banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 19:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Dec 2012, 00:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Taschko, kolika ti je brzina neta u Triu?

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Pošto Max TV ima i sve Arene u HD-u i sve Sport Klubove nepitam za cijenu a eto gore imaš par postova prije imaš sve cijene Maxovih paketa. A i sam Schlager je objasnio da netrebamo biti toliko nezadovoljni sa Eltom jer kabl je kabal u odnosu na antene. Slažem se da kad čovjek radi kvalitetno može sve biti super. Problem je što su recimo ovdje u Derventi radili neki šalabajzeri za Total pa su stvorili pogrešan utisak. Max TV možda jedino nema turbo folk kanale ali meni to i netreba tako da mogu bez toga.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 00:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Daun je oko 4.5, a ap 0.45.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 00:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

uuuuuuu...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 00:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja imam M:Telov Open duo Telefon i Internet i brzina mi je download 3500 kB/sec a upload 56 kb/s i meni je to dobro.
Sad Elta u Derventi još uvijek nije krenula sa Internetom a M:Tel nije proširio IPTV jer se vade na parice i još nesagrađene bazne stanice. Imam opciju Elta (zajeb sa Sport Klubom i Foxovima), M:TEL IPTV (nedovoljna jačina bazne stanice), Total (nema Arena i Turnerovih dječijih kanala i podložan je smetnjama zbog atmosferalija) i skupi i ne jednostavni prenos Max TV SAT-a preko granice. Eto to su opcije kod mene.

Poslednji put menjao CopyLeft dana 02 Dec 2012, 00:46, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 00:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

CopyLeft je napisao:
Ja imam M:Telov Open duo Telefon i Internet i brzina mi je 3500 kB/sec i meni je to dobro.
Sad Elta u Derventi još uvijek nije krenula sa Internetom a M:Tel nije proširio IPTV jer se vade na parice i još nesagrađene bazne stanice. Imam opciju Elta (zajeb sa Sport Klubom i Foxovima), M:TEL IPTV (nedovoljna jačina bazne stanice), Total (nema Arena i Turnerovih dječijih kanala i podložan je smetnjama zbog atmosferalija) i skupi i ne jednostavni prenos Max TV SAT-a preko granice. Eto to su opcije kod mene.

Isti slucaj.

Zato imam ovaj Duo, prezadovoljan, a od ostalog sam odustao dok se ne saberu malo sami sa sobom.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
U max tv su hrvatske arene...nema JSL.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 00:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2012, 11:44
Ja kako god okrenem ostacu na elti, jer imam u kuci 3 tv-a i znam da ne mogu nigdje drugdje jeftinije proci. Za Fox kanale se i nisam nesto izbio (stvarno sam ih malo gledao, vecinu serija skidam i gledam na tv fino 720p usb i milina) ovo za SK me bas ganulo u srce :D ali sta sad gledati i ganjati preko neta. I nadati se da ce uskoro doci do nekog sporazuma...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 00:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bas htjedoh slican post napisati :)

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 00:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Alooo je napisao:
Ja kako god okrenem ostacu na elti, jer imam u kuci 3 tv-a i znam da ne mogu nigdje drugdje jeftinije proci. Za Fox kanale se i nisam nesto izbio (stvarno sam ih malo gledao, vecinu serija skidam i gledam na tv fino 720p usb i milina) ovo za SK me bas ganulo u srce :D ali sta sad gledati i ganjati preko neta. I nadati se da ce uskoro doci do nekog sporazuma...

I ja slično razmišljam. Ipak mojim starcima treba analogija a sve je u jednoj cijeni. Imam na ta oba još i DVB-T risivere tako da možemo pratiti i ostale HR kanale i onda kad zacrne slike. Formulu 1 imam obezbjeđeno preko SBTV ili OSTV-a a sad ako promjene kanal možda pređu na Sportsku Televiziju koju opet imam preko DVB-T-a. Ostaje tenis kojeg ima dosta na EuroSportu, B92 i BN-u tako da sad Elta neće morati zamračivati jer nema alternativu tj Sport Klub. Tako rade i u Totalu kad je u pitanju Serie A oni gledaju na kanalima koji imaju iako je Arena Sport platila prava za BiH. Ja Elti predlažem Al Jazeera Sport +3 za špansku ligu i Abu Dabi Sport za englesku ligu. Neznam kako bi drugačije došli do istih. Oba kanala jesu arapska ali imaju komentatora na engleskom tako da neće biti iritantni.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 01:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Maj 2011, 18:21
ferdinand je napisao:
U max tv su hrvatske arene...nema JSL.
Pored toga bi mi bas bilo glupo da u sred BL ne mogu normalno gledati recimo RTRS, ATV, BNTV...I ovako primjetim uticaj HR programa i sinhronizovanih crtaca na jezik moje i druge djece.Ko zna kako bi to i na mene uticalo ako ,recimo, ne mogu pogledati vijesti (koje inace pratim na ATV)nego pratim sta se desava u fucking Varazdinu, Sibeniku...
Sportklub je i za mene jako bitan kanal, kao i Arene, i po meni bi najbolje rijesenje bilo da se postigne dogovor izmedju SK i Elte i da nastavimo sa ovom pricom dalje.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 03:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Koji smo mi srecnici?

Evo u Trebinju je ELTA ukinula SK jos mnogo prije i kada su neki veliki sportski dogadjaji njima ukljuce, povremeno.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 07:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Bagra iz Doboja, treba ih ugasiti, oni da imaju kablovsku telviziju za podrucije RS.
Najcrnje mi je ono obrazlozenje, preko cjele strane, kao nisu krivi.
Nisu kurac krivi sve zna i upucen sam, jer su lopovi i prevarati, do ovoga je doslo.
Stoka nije radila po zakonu i eto im ga na.
Drago mi je da su ga iskljucili, da se ugase.

Mogu misliti koji ce program za zamjenu, smisli kordinator za program Dragoslav, on je operisan od sporta, prije je govorio imate DSF gledajte njeacku ligu koji ce vam ES, sada ce naci neki kurac od kanala, i reci uzivajte.

Smrdljiva Elta.

E sada,Total, koliko kosta prikljucak za dva TV, i kada ih pozovem za koliko ce doci da prikljuce me, da bjezim,molim odgovor.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 07:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 21:27
Sada je bar jednako svima u RS. Obzirom da sam upravo dobio HRT3 ja sam od danas u plusu za iste pare. Sada ostavljam onima koji su u minusu za SK :mrgreen: da pljuju i sjećaju se familije našem najdražem kablovskom operateru.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hrt3 je kanta od kanala...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 09:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nije. Samo nije za široke narodne mase. Više je za ove što će radije pogledati neki film koji ima umjetničku vrijednost nego neki koji je stvarno zabavan. Mada se mogu probrati i na njemu interesantni filmovi.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Ma ko ce da gleda HRT 3, ajde da su budale dale RTL 2 rekao bi dobro rade nesto, ali to kosta,jer vrijedi nesto.
Gdje je onaj glavonja iz Elte da mi kaze sto je povecana preplata, a izbacili nam Fox-ove i SK, stoko andertalska iz Doboja, povecavaju preplatu umjesto da dodaju kanale gube, to je Doboj, fuj!

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
To ti je i Banja Luka

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 10:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
elta, hvala za hrt 3

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 10:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kod mene na kablovskoj ima sportklub (netkom,anex,blic ili kako se vec sad zovu) 8)

preselite se ovamo negdje nova varos,rosulje,paprikovac,budzak,ko vam je kriv,sta cete na starcevici,centru i u boriku :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]