banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Dec 2012, 21:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
zigizmund je napisao:
Ajoj, znači ti si to uzeo neku brojku što je pitaj Boga tko i kad napravio i toga se držiš. :lol: Prosječan bitrate na tim kanalima u Totalu je daleko od tih koje si postavio, i to svatko tko ima receiver sa očitačem bitrate-a (npr. dreambox) može lako i sam provjeriti. Prva TV, kao i bilo koji kanal u Totalu mogu samo sanjati o 7mbps.

Oba kanala i Prva i B92 idu sa average bitrate-om od oko 3mbps. Dakle to znači da se kreću od 2,5 do 3,5 mbps. Mogu i screenshot kakav napravit da ti to dokažem, vidim da ti voliš screenshotove :wink:

U jbt, to znaci da nemamo vise potrebu da konsultujemo specijalizovane sajtove i portale, ti si pametniji cak i od njih. :lol: Sto se tice screenova, moze, ali samo pod uslovom da ces narednih 40 dana konstantno pratiti bitrate Prve i B92. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 21:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
drug je napisao:
U jbt, to znaci da nemamo vise potrebu da konsultujemo specijalizovane sajtove i portale, ti si pametniji cak i od njih. :lol: Sto se tice screenova, moze, ali samo pod uslovom da ces narednih 40 dana konstantno pratiti bitrate Prve i B92. :lol:

LOL, ma gle što se mene tiče možeš ti iskopati neki link gdje piše da Prva ide i sa 20mbps, ako ti to tako odgovara u tu tvoju sliku o savršenosti Totala i kristalne slike na Prvoj TV - meni ok, ali presmiješno je čisto iz razloga što se takve stvari za sekundu provjere i vidi se pravo stanje, odnosno kolike su to budalaštine što si naveo. Pobogu pa nema foruma na kojima se ljudi ne žale na kvalitetu slike, posebno na domaće kanale i na muljavosti između ostalog i PrveTV i ti sad provaljuješ tu teorije da Prva ide do 7mbps jer si to pročitao na nekom sajtu. Ali kao što rekoh, meni ok ..može i 20mbps ako ti treba :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 21:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ogromna vecina korisnika total tv-a ti je iz kategorije "daj da pogledamo sta ima na tv",a to o cemu ti pises su neke performanse koje zanimaju samo strucnjake,i vrlo mali broj entuzijasta,koji uglavnom i ne gledaju nista vec istrazuju. 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 21:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Peak od 5.8 Mbps ne znači ništa kad je prosjek 2.7 Mbps ;)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 22:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
LOL, ma gle što se mene tiče možeš ti iskopati neki link gdje piše da Prva ide i sa 20mbps, ako ti to tako odgovara u tu tvoju sliku o savršenosti Totala i kristalne slike na Prvoj TV - meni ok, ali presmiješno je čisto iz razloga što se takve stvari za sekundu provjere i vidi se pravo stanje, odnosno kolike su to budalaštine što si naveo. Pobogu pa nema foruma na kojima se ljudi ne žale na kvalitetu slike, posebno na domaće kanale i na muljavosti između ostalog i PrveTV i ti sad provaljuješ tu teorije da Prva ide do 7mbps jer si to pročitao na nekom sajtu. Ali kao što rekoh, meni ok ..može i 20mbps ako ti treba :lol:

Hahahah, stvarno postajes smijesan, ali dobro ako tebi tako odgovara neka. Treba i takvih na forumu. Imam ja i Total i Eltu i DVB-T i Astru 28,2 i vidim dobro razliku, sistematski pregled radim svake godine, tako da mi ne trebaju pridike neukih ljudi :lol: A i ti si dobrano otisao u off topic, uostalom ne kontam sto uopste i pises na ovoj temi kad ne zivis u Banjaluci i ne koristis Elta kabel. Osim ako se Elta nije, ne daj Boze, prosirila na ZG, a da ta informacija nije dosla do nas ovdje :lol:

svesifre je napisao:
Ljudi, postoji samo jedan način da SportKlub bude ponovo viđen na Elti, a to je da Elta sada, u vrlo kratkom periodu ostane bez znatnog broja pretplatnika, 10-tak %. A budimo realni to se neće desiti :).

