banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 12:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Nov 2012, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
FLASH je napisao:
Manite se predrasuda.

(Uh, jesam dubokouman... :lol:)

Nego, kad smo vec na temu, a ima vas i iz Skandinavije.
Kakvu su vama emotivnu sliku Skandinavci ostavili?
Pogotovo, ako ste bili u vezi sa jednom/jednim...

Bio sa vise njih :)

Zene su mnogo otvorenije od Balkanki recimo, izuzetno liberalne, konkretne, vole da upravljaju i da budu dominantni faktor u vezi.. One muskarca ne trpe ako im ne odgovara, svi poslovi se dijele podjednako.. Bar meni to skroz u redu, jednog dana bice moja zena iz reda Vikinga :D

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 14:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Mar 2012, 21:51
imo sam pozitivne predrasude o svedjanima i dancima, a kad sam otiso gore uvjerio sam se da su to ogromni egoisti placipicke nule od ljudi. zene su mnogo veci muskarci od tih "muskaraca" gore....prave se dobri a tracaju ko sumanuti za njih si stoka iz tora za koju ne brinu sve dok ne pocnes da radis isto sto i oni. da se oblacis ko peder, da mislis ko peder i da upijas sve sto ti se kaze.

a posto je danny bistro djete nek kaze kako se povecavo broj svedjana u sjever. svedskoj od 13-15 vjeka i ko se skim jebo i sto su svi slicni ko jaje jajetu.

predrasude koje su se promjenile u pozitivne su prema baltickim narodima, dobri ljudi!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Danny ^_^ je napisao:
FLASH je napisao:
Manite se predrasuda.

(Uh, jesam dubokouman... :lol:)

Nego, kad smo vec na temu, a ima vas i iz Skandinavije.
Kakvu su vama emotivnu sliku Skandinavci ostavili?
Pogotovo, ako ste bili u vezi sa jednom/jednim...

Bio sa vise njih :)

Zene su mnogo otvorenije od Balkanki recimo, izuzetno liberalne, konkretne, vole da upravljaju i da budu dominantni faktor u vezi.. One muskarca ne trpe ako im ne odgovara, svi poslovi se dijele podjednako.. Bar meni to skroz u redu, jednog dana bice moja zena iz reda Vikinga :D

I onda ce vam dijete biti iz mjesanog braka ? Auuuuuuu !!! Nemoj da te Kolja cuje.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Talija je napisao:
Ne treba generalizovati. Na osnovu čega prosuđujemo? Na osnovu naše subjektivne slike o svijetu, običajima i td. Prije svega koliko se trudimo da upoznato i razumijemo nečije druge običaje, navike i stil života da bismo nepristrasno prosudili?

Samo kada licno upoznas nekoga mozes dati realnu ocjenu tj kada nesto vidis iz prve ruke a govoriti o necemu/nekom a izvor informacija ti mediji ili neko drugi je smijesno...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Danny ^_^ je napisao:
One muskarca ne trpe ako im ne odgovara, svi poslovi se dijele podjednako

Zato što su im muškarci pederčine, pa se tako prema njima i odnose.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gore iznesene uvrede ću preskočiti, stvarno ne znam koji je problem sa tobom Aldijana. :confused2:

dr. Jovo Ubiparip je napisao:
I onda ce vam dijete biti iz mjesanog braka ? Auuuuuuu !!! Nemoj da te Kolja cuje.

Kooolja, Kolja masni? Samo ne on.. :cry: :lol:

old fashion men je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
One muskarca ne trpe ako im ne odgovara, svi poslovi se dijele podjednako

Zato što su im muškarci pederčine, pa se tako prema njima i odnose.

Nisu (nismo). Kako si to uopšte zaključio?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Sine Danny, nemoj zamjeriti, ali nemoj to sebi raditi. Cak i onih 2 % ljudi koji su mi kvarili predrasude, bili zenjeni sa svedjankama, imali "skladan" brak su na kraju bacili peskir na pod i predali mec :wink:
Dobre su one :oops: , ali ne za po kuci i da na njima leze ona 3 stuba o kojim se prica. Nazalost.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 21:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ERROR je napisao:
Sine Danny, nemoj zamjeriti, ali nemoj to sebi raditi. Cak i onih 2 % ljudi koji su mi kvarili predrasude, bili zenjeni sa svedjankama, imali "skladan" brak su na kraju bacili peskir na pod i predali mec :wink:
Dobre su one :oops: , ali ne za po kuci i da na njima leze ona 3 stuba o kojim se prica. Nazalost.

sta ti je iskustvo :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:

Mnogo je rečeno ovim kratkim postom. Baš mnogo.

