ozna je napisao:
Taj sud je osnovala Amerika i njeni saveznici iz Nato pakta,Nato pakt je bio direktno upleten u rat i ucestvovao u ratu na strani muslimana,hrvata,siptara protiv Republike Srpske,RSK i Srbije..to znaci Kadija te sudi kadija te tuzi,tio nije nikakav nezavisan i pravedan sud vec politicki sud stvoren da satanizuje neprijatelje
Pa što onda piješ Coca-Colu, nosiš Levis, Nike, Adidas itd? Da sam na tvom mjestu, ne bih se vozio ni kolima ni autobusom, jer idu na arapsku naftu. Prouči malo fakta, ne ono što piše u današnjim novinama, a sutra je zastarjelo, mada mi se čini da si ti i novine prestao da čitaš početkom milenijuma.
ozna je napisao:
nas ti prosvjetli ,sta se to dogadjalo u autonomnoj regiji Krajina i koje je to zlocine Brdjanin konkretno
Ako čekaš da te ja "prosvijetlim" i ne činiš ništa da sam izađeš iz "mraka", onda je možda bolje da u istome i ostaneš, jer ti se vjerovatno ne bi svidjelo ono što bi mogao da vidiš , ali da ne kažeš da samo lupam upošteno, evo ti jedna legendarna odluka kriznog štaba AP Krajina, od 26.5 1992. "Odluka broj 6—Pod hitno se treba osnovati agentura koja će raditi na preselenju stanovništva." Praktično, čovjeku se može dodijeliti copyright za etničko čišćenje. Ili neki od Brđaninovih ličnih "bisera":
Citiraj:
Brdjaninova "zapaljiva retorika" dobijala je veliki publicitet u medijima - dnevnom listu "Glas Srpski" i lokalnom srpskom radiju i televiziji. Pred sudom je prikazano nekoliko video-inserata njegovih javnih nastupa. Na jednom masovnom mitingu, Brdjanin se ovako obračunava sa onima medju bosanskim Srbima koji su se zalagali za suživot i mir:
"One lijeve snage koje nam ponovo nude zajednički život moraju da znaju da je obaveza svakog Srbina u sledećih sto godina da briše noge o pogan i nekrsta koji je opoganio ovu našu zemlju."
Ili, postavi sam sebi pitanje, da li sam želiš da se identifikuješ sa ovom tezom?
Citiraj:
Tokom dokaznog postupka optužbe prikazan je, pored ostalog, i snimak intervjua u kojem Brdjanin odbacuje optužbe za zatočeničke logore poput Omarske, Keraterma i Manjače koji su 1992. postojali u području ARK, i kaže:
"Uostalom, ako su Rusi i Nemci mogli da imaju logore, zašto ih ne bi imali i Srbi."
Svim svojim bićem sam protiv kolektivne odgovornosti jednog naroda. To jednostavno ne postoji, niti želim da se nađem u tome.
Zbog toga, ako neko treba da odleži za sve ono što se u to vrijeme dešavalo, nema bolje osobe.