banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 15:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2012, 19:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma ne moze nista zamjeniti SK, jedino ako ne uvedu 5 razlicitih kanala pa da pokriju sve sto je SK prenosio.. Jos sam zaboravio navesti Euroligu i NBA nabrojati kad sam govorio sta sve prenose.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Pisao sam već koja dva trebaju uvesti da bi pokrili English Premier League i Primera Division. A čini mi se da bi to bio skuplji sport nego se fino ko ljudi dogovoriti sa Sport Klubom za sve kanale ama baš sve. Onda bi mogli reći ovo je najjača kablovska u regiji. Ja bi ih besplatno reklamirao gdje god stignem. Nemaju pojma koliko bi dobili da pristanu na uslove SK-a.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 20:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
dzoni97 je napisao:
Ja nevjerum da su toliko glupi da je HRT 3 zamjena umjesto SK,ako ode SK uvesce neki novi sportski kanala

Pa vjeorvatno misle da bi korisnike to moglo bar privremeno - "primiriti". Ali, nema mira dok ne ostane SK i ne vrate FOX-ove kanale. A sve ostalo je samo - dobro doslo i nista vise.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
E pa nismo ni mi glupi nema predaje :D

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 21:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dzoni97 je napisao:
E pa nismo ni mi glupi nema predaje :D

:D
To sigurno. Nego, stvarno, ako neko zna, ili je pronasao na nekom forumu, koliko su kostali FOX-ovi kanali kada su vec bili neprihvatljivi? Koliko je kostalo uvodjenje Cinestarovih kanala i koliko kostaju po korisniku? Koliko kosta HTV 3? Evo sada znamo koliko kosta Sport klub paket. Bilo bi dobro da znamo sta je to operaterima neprihvatljivo, a sta je prihvatljivo. Mi znamo kao korisnici sta je nama prihvatljivo a sta ne.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Teško ćeš doći do tih podataka, obično ih kriju kao zmija noge...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neznam jesmo li već pisali o tome ali prenijet ću jedan zanimljiv tekst što ga baš nađoh na netu. Ne znam je li se išta pomjenilo od ljetos ali ako je ovako onda su ove fore oko dogovora oko uvođenja tv kanala samo farsa i to rade samo s onima s kojima moraju tj direktnim dostavljačima signala:
Citiraj:
Nedjelja, 10 Lipanj/Jun 2012 12:50
Kabelski operateri nelegalno reemitiraju programeSlika

SARAJEVO - Šesnaest kabelskih operatera u BiH; Dalekovod Bihać, ELNET Laktaši, ELTA- KABEL Doboj, HKB Sarajevo, KA ELECTRONIC Hadžići, M&H Company Sarajevo, MISS NET Bihać, No limit tehnology Sanski Most, STIJENA HERC Ljubinje, TEHNI-NET Tržačka Raštela, TELRAD NET Bijeljina, TX TV Tuzla, US TECOM Ključ, VELNET Mostar i Kablovska televizija HS sa sjedištem u Sarajevu od 28. svibnja ove godine nelegalno reemitiraju programe HRT-a, ali i pojedinih TV kuća iz Njemačke, Francuske, Italije, Španjolske, Slovenije, Mađarske, Austrije, Crne Gore, Turske, Bugarske, Makedonije, Grčke, Srbije kao i programe Javnih emitera u BiH. Takav se zaključak jasno može iščitati iz prepiske HRT-a s Regulacijskom agencijom za komunikacije i Asocijacijom kabelskih operatera u BiH koji okuplja oko 50 operatera u BiH. Prava reemitiranja uskraćena su im jer su navedeni kabelski operateri odbili dostaviti podatke o broju korisnika usluga, visini pretplate kao i broju kanala koje reemitiraju, a koje je tražio EBU, Europian Broadcasting Union, preko svog koordinatora u Hrvatskoj Tomislava Lukičića.

Prikrivanje podataka

Neslužbeno doznajemo da spomenuti kabelski operateri prijavljuju puno manje korisnika od stvarnog broja kao i manje kanala koje reemitiraju, a rezultat prikrivanja stvarnih podataka su enormne zarade i ugrožavanje kabelskih operatera koji EBU-u dostavljaju stvarne podatke. Oni tako, kažu ostali kabelski operateri, idu s damping cijenama preplate, ugrožavajući rad ostalih operatera, ali i pojedinih državnih tvrtki. Sarajevski mediji nedavno su, pozivajući se na revizijsko izvješće o procjeni vrijednosti, objavili informaciju da je BH Telekom u prošloj godini ostvario 120 milijuna manji profit jer je ostao bez 50.000 svojih korisnika koje su preuzeli kabelski operateri. Enes Hajdarević, vlasnik tri kabelska operatera HKB net, Kablovske televizije HS i M&H Company te suvlasnik MISS. NET-a i VELNETA, kaže da je za njega zabrana reemitiranja programa HRT-a i ostalih televizija novost. Za sve informacije uputio nas je na AKOP i pravnog savjetnika Vladu Sliškovića, koji kaže da se pravo reemitiranja kabelskim operaterima nije moglo uskratiti i da nema uporišta za ovu odluku jer kabelski operateri nisu dužni, osim ELTA Kabelu, nikomu dostavljati podatke o broju korisnika, visini pretplate i broju kanala koje reemitiraju. ELTA Kabel, pojasnio nam je Slišković, prikuplja navedene podatke od svih kabelskih operatera u BiH. Da problema ima, potvrdili su nam u RAK-u.

