenovniku.
I zna li neko otkad je dostupna ova opcija, nisam prije cuo da je mtel imao.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je to tu odavno, ali nije nešto za šta se uopšte isplati praviti reklamu.

Dakle, broj ti u suštini treba zbog starih kontakata koji te i dalje zovu na njega?

U tom slučaju, zašto ne bi prosto uključio prosljeđivanje brojeva sa tog na trenutni broj?
Jer, sa ovim ti svakako ne mogu obe kartice biti online u isto vrijeme, pa bi call forwarding svakako morao biti aktivan...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 11:10 
Pripravnik
Pripravnik

E . je napisao:
Dakle, broj ti u suštini treba zbog starih kontakata koji te i dalje zovu na njega?

Da, s tim da i ja ponekad njih zovem sa tog broja.

E . je napisao:
U tom slučaju, zašto ne bi prosto uključio prosljeđivanje brojeva sa tog na trenutni broj?

To trenutno i koristim, stavio sam na taj broj HIT tarifu i privatni broj mi je Friend broj tako da mi je to najisplatnija opcija sada.

Ali s obzirom da mi je privatni broj vec na postpaidu interesuje me ima li jos nekih troskova osim ovih 40 km za karticu? Nervira me sto u vecini slucajeva nosim dva telefona sa sobom jer ne znam kad cu trebati nekoga nazvati sa tog broja.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
E . je napisao:
Mislim da je to tu odavno, ali nije nešto za šta se uopšte isplati praviti reklamu.

Jer, sa ovim ti svakako ne mogu obe kartice biti online u isto vrijeme, pa bi call forwarding svakako morao biti aktivan...

ili bi mogao kupiti neki telefon dual sim i rijesiti stvar

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 13:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
A zar ne bi bilo jednostavnije obavijestiti te kontakte da si promijenio broj, ako već ne koristiš redovno taj drugi broj?

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 16:42 
Pripravnik
Pripravnik

E jbg ljudi idete u skroz drugom pravcu.
Postoje razlozi zasto i dalje koristim taj broj a sto se tice telefona sa dual simom vec imam odlican telefon i ne isplati mi se sad davati jos nekih 400 km npr za htc desire v da bi izbjegao dva telefona.

Ako ima neko da je koristio tu uslugu da podjeli utiske bio bih zahvalan jer sve ovo sto ste naveli me trenutno ne interesuje.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 22:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Okt 2012, 22:32
Imam problem sa kanalima u open trio paketu, slika mi bez ikakvog razloga krene da stopa, nekada u tolikoj mjeri da ju je nemoguce gledati...Da li neko zna kako rjesiti problem?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

inspiron je napisao:
E jbg ljudi idete u skroz drugom pravcu.
Postoje razlozi zasto i dalje koristim taj broj a sto se tice telefona sa dual simom vec imam odlican telefon i ne isplati mi se sad davati jos nekih 400 km npr za htc desire v da bi izbjegao dva telefona.

Ako ima neko da je koristio tu uslugu da podjeli utiske bio bih zahvalan jer sve ovo sto ste naveli me trenutno ne interesuje.

Ok, bez ljutnje, samo sam nudio alternativu, ako je do sad nisi razmotrio.
Ne interesuje te, idemo dalje.

Već sam rekao da je ja nisam koristio, ali koliko vidim iz ovoga, ništa dalje ne bi trebalo biti - tretira se kao dva broja na jednoj kartici i to je to, naplaćuju ti (deru) i jedan i drugi broj kao i inače i to je to.
Jedino ako ti ne naplaćuju svaki put kad se "prebacuješ" s jednog broja na drugi, iako nema apsolutno nikakvog smisla jer on samo uradi logout/login.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 23:13 
Pripravnik
Pripravnik

E . je napisao:
Ok, bez ljutnje, samo sam nudio alternativu, ako je do sad nisi razmotrio.

