banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 22:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Dec 2012, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Je li vojnik Zvezde to negirao tada? Cini mi se da jeste.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Neka mu je sa srećom, odlično je počeo sezonu ali se u posljednje vrijeme uveliko raspada. Samo da Krneta ne uđe u prvi tim jer on je jedini gori od njega.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 15:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Maksa prodan za 2 milke,pa to je genijalno.Sad micka i lazovica prodati za neku korektnu lovu,ako je uopste to izvodjivo.Protjerati cavu,vesovica,mikica i bajkovica.Dovesti tri stranca,kao sto je stojadinovic i obecao,eventualno jednog iz tsl lige,ostalo prikljuciti iz omladinske skole i ovako je sezona izgubljena,makar afirmisati nekog naseg omladinca, pa ne mogu biti gori od ovi vucibatina.Nadam se dolazku rajevca,iskustvo i solidni rezultati su iza njega.Pritom ima nekih veza po tom africkom fudbalu,mogao bi dovuci i nekog kvalitetnog igraca.Jedino zenga mi je bolje resenje od njega,ostali domaci nisu vrijedni pomena,kamo li sanse da sjednu na uzarenu klubu najveceg kluba na balkanu.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
http://www.pravda.rs/2012/12/03/ekskluz ... er-zvezde/

Mozda tu i ima nesto.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nek' vrate Zengu

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 15:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
znaci klojfert sto bi rekao bozo susec i drago cosic

ja mislim da jedino strano ime moze imati nekakav respekt od danasnjih igraca,ovi nasi su isluzeni odavno

gledam sinoc neku reprizu na sos-u i djeca vojvodine su prvi na tabeli te juniorske lige,i sve jedan od njih vec ima menadzera,kaze onaj trener da ih dosta i u kadestskoj ekipi ima menadzera,svasta :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Priča se da u Voši ima neki omladinac jebo Markovića šta će ovaj biti..
Mislim da je debitovao sad protiv Zvezde.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bio je neki solidan klinac, Moreira usao umjesto njega u drugom poluvremenu...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
http://www.mozzartsport.com/vesti/maksa ... -ni-dinara

Citiraj:
Odlazak Maksimovića iz Zvezde mogao bi da bude i uzrok njegove tragične partije u debaklu od Vojvodine u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone koji bi mogao da označi i kraj druge epizode Aleksandra Jankovića na klupi crveno-belih. Trener Zvezde je i sam u ponuđenoj ostavci odluku obrazložio moralnim činom posle igre, rezultata i namerno ističemo (ne)zalaganja na meču sa Novosađanima. Pojedinci, zaista, kao da su protiv Vojvodine okrenuli leđa ekipi.

Uroš SpajićMaksimovićeva nezainteresovanost je u pojedinim trenucima bila toliko očigledna da mu je mlađi kolega Uroš Spajić, koji je ponikao u Zvezdi, u poluvremenu otvoreno i nimalo nežno saopštio šta misli o njegovom potezu kod drugog gola Abubakara Oumarua. Spajić tada zbog žutog kartona nije smeo da sa leđa obori zahuktalog Kamerunca, kojeg je Maksimović samo pogledom ispratio, iako je mogao da pritekne u pomoć saigraču u nevolji.
“Prodao si me! Prodao si Zvezdu! Ne znaš čiji dres nosiš”, prenosi Kurir Spajićeve reči.

Zbog ovoga ga treba još i nabiti nogom u guzicu pri odlasku.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Takvi nama igraci trebaju, igraci kao sto je Spajic, igraci koje niko ne gura, koji nisu najavljivani pompezno a u kojima ima kvaliteta. Takvih igraca Zvezda ima, to je sigurno, samo im treba dati priliku.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... era-Zvezde

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
u 21 sastanak radne grupe...prosli put u ponoc....jesu se ovi povampirili pa samo nocu sastance.....

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ionako nam krv popise.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Колико год желио да у клубу наступају клинци из омладинског погона, мислим да је то у овом тренутку лоша идеја. Вјерујем да су Звезди сада потребни играчи у зрелим играчким годинама који могу тренутно да дају резултат. На резултат мислим освајање титуле.

