banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jan 2013, 10:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
izgleda da se aneks nije uspio dogovorit sa sportklubom...cini se da i ti beogradjani malo zakeraju, nije im to fazon

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 10:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
dzoni97 je napisao:
nikolaa82 je napisao:
Pa dobro muzicki kanali i neki filmski sa prevodom, pa i neki sportski, da covjek gleda stalno.. Cijeli dan.. Al njemacki RTL? Sta je na tom kanalu razumljivo?

Meni je zanimljivo,zato sto razumijem njemacki :)

mnogo bitan detalj :lol:
ima citava armija korisnika koji znaju engleski pa se ne ubacuju kanali sa eng. govornog podrucja, pa sto bi tebi neko ispunjavao zelju? :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
nidjeveze je napisao:
izgleda da se aneks nije uspio dogovorit sa sportklubom...cini se da i ti beogradjani malo zakeraju, nije im to fazon

Koliko se meni cini, niti se SBB/Telemach moze dogovoriti sa AS, niti AS sa SBB/Telemachom.
Umjesto da budu zdrava konkurencija jedni drugima, pobjedio je balkanski mentalitet, naravno na stetu korisnika usluga kablovskih operatera, ali i njihovu pretpostavljam, u finansijskom smislu.

http://www.teve.ba/article/12870/telema ... vrijednost

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 10:59 
Majstor
Majstor

ajde amadeus, ubacuj arene na telemach, sta cekas :salute: :salute:

da, to je ona prica o tome da su gledaoci kolateral njihovog kretenskog sukoba (sportkluba i arene)...iskristalice se jasno koji su operateri arenini, a koji sportklubovi...

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
@amadeus jel ova Arena sto ide na analogiji Srpska ili BIH verzija

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
drakula je napisao:

Koliko se meni cini, niti se SBB/Telemach moze dogovoriti sa AS, niti AS sa SBB/Telemachom.
...
http://www.teve.ba/article/12870/telema ... vrijednost

Telemach ne želi ni pod jednim uslovima Arene u svojoj ponudi. U Zenici su ja mislim bile prisutne do 1.1 jer je ugovor koji je stara firma imala bio i dalje validan (i nakon kupovine te kabl. kuće od strane Telemach-a)

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
drug je napisao:
Znaci, u Elti nista novo, ni u Novoj godini. :lol: Sorry, pokrenuli su sjajni, turbo-urbani, i potpuno nepotrebni muzicki bljuzga-buckuris kanal. Jedan like i 365 dislike za naseg nam vrlog kablovskog operatera. :wink:

Jesmo li tražili muzički kanal u analognoj šemi koji nije 99% turbofolk kanal? Jesmo. I dobili smo elta tv2 ;)
Dobili smo i dva filmska kanala - oba Cinestara.

Ali, u 2012. god. izgubili smo oba prilično gledana Fox kanala, Fox Life i Fox Crime, a Elta je ostala i bez popularnog SK-a.
Da li smo više dobili ili izgubili, procijenite sami.

Vidim, počeli su i uvoditi kartice u digitali. Za sada za ljubitelje "šveCkih akciJonih filmova", a možda i konačno uvedu pakete sa npr. HBO kanalima, koje u BL već nude mtel i total tv.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 23:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Hm, nismo mi izgubili samo Fox Life/Crime i SK, vec smo zahvaljujuci cinjenici da pametnjakovici iz Elte gu*icom zatvaraju vrata svakome kome stignu ih zatvoriti, ostali bez ikakve sanse da u ponudi vidimo i jos dva FOX-ova kanala: FOX i FOX Movies, pa cak vjerujem cak i 24 Kitchen, zatim osim Sport kluba postaje gotovo nemoguca misija dobiti SK +, SK Prime, F&H, Golf klub, Ultra, Mini Ultra i IQS Life.
Tako da je steta, mnogo, mnogo veca. :roll:

A ako su vec htjeli neki kvalitetniji muzicki kanal ubaciti u ponudu, nisu trebali nista sami preduzimati, jer sve sto zapocnu po pravilu zabrljaju. Ima dobrih muzickih kanala i bez njihovih "pokusaja".

