banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 01:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 532  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Teretana?
PostPoslato: 13 Dec 2012, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Sta, krastavci u pola cijene?

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 13:13 
Pileca prsa bez koze 5.75, na sredini letka... :)

Hvala Alkibijad, taman dolazim u BL pa cu moci kupiti, ima i u momMarketu akcija pileceg fileta:

Slika

Javljajte kada vidite da ima negdje jeftino BB approved hrane, znaci sir "moja kravica", znaci jaja, znaci nemasno meso, znaci riba! 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Eto uštedio sam ti 2,24km....začan iznos Lav dvoguze u mom marketu,jest da je pred istek roka,i da je bljutava
Spoiler:
Slika

Meni sauna nedostaje...od kad se fit plus zatvorio :(

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Slika
Slika

Ovaj frajer je po meni dobro odradjen...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 12:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2010, 21:17
Sto bi rekli britanci "this is funny on so many levels" :lol: :lol: :lol:

Zasto? Prvo, uzeo si lika za kojeg dobar dio fitness zaljubljenika smatra da posjeduje jednu od najljepsih gradja (oblika misica, duzine pripoja, velicine, medjusobnog odnosa partija i slicno), dakle gotovo savrseno, po mnogima.

Drugo kazes tek neku pohvalu "dobro odradjen", a covjek trenira sa tegovima oko 16 godina i postigao je "dimenzije", koje nema sanse da cemo ni ti ni ja ikad imati (barem ne prirodno) :) Nemojmo lagati sami sebe, svi mi u pocetku mislimo, malo cu vjezbati kod kuce pa cu onda pola godine u teretanu i bicu ovakav... Da bi prirodno imao makar priblizan izgled ovome, min. 4-5 godina kvalitetnog rada i jela + jako dobre prirodne predispozicije. A za izgled slican ovom moras biti jedan u milion i 10+ godinako zna koliko godina dubiti na glavi, ako ces prirodno da dobijes to. Cak i ako bi se kretao drugim putem, godine i godine bi prosle dok bi (ako bi uopste) postao ovakav.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3fsR8RGOZfM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Bas 10 +, a nije 8,5 ?

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dangerous.datula je napisao:
Sto bi rekli britanci "this is funny on so many levels" :lol: :lol: :lol:

Zasto? Prvo, uzeo si lika za kojeg dobar dio fitness zaljubljenika smatra da posjeduje jednu od najljepsih gradja (oblika misica, duzine pripoja, velicine, medjusobnog odnosa partija i slicno), dakle gotovo savrseno, po mnogima.

Drugo kazes tek neku pohvalu "dobro odradjen", a covjek trenira sa tegovima oko 16 godina i postigao je "dimenzije", koje nema sanse da cemo ni ti ni ja ikad imati (barem ne prirodno) :) Nemojmo lagati sami sebe, svi mi u pocetku mislimo, malo cu vjezbati kod kuce pa cu onda pola godine u teretanu i bicu ovakav... Da bi prirodno imao makar priblizan izgled ovome, min. 4-5 godina kvalitetnog rada i jela + jako dobre prirodne predispozicije. A za izgled slican ovom moras biti jedan u milion i 10+ godinako zna koliko godina dubiti na glavi, ako ces prirodno da dobijes to. Cak i ako bi se kretao drugim putem, godine i godine bi prosle dok bi (ako bi uopste) postao ovakav.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3fsR8RGOZfM[/youtube]

Izvini ako sam te uvrijedio (posto tako djeluje tvoj post) nije mi bila namjera.
Konstatacija da je lik dobro odradjen i dalje stoji, nisam upoznat sa imenima BB niti me to pretjerano interesuje, tako da nemas potrebe da na takav nacin odgovaras. Znaci meni je ovaj lik sasvim dobro odradjen, sto bi rekli za moj ukus sve 5. I to bi bila neka gornja granica izgleda covjecijeg tijela, sve preko gdje su jos veci misici, vise se vide vene i slicno je po mom ukusu pretjerano. Tako da izvini jos jednom sto nisam znao da je ovaj lik bozanstvo u fitnesu i sto ga ja ne znam, i tako olako dajem definiciju da je dobro odradjen. Mada ja u tom uopste ne vidim neki problem.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 18:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2010, 21:17
Ovdje se samo ja mogu izvinjavati jer vidim da sam promasio ton skroz :)

