banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jan 2013, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ovaj RSB mi se poceo bas gaditi. Citam sad intervju sa Covicem i osjeti se iz citanja koliko naginju da oblate Piksija, a onda kad dodjes do dijela sa Lukicem onda se osjeti kako provejava njihova odbrana sa pitanjima. Jebo ih debeli Stefanovic u dupe da ih jebo.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Цигани, срећна нам Нова година! Више оптимизма, успјеси ће доћи.

У то име, једно коло, право циганско:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_-LrncrTADo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 06:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
papučar je napisao:
Ovaj RSB mi se poceo bas gaditi. Citam sad intervju sa Covicem i osjeti se iz citanja koliko naginju da oblate Piksija, a onda kad dodjes do dijela sa Lukicem onda se osjeti kako provejava njihova odbrana sa pitanjima. Jebo ih debeli Stefanovic u dupe da ih jebo.

Da, kao da im je Stefanovic urednik :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2013, 18:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
http://www.mojacrvenazvezda.net/51932/2 ... iti-derbi/

da se potsjetimo na prvi derbi koji je odigran na današnji dan na stadionu "doma jna". tukli smo tada klub jna sa 4:3

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 14:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
http://www.zurnal.rs/2013/01/07/ekskluz ... index.html

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2013, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Volontirao u Zvezdi pa postao kondicioni trener prvog tima
D. Nikolić | 08. 01. 2013. - 10:21h | Foto: Reuters | Komentara: 0
Fudbaleri Crvene zvezde u novu godinu ući će sa novim kondicionim trenerom, Vladom Čepzanovićem.
Kako prenosi "Sportski žurnal", Čepzanović će brinuti o kondiciji crveno-belih, iako njegov put do tog radnog mesta nije bio baš uobičajan.
Naime, on je prethodnih šest meseci radio u Omladinskoj školi Crvene zvezde i to kao - volonter, a dokazavši se svojim kvalitetima, dobio je priliku od uprave da ubuduće vodi računa o kondiciji prvog tima crveno-belih.

Evo ako je neko raspolozen da bude pomocni trener u Zvezdi, fizioterapuet ili sta ti ja znam sta, dovoljno je samo da dodje i kaze radicu ja dzaba.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2013, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
A šta bi sa onim da Jankoviću ne treba kondicioni, već ad će on raditi po "francuskom" modelu rada, odnosno kombinovanjem taktičkih, tehničkih i fizičkih elemenata i tako stvoriti super terminatore...

Ovaj prelazni rok, ima da bude nešto najzanimljivije što sam do sad prati oko Zvezde, prosto jer se konačno zna iznos dugovanja, iznos koji je potreban da se deblokiraju računi i poprilično dobro se razaznaje struktura dugovanja. I u takvoj situaciji, došlo se do niza kontradiktornosti. Ostavljen je laik od trenera i u startu su šanse za dobar rezultat, svedene na teoriju. Da bi se namakla sredstva za pojačanja, potrebno je prodati nekoga od igrača, koji su očajnim igrama i rezultatima, prilično obezvrijeđeni na tržištu, na kom ionako nisu bili tražena roba. Da apsurd bude veći, Zvezda trenutno ne može da dovede ni igrača, koji osim plate ne košta ništa, poput ovog pominjanog Kueve. Znači, Zvezdi je potrebna bar 50 odsto bolja igra nego jesenas, sa trenerom upitnog znanja i stručnosti, pojačana samo svojim klincima, upitnog talenta i kvaliteta, te potencijalno oslabljena za nekog od odlazećih igrača. Ovo posljednje je izvjesno u toj mjeri, da sam ja lično ubijeđen da se igrači neće prodavati selektivno, već će se prodati prvi za kog dođe iole ozbiljna ponuda. Dakle sistem u kome bi prodali viškove (nezadovoljne, zasićene i nedovoljno kvalitetne igrače), ove zime vjerovatno nećemo vidjeti... Izvjesno je dakle samo da će na proljeće biti još mučenja... Sad je igranje sa klincima poput Vukana, Ožegovića, Spajića, Simića i Čikića, potpuno iznuđen potez, što znači projektovane još bar dvije godine bez pravih rezultata, dok klinci ne stasaju i ne napravi se selekcija kroz igre u prvom timu... Možda se i dogodi neki epski preokret da stignu određena pojačanja u prelaznom roku, ali u to iskreno prilično sumnjam...
Biće da se svjesno ušlo u ovu priču, bez obzira što ime kluba nalaže, da se u javnost još uvijek izlazi sa retorikom da Zvezda mora da ide na prvo mjesto. Jednostavno Janković nije najbolje, ali je sigurno najjeftinije rješenje na mjestu trenera. Drugim riječima, bolji bi morao da se plati, a para nema. On je jednostavno potrošna roba, a još uvijek postoji i promil šanse da se ispostavi da zna znanje. Samim njegovim ostankom, uprava smanjuje očekivanja, a i navijači očito znaju da se sa njim na klupi, nemaju čemu puno nadati. Dakle elementarno je da se stabiliše finansijska situacija, rastereti platni spisak igrača, a od klinaca ako neko bljesne, Džajić će sam znati da to prepozna i za to mu ne treba stručan trener. I dok je bio SD, jedan od većih kvalieta mu je bio to, što je znao da namiriše potencijal u igraču...
Ovo sve je dakle niz iznuđenih rješenja, baziranih na nadanjima da Stojadinović može da izmulja pokojeg jeftinog (čitaj besplatnog - gladnog, bosonogog i žednog) igrača, koji bi kasnije mogao da se solidno unovči, zatim da će Popović utapajući tugu u alkoholu, zbog nepomirenja sa Severinom, odlučiti da donira klubu neku kintu, zabrojavši se pritom za broj nula na iznosu, a da će mu se pridružiti i pijani Rusi iz Gazproma, nakon što Napoli odbije ponudu za Kavanija, te da će nepotrošena sredstva za Urugvajca, preusmjeriti u sprskog giganta...

