banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 16:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Nov 2012, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
old fashion men je napisao:
E ovo mi je jadno i šugavo, izraz totalne nemoći i predaje, zapalili zastavu

Slika
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/270356/Zapaljena-zastava-Hrvatske-na-protestu
Pa nisu Hrvati donjeli presudu, već sud u Hagu, tačnije Amerikanci, trebalo je spaliti njihovu zastavu, njihovu ambasadu, zastavu natoa i evropske unije, to je trebalo paliti.
Što se tiče Hrvata, njih smo trebali u ratu razguziti, trebala se Srbija organizovati i pomoći Srbe krajine, ovako su oni, kao i svaki put do sada, razguzili nas, i kao što treba čestitati pobjedu boljoj ekipi u fudbalu, tako i ja njima čestitam na potpunoj ratnoj pobjedi, a ne sad ko zadnje pizde pale zastavu Hrvatske, nači čestitati, naučiti lekciju i čekati revanš.

OFM ako su ti toliko drage ustaše što ne skokneš do škutorije ne moraš baš do Hrvatske i brate onako zapjevajte koju i proslavite oslobađajuću presudu zajedno. A možeš ih dovesti i na kafu pardon kavu u Istočno Sarajevo. Pričao si ovdje (osim ako nije šuplja) da si već imao susreta sa nekim njihovim generalima. Eto pružila ti se prilika da se ponovo sastanete. Do idućeg ćeranja ko živ ko mrtav! Jedino da čekamo da se NATO raspadne da igranka ponovo počne a načekaćemo se a dotad će nas biti još barem milion manje.
Šta ako su spalili? Da im se možda ne trebaju izvinjavati! Paljenje zastave je sitnica šta su radili njihovi generali.

p.s. Nemoj zaboraviti iduće godine otići na odmor u Hrvatsku!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ajde pročitaj još jednom moj post, ali polako, možda onda shvatiš poentu napisanog.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 17:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
primjetio sam da se moji stavovi po ovoj temi potpuno podudaraju sa ofm-ovim....je li to pohvalno ili zabrinjavajuce? 8)

trebalo im je dat po labrnji,pa nek se puse,a ne dizat pobunu,odbijat sve moguce mirovne prijedloge,bjezat ko zadnji shupak prije naroda i sad kukat i trazit pravdu od sugavog haga..,,to je bila neka suluda kombinacija odbijanja i mirovnih planova i borbe...nikad mi to nece bit jasno....par nedjelja prije oluje martic nije htio primit americkog ambasadora galbrajta i saslusat obrazlozenje plana Z4 (necu da ga primim,slikao se na ustaskom tenku :cry: :cry: )

jedino ako se vasa diskusija ne odnosi na one zlocine i izivljavanja nad neduznim starcima nedjeljama nakon oluje,po varivodama,gruborima i sl....to je uzas,i strasno je da zato niko ne odgovara.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
old fashion men je napisao:
Pa nisu Hrvati donjeli presudu, već sud u Hagu, tačnije Amerikanci, trebalo je spaliti njihovu zastavu, njihovu ambasadu, zastavu natoa i evropske unije, to je trebalo paliti.

Namjerno si izostavio Jamajku!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Njih se ionako ništa ne pita, oni rade šta im ovi pobrojani kažu.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Za one sto ne zalaze u sport... Danas Mandzukic dao gol i pozdravljao generale starim hrvatskim pozdravom...

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 18:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mandzukic je tvoj komsija iz odzaka,koji je pao nakon berlina,tako da on ovo ima u genima 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Baš sam htio postaviti Krol evo još jedna

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 20:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Traljav posao, tako vam je to kod nas, kad se moze onda se uvijek nadje kreten pa kaze ma nemojte ljudi. Slomi mu kicmu tako da se nikad ne oporavi, ali mi to nikad nismo znali.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 00:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
HAJDUK i Lokomotiva na Poljudu su u derbiju 16. kola HNL-a odigrali 0:0. Utakmica je otvorena spektakularnom predstavom Torcide na tribinama, uz baklje i pjesmu odali su počast generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, koji su se jučer pušteni na slobodu iz haškog pritvora. Uslijedila je minuta šutnje za Vukovar, a onda razočaravajućih devedeset minuta prije nego se atmosfera ponovo užarila u klupskim prostorijama.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TB54dZkzZOY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 06:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
"Liječnici splitskog KBC-a tri su sata operirali dvadesetogodišnju studenticu koja je još uvijek u komi. Vozilo Hitne medicinske pomoći dovezlo ju je na Hitni kirurški prijam s razderotinama genitalija i crijeva."

