banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 19:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Dec 2012, 03:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kako mi ovdje licitiramo, Duda bi na pripreme morao pozvati 30 igraca 8) Al dobro je to, nek ima izbora, zna Duda izabrati sta nam je potrebno na EP :)

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Дабоме! Ми смо му помогли колко је до нас, а даље нек се сам сналази :-)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
1. Teodosic, Markovic, Nedovic, Micic
2. Micov, Tepic, Tripkovic, Milosavljevic, Sinovec
3. Bjelica, Lucic, Keselj, Aleksandrov
4. Savanovic, Macvan, Savovic, Erceg, (Velickovic)
5. Krstic, Perovic, Kuzmic, Musli, Stimac, Katić

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gdje nadje Vasilija 8) ... Iako se to nece desiti dodaj jos i naseg kapitena :D

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mićić je naš najtalentvoaniji igrač od te generacije 95-og, za Miljenovića je Medžik Džonson, kao i za Markovića.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 19:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ja sad naleti na ovo na jednom forumu,sjecam se da si ti nv pricao kako ovaj paunic odlicno igra za svoj klub.izgleda da ti nije tacna informacija:

Miloš Teodosić (CSKA Moskva - Rusija) – Posle slabijeg početka sezone zbog kojeg je u jednom trenutku izgubio mesto u prvoj petorci, Teodosić je na pravi način reagovao na sugestije Mesine i zaigrao znatno bolje. Posle 15 asistencija i 18 grešaka u prvih pet kola Evrolige, u drugoj polovini je zaređao 35 asistencija. Na 25 utakmica ove sezone u proseku beleži 11.5 poena i 4.5 asistencija (u Evroligi 10.3 poena i pet asistencija). Trenutno je peti asistent Evrolige a njegov CSKA trenutno lepo gura u svim takmičenjima

Stefan Marković (Valensija - Španija) – Zbog povrede je propustio kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Sloveniji a ove sezone i nekoliko utakmica. Još uvek se nije vratio u pravu formu te u proseku beleži 4.6 poena, 3.3 skoka i 2.6 asistencija. Sa još jednim srpskim reprezentativcem Markom Kešeljom za sada može da bude vrlo zadovoljan rezultatima njegove Valensije. Španska ekipa je trenutno na deobi trećeg mesta ACB lige a u Evrokupu je glatko prošla u drugu fazu sa sa pet pobeda i jednim porazom u grupi D.

Igor Rakočević (Crvena zvezda Beograd - Srbija) – Iako već godinama ne igra za reprezentaciju, pred svako okupljanje se pominje kao iskusni igrač koji nedostaje našem timu. Ove sezone se vratio u srpsku košarku gde kao kapiten predvodi Crvenu zvezdu Beograd. U proseku beleži 15.8 poena i 2.8 asistencija. Posebno se istakao u Evrokupu gde je trenutno četvrti strelac sa 18.7 poena na utakmici. Najbolju partiju je pružio na gostovanju Sasariju gde je ubacio 28 poena. Crvena zvezda Beograd je trenutno na deobi drugog mesta ABA lige a u Evrokupu se glatko plasirala u drugu fazu sa pet pobeda i jednim porazom u grupi H.

Milenko Tepić (Kahasol - Španija) – Nažalost, nastavio je sa lošim partijama u klupskoj košarci i u novom klubu. U Kahasolu beleži u proseku 4.3 poena, dva skoka i 1.8 asistencija. U poslednjih par kola je počeo da pruža nešto bolje partije. Kahasol je trenutno samo jedno mesto iznad zone ispadanja (16.) sa tri pobede i 11 poraza. Pomalo neočekivano su prošli u drugu fazu Evrokupa posle pobede nad Crvenom zvezdom Beograd u Pioniru i ubedljivog poraza Sasarija na domaćem terenu protiv Orleana.

