banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 18:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2012, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ja licno vjerujem da ce Pizda ziheraski postaviti taktiku i moliti Boga da Milijas vecaras ne pretjera sa cuganjem i cigarama pa da sutra moze rjesiti utakmicu.
Ako igraci izadju i pokusaju igrati po zamisli trenera duvamo, ako izadju da igraju fudbal dobijamo.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 22:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Интерес режима који вас финансира је да ЦЗ сутра побједи,утакмица је бити или не бити-тако да опуштено за вас...
Плус имате 12-ог играча на клупи ФК Партизан.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Vi trubite takve gluposti i fantazije oduvijek, kao ono kad je Stanoje Hrabri spriječio vaše da prodaju derbi :lol:

Vermez i onakav kakav je, je doktor fudbala za Jankovića.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Gondra je napisao:
Интерес режима који вас финансира је да ЦЗ сутра побједи,утакмица је бити или не бити-тако да опуштено за вас...

То, то!

Режим! Интереси режима!

Био сам напет, али сад сам опуштен. Хвала ти на овим повјерљивим информацијама!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 00:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Јбт каква је ово срдачина од назови, државе Србије. Само пар дана пред окончање судског спора предсједник Николић помилује Џајића? Па по ком основу предсједниче? Ако је Џајић невин, зашто је на то пристао ако се свих ових година борио да докаже да је невин? Сви знамо да ова гарнитура не би дозволила да он буде осуђен и да је судски спор дошао до краја. ако је фарса трајала већ толико, зашто је фарсом нису и завршили? Овако, шамар на шамар.

У овом свему је дерби, стварно, стварно небитан.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 01:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Znaci rezim ce nas spasiti, jeeeeeee :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 01:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Gondra je napisao:
Плус имате 12-ог играча на клупи ФК Партизан.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Jel onaj isti rezim sto je kod vas juce bio u KK? ;)
A ja bih se rado mjenjao za trenere, eto vama Jankovic ako mislis da je Vermezovic nas 12 igrac.. (nije da je on neki trener ali za Jankovica sam i ja trener).

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 01:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ejs kolumbo,ti to kao nisi znao:)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 02:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lose ulazimo u ovaj derbi, nismo se pocerupali :( . Al ajd, bar je Gondra izjavio ovako nesto, nije ni to los pocetak, ima sutra dana :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 02:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mogu docekati sutra! Skeva dolazi u BL! Nas par se vec dogovorilo, koja gajba pive i udri koji sat prije derbija da se zagrijemo pa i ako ne uzmemo bice nam dobro. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 02:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dolazi mi zena pa cemo gledati kod kuce :) . Al sledeci dolazim sigurno :D . Mislim, nema smisla da gledamo kad vec znamo da smo pobijedili, drzava namjestila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 02:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izdajo! :D
I to sto kazes, onda nema potrebe ni da pijemo. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 07:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Mudrinski će biti naj strijelac na derbiju.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Slika

Citiraj:
Policija tokom prisluškivanja otkrila da je bivši Zvezdin čelnik bio umešan u namešatnje rezultata, prodaju igrača, izdavanje lažnih menica, kao i da je Zvezda plaćala više hiljada evra firmi njegove supruge

„Blic“ otkriva veliki skandal u srpskom fudbalu, a centralna figura je odlazeći funkcioner Crvene zvezde, Goran Vesić. Najmoćniji čelnik Zvezde u prethodnih nekoliko godina je prema informacijama do kojih je došla policija prisluškivanjem njegovih tečefonskih razgovora bio umešan u nameštanje rezultata, prodaju igrača, izdavanjem lažnih menica, a otkriveno je i da je marketinška firma na čijem je čelu njegova supruga naplaćivala od Zvezde hiljade i hiljade evra, piše Blic.
„Vesić je prisluškivan u akciji razoktkrivanja zloupotreba u fudbalu. Tu se sporovodila ozbiljna istraga, tokom koje se došlo do ozbiljnih podataka u zloupotrebama za koje se vezuje ovaj sada već bivši funkcioner Zvezde. U istrazi su otkriveni i sumnjivi marketinški ugovori koje je Vesić potpisao sa Agrobankom, s došlo se i do saznanja da je privatnu agenciju Vesićeve supruge, Crvena zvezda mesečno plaćala više hiljada evra“, navodi izvor „Blica“ iz policije.

Prisluškivanje Vesića je izvršeno po naređenju istražnog sudije i pretkrivični postupak protiv njega se već vodi. Da je Vesić prisluškivan otkriveno je u aferi prisluškivanja Aleksandra Vučića jer su njih dvojica bili u čestim kontaktima.

Vesić je važio za sivu eminenciju na Marakani od dolaska 2009. godine. Iako je Lukić bio predsednik, mnogi su spekulisali da je Vesić iz senke vedrio i oblačio na Marakani. Bio je vođa orkestriranih napada na Partizan i FSS u ratu saopštenjima, a predsednik FSS Tomislav Karadžić je tada istupio i okrivio ga da on stoji iza svega. Od Vesićevog dolaska u klub, konstantne su bile optužbe sa Marakane da se rezultati i sudije nameštaju protiv Zvezde.

Prilikom nedavne smene vlasti na Marakani, Vesić je izgubio pozicije u klubu i smenjen je sa svih funkcija zajedno sa ostatkom odlazeće uprave. Pre toga su i navijači u meču sa OFK Beogradom tražili njegovu smenu. Na pitanje da li Vesić odlazi iz Zvezde, Aleksandar Vučić je rekao: „nema ga na spisku“, valjda aludirajući na spisak ljudi novog rukovodstva.

Vesić je prvo bio član UO, pa Lukićev savetnik u FK Crvena zvezda, a sličan posao je obavljao u Košarkaškom Klubu Crvena Zvezda, pre nego što je ovaj kolektiv bakrotirao i otišao u stečaj...

Nije nista posebno senzacionalno ovo sa suprugom, vec se pricalo o tom, ali izgleda da je nekom dopizdilo Vesicevo sahranjivanje SD-a.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 10:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Aj da je bar namjestao rezultate u korist cz a ne svog dzepa.ovako je samo bacio ljagu na klub a on ce se zaboraviti za dva dana

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da, aj da smo kao Juventus osvajali titule tim namjestanjem pa barem neka korist, ovako nista korisno osim za njega..
Nadam se da ce ova uprava objaviti ko je napravio tolike dugove i da ce ih sve pozatvarati. Ako se to ne uradi nikad nikad nista nece biti od nas i naseg fudbala.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
zerocool je napisao:
Nadam se da ce ova uprava objaviti ko je napravio tolike dugove i da ce ih sve pozatvarati. Ako se to ne uradi nikad nikad nista nece biti od nas i naseg fudbala.