"Naime, slavio se povratak generala Markača i Gotovine iz Haaga. Međutim, nitko nije ništa čuo što bi upućivalo na teško iživljavanje na djevojci."

http://www.vecernji.hr/vijesti/studenti ... nak-476435

Pa, dobro...to je otprilike to "herojstvo" koje su proslavljali...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 07:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U kolikom god procentualnom broju, danas Hrvati podržavaju ovu dvojicu, isto tako, u jednakom procentu su od 41. do 45. podržavali Pavelića i njegove koljače, samo što je neko naivne i glupe Srbe, 1945. uvjerio i zajebo da nije tako.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 09:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
Nemanja Supić je nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču, javno poručio kako podržava ratnog zločinca Ratka Mladića, piše Index.hr.

http://www.avaz.ba/sport/fudbal/nemanja ... drzi-ratko

Drz se Nemanja, ne mogu ti dusmani nista.

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
A u komentarima na Avazu ništa novo. Nek' se puši bagra...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Timotic je napisao:
Pa, dobro...to je otprilike to "herojstvo" koje su proslavljali...

Vjerovatno su u patriotskom zanosu sebi za dušu pustili film "okupacija u 26. slika" i evocirali scene iz istog, pa se tako uzbuđeni malo zanijeli, ponijela ih atmosfera i scene iz autobusa, retardi pogani ustaški.
Avinoam1 je napisao:
Drz se Nemanja, ne mogu ti dusmani nista.

Ma goni ga u qrac sad, da je kakvo ljudstvo i Srbenda nikad ne bi ni igrao za reprezentaciju BiH, a pogotovo ne pod komandom Ćire ustaše i najvećeg Tuđmanovog i Šuškovog poklonika, ali eto kažu bolje ikad nego nikad, valjda je došao sebi i pokajao se.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo i Šljivančanin dao skoro identičnu izjavu kao što su moji stavovi ovde.
Citiraj:
"Čestitam Gotovini i Markaču što su na slobodi, što su došli svojoj kući, svojoj porodici. Posebno im čestitam što ih njihova država štiti i što ih narod slavi kao heroje", kaže on.

Zločin počinjen tokom operacije Oluja, u kojoj je ubijeno 1.922, a proterano preko 200.000 Srba, on stavlja na teret političarima koji su tada vodili Hrvatsku, pre svega Franji Tuđmanu.

"Ako međunarodna zajednica misli da toliki broj proteranih nije zločin, tu nisu krivi generali! Oni su, kao i mi, dobijali zadatke od države koje su časno izvršavali. Samo što je njihova država stala iza njih, a ovi naši su u stalnom strahu šta će reći ovaj, šta će reći onaj. O Hrvatima može da misli šta ko hoće, ali su nam održali lekciju iz dostojanstva i trebalo bi da učimo od njih", smatra Šljivančanin.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/270540/Sljivancanin-cestitao-Gotovini-i-Markacu

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Eno ih ponovo kmeče u Vukovaru!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/353633/Samo-Djilas-od-politicara-na-pomenu-zrtvama-Oluje

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 19:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

8) 8) 8)

Citiraj:

SRPSKA nevladina udruga "Žene u crnom" zatražila je da se predsjednik Tomislav Nikolic ispriča Hrvatima

http://www.index.hr/vijesti/clanak/srps ... 47340.aspx

zna li neko sa koliko se nula od strane sorosa placa ovo non-stop lajanje po svom narodu?

jesu to neke mizerne cifre,ili se isplati?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]