Aleksandar Rašić (Montepaski - Italija) – Nije se snašao u Italiji gde u Montepaskiju u proseku beleži tri poena i jednu asistenciju za 8.6 minuta u igri. Pričalo se i o njegovom odlasku iz Italije ali za sada nije bilo ništa od toga. Posle odlaska Pjaniđanija u Fenerbahče, Montepaski se nekako stabilizovao i zauzeo treće mesto u grupi B Evrolige sa po pet pobeda i poraza (startovali sa tri poraza) dok u Italiji trenutno deli drugo mesto sa 10 pobeda i dva poraza.

Nemanja Nedović (Lijetuvos Ritas - Litvanija) – Bivši plej Crvene zvezde se jako lepo snašao u Litvaniji. Nemanja Nedović u svim takmičenjima u proseku beleži 10.5 poena, 2.5 skokova i dve asistencije. Posebno se istakao na gostovanjima protiv Partizana i Broze Basketa (16 i 15 poena) kao i protiv Uniksa u VTB ligi, kome je ubacio 21 poen. Ljetuvos Ritas je ispao iz Evrolige zauzevši peto mesto u Partizanovoj grupi, u VTB ligi je trenutno peti u A grupi sa pet pobeda i četiri poraza dok je u Litvaniji trenutno četvrti, najviše zbog čak četiri utakmice manje od lidera.

Uroš Tripković (Fenerbahče - Turska) – Posle sezone koju bi najviše voleo da zaboravi (propustio skoro celu sezonu u Unikahi zbog povrede), usledio je povratak u dresu Valjadolida. Već na prvoj utakmici u pobedi na gostovanju protiv Barselone je bio odličan sa 11 poena i odlučujućim poenima u finišu. Bilbau je dao 24 poena a svom bivšem klubu Huventudu 27. U proseku je beležio 10.7 poena i 2.2 asistencije a njegov sada već bivši klub Valjadolid trenutno zauzima bezbedno 12. mesto u ACB ligi sa šest pobeda i osam poraza. Dobrim igrama je „zaradio“ transfer u Fenerbahče, gde će igrama u Evroligi pokušati da se vrati u reprezentaciju Srbije.

Danilo Anđušić (podneo zahtev za raskid ugovora sa Partizanom) – Posle vrlo dobro iskorišćenih minuta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, očekivalo se da ove sezone bude jedan od nosilaca igre Partizana. Prošlosezonski MVP finalnog turnira kupa Srbije je igrao vrlo malo kod Duška Vujoševića pa je zbog toga došlo do zahteva za raskid ugovora. U proseku je beležio 4.4 poena i jednu asistenciju za 9.6 minuta u igri. Bio je odličan protiv Zadra na premijeri sezone u Pioniru sa 12 poena za 14 minuta a još bolji u Splitu, gde je bio junak pobede sa 21 poenom za 15 minuta.

Ivan Paunić (Azovmaš - Ukrajina) – Reprezentativni bek pruža verovatno najslabije igre u dosadašnjoj karijeri. U proseku ima 4 poena i 2.56 skokova po utakmici. Igra u Azovmašu zajedno sa još dva srpska košarkaša, Tadijom Dragićevićem i Miroslavom Raduljicom. Njihova ekipa ne briljira baš ove sezone. U Evrokupu su nanizali svih šest poraza u D grupi, u VTB ligi (grupa A) trenutno su na osmom mestu od deset ekipa sa dve pobede i sedam poraza. U Ukrajini su na drugom mestu sa 14 pobeda i pet poraza.

Dragan Milosavljević (Partizan - Srbija) – Borbeni bek crno-belih je ovogodišnjim igrama najavio povratak na spisak kandidata za reprezentaciju posle godinu dana pauze i otpadanja sa spiska za EP u Litvaniji 2011 godine u poslednjem skraćivanju. U proseku beleži 8.2 poena i tri skoka po utakmici (u Evroligi 9.9 poena i 2.8 skokova. Najbolje partije je pružio protiv Bešiktaša (16 poena) i Barselone (14 poena, 7/7 iz igre) gde je sjajno čuvao Navara. Partizan je trenutno na deobi drugog mesta u ABA ligi sa 10 pobeda i pet poraza dok je u Evroligi zauzeo poslednje mesto u grupi sa dve pobede i osam poraza.