Ovo tvoje "dobro odradjen" mi je bilo simpaticno i u tom smislu smijesno a ne podrugljivom, jer si nabavao bas na "The" Lazara, momka koji stvarno ima fenomenalnu gradju i rekao da je dobar. Za ljubitelje automobila, to bi bilo kao da za Bugatti Veyron kazes "pa, dobar je, nije los" :) Simpaticno mi je i sto vecina muskaraca kada krece u avanturu zvanu izgradnja tijela, vidi osobe koje su slicne gradje kao Lazar, i misle "hajde i ja cu se toliko nabildati, ne bi valjali preko toga", a tek kasnije skuze da je "to" nemoguce, i da nesto makar priblizno tome trazi duge godine i mnogo znoja i tone hrane.

A ovo nije granica, ovo je preslo granicu davno i davno, samo sto slike drasticno umanje osobu. Uzivo bi se i ti i ja zgrazavali i na to koliko je ogroman i pun vena. Tako da se izvinjavam na promasenom tonu i bez ljutnje, samo lupaj po treningu ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma pazi, nema frke nikakve ;) ...
Ja samo nisam dovoljno upucen u svijet BB, a ni ne zelim da budem nesto previse, pa ne znam za covjeka i kakvu reputaciju u tom svijetu ima. Osnovne stvari o ishrani i nacinu treninga poznajem solidno, i za rekreativca meni dovoljno.
Naravno da znam da je ovakva forma stvarno tesko dostizna, ali sam samo htio potencirati da je dobro odradjen sa onim slikama sto sam postavio, gdje je izgleda u nekoj opustenoj varijanti, a ne u treningu kad se misici jos povecaju i vene budu vise izrazene. Dakle, na onim slikama sto sam stavio je za mene idealna forma, neki vrh kako bih rekao, sve preko toga prelazi granice za moj ukus, a ono ispod svakako da je dobro i moze dobiti prolaznu ocjenu.
Na kraju svako od nas bi zelio neku slicno formu, ja licno kad bih se mogao posvetiti tome i imati dovoljno i vremena, volje i finansija mozda bih i tezio. Ovako sad u ovom stadijumu tezim tome cisto da mi se malo naziru misici. Mozda ovako nesto
Spoiler:
Slika

A ne treba mi puno, malo samo da poradim na masi i tu sam negdje, dakle na nekih 70% od ovoga...Naravno da postoji mogucnost kad se dodje na neki zeljeni nivo da onda zahtjevi i porastu pa se ide dalje. Tako da se za sada drzim ovog cilja i to je to. Samo me zajebava suvo meso :D i sto ide januar sveti 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 20:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Da se vi ne svadjate oko njega, posaljite ga meni pa svi zadovoljni. Mene ne zanimaju detalji, samo gotov proizvod :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa da vas Vasilije iscijepa ko metar bukve.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ili da Tasko pokusa pa da mu se sjekira zaglavi u nekom od vas...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
To samo u ekstremnim slucajevima.
Sad da organizujemo cijepanje, imao bih 50% veci ucinak. Imam kondicije i snage na pretek.
Samo trcim gore-dole i jedem domaci sir i voce, povrce... :D Tensa bi bio ponosan.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 20:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Ni Skeva ne bi imao nista protiv ovakvog muskarca :) I ne morate javno o vasim pokusajima cijepanja :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2012, 22:31 
Mifko je napisao:
Ni Skeva ne bi imao nista protiv ovakvog muskarca :)

Otvaraju se neka nova pitanja...
Citiraj:
Tensa bi bio ponosan.

Proud like eagle...

Slika

Zavrsih 16-week dijetu...

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2012, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Rezultati?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2012, 22:36 
Zadovoljan, 18 cm sa struka spalo, kila oko 10-12 manje, misici sacuvani maksimalno, jedino vjerujem da sam mogao bolje odraditi punjenje/praznjenje hidratima i kalijum/natrijumom, ali kako je prvi pokusaj nije lose, mogu ti poslati sliku na pp ako zelis (ne zelim ovdje postovati)...

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2012, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Svaka cast :thumbup:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2012, 22:40 
V@nja je napisao:
Svaka cast :thumbup:

Hvala.

Imas pp...

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2012, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zanimljivo, golotinja se razmjenjuje 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 532  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]