Nadam se da ćeš uvažiti moje mišljenje, mene su učili da je ovaj švedski sistem najbolji.. Možda i taj narod ovdje gore jeste egističan, ali ja to ne vidim jer mi je to normalno takav sam i na to sam navikao (nije vezano za tebe). :wink:

Rekao sam da bih volio da moja žena bude etnička Šveđanka zato što sam na njih navikao, što ne znači da su one najbolje, samo meni, mom tamparamentu najviše odgovaraju jer su me od malih nogu vaspitavali ljudi koji su pobornici tog sistema, a ja sam njih nekako zavolio. Imaju djevojke sa strane, naročito Balkanke nekog šarma al nije to to meni za duge staze.

Potpuno razumijem šta hoćeš da kažeš, pa nadam se da me nećeš osuđivati što sam rekao iskreno mišljenje. A kako bi se tek naljutile feministkinje o priči o stubovima u životu.. Znaš i sam. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2012, 01:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Zanimljivo vam je to rezonovanje, a donekle se slaze i sa mojim (isključujući ono nepotrebno negativno generalizovanje o Skandinavcima, jer su meni neki od najdražih ljudi odozgo).

Nego, Error, gdje si se ti opekao?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2012, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
Zanimljivo vam je to rezonovanje, a donekle se slaze i sa mojim (isključujući ono nepotrebno negativno generalizovanje o Skandinavcima, jer su meni neki od najdražih ljudi odozgo).

Ja hvala bogu nigdje. Više iz iskustva okoline, te učestvujući kao "razbijač monotonije" dotičnih ;) , a i slusajući ispovijedi mnogih, što mi profesija već preko 10- tak godina dozvoljava...

P.s Ne, nisam pop već nešto sasvim drugo

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2012, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Aldijana_86 je napisao:
imo sam pozitivne predrasude o svedjanima i dancima, a kad sam otiso gore uvjerio sam se da su to ogromni egoisti placipicke nule od ljudi. zene su mnogo veci muskarci od tih "muskaraca" gore....prave se dobri a tracaju ko sumanuti za njih si stoka iz tora za koju ne brinu sve dok ne pocnes da radis isto sto i oni. da se oblacis ko peder, da mislis ko peder i da upijas sve sto ti se kaze.

a posto je danny bistro djete nek kaze kako se povecavo broj svedjana u sjever. svedskoj od 13-15 vjeka i ko se skim jebo i sto su svi slicni ko jaje jajetu.

predrasude koje su se promjenile u pozitivne su prema baltickim narodima, dobri ljudi!!!

Sve je to lijepo,al sta bi u onoj flasi,i kojeg si spola?

Ja sam samo dosta hercegovaca upoznao,tako da samo o njihovom karakteru mogu suditi.
Zenske tuku i usi zavrcu cak i kad komplimente djeli,mogu misliti kakve su kad su ljute :P
A muskarci te smatraju za manje vrijednim covjekom ako se ne bavis nekim sitnim lopovlukom :P

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2012, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
A muskarci te smatraju za manje vrijednim covjekom ako se ne bavis nekim sitnim lopovlukom

:lol: :lol: :lol: :lol:

´Jebeno istinito :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2012, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3UYpSL4he3E[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2012, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
ERROR je napisao:
Citiraj:
A muskarci te smatraju za manje vrijednim covjekom ako se ne bavis nekim sitnim lopovlukom

:lol: :lol: :lol: :lol:

´Jebeno istinito :wink:

Mene gledali ko manitog,kad sam im rekao da sam upisao faks a da nemam unaprijed obezbjedjeno radno mjesto :)

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2012, 19:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
ERROR je napisao:
FLASH je napisao:

Ja hvala bogu nigdje. Više iz iskustva okoline, te učestvujući kao "razbijač monotonije" dotičnih ;) , a i slusajući ispovijedi mnogih, što mi profesija već preko 10- tak godina dozvoljava...

Mada opet... Nekako mi je i logicno i suprotna ideja, da sjevernjaci i juznjaci dobro sjedaju.
Sjevernjaci kao hladniji, da odrzavaju mir, mi kao vatreniji, da podgrijemo vatru. :D
(Mada, lako se i vatra ohladi, kad nema drugog plamena... :lol: )

Nedavno sam pricao sa poznanicom sa Icelanda, koja je ozenjena sa Rumunom, i upravo to je navela kao razlog njihove kompatibilnosti...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2012, 01:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
FLASH je napisao:
Nedavno sam pricao sa poznanicom sa Icelanda, koja je ozenjena sa Rumunom, i upravo to je navela kao razlog njihove kompatibilnosti...

Kompatibilnost je u tome što se Rumun uvalio pa puno ne talasa... :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2012, 01:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

COCO je napisao:
FLASH je napisao:

Kompatibilnost je u tome što se Rumun uvalio pa puno ne talasa... :wink:

:lol: :lol: :lol: Dobar :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]