banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 08:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jan 2013, 22:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Нова Варош je napisao:
Očigledno Novica neće da ide u PArtizan, zbog dugovanja od prrethodne igre tamo, ali koji će kurac u Vizuri :-?

У Визуру ће на пар текми док не потпише за неког евролигаша,постоји неки мини-прелазни рок.
Мега Визура је Ражнатовићев тим.
У Партизан неће због пуно разлога али ни један није дуг од раније.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Znam da je vizura njegov tim. Čudi me uopšte da tamo krene poslije povrede.
Ne bi ja baš reko da Novici to nije jedan od razloga. Ali dobro, angažovali su onog Lovernja, očigledno da se ne računa na Novicu.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Искористиће Мегу за враћање колико-толико у такмичарски ритам. Повреда је баш тека била и питање колико ће он бити онај стари,колико ће му требати времена да се врати.Још трчи праволинијски само.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 09:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
@ Нова Варош

Samo da te ispravim po pitanju rasporeda CZT u Evrokupu. Izmedju Cedevite i Igokee oni imaju Galatasaraj kod kuce, a nakon Igokee idu Uniksu.

A sto se tice utakmice Split-Igokea, u nekim medijima se pojavila informacija da se sest igraca Splita otrovalo hranom, da ne treniraju i da su od lige trazili odgodu te utakmice protiv Igokee, ali da je liga odbila tu molbu. Navodno, Erjavec kaze da je veliko pitanje na sta ce mu tim liciti, ko ce moci da igra a ko ne, ali ko zna sta je od svega toga istina.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jeste, Galata kod kuće, skonto sam kasnije da sam stavio sve 3 na gostovanjima da igraju, preračuno se :D

Ako bude to istina dobija igkoea lagano. Ako ne, goriće do kraja.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://www.mozzartsport.com/vesti/tegel ... i-grudvama

Ко нас је увео у Јадранску лигу...Ал кајла Теги,свака част. 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Attention whore iz udzbenika.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
briga me sta ce pojednci reci ali covjek je ovde potpuno u pravu:

Tegeltija je i dalje čvrsto protiv ovakve Jadranske lige.
"Zasad je sve OK i tu stvarno nema šta da se kaže, ali bojim se da će u jednom trenutku ljudi shvatiti koliko se ne pitaju. Za mesec ili dva, kad počne da se lomi gde će se igrati fajnal-for i ko će da sudi, videćemo da li će sve biti tako. Bukvalno se ne pitamo nizašta. Dobro, videćemo da li je realno i da li će biti dopušteno da tri srpska kluba, plus Igokea, uđu u fajnal-for. Postavlja se pitanje da li je to to ako postoji ograničenje da tri kluba ne mogu u Evroligu. Sve u svemu, to znači da zavisimo od tuđeg poštenja, a ne od pravde i zastupanja zajedničkih interesa. Izbor ovog Kamnikara, za čoveka koji preko Radića delegira sudije, dovoljan je šamar svima, ali svi ćute. Baš ih briga, svako gleda svoja posla..."

sta god da se desi u ovoj ligi to se nece pitati niko od ovih nasih klubova ili saveza ili bilo cega,pa jebo tu ligu.

kako cujem ovaj solnok je potpisao ugovor na dvije godine tako da ne mogu ispasti iz lige sve da hoce.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako moze biti u pravu kad ce 99.99999999% Zvezda, Partizan i Igokea biti na prva tri mjesta. Znaci jedan ce izboriti plasman direkt kroz ligu, jedan ce kroz ligu izboriti kvalifikacije i ako bude pameti pa iskombinuju da treci osvoji znaci Srbija+RS imace dva direkt predstavnika u EL i jedan u kvalifikacijama. Kakvim vradzbinama, stelama i ne znam ni ja cim bi mogli izvesti da Igokea, Partizan i Zvezda igraju EL da nije ABA lige. Tegeltija sad pljuje po inerciji, a realno ova prohodnost u EL nam je dosla kao kec na desetku.
Btw vidim da Tegeltija javno priznaje da je ona prepiska sa Coviceve konferencije istinita. Bolesnik, pravi bolesnik.

