banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 23:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Dec 2012, 17:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
+1.Skandal nevidjenih razmjera.Valja jos koji potop dozivjeti sa murinjom.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jao, bolje da igramo bez trenera nego sa Jankovicem.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 17:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
A taman smo pomislili da ima trunku obraza :lol: . A jesto ovo zanimljivo :lol: Znaci mora da je obecao Stojadinovicu da ce igrati kako on svira i klimati glavom na svaku njegovu zelju :) . Vidjecemo na proljece zna li Stojadinovic sta o taktikama 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2012, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
papučar je napisao:
Lukicu vrati se.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 00:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Vidim Janković je teška srca povukao svoju "neopozivu ostavku"... Biće da je radna grupa, odlučila da ovu sezonu pusti niz vodu, jer za dobrog trenera ipak treba para, a para trenutno nema ni u tragovima. Čak i da se iz prvog tima rasproda sve što valja, teško da bi se pokrila i četvrina duga, ali bi mogli da se odblokiraju računi, a i to je nešto. Ono što se sad radi, kosmajski tukac je trebao da uradi po početku svog "mandata", a ne da polovnim trenerima, trpa još polovnije igrače u tim i lupeta o titilama avionima i kamionima. Poserem mu se na trogodišnji plan, plan oporavka i na poslovnoj politici dostojnoj desetogodišnejg djeteta...
Konačno su otišli, ali ostavili hrpu problema, koje radna grupa i Džajić neće riješiti, bar ne preko noći. Zvezdi u ovom trenutku, može pomoći samo čarobnjak... Računam da i Čović razmišlja u tom pravcu - ukoliko hoće stabilizaciju kluba, ove sezone nema nikavih jurišanja na titulu, jer u tom slučaju "stručnjak" na klupi se nikako ne uklapa u tu priču. Ono što mu daje prednost jeste da je jeftin i da će pristati i na smanjenje plate, prosto jer on nema gdje drugdje da radi. Teško da bi sa svojim referencama, dobio ikakav ozbiljan posao osim u cirkusu zvanom FSS i u još većem cirkusu Crvenoj Zvezdi. Dakle on će da vodi ove klince, da pokuša nešto da ih nauči, dok će radna grupa da bjesomučno juri za parama, povjeriocima i da pokuša da klub dovede makar u stanje da ima pas za šta da ga ujede. Ovako klub nema šta ni da proda, osim igrača, kojima je vrijednost devalvirana igrom u protekloj polusezoni... Ako se dogodi ovaj scenario, odnosno ako rukovodstvo razmišlja u tom pravcu, unovčavanje Lazovića, Milijaša, Kasalice, Milivojevića, Mudrinskog, uz već prodanog Makismovića, djeluje mi kao razuman potez, a sa Savićevićem, Spajićem i ostalim klincima, koji bi u tom slučaju ostali, ne napada se titula, bar ne u JSL...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Sport pise da smo zainteresovani za Kelvina iz Porta.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 11:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sta reci za ovaj ostanak jankovica...?

vidim,i vi na temi ste podjeljeni...jedni misle da su ovi igraci zvezde odlicni,a da je jedini problem trener,i oni su sokirani ovom odlukom...

drugi misle da sa ovim igracima ni mourinho ne bi napravio nista,tako da im je svejedno,jankovic ili neko drugi,treci,peti...

ja sam blizi ovom drugom misljenju,ali nisam nesto tvrdo uvjeren u svoj stav,jer sam premalo utakmica pogledao....takve stvari,da li neki igrac vrijedi ili ne, se tek nakon par godina iskristalisu,i mozda stvarno ovi momci naprave velike karijere i demantuju me....a to je vrlo moguce,jer ja sam u drustvu pricao da nema stofa ni u onoj generaciji koja je u dve nedjelje prvo primila 5 golova u eindhovenu,a onmah zatim i 4 u st petersburghu (zadnje dzajine utakmice kao predsjednika).....a ne trebam ni govoriti da se sa ove vremenske distance vidi da su ti igraci bili odlicni,cak okosnica reprezentacije srbije zadnjih godina....disljenkovic,basta,bisevac,lukovic,bosko jankovic,milan dudic,marko pantelic,nikola zigic...

cak sam za bisevca govorio da je kompletan idiot,i da nikad nece biti igrac od njega jer je dobio crveni karton u eindhovenu jos u 20 i nekom minutu,zbog cega je i uslijedila katastrofa...a da ne govorim da je i dotad,a i u beogradu onaj DaMarcus Beasley pravio mladog majmuna od njega...

upravo zbog te moje katastrofalne procjene,ne zelim da eksplicitno tvrdim da mozda i ovi sadasnji momci nece kasnije postati igraci,kazem,premalo sam utakmica pogledao.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Daleko da je ekipa odlicna, ali nije losa u svakom slucaju i ovakav idiot od trenera tu definitivno ne pomaze.
Nista, sa nekim normalnim trenerom smo i imali neke sanse za titulu, sa Jankovicem ne bi imali ni da imamo Messija u ekipi..