Citiraj:
Stojadinović i Kokeza smatraju da je za Crvenu zvezdu bolje da u ovom trenutku dođe potpuno nov čovek, koji ničim nije bio umešan u nezdrave odnose u srpskom fudbalu i da sa sobom donese samo rad, red i disciplinu, odnosno da nema nikakvih kontakata sa ovdašnjim menadžerima, koji "vedre i oblače".

Ово у теорији звучи најбоље, али мислим да је у пракси јако тешко изводиво из више разлога. Србија није ни Енглеска ни Њемачка да се зна ко шта ради. Самим тим што је Стојадиновић пикирао кандидата значи да ће овај на одређен начин бити под притиском дотичног, у коликој мјери то је већ питање за озбиљну анализу.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima li pravnika na ovoj temi, moze li se za ovo robijati?

Citiraj:
Bivša uprava crveno-belih potpisala ugovor sa kompanijom 'Ginger RCA', po kome će u narednih deset godina od svake prodate ulaznice morati da daje procenat. Ta firma je zauzvrat na Marakani instalirala sistem prodaje, distribucije i kontrole karata na ulazima na stadion vredan oko dva miliona evra.
Fudbalski klub Crvena zvezda obavezao se ugovorom da će u narednih deset godina od svake ulaznice, pa makar ona bila i besplatna, isplatiti firmi "Ginger RCA" po jedan evro u dinarskoj protivvrednosti?! Ovakav sporazum sa pomenutom firmom potpisala je bivša uprava crveno-belih na čelu sa Vladanom Lukićem!

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 00:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A sunce ti ebem sta je covjek sve radio, a Delije hoce da ubiju Piksija zbog 2 titule i igranja u Evropi sa 7 milion duga. A kad se sve sabere ispostavice se da je Lukic ostetio Zvezdu za barem 30-40 miliona i da pritome nije nista napravio.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 00:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
bas maloprije procitah ovo, i u soku sam. znao sam da im nake caka sa tim sranjem, bukvalno sranjem, ali ovo je katastrofa

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
papučar je napisao:
Ima li pravnika na ovoj temi, moze li se za ovo robijati?

Citiraj:
Bivša uprava crveno-belih potpisala ugovor sa kompanijom 'Ginger RCA', po kome će u narednih deset godina od svake prodate ulaznice morati da daje procenat. Ta firma je zauzvrat na Marakani instalirala sistem prodaje, distribucije i kontrole karata na ulazima na stadion vredan oko dva miliona evra.
Fudbalski klub Crvena zvezda obavezao se ugovorom da će u narednih deset godina od svake ulaznice, pa makar ona bila i besplatna, isplatiti firmi "Ginger RCA" po jedan evro u dinarskoj protivvrednosti?! Ovakav sporazum sa pomenutom firmom potpisala je bivša uprava crveno-belih na čelu sa Vladanom Lukićem!

naravno da moze....moze se i ugovor obarati kao stetan....pitanje je samo hoce li zvezdu gledati 2 miliona ljudi plus recimo kamata za 10 godina...to je cca 3 miliona....

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma prvo je sumnjiva ta cifra od 2 miliona, skoro pa sam siguran da su i tu neki talovi radili.

Citiraj:
Prema podacima s "Transfermarkta", Zvezdinim utakmicama na "Marakani" od marta 2010. godine do danas, prisustvovalo je 1.050.134 navijaća, a to znači da je Zvezda dosad trebalo da na račun "Ginger RCA", po potpisanom ugovoru, uplati najmanje toliko evra.

Ovo je dio teksta iz istog clanka. Jest Transfermarkt nepouzdan, ali ne mogu fulati ne znam koliko, mada i ova cifra od milion i kusur mi se cini zestoko prenapumpana.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 00:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa eto racunaj za ovu sezonu da je u prvenstvu Zvezdi prosjek bio oko 17k x 15 domacih utakmica u sezoni to je 255.000 i x10 godina. I onda dodaj na to Evropu i kup.. Bice tu dosta, dosta vise od ta 2 miliona. A ako se osvoji jos neka titula i udje u Evropu povecace se i broj gledalaca i eto jos vise para. Ugovor je i vise nego stetan..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]