banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Dec 2012, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ја сам ономад питао има ли неки полу-правник на форуму да напише допис Тужилаштву РС, или коме већ, да подигну тужбу против кликс.ба.
Тј, тад је то био сарајево-икс портал.
Јер је оно што се тамо пише и како се назива и именује све што има везе са Србима и РС, све - само није нормално.
На порталу, а поготово на форуму истог!

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
јбг зато се, прво и основно, ми морамо преконтати међу собом
они неће одустајати.

mandrak je napisao:
aj sve nekako ali kad mi oni spomenu fasiste i nesto slicno,digne mi se kosa na glavi.nek odu na kozaru pa nek vide koliko je ubijeno srba od strane fasista a koliko muslimana ili hrvata.mogu se na prste jedne ruke izbrojati

да, елем ево шта је овај мој комшија написао на фб профилу у информацијама о себи, апропо тог сталног етикетирања и калупљења од стране ових из федерације бих и већине већих медија у србији:
Citiraj:
хулиган, екстремиста, ултра-десничар, геноцидаш, србочетник, ћирилаш, заговорник повратка у мрачене деведесете, као и мајчице русије, неонациста, клерофашиста, Циган, анархиста, антихрист, антихуманиста, нецивилизован, несоцијалан, хомофоб.

:))
иначе, лик је готово супротност овоме, али допиздило му, и ја баш прије пар дана видим

нема га на овом форуму, па неће ни знати да сам копирао џД

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 19:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ovo bi mogao i ja prekopirati sebi :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 20:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
горан je napisao:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/fasisti-u-foci-podrzali-karadzica-i-mladica/121207084

Какав наслов ал су ово напаћени људи са портала овог.

meni je veca fora sto se Srbi cude..to mi je nedokucivo jednostavno...dobro prvi put,drugi put ali treci put valjda shvatis kakvi su i skim imas posla...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zarađuju i do 7.000 maraka

Slika

Poslanici u BiH sa najvećim primanjima u regionu, a među najplaćenijim evropskim parlamentarcima

Članovi parlamenta BiH, sa mjesečnim primanjima od 6.000 do 7.000 maraka, najplaćeniji su parlamentarci u regionu i spadaju u grupu najplaćenijih evropskih poslanika. Oni godišnje zarade od 72.000 do čak 84.000 maraka, dok penzioner sa prosječnom penzijom za cijelu godinu dobije svega 3.600 KM!

Sama poslanička plata iznosi 4.200 maraka. Toj “sumici” dodaje se poslanički paušal od 750 KM, potom se obračunavaju godine radnog staža pomnožene sa osnovicom plate od 0,5 odsto, plus topli obrok od 172 KM, naknada za odvojeni život od 450 KM i dodatna zarada u radu parlamentarnih komisija...

Za iznajmljivanje stana poslanici mjesečeno dobiju dodatnih 500 KM, a oni koji ne vole “podstanarski život” biraju opciju naplate za troškove puta vlastitim automobilom od kuće do radnog mjesta u Sarajevu. Tu im se obračunavaju troškovi po pređenoj kilometraži, gorivu i amortizaciji što je, takođe, dobra dodatna zarada, pišu "Novosti".

Za plate poslanika u parlamentu BiH u prvoj polovini 2012. godine izdvojeno je 3,2 miliona maraka. U tom periodu od planiranih 97 zakona, koje im je dostavio Savjet ministara BiH, usvojeno je svega 18!

Poređenja radi, hrvatski Sabor je u ovom periodu usvojio 101 zakon, parlament Crne Gore 56, a Narodna skupština Srbije 27 zakona.

U Centru civilnih inicijativa, koji prati rad parlamenta BiH, tvrde da se u ovoj instituciji i dalje malo radi, a puno troši.

"Poslanici su u prvoj polovini ove godine održali 13 sjednica i na njima proveli ukupno 77,5 sati, odnosno jedan i po osmočasovni radni dan u prosjeku, mjesečno. Delegati u Domu naroda su u tom periodu imali osam sjednica i na njima proveli ukupno 13 časova", izračunali su u CCI.

Istraživači ovog centra kažu da su primanja poslanika u parlamentu BiH enormno visoka, između 4.800 i 7.000 KM, i da su u potpunom neskladu sa ostvarenim rezultatima.

"Poslanici u parlamentu BiH rade bez imalo socijalne osetljivosti i svijesti da primanja političara moraju biti dovedena u prihvatljiv odnos sa prosječnim primanjima u zemlji. Smanjili su sebi plate za 4,5 odsto, a prije četiri godine su ih povećali za 108 odsto. Rezovi moraju biti radikalniji", smatraju u CCI.