Problemi postoje

“RAK posjeduje saznanja da postoje problemi u vezi s provedbom sporazuma kojeg je AKOP sklopio s Europskom radiodifuznom unijom, a na temelju kojeg su operateri stekli prava na distribuciju programa Europskih javnih servisa, uključujući i HRT.

Čini se da se radi o pitanjima koja se tiču tumačenja ugovornih obveza što agencija, imajući u vidu svoje zakonske ovlasti, nije u mogućnosti rješavati”, stoji u odgovoru A. Odobašić iz RAK-a.
JAVNO.ba / Večernji list

Izvor: Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 22:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 21:27
Dobro je što se gasi SK. Sada će svi Eltini pretplatnici u Republici Srpskoj plaćati istu cijenu za istu uslugu. Do sada je bilo previše povlaštenih jer u mnogim mjestima već dvije godine nema SK.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 22:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Apr 2010, 18:38
Od večeras sretan korisnik Total tv-a. 4 Fox-a , Tlc, 24 Kitchen, i mnogo toga za 2 km više od Elte. Elta arivederči :-)

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel ima tu SK? I ako nema gdje ima? :D

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pa oni valjda imaju SK-ove

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo još jednog članka koji govori o cjenama reemitovanja HRT kanala:

Citiraj:
HTV ODLUČIO POSKUPITI NAKNADE DISTRIBUTERIMA DESET PUTA PA TRPE GLEDATELJI
HTV želi masno zaraditi naplatom programa B.netu!
16.09.2012 / 19:05

B.net odbio staviti HTV3 u osnovni paket, ljuti ih novi cjenik HTV-a. Ravnatelj HTV-a Novokmet kaže da je cjenik naslijedio od prethodnika
Slika

Društvene mreže i brojni portali u subotu su bili pretrpani komentarima ljutitih korisnika kabelske televizije B.neta. Zamjerili su im što u osnovnom paketu nema i novog programa HTV 3, već njegovi korisnici moraju dodatno plaćati da bi vidjeli taj kanal. Korisnici su svoj gnjev usmjerili na operatora. B.net pak tvrdi da se gnjev treba preusmjeriti na adresu HRT-a.

“Neuvrštavanje novog 3. programa HRT-a u ponudu osnovnog paketa bila je planirana gesta prosvjeda koja je imala za cilj senzibiliziranje korisnika i javnosti na činjenicu da se distributerima javnih programa, za koje korisnici već plaćaju mjesečnu pretplatu, želi dodatno naplatiti distribucija”, stoji u priopćenju B.neta. Naime, do početka godine kabelski i drugi operatori plaćali su za emitiranje obaju programa HTV-a 40-ak lipa, u sklopu ugovora s EBU-om (European Broadcasting Union). No, ugovor je raskinut, a uprava HTV-a odlučila je da će po novom distributeri plaćati 4 kune po pretplatniku za Prvi program HTV-a te 2 kune za HTV2.

Od tada nijedan distributer TV programa nije platio tu mnogostruko višu cijenu, a cijela stvar je završila na Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja, a istodobno se pregovara s v. d. upravom HRT-a. U međuvremenu se pušta novi program HTV3. U početku, doznajemo, svi distributeri bili su istog mišljenja – da neće HTV3 staviti u osnovni paket ako se ne razjasni točna cijena. No, osim B.neta svi su popustili. Domagoj Novokmet, privremeni ravnatelj, potvrdio je da su cijene uvećane, ali i da se o novom ugovoru pregovara. – Cjenik sam naslijedio od prethodnika. Ne prejudicirajući rješenje ugovora o kojem pregovaramo, smatram da su žrtve gledatelji B.neta – ističe Novokmet.