Mladen Jeremić (Ređo Emilija - Italija) – Bivši bek FMP-a i Hemofarma ima trenutno solidnu sezonu u Italiji. Za 24 minuta u proseku ima 8.3 poena i 2.2 skoka. Najbolju partiju je pružio protiv Virtusa gde je ubacio 17 poena. Ređo Emilija je trenutno na deobi sedmog mesta u italijanskom prvenstvu sa po šest pobeda i poraza.

Nemanja Jaramaz (Bjela - Italija) – Jedno od najvećih iznenađenja na spisku za kvalifikacije, Nemanja Jaramaz je odličnim igrama na pozajmici u Mega Vizuri uspeo da zainteresuje čelnike Bjele i da pređe u italijansku ligu. Ove sezone beleži 7.1 poen i 3.5 skokova za 23 minuta igre u proseku. Najbolju partiju je pružio protiv Skavolinija u drugom kolu gde je za 28 minuta ubacio 23 poena uz šest skokova. Bjela trenutno deli pretposlednje mesto sa još dve ekipe sa tri pobede i devet poraza.

Mogući debitanti:

Bogdan Bogdanović (Partizan - Srbija) – Talentovani bek Partizana je prethodne dve godine šansu dobijao na kašičicu a na početku ove je pokazao da je zasluženo jedan od naših najvećih talenata iako statističke kolone to još uvek ne pokazuju. Napredak je usporila povreda zbog koje je odsustvovao mesec dana. U proseku ima 4.5 poena i 1.8 skokova. Najbolju partiju je pružio protiv CSKA u Beogradu gde je imao 16 poena i šest skokova ali i promašen šut za pobedu.

Vasilije Mićić (Mega Vizura - Srbija) – Mladi bek Mega Vizure je, po rečima Dude Ivkovića, već bio planiran za spisak za kvalifikacije ali su ga ukršteni ligamenti kolena sprečili u tome. Posle pauziranja gotovo cele sezone (povredio se krajem novembra prošle godine), počeo je da se polako vraća u formu. U proseku beleži 11.3 poena, 3.5 skokova i 4.6 asistencija za 25 minuta u igri. Najbolju partiju je odigrao na gostovanju protiv Metalca gde je imao 28 poena i pet asistencija uz koš za pobedu tri sekunde pre kraja produžetka. Mega Vizura je trenutno na deobi prvog mesta KLS-a sa 11 pobeda i tri poraza.

Stefan Sinovec (Radnički Kragujevac - Srbija) – Novopečeni kapiten Radničkog ove sezone pruža najzrelije partije u svojoj karijeri. U proseku beleži 9.6 poena (53.3% za dva i 45.7% za tri poena) i 5.1 skokova. Najbolju utakmicu je odigrao protiv Igokee u Kragujevcu, gde je za 31 minut imao 25 poena, osam skokova i tri blokade. Radnički iz Kragujevca je trenutno na deobi šestog mesta sa osam pobeda i sedam poraza uz samo jednu pobedu manje od mesta za fajnal for.

kosarka24.com

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
savović jadnik se nudi i sam se poziva.
realno zaslužuje poziv.

nemojte da nas covjek koji realno moze igrati za nasu reprezentaciju, igra za tamo neku bih.

uvijek prije milosavljevic nego paunic.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 20:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kad se samo sjetim koliko smo imali problema sa skokom sad u kvalfikacijama,savovic je tu bog

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2012, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moja greška za Paunića. Jeremić je jedan od onih igrača koje ja ne volim, on se baš ispucava, a u odbrani ima gore kretnje od Tea. Sumnjam da će Igor biti na spisku za Sloveniju, ali bi on i Uroš bili možda treći bekovi po kvalitetu poslije španskih Rudija i Navara, i Litvanskih Seibutisa i Kaukenasa, po meni. Jebiga pisao sam više puta koga bi ja vodio na prvenstvo...Kešelj je ispao iz reprezentacije, jedno ako se ne vrati na pravi kolosjek do kraja sezone. Trenutno.