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2013, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
http://www.mojacrvenazvezda.net/52137/2 ... mitrovica/

Super, baš je sjajno Stojadinović započeo karijeru SD-a :confused4:

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
golmani: Bajković, Kirovski, Vesić, Dmitrović;
igrači u polju: Pantić, Nenadić, Mijailović, Spajić, Krneta, Dimitrijević, Lazović, Babalj, Milijaš, Kadu, Maksimović, Mikić, Jovanović, Milunović, Kasalica, Milivojević, Mirić, Mladenović, Savićević, Vešović, Asamoa, Mudrinski, Simić, Čikić, Mihajlović, Reljić, Mijović, Stojković, Đurićković, Luković, Ožegović.

Prva prozivka. Mijovic je tu, ne berite brigu.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Rivaldinho je napisao:
http://www.mojacrvenazvezda.net/52137/2013/01/08/razlaz-zvezde-i-marka-dmitrovica/

Super, baš je sjajno Stojadinović započeo karijeru SD-a :confused4:

Nema para za pojacanja, ali majku mu zar ima za rasipanje na ovaj nacin. Stojadinovic je samo mazao oci, trenutno su mu sve ocajni potezi. Jedina dobra stvar je to sto je Covic javno rekao ko sta i kako je radio u proslosti

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
papučar je napisao:
Citiraj:
igrači u polju: Pantić, Nenadić, Mijailović, Spajić, Krneta, Dimitrijević, Lazović, Babalj, Milijaš, Kadu, Maksimović, Mikić, Jovanović, Milunović, Kasalica, Milivojević, Mirić, Mladenović, Savićević, Vešović, Asamoa, Mudrinski, Simić, Čikić, Mihajlović, Reljić, Mijović, Stojković, Đurićković, Luković, Ožegović.

Ožegović možda i neće za Antaliju.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 12:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Haha Cosa se popravio ima prave informacije...
treba i mladog Sakica sa Ognjenom :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 14:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
35 amatera ponovo na okupu...Jel ovaj mijovic ima dozivotni ugovor sa nama?Pravi je delija, veran je ko pas,od 2003 je u Zvezdi...tu je i nenabjedivi stevica,veselo,veselo...

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 15:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
papučar je napisao:
Citiraj:

Reljić :lol: kru ti jebem

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci Mijovic je ocit dokaz da nece biti nista svetlo u narednom periodu... Opet su u klubu sinovi funkcionera i menadzerski igraci, toliko je ova uprava kenjala, da mi se vec sada gade... Pricali su da ce raskidati ugovore sa ovim nepostojecim igracima, da ce se resiti malog murinja, da ce klub dovesti na stabilne noge, a od toga nece biti nista... Uzas kako su nam zamazali oci, ali su ih i vrlo brzo otvorili sa ovakvim postupcima...

Covic ce verovatno uspeti da deblokira racun i uz par fazona smanjiti dug i to ce se pricati kao uspeh...

Stojadinovic je jos i najveca prevara u celom sastavu uprave, kenjao je pre dolaska na funkciju,a radi gore od prethodnih sportskih direktora... Ako vec ne mozete da dovedete pojacanja zbog nedostaka novca, onda barem odjebite ove igrace koji su na platnom spisku, a veze nemaju sa fudbalom, a ni sa Zvezdom

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 23:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hertz nemoj da si na kraj srca

kad sam pisao da zelim Stojica rekao sam da zna prodati igrace sto je bitno kao i kupovina.Pa sad je obezbjedio Radu i sebi dva i po miliona..
Na borcevoj temi izasla suma za Grahu, smijesno. Pojedini pljuju mladog igraca na kojem su mogli dobro da zarade. Sto nisu to je problem...kako njihov tako i nas...IPak sacekajmo kraj prelaznog roka nije STojadinovic bas tolika vezara...Mada sam ranije napisao dok je MUrinjo na klupi nema nama spasa

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 23:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije problem u dovodjenju i prodaji, nego u drzanju na platnom spisku tatinih sinova, uz to ih jos stavljaju na spisak za pripreme.

Ako je Covic mladji mogao da ode iz kluba, sigurno uz razgovor sa starim, onda mogu i ovi indijanci ala Mijovic, pa da mu je stari Dzaja licno

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 23:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma idu oni vec sutra :)
problem je sto su ranije placani sad nisu :) i nece biti...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Kad Stojadin pocne sa dovodjenjem pojacanja...
Slika
http://www.mozzartsport.com/vesti/seik- ... icu-zvezde

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako nam je ovaj ganci nada, da idemo mi u beton lagano :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]