banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 02:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Dec 2012, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
vidi Kadu je ziv.....

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Možda su igrali iz 2 u 2!
Plata nema!

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Kod nas u napadu naši igrači se čuvaju međusobno :lol: To mora da su neke varke iz francuske škole :roll:

Poslednji put menjao Rivaldinho dana 01 Dec 2012, 20:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Abubakar mnogo dobar covek.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Promasaj je za klipova :) . Umalo ne okrenusmo ali dobro. Nadam se da ce Murinjo imati bar toliko obraza da podnese ostavku da ga ovi ne moraju tjerati. Dobro je, dobro je. Nista strasno, idemo dalje :D

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
i mene trenutno najvise zanima da li ce ovaj bobijev "vojnik zvezde koji je tu da pomogne" bar ovaj put ljudski dat ostavku,ili ce cekat da ga smjene da bi opet tuzio zvezdu za pare kao prosli put :(

zajebani su ti vojnici srbije (antic),zvezde (jankovic) ili partizana (stanojevic)...vojnici do zadnjeg evra 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne smije niko pred kamere...pu pizdurine jedne mozete paradirati po klubovima, zvaljiti cigare i fatati rave tu vam nije problem pozirati, al kad vas ljudi otresu kao slinu onda je problem skupiti muda pa stati i reci da je bolji pobijedio.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
i mene trenutno najvise zanima da li ce ovaj bobijev "vojnik zvezde koji je tu da pomogne" bar ovaj put ljudski dat ostavku,ili ce cekat da ga smjene da bi opet tuzio zvezdu za pare kao prosli put :(

zajebani su ti vojnici srbije (antic),zvezde (jankovic) ili partizana (stanojevic)...vojnici do zadnjeg evra 8)

stvarno ti samoproglaseni vojnici kostaju ko svtog Petra kajgana.....

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
a jest teško i voditi protiv zvezde... vojvodina nije nista posebno, i ove sezone su kiksali gore nego mi, ali zvezda je ocajna. svaka sast "navijacima" vojvodine samo nemojte nakon ovoga i vojvodinu proglasiti za velikana

elem, klasika... ne trazim ja sad da nasi igraci budu pametni, vec samo da koliko-toliko logički razmisljaju, ili da se potrude da neke stvari napamet nauce
ovo je bruka od fudbala, ustvari mi fudbal i ne igramo odavno... ovakve kretnje i postavljanja, ovakakav nacin organizacije, nacin razmisljanja da se nesto uradi je nepodnošljiv

niko za pozitivnu ocjenu... tu se kao nesto trudio vesovic, ali samo u ofanzivi. jedino mi je drago u poslednje vrijeme sto je mali spajic odigrao dosta konkretno.
od ocajnika samo bi spomenuo kapitena, kojeg nisam ni vidio na utakmici, osim kad dođe da podbode onu loptu pri prekidu

ma polusezona za ocaj, ne znam kako samo 6 bodova kasnimo, to mi nije jasno. od svake ekipe primiti po gol, a od vecine i po dva u ovoj ligi je skandalozno. boranija smo, ni odbrani ni napada.

svaka cast sjeveru za sprdnju na kraju utakmice

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E da, zaboravih Vesovica pohvaliti, dobar je bio veceras.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ovo je više prevršilo svaku mjeru a Janković nije krvi za sve ovo. Pa navodno naš igrač Lazović ne može da se sastavi s loptom već mjesecima, Mudrinski daje golove ali pola su mu useri, odbrana još od Bordoa ne radi, Mikić i Mladenović nikad nisu ni znali da igraju fudbal, Milijaš samo za prekide valja, Bajković nikad nije ni bio pretjerano pouzdan a sad to baš dolazi do izražaja... potreban je remont čitavog tima. Bojim se da eventualni otkaz Jankoviću ništa neće promijeniti.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jeeeeeeeeeee
http://www.mondo.rs/s268943/Sport/Fudbal/MONDO-_Jankovic_podneo_ostavku.html

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.mondo.rs/s268943/Sport/Fudba ... tavku.html

100% sam siguran da ce on jos par puta dolaziti da gasi pozar, ali smo se bar na neko vrijeme rijesili bjede.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dobro,posteno i ljudski od njega.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ima bar malo obraza

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
bez obzira na ostavku, ovo mu je bila poslednja utakmica na klupi czv u ovom mandatu, da se razumjiemo ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kolega,ogromna je razlika kad das ostavku kao covjek kad vidis da ne ide,ili kad kao hinja cekas da te otpuste i potrazujes svaki cent iz preostalog perioda ugovora,kao sto je uradio stanojevic,radomir antic,pa i jankovic u prvom mandatu,koji nisu pristali cak ni na sporazumni raskid,vec iskljucivo insistirali da im se isplati sve do kraja ugovora.

ovako novo rukovodstvo crvene zvezde nema vise apsolutno nikakvih finansijskih obaveza prema njemu!

u mojim ocima je veceras porastao.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Šta, mislite da će neki drugi trener napraviti igrače od ovih stabala???

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Страшно незгодан пораз, поготово због евентуалне борбе за титулу. Да опростите, Партизан нам се годинама нагузи а ми не можемо да му метнемо!

Сале као и Просинечки, у погрешно вријеме на погрешном мјесту. Потрошили смо два тренера а нисмо направили резултат. Потрошили смо и велики број играча, мало квалитетних, више оних других. Остаје нам још једна мучна зимска пауза, без тренера, квалитетних играча и са великим финансијским минусом. Треба бити реалан па признати да и одређен број играча који задовољавају основне фудбалске критеријуме није могао одиграти ништа боље у датим околностима. Играч од 20 година не може носити толики притисак на леђима.

И поред свега овога, Звезда је себи дозволила кардиналне грешке којих се не би постидјели ни четворолигаши. Ушли смо у сезону са неформираним играчима упитног квалитета, доводили непровјерене стране играче и што је можда најкардиналније, ушли у сезону са два бека, лијевим и десним. У посљедњој утакмици полусезоне као да смо играли без бекова. Статистике реда ради, на тим позицијама су вечерас играли Младеновић и Микић... То им не могу опростити!

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šlagere, zar Stanojević nije oterjan ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]