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nisu igrači odlični, ali su to bili vodeći igrači svojih klubova iz lige uz par Zvezdinih koji su i iznad njih, kao Lazović, Mijailović. Oni su prošlog proljeća imali prosjek godina negdje 21 i mislim da je samo Rad bio mlađa ekipa. Pravi rezultati, uz dopunsku selekciju, su se mogli očekivati tek za možda dvije godine. Kad kažem pravi, mislim na Evropu. Kvalitet već sad imaju sasvim dovoljan da potonuli OFK Beograd ne igra s njima mačke i miša. Potencijal su pokazali izbacivanjem Omonije i zamalo Bordoa, što je, gledajući Zvezdu nakon Zenge, svemirsko dostignuće. Uopšte ne shvatam ostanak Jankovića i pretpostavljam da je u pitanju "borba titana" u Radnoj grupi.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 13:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Vjerovatno ali sa dobrom popunom rupa u timu i Jankovic moze cudo da napravi JER SVAKO PROLECE NA ZVEZDU MIRISE 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 19:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ovo ne mirise :wink: . I ovo potencijala sto imamo nem ko da ukomponuje tako da nemamo sta da trazimo na proljece. Jedino ako se desi neko cudo.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ма ми без проблема освајамо прв... упс, пардон, мислио сам да сам на кошарци.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 23:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ovo ne mirise :wink: . I ovo potencijala sto imamo nem ko da ukomponuje tako da nemamo sta da trazimo na proljece. Jedino ako se desi neko cudo.

Ma ima sve da pokidamo na prolece to je nase nedam :D

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2012, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ni Stojadinović, ni Janković nisu hteli da pričaju o imenima. Novinari su, nekako, od sportskog tandema uspeli da izvuku bar kratak spisak onih igrača koji nisu planirani za prodaju ove zime, osim u incidentnim situacijama, odnosno u slučaju dobre ponude.

Taj kratak spisak čine: Darko Lazović, Nenad Miljaš (Stojadinović potvrdio da ostaje), Luka Milivojević, Ognjen Mudrinski, Filip Kasalica, Luka Milunović, Filip Mladenović, Uroš Spajić i Aleksandar Pantić.

Projektovani sportski direktor najavio je dolazak četiri do pet igrača, od čega stranci mogu da čine najviše jednog ili dvojicu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2012, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Od 41 igrača koje Zvezda ima pod ugovorom, samo jedan je 100% u njenom vlasništvu.
- Osim golmana Bajkovića, nemamo nijednog igrača s procentom vlasničkog prava većim od 35 odsto. Kad takve prodamo, Zvezdi će ostati mrvice - zabrinut je Čović.

Iz Kurira je pa ne znam je li tacno.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2012, 16:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://www.sportal.rs/news.php?news=88482

Evo za papucara jedna vest Bajko bi mogao u Tursku kod Robija

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2012, 18:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... pet-igraca
Kao da sam sve ovo čitao već 10 prethodnih pauza imeđu polusezona.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2012, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
mene je janković za ovu polusezonu toliko ubio da mu sada ne bi dao da vodi ni bsk... svi treneri su ga nadigrali, ali svi.
kakav demagog, kad vidim njega kao da slusam onog ivu josipovica, ali prosto nemamo para za nekoga dovesti. mada u onom prvom mandatu po meni i nije bio toliko los

aj vidjecemo ovaj prelazni rok kako ce proci i te pripreme, ali necu se odreci titule zbog -6 na pauzi pa makar zvezdu vodili jankovic senir - milenko pantic

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2012, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Džajić dobio protivkandidata
Izvor. B92

Izbori u FK Crvena zvezda zakazani su za sledeću nedelju, a Dragan Džajić dobio je protivkandidata.

Kako je B92 nagovestio pre tri nedelje kandidaturu za mesto predsednika FKCZ podneo je Branko Tekić.

Tekić je u ponedeljak predao svoju kandidaturu fudbalskom klubu Crvena zvezda, a još uvek nije poznato da li je ona prihvaćena i da li će se njegovo ime naći na listićima 17. i 18. decembra.

Tekić je za čitaoce B92 u novembru predstavio osnove svog programa i izjavio da je prvobitno kandidaturu poslao klubu iz Ljutice Bogdana još u septembru, kada je postalo jasno da Vladan Lukić neće još dugo voditi klub, ali dok još uvek nije bilo poznato da će ozbiljnu ulogu u sanaciji preuzeti država.

Dragana Džajića je za predsednika predložila Radna grupa prošlog petka, a do sada je Tekić jedini protivkandidat.

Na prošlim izborima, maja ove godine, Vladan Lukić bio je jedini kandiodat za predsednika.

Po najavama iz kluba, nedelju dana posle izbora biće sazvana Skupština, na kojoj će biti postavljena kompletna uprava kluba.

Za ovog se moze naci samo da je zadovoljan kako se njegova izabranica Zorana Pavic snasla na farmi :) Malo opasniji kandidat, a i mi smo propali ako sa Cece padnemo na Zoranu.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 10:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nakon ostavljanja Jankovica ja sam bar miran ...
Znam da od titule ali ni napretka nema nista...Bar nece biti laznog lozenja jer Partizan ima tezak raspored.. Svjestan sam da cemo mi kiksati mnogo vise nego oni
Bio sam spreman na plan B i nadao se da ce Coviceva ideja mladog tima sa tri ekstra igraca pobjediti i da ce nasi klinci napokon dobiti sansu. Medjutim ovo je samo dodatni mulj. Jako bitno cijena nasih igraca pada i dodatno ce padati pod strucnjakom...
Mi pod njegovim vodjstvom nismo imali smislen napad. Za to vrijeme Robijev Kajzeri igra strasno lijepo i da ima boljeg golmana probio bi se na vrh...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]