Ljut sam kao puding od jagode :D
Hvala u svakom slucaju. Nema druge nego otici do njih pa vidjeti sta oni imaju za reci.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2013, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Vidi pa nam javi da znamo za ubuduce

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 19:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Dec 2011, 18:21
Da ne otvaram drugu temu pitat ću ovdje
Treba mi informacija kako da dobijem broj koji me pozivao na fiksni tel. Digitalna je centrala ali nemam uključenu opciju identifikacije. Da li ima šanse da se dobije preko informacija ili slična mogućnost?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Izvadi listing poziva.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 21:39 
Početnik
Početnik

Zvao sam informacije(mtel) i tip mi kaže da mogu listing tražiti samo ako me neko uznemirava i to preko policije. Ne znam da li je ovo tačno što mi je rekao, ali mi je glupo da postoji identifikacija poziva a ne daju listing
Mene isključivo interesuje poziv sa odredjenog broja u odredjeno vrijeme (nadam se da nije konfuzno pitanje) i ne radi se o uznemiravanju nego o baš potrebi da saznam čiji je broj

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Od kada je to da nema listinga. Vjerovatno da ne možeš tražiti dok ne bude tarifikacija gotova, pa kada dobiješ račun možeš tražiti listing za taj mjesec.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 23:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Pa na listingu je samo navedeno koga si ti zvao, ako se ne varam, a ne ko je tebe zvao.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 23:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja pročitao listing i odmah pomislio na odlazne pozive. Moram početi detaljnije čitati. :D

I mislim da je nekada postojala usluga da provjerš ko te zadnji zvao na fiksni, ako nemaš identifikaciju poziva.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

srki je napisao:
Zvao sam informacije(mtel) i tip mi kaže da mogu listing tražiti samo ako me neko uznemirava i to preko policije. Ne znam da li je ovo tačno što mi je rekao, ali mi je glupo da postoji identifikacija poziva a ne daju listing
Mene isključivo interesuje poziv sa odredjenog broja u odredjeno vrijeme (nadam se da nije konfuzno pitanje) i ne radi se o uznemiravanju nego o baš potrebi da saznam čiji je broj
Zakonom dužni da ti daju (tvoje!) informacije, koliko se ja sjećam.
Inače, znam da za mobilnu centralu log-ovi stoje kod njih godinama, tako da je i sa fiksnom vjerovatno isto (zašto...pogodite: nije bitno), pa je vjerovatno stvar u tome da se nekome ne da pritisuti oba tastera neophodna da bi ti se izlistali pozivi.

Čuj, nemaš pravo znati ko te zvao na tvoj telefon. A manijaka bože.
danijell je napisao:
I mislim da je nekada postojala usluga da provjerš ko te zadnji zvao na fiksni, ako nemaš identifikaciju poziva.
Je, u pravu si. I više je se niko ne sjeća kako je išla. Uključujući i mene. A vjerovatno je i deaktivirana, pa ni nema veze...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 11:10 
Početnik
Početnik

E . je napisao:
srki je napisao:
Zakonom dužni da ti daju (tvoje!) informacije, koliko se ja sjećam.
Inače, znam da za mobilnu centralu log-ovi stoje kod njih godinama, tako da je i sa fiksnom vjerovatno isto (zašto...pogodite: nije bitno), pa je vjerovatno stvar u tome da se nekome ne da pritisuti oba tastera neophodna da bi ti se izlistali pozivi.

Čuj, nemaš pravo znati ko te zvao na tvoj telefon. A manijaka bože.

Da li se obratiti lokalnoj mtel ispostavi ili zvati -nekoga- za info u BL?
Ovo mi je stvarno neophodno radi ličnog dokumenta jer me je ta osba nazvala a nije ostavila nikakav podatak, a sumnjam da će zvati jer joj nije u interesu

Svaka info je dobrodošla

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2013, 16:02 
Pripravnik
Pripravnik

Ako neko ceka telefone u mtelu cisto da ga obavijestim da su stigli ali izgleda da je opet mrsava ponuda.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]