Poslednji put menjao papučar dana 11 Jan 2013, 21:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
tegi..
sta mislite o Darko Saricu :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Kako moze biti u pravu kad ce 99.99999999% Zvezda, Partizan i Igokea biti na prva tri mjesta. Znaci jedan ce izboriti plasman direkt kroz ligu, jedan ce kroz ligu izboriti kvalifikacije i ako bude pameti pa iskombinuju da treci osvoji znaci Srbija+RS imace dva direkt predstavnika u EL i jedan u kvalifikacijama. Kakvim vradzbinama, stelama i ne znam ni ja cim bi mogli izvesti da Igokea, Partizan i Zvezda igraju EL da nije ABA lige. Tegeltija sad pljuje po inerciji, a realno ova prohodnost u EL nam je dosla kao kec na desetku.

ne znam da li bi tako pricao da je npr. ove godine zvezda predzadnja na tabeli a solnok zadnji i zvezda ispada jer eto janezi su ponudili ovim madjarima da igraju 2-3 godine

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa mi smo bili predzadnji pa nisam kukao :D Kad se objavilo da je prohodnost iz ABA u EL normalno da su klubovi pojacali i stavili akcenat na to takmicenje. Da je na klupi Radnickog panj, a ne Muta Nikolic i oni bi bili konkurentni za F4, mada i ovako se mozda umuvaju. Kako ce Tegi objasniti nakaradnost ABA lige i kako razigravamo Slovence, Hrvate i ostalu bratiju, ako 4 srpska kluba budu na F4.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nego niko da kaze kako sudije sad protiv cibone izbacise grbovica sa parketa jer je valjda nesto dobacio sudiji a coki i deset ababa vise bili na parketu nego sto su sjedili na stolicama i nista :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg, Kristijana godine stigle, dosli neki novi momci :P

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tegi to pitanje treba da postavi Danilovicu koji je odbio prijedlog Covica za profi ligom i Srbiju svrstao uz Fibu a ne uleb. Koliko god bili kreteni Zika Pauk je tu donio ispravnu odluku da igra jadransku ligu

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Pa mi smo bili predzadnji pa nisam kukao :D Kad se objavilo da je prohodnost iz ABA u EL normalno da su klubovi pojacali i stavili akcenat na to takmicenje. Da je na klupi Radnickog panj, a ne Muta Nikolic i oni bi bili konkurentni za F4, mada i ovako se mozda umuvaju. Kako ce Tegi objasniti nakaradnost ABA lige i kako razigravamo Slovence, Hrvate i ostalu bratiju, ako 4 srpska kluba budu na F4.

a sto da mi razigravamo neke slovence,makedonce,madjare,siroki.srbija i hrvatska bi opet imali koliko toliko zanimljivu ligu za razliku od ovih

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

imas odgovor vec u postu iznad

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

tacno sam znao da je coki nas spasilac,idem da skidam titinu sliku i besim cokija

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam bas koliko je to tacno. Za kosarku ne trebaju neka velika ulaganja, pa ne vidim da se nesto otimaju, jos sledece sezone cemo imati 4 predstavnika u ABA. Kad se Hemofarm ugasio, kako bi onda Borac Cacak i ostali opstali finansijski. Nema veze sa razigravanjem Slovenaca i ostalih, samo sa parama. Kao da bi Partizan ili Zvezda rasli i mogli igrati Evropu da svaki vikend igraju po nekim pizdicima u Srbiji, ovako imaju koliko toliko jake rivale.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 21:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mandrak
Covic je tad bio mudo u savezu jedini se borio da se liga profesionalnizuje...Bio je predsjednik KSJ kad se u tom savezu znalo ko kosi a ko vodu nosi..
Mozes ti njega mrziti koliko hoces, ali je tad bio u pravu 100 posto...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]