HRT se odmaknuo od uloge javnog servisa te svoje programe izjednačava s komercijalnom ponudom televizija i dvaput naplaćuje program: od pretplatnika i još jednom od distributera.
Izvor: Slika

znači HRT1 košta 4 kune (0,54 eura)
a HRT2 - 2 kune (0,27 eura)

Sad moguće je da je se sve ovo promjenilo kako im je došao novi ravnatelj Radman.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 23:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

SK, SK+, Sk Prime, Sk Hr, SK Slo, jel treba još ????? A od februara i net :D kao ovaj

http://www.totaltv.tv/Total+TV/115/NET.shtml

Pa nek crknu ovi iz Elte. A kaže danas ovaj čiko što je postavljao antenu da se ubiše od posla zadnjih mjesec dana. Kažem ja to su eltaši :D

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 23:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

CopyLeft je napisao:
znači HRT1 košta 4 kune (0,54 eura)
a HRT2 - 2 kune (0,27 eura)
Sad moguće je da je se sve ovo promjenilo kako im je došao novi ravnatelj Radman.

Uf, uf, uf, marka HTV 1, pola marke HTV 2. E sad je pitanje svih pitanja, placa li ovo Elta - Hrvatskoj televiziji? Copy, imas li cijenu od HTV 3?

Evo sta je meni poznato.

Citiraj:
Savo Jovanovic
ako arena kosta 0,35 a eurosport 0,30 ne vidim sto bi sport klub bio povoljniji!!!

Ima i jedna tabelica koju je objavio kablovski operater Kopernikus, doduse iz 2008, ali cisto kao reper.

Slika

Izvor: korisnik teddy, preuzeto sa:
http://kablovskiforum.7.forumer.com/vie ... c&start=15

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Nema šta....

SK 1,20 KM
HRT1 1,10 KM
HRT2 0,50 KM
----------------

Po ovoj računici mjesečna pretplata bi trebala biti oko 30 KM ...

Bnet vidim daje analogiju za 89 KN (cca 23,50 KM)

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 00:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo kakvo je stanje trenutno u B.netu:

Citiraj:
Stari pravilnik je istekao,a novi nisu potpisali, jer operateri se žale da je preskup.Navodno je sa EBU dogovoreno da cijena bude oko 40 lipa po pretplatniku (toliko plaćaju RTL-u i Novi), tako da ovo šta traži HRT je bezobrazluk. Sad ide pitanje zašto hrt ne isključi signal, a odgovor je lovu će dobiti unazad kad se dogovore oko cijene,a i puno je ljudi u igri i ne mogu si to dopustiti. U tom novom dogovoru tek treba biti cijena za HRT3.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 00:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

alexpd je napisao:
zerocool je napisao:

SK, SK+, Sk Prime, Sk Hr, SK Slo, jel treba još ????? A od februara i net :D kao ovaj

Pa nek crknu ovi iz Elte. A kaže danas ovaj čiko što je postavljao antenu da se ubiše od posla zadnjih mjesec dana. Kažem ja to su eltaši :D

Bogami moglo bi se preci na Total onda, Schlager jel cujes? :D
Jest da nema Arena ali opet SK je i onako bolji od Arena..

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 01:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
alexpd je napisao:
zerocool je napisao:

Bogami moglo bi se preci na Total onda, Schlager jel cujes? :D
Jest da nema Arena ali opet SK je i onako bolji od Arena..

Okolo Nove godine akcija....citiram "Satelitski prijemnik visoke rezolucije (HD) sa digitalnim video rekorderom. Uređaj posjeduje dva tjunera za digitalni satelitski prijem DVB-S/S2, što omogućuje nezavisno gledanje i snimanje dva različita kanala, kao i pauziranje i premotavanje unazad programa uživo. Hard disk kapaciteta 320 Gb omogućava snimanje i čuvanje do 75 sati digitalnog ili 30 sati HD programa."
I taj reciver će ići besplatno u zamjenu sa postojećim reciverima.
I sad nek se jave iz Elte i kažu da imaju bolje. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 01:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Biće bolje ako se ostvari suradnja sa Sport Klubom. Nezvanično ako i dođe do otkazivanja saradnje 01.12. navodno će iza nove godine ponovo postići dogovor sa Sport Klubom. Naravno svi želim da to bude već danas. A čudi me vi što reklamirate Total što ne oživite temu totala a ne u Eltinoj temi da spamujete.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 02:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa sad jel placaju operateri HTV-u ove astronomske cijene kanala javne dalekovidnice ili ne? I bas me interesuje da li i nasi operateri iz Banjaluke placaju ove cijene za HTV, kao i koja bi to mogla biti "neprihvatljiva" cijena za FOX-ove kanale...
A to sto ljudi pisu da ima bolje za iste pare, pa nemoras to shvatiti kao spam. Ja isto imam i Total i Eltu, i DVB-T i Astru na 28,2 i analogiju zemaljsku pa vidim dobro sta sve covjek moze pogledati. Ljudi su skontali da nas korisnike nas dragi kablovski operater potcjenjuje i potkrada, i sada je crta podvucena.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]