Teo
Nedović
Marković
Uroš
Igor
Bjelica
Lučić/Aleksandrov
Savanović
Mačvan
Savović
Krstić
Štimac :roll:

+2 na tribinama...
Gagi i recimo Milutinova bi vodio...

Ovo je trenutno po formi najbolje što imamo, e sad bi bilo dobro da se Novica vrati u staru formu, i da Raković izgladi nesporazume.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2012, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Гледао сам ове сезоне доста утакмица и Валенсије и Кахасола и Кешељ и Тепић су улазили у игру отприлике толико да ако трепнеш пропустиш их. Ништа од њих двојице :-(
Радује ме добра форма Трипковића, а Синовец након женидбе не може више да погоди ни олимпијски базен (сори Едине).
Мислим да би било феноменално да Игор одигра још један турнир за репрезентацију, знам да је у оном интервјуу рекао да је за њега готово што се тога тиче, али требало би га некако убиједити, измолити, натјерати. Био би од огромног значаја.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2013, 22:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

gledao makabi-caja

bjelica je pokido,samo da ostane u ovakvoj formi do evropskog,cini mi se da je samo jednu tricu promasio 5/6.ne znam tacno ali mislim da je dao 17 koseva.i u odbrani je bio dobar

znaci teo se razigrao,krstic isto,bjelica isto,nedovic tu i tamo,jednu bljesnu drugu lose,savanovic ne igra lose u zadnje vrijeme,stimac nije los u turskoj,lucic nije los
ne znam kako macvan igra,nisam ga nikako gledo u galatasaraju?

e sad sto rece harvester nekad gledam pamesu i valjdalid i ne mozes ni da skontas da su u igri keselj i tepic,izadju prije nego sto su usli.rasic? paunic? mile ilic?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2013, 00:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Марковић игра 15+ у памеси, Кељељ прикован за клупу, али у цивилу, ни не скида се. Миле Илић, мандрак јеси ти пјан вечерас? Паунић катастрофа, мени се чини да зањега су репрезентативне утакмице перфект.Штимац је исувише лимитиран, прије би Милутинова гурнуо или Муслија. Мачван солидан у Галати, биће сигурно у 12, ако буде здрав.
Како ствари стоје била би неправда да се Александров не позове на припреме бар.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2013, 05:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zaboravio sam markovica,znam da on igra.a ovog ilica sam spomenuo jer je igrao kvalifikacije.salis se za paunica,pa covjek ne moze igrati tamo u nekom azovmasu
Sto je najgore vjerovatno ce biti pozvan i on i tepic i keselj i imacemo sut za tri oko 20%
Radije bi zvao nekog iz nasih klubova ko igra standardno tipa savovic,milosavljevic

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2013, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Keselj u invalidskim kolicima bi imao veci procenat od 20% :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2013, 10:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije ljetos bio u invalidskim kolicima a imao je tako nesto katastrofalan sut i igru.i on i tepic

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2013, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne vjerujem da je imao 20%, ali bio je los to stoji. Kao i citava reprezentacija :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2013, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

мандрак прочитај опет шта сам написао, али се овог пута умиј.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2013, 20:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

odlicne utakmice za teodosica,krstica i micova

prvi 17 poena,krstic 15 a micov 7

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2013, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ма тај Мицов је крелац, сахранио ме је на укупно кошева преко! :-(

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2013, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

У суштини, ми тренутно имамо три фантастична играча који су у врхунској форми (Теодосић, Крстић, Бјелица), то нам је довољно за освајање европског, само да не дође до неких повреда (или пада форме). Од центара, није што је у питању Звезда, али стварно мислим да је Рашко објективно најбоље рјешење за резервну петицу.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]