banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 08:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Brigate
Sa ove jeste jasno da je bila greška ostati uz FIBA-u, ali tada se to baš i nije moglo pretpostaviti. Da je FIBA odigrala mudrije i bila manje tvrdoglava ko zna da li bi ULEB postao dominantan u evropskoj košarci.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Brigate BL je napisao:
Mandrak
Covic je tad bio mudo u savezu jedini se borio da se liga profesionalnizuje...Bio je predsjednik KSJ kad se u tom savezu znalo ko kosi a ko vodu nosi..
Mozes ti njega mrziti koliko hoces, ali je tad bio u pravu 100 posto...

Можемо ми њега мрзити или не мрзити,али чињеница је да је он плус тадашња гарнитура у ЦЗ
уништили српску лигу,да су радили иза леђа кошаркашком савезу и већини клубова. Због чега-због својих личних интереса и то ситних,толико о томе.
Те пиздурије по Србији,како их овдје називају,су до тада били велики кошаркашки центри,сада
су се угасили јер Партизан и остали клубови разигравају разне Крке и Широке Бријегове.
Али то су само размишљања Партизановог навијача који мрзи моћног Човића и није реалан.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Да додам само,да су прије играња АБА лиге и у Партизану и у ЦЗ сваке године играли потенцијални репрезентативци тадашње Југославије,знало их је бити и у мањим клубовима а сада у три најјаче екипе нема два репрезентативца Србије.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Partizan-vjeciti borac za srpsku kosarku. Tvoja tvrdnja pogotovo dobija na tezini kad se vidi koliki je srpska kosarka procvjetala u periodu dominacije Partizana.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
A Danilovic je samo ganjao mjesto u FIBA :)

Covic je ponavljam trazio PROFI ligu Jugoslavije,ne Jadransku. kad je to propalo, onda se okrenuo regionu, jer se vidjelo da ce ULEB pobjediti. Sampion Juge je tad igrao jebenu Supro ligu..

Kosarku Srbije unistise neke druge stvari ne Jadran,

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Partizan-vjeciti borac za srpsku kosarku. Tvoja tvrdnja pogotovo dobija na tezini kad se vidi koliki je srpska kosarka procvjetala u periodu dominacije Partizana.

Баш јак контра-аргумент. Јел треба да бројимо сад колико је Партизанових играча и тренера доносило медаље репрезентацији? А колико свих осталих клубова?
Партизанова доминација траје од Борика 1979. и побједе у финалу Купа Радивоја Кораћа.
Тада је један млади тренер по имену Душан Ивковић освојио триплу круну са Партизаном.
То што ти памтиш кошарку само од периода другог мандата Душка Вујошевића у Партизану,то је друга ствар.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
A Danilovic je samo ganjao mjesto u FIBA :)

Covic je ponavljam trazio PROFI ligu Jugoslavije,ne Jadransku. kad je to propalo, onda se okrenuo regionu, jer se vidjelo da ce ULEB pobjediti. Sampion Juge je tad igrao jebenu Supro ligu..

Kosarku Srbije unistise neke druge stvari ne Jadran,

Супро лига се играла само ЈЕДНЕ сезоне.Прије тога шампион СР Југославије је играо директно Евролигу.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aj Tegeltijin mani me se. Bolje idi kuj neke nove planove za incidente na utakmicama Partizana.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Aj Tegeltijin mani me se. Bolje idi kuj neke nove planove za incidente na utakmicama Partizana.

Ау,ал си ми спустио. Понестало аргумената,а? :D Немој се секирати,Човић,Вучић,овај шеик и компанија има да одстране све канцере српске кошарке на челу са криминалцем Даниловићем,и има да нам цвјета цвијеће.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To mani me se nije bas argument za raspravu :)
Mi se ne sekiramo Gondra, to nas je davno proslo :) sad samo UZIVAMO....

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Posten covjek, ko od nas ne voli izvuci liniju kad je drustvo dobro ili na malom fudbalu istuci sudiju kad te izbije. Ljudi smo, imamo dusu.
Nije ponestalo argumenata nego tvoja zamjena teza ne vodi nigdje, ja kazem dominacija Partizana racunajuci normalno na ovaj sad period, da sam spomenuo fudbal ti bi mi krenuo nabrajati tim iz 66-te.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:53 
Veteran
Veteran

Na ovom podforumu se stvarno svaki pokušaj razgovora o košarci ili fudbalu završi na isti način.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne samo ovdje hehe...sta ces Srbi :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Posten covjek, ko od nas ne voli izvuci liniju kad je drustvo dobro ili na malom fudbalu istuci sudiju kad te izbije. Ljudi smo, imamo dusu.
Nije ponestalo argumenata nego tvoja zamjena teza ne vodi nigdje, ja kazem dominacija Partizana racunajuci normalno na ovaj sad period, da sam spomenuo fudbal ti bi mi krenuo nabrajati tim iz 66-te.

Ко спори ваш фудбал? Овдје је ипак тема кошарка...Све ја разумјем,али немате ни један аргумент
када говорим о Човићу и компанији. Ваши покушаји да оцрните једног Даниловића су стварно јадни. Да је среће да у српској кошарци поред Салета гледамо још легенди а мање паука и ћоксија било би добро. Али ја вас донекле разумијем,послије свих оних тешких година диже вас из гована (на какав начин то није изгледа битно-све је дозвољено) и зато је за вас свети човјек.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nesto se ne razumijemo :) Mislim na temi FK Partizan, da neko spomene vasu dominaciju, da li bi ti rekao mi dominiramo od finala sa Realom ili bi shvatio da se misli na ovaj sad period. Posto si mi u kosarci poceo drzati predavnje od sredine sedamdesetih.
Danilovic kosarkas nema dalje, bio mi je omiljeni lik. Danilovic funkcioner-ljigav lik koji je bio kaznjavan zato sto tuce sudiju i koji izgleda kao da je sa Cedom Jovanovicem zavrsavao seme.
Dobro, nama je coksi sveti covjek, a vama debeli dukljanin koji napusava svoje navijace. Svakom po zasluzi.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Covic nije sveti covjek ali je lik koji ganja sponzore, cas moli, cas prijeti a ne ceka da neko dodje i kaze evo vam pare...

Namazan je politicar i nastoji da iz svake situacije izvuce maksimum je li mu to minus...

On daje pare od svog preduzeca FMP/a jer ima ambicije...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:10 
Veteran
Veteran

Rekao bi čovjek da svake sedmice Danilović premlati na mrtvo jednog sudiju koliko puta je ta priča spomenuta.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A ti ovako iz glave znas nabrojati jos par visokih funkcionera iz svijeta sporta koji su kaznjavani zbog tog? Posto je tako normalna stvar i ne treba je spominjati kad vec nije neka senzacija.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
A ti ovako iz glave znas nabrojati jos par visokih funkcionera iz svijeta sporta koji su kaznjavani zbog tog? Posto je tako normalna stvar i ne treba je spominjati kad vec nije neka senzacija.

On nije kaznjen zato sto je nekog pretukao vec zato sto je usao u sudijsku svlacionicu,ne kontam kako vam ne dosadi uvijek izmisljati nesto.jesi ti bio u svlacionicu pa znas,ili si mozda bio sa gurovicem u gepeku?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma nije ...
Juras je udario glavom u vrata :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]