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 00:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Dec 2012, 11:23
zunasasa je napisao:
Novi HD risiver:samo 79KM sa PDV-om
17.12.2012. 11:40:07
Poštovani korisnici
Elta-Kabel u ponudi ima novi HD risiver Synaps po izuzetno povoljnoj cijeni od 79KM sa PDV-om.

Dali iko zna tacno o kojem se HD risiveru radi, dali on ima citac USB i dali cita SRT file, odnosno prevode, zanimame radi koristenje istoga kao playera za filmove.

radi se o Synaps CHD-3100M CX

ovdje imas sve o njemu http://www.synaps.tv/?q=product&id=170 ja licno nisam probao a imam ga..nisam stigao a i nesto mi steka neki kanali a i ne moze se numerisu kanali kad ja mjenjam kanale kako ja ocu nego uvijek ostaje broj gdje god ga prebacio,....prilicno los teletext na njemu

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 08:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Delfi je napisao:
zunasasa je napisao:
Poštovani korisnici
Elta-Kabel u ponudi ima novi HD risiver Synaps po izuzetno povoljnoj cijeni od 79KM sa PDV-om.

Dali iko zna tacno o kojem se HD risiveru radi, dali on ima citac USB i dali cita SRT file, odnosno prevode, zanimame radi koristenje istoga kao playera za filmove.

ovdje imas sve o njemu http://www.synaps.tv/?q=product&id=170 ja licno nisam probao a imam ga..nisam stigao a i nesto mi steka neki kanali a i ne moze se numerisu kanali kad ja mjenjam kanale kako ja ocu nego uvijek ostaje broj gdje god ga prebacio,....prilicno los teletext na njemu

Postoje risiveri koji prenose signal teleteksta u tv tako da nemoraš koristiti njegov teletekst. Neznam zašto to nije na svakom. Možda ko zna odgovor? Koristio sam razne risivere za DVB-T prijem i na nekom svi teletext signali prolaze tj možeš ga otvoriti sa daljinskim od tv-a a na nekim samo i isključivo onaj minijaturni sa risivera. Znam da je ovo DVB-C ali princip nebi trebao da bude puno različit.

Ovaj sukob Telekom Srbija vs SBB/Telemach bi doveo na državnu razinu i tražio od institucija da im malo pregleda papire da se vidi jel baš sve idealno i da nauče šta je zdrava konkurencija. Inače kako se vole hvaliti da SK ima najskuplju ponudu i najbolje lige a boje se Serie A i Francuske.
Iza toga se krije kvaliteta slike koja je na Arena Sport kanalima milion puta bolja tj imaju bolju distribuciju i naravno bojazan da će im Arena preoteti i Englesku Premier Ligu na čija prava bi se uskoro čini mi se trebalo licitirati. Zato vidim pitanja na službenoj facebook stranici Sport Kluba kao ono jel vam dovoljna Engleska Premier Liga i Španska Primera ili bi ste htjeli i Serie A. S obzirom da Arena Sport ima ugovor za prenose Serie A još dvije sezone može se na naslutiti da su ovi iz SK provjeravali šta bi im se desilo ako ostanu bez engleza. Ili se varam. :salute:

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 08:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
CopyLeft je napisao:

Ovaj sukob Telekom Srbija vs SBB/Telemach bi doveo na državnu razinu i tražio od institucija da im malo pregleda papire da se vidi jel baš sve idealno i da nauče šta je zdrava konkurencija. Inače kako se vole hvaliti da SK ima najskuplju ponudu i najbolje lige a boje se Serie A i Francuske.
Iza toga se krije kvaliteta slike koja je na Arena Sport kanalima milion puta bolja tj imaju bolju distribuciju i naravno bojazan da će im Arena preoteti i Englesku Premier Ligu na čija prava bi se uskoro čini mi se trebalo licitirati. Zato vidim pitanja na službenoj facebook stranici Sport Kluba kao ono jel vam dovoljna Engleska Premier Liga i Španska Primera ili bi ste htjeli i Serie A. S obzirom da Arena Sport ima ugovor za prenose Serie A još dvije sezone može se na naslutiti da su ovi iz SK provjeravali šta bi im se desilo ako ostanu bez engleza.

Ovo sa slikom si u pravu 100%. Ubjedljivo najgora slika, ako se izuzmu svi nebitni kanali, je na SK kanalima, a toliko se qurce.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 08:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eto recimo kakve kanale ima Telrad u digitalnoj osnovnoj ponudi i po kojim uslovima.
Da ne napominjem da im CAM modul nije na prodaju kao ni risiveri koji daju na korištenje: http://www.telrad.net/fiksna.php?id=23&pid=39
Slika
Slika

Slika preuzeta sa: http://www.telrad.net/fiksna.php?id=23&pid=33

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 08:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Jeste, ali cijena nije 6, već 12+6 KM. Od svih kanala koje Elta nema u svojoj digitalnoj programskoj šemi (ili analogiji), jedino Foxovi su vrijedni pomena...

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znači i njima je poskupila. Ali ima nas koji bi voljeli digitalni Cartoon Network pa Da Vinci Learning, 24 Kitchen, RTS HD, HRT 4, RT Vojvodina 1, Klasik TV, Studio B i naravno Foxove kanale.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 09:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
<Enter_name> je napisao:
Jeste, ali cijena nije 6, već 12+6 KM. Od svih kanala koje Elta nema u svojoj digitalnoj programskoj šemi (ili analogiji), jedino Foxovi su vrijedni pomena...

meni su vrijedni pomena i 24kitchen i husler
ne znam kakvi su DaVinci learning i Kopernikus, ali ako su dokumentarci I`m for it :D
ps. odlicna zamjena za kojekakve vikome i bnmusic-e je Balkanika :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 11:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Jan 2013, 10:54
Delfi je napisao:
zunasasa je napisao:
Poštovani korisnici

Kanali se mogu slagati po tvojoj zelji. Probaj ovako: kad udjes u Meni za sortiranje kanala, klikni na crveno dugme SORT, izaberi recimo FTA+scrambled, pa onda redjaj kanale (npr. 1.RTS1, 2.RTS2, 3.B92....).

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 12:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Dec 2012, 11:23
belle amie je napisao:
Delfi je napisao:
zunasasa je napisao:
Poštovani korisnici

Kanali se mogu slagati po tvojoj zelji. Probaj ovako: kad udjes u Meni za sortiranje kanala, klikni na crveno dugme SORT, izaberi recimo FTA+scrambled, pa onda redjaj kanale (npr. 1.RTS1, 2.RTS2, 3.B92....).

pa na ovom reciveru nema Sort kad se udje u listu za sortiranje.....ja ne znam koji ti imas reciver i da li je isti ovaj model al na ovom modelu toga nema......dakle imas Move, Choose, Add Fav, Change, Lock i Tape..nigdje nema crveno dugme i sort

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 12:05 
Majstor
Majstor

Stvarno je ružno, evo, recimo sinoć...šuplje veče, novogodišnji progami i filmovi u kategoriji "bože sačuvaj"...i baš mi je falilo da gledam kako je Chelsea zijanio protiv Rangersa, ali jok...nemamo mi SK, nećemo ga više ni imati...

plus i dalje ne kontam da spekulacije da je ESPN privremena opcija, a da se sprema nešto bolje...ne znam čime se to može zamijeniti

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Al Jazzera Sport ja msm da je Copy govorio da prenose Engleze

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 12:13 
Majstor
Majstor

Nekako mi stavljanje tog kanala u kontekst Elta kabela, zvuči kao da neka kablovska u Indoneziji preuzima Vikom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]