Bendova ima sve vise i svi nesto rade, drze probe, svirke, prve pjesme, snimaju itd... E sad "scena" ko ce ga znati sta je to...zvuci kao neka partija mladih komunista

. Uglavnom se radi vise nego ikada samo je pitanje sta ce od svega tog da prezivi nalete negativne svakodnevice u smislu da je za sviranje, a posebno za autorski rad, potrebno ogromno vrijeme kog ljudi imaju sve manje kako zalaze u ozbiljne godine, jer ovdje se se od tog ne zivi. Reci cu ono sto znam da se zbiva:
- "Klikeri" snimili multisingl sa tri nove pjesme. U fazi je miksa.
- "Tanker" snima novi album
- "Glazgov kolac" zavrsava snimanje albuma sa 14 pjesama (jos vokal na 5 pjesama+miks, ne pitajte nas kad, ne stajte nam na muku...kad stignemo)
- "Ispad" vjezba pjesme za novi album
- "Pajperov smijeh" snima album(dupli, pjesme spremne) sa 20 pjesama, snimanje otpocelo prije 15 dana
- "Vanja the Frog" snima multisingl
- "Vazno obavjestenje" snimilo album, prije ne znam ni sam koliko, proljetos cini mi se
- "Aurora" uvjezbava novog bubnjara i planira snimanje spota
- "Sopot" nesto snimaju, album cini mi se
- "Neuro" snima album
- "Spidfrik" jos snimanje vokala+solaza na 5 pjesama i miks do kraja albuma sa 13 pjesama
- "Deer in the headlights" su skoro snimali neke nove pjesme, ne znam jesu li ih objavili
- Tica, gitarista i idejni tvorac u "Revolt"-u ima novi bend, trenutno snimaju(ili su vec snimili) 4 pjesme, rijec je o cisto instrumentalnoj muzici. Pored toga prica se i da ce se "Revolt" ponovo okupiti.
- "Uvijek Drugi" koji ce najvjerovatnije promjeniti ime i ponovo postati drugi, imaju spreman materijal za album. Cekamo da bubnjaru zacijeli lomnjena noga pa da jos malo isprobamo i snimamo.
- "Kataklizmatori"(tj. ja solo) pocinju snimanje duplog albuma(pjesme odavno cekaju na svoj red) cim se zavrsi snimanje bubnja za "Pajperov Smijeh".
- "Grupna Terapija" je snimila album prije oko godinu dana, ne znam koliko ljudi zna
- "Red Dust" vjezba za snimanje duplog albuma, oko 15-tak pjesama je vec gotovo
- "Logic system disorder" ulazi u studio 15.-og februara 2013 da snima 15 pjesama.
- "Catrin Noise" imaju nekoliko novih pjesama, ali trenutno im fali bubnjar
- "Daria" su reformsani i prave nove pjesme
- "Tupas mene" su skoro napravili neke svoje pjesme koliko sam razumio, kad ce da ih objave ne znam...
To je ono sto zasad znam...