Podaci iz revizorskih izvještaja pokazuju da se više od polovine budžeta institucija BiH, oko 400 milina maraka, potroši netransparentno, uz brojne propuste i nezakonitosti u finansijskom poslovanju.

Revizori su naveli da se ne može potvrditi namjensko korišćenje novca i opravdanost za isplate na ime obavljanja poslaničkih i delegatskih dužnosti u periodu kad nije bilo nikakvih sjednica domova, kao i za novac potrošen na ime reprezentacije.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 15:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
nisu problem njihove plate,problem je sto svi nesposobni likovi koji se nemogu ostvarit u zivotu trce u politiku jer politika je njalaksi put za bogacenje,evo na prmimjer sta bi bio Milorad Dodik da nije usao u politiku i dosao na vlast,bio je propali privatnik sa dugovima do guse,ili naprimjer onaj Nikola Spiric koji je 1995 hodao po BL poderanih hlaca,blatnjavih cizama i prodavao paprike pred supermarketom u Novoj Varosi itd a danas su ti likovi mali bogovi ,sa vilama i stanovima od BL preko Beograda,Crne gore do Kipra
nisu mogli od svog zivota naparavit nesto a kamo da izvedu ovaj narod i drzavu na pravi put,smisao njihovog bitisanja je samo da sto vise natrpaju dzepove jer znaju kad sjase sa vlasti bice opet niko i nista ali ce im dzepovi biti puni

problem je to bahato ponasanje i raspanje,svaka susa ima sluzbeni automobil,sluzbeni telefon i nemilice se trosi

kad ce biti bolje ,kad na vlast budu dolazili uspjseni ljudi,uspjesni i bogati a iz kojih nije stajala politika i kriminal,ljudi koji su svoje bogastvo stekli svojim znanjem i radom....ali takvi i nemaju potrebu da trece u politiku

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Кажу застава боде очи :D

http://www.avaz.ba/index.php?id=24451

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Braća zavezanih zastava, cvijeće i vaza, eno ih opet iskazuju svoju međusobnu ljubav :lol:

Citiraj:
U Mostaru je u ranim jutarnjim satima ponedjeljka miniran spomenik pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine, koji su poginuli u proteklom ratu u ovom gradu.

Slika

Al ga opraviše,svaka im čast :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
old fashion men je napisao:
Braća zavezanih zastava, cvijeće i vaza, eno ih opet iskazuju svoju međusobnu ljubav :lol:

Citiraj:
U Mostaru je u ranim jutarnjim satima ponedjeljka miniran spomenik pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine, koji su poginuli u proteklom ratu u ovom gradu.

Slika

Ako se nevaram ovo je u istocnom dijelu grada,muslimanskom, kod kasarne. Znaci poceli su prelaziti jedni kod drugih :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 10:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ala ga je opravio,svaka mu cast

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vjerovatno neko ko nije ni primirisao rata...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Ru ... 75351.html

Ruski eksperti: Do 2035. BiH će biti podijeljena između Hrvatske i Srbije

:(

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=677262

Prikačeni fajlovi:
kkkkk1.JPG
kkkkk1.JPG [ 129.83 KiB | Pogledano 526 puta ]
kkkkkk.jpg
kkkkkk.jpg [ 31.46 KiB | Pogledano 538 puta ]

Poslednji put menjao fantastikus1 dana 14 Jan 2013, 12:27, izmenjena samo jedanput
Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 12:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
I Banjaluka u Hrvatskoj :?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ja eksperata... I pola Slavonije u Srbiji :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
znaci bicemo u EU prije Srbije....ovo crtala ona Jelena Guskova garant

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Od ovih prvih komsija Madjarska je dobila najvise teritorije

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
meni se ipak cini da su siptari dobili najvise....

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Na sva službena vozila postaviti obilježje u vidu broja ili neko natpis pa da se vidi da je slubeno vozila da građani prepoznaju kud i kako se poslije posla vozaju službena vozila...tako su uradili u Brčkom.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
kakva glupost ovih "eksperata" :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
veteran 1987 je napisao:
old fashion men je napisao:

Citiraj:

Slika

Ako se nevaram ovo je u istocnom dijelu grada,muslimanskom, kod kasarne. Znaci poceli su prelaziti jedni kod drugih :D

Ne nije. To je na Bulevaru Narodne Revolucije na nekadašnjoj liniji razdvajanja ali sa hrvatske strane kod zgrade gradske vijećnice. Nekada je ta zgrada bila 3. osnovna škola u koju sam i ja išao a sada je gradska vijećnica. Bacili kosku narodu da ponovo glođe dok oni grade vile od 5 miliona maraka (vrijednost nove vile Dragana Čovića).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]