A ako Sport klub bude vidjen u Blicu? Nesto su se oni mudro ucutali, a Simeunovic, ako se ne varam, rece da su oni bili korektni?

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 22:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ogromna vecina korisnika total tv-a ti je iz kategorije "daj da pogledamo sta ima na tv",a to o cemu ti pises su neke performanse koje zanimaju samo strucnjake,i vrlo mali broj entuzijasta.

Ja se sa tobom potpuno slažem. Ovo sam i sam napisao par postova naprijed da velikoj većina korisnika Totala (i ne samo Totala) može ići i crno bijela slika, dokle god je vidljivo rijetko tko će se žalit. Uz to ako uzmemo u obzir da Total cilja na ruralne krajeve, a i da je još uvijek ogromni postotak starih CRT televizora kod nas prisutno (većina), onda i dolazimo do zaključka zašto je situacija sa slikom takva kakva jest.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:

Upravo tako.

Ali nekima je teško objasniti neke stvari bez da ne krenu brojati krvna zrnca i zašto tko gdje piše :confused2:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 22:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:

Heh, a ako je gornja granica protoka tokom teniskog meca ili fudbalske utakmice? :wink:

Schlager je napisao:
ogromna vecina korisnika total tv-a ti je iz kategorije "daj da pogledamo sta ima na tv",a to o cemu ti pises su neke performanse koje zanimaju samo strucnjake,i vrlo mali broj entuzijasta,koji uglavnom i ne gledaju nista vec istrazuju. 8)

Bas tako :D

zigizmund je napisao:

Ali nekima je teško objasniti neke stvari bez da ne krenu brojati krvna zrnca i zašto tko gdje piše :confused2:

Svasta :roll: Koliko vidim, neki nisu naucili citati tudje postove do kraja, a na zalost umislili su sebi da su najpametniji na svijetu. :D A sad bi bilo dobro da se vratimo na temu, ko ima o njoj sta da pise. Ja imam jer sam, jos uvijek na krnjem Elta kabelu, sastanak ZEV-a je u petak navece. Tada pisemo peticiju za Sport klub. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 22:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slažem se, vratimo se temi!

Kad možemo očekivati novu kolekciju screenshotova SportKluba, FOX-ova i kanala koje ima u TTV-u a nema na Elti? :happy5: :toothy7:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 22:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
Slažem se, vratimo se temi!
Kad možemo očekivati novu kolekciju screenshotova SportKluba, FOX-ova i kanala koje ima u TTV-u a nema na Elti? :happy5: :toothy7:

Onog momenta kada iste te Fox-ove i Sport klub kanale, koji su mi bili u top 10 najgledanijih na Elti vrate na istu :lol: Takodje, i onog momenta kada mi za cijenu koju placam, ponude uslugu koja vrijedi a koja se ne sastoji od Hemi, Slonova, Kantonalnih kanalcica, Valentincica i njima slicnih, uglavnom potpuno nepotrebnih kanala , ali kako bi ti to pobogu znao, kada ti ne koristis usluge Elta kabela :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 22:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Heh, a ako je gornja granica protoka tokom teniskog meca ili fudbalske utakmice? :wink:

Kamo te sreće da je to tako...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 23:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
jebovas, dve stranice ste ispisali nekim meni nerazumiljivim jezikom

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 10:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
daj uradi resize, ovo je preglomazno

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 12:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

idu li arene u analogiji u letterboxu ili 16:9 ?

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 12:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sa ovim "screenshotovima" si mi vratio vjeru i nadu u Eltu :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 13:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
<Enter_name> je napisao:
Sa ovim "screenshotovima" si mi vratio vjeru i nadu u Eltu :lol:

nije Elta kriva sto on ima CRT televizor i fotografise sa 5 cm daljine :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 18:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Proradio je Eurosport News i to u 16:9 formatu. Ne znam zašto se Nat Geo emituje u formatu 4:3, kada je ranije išao u 16:9.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 19:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
idu li arene u analogiji u letterboxu ili 16:9 ?

Arenasport 1 analogni paket Elta kabela :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2012, 16:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Nov 2012, 21:45
A šta ću ja sad bez Evrolige? Koji BL kablovski operater ima u ponudi Sport klub?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2012, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
trenutno nijedan,samo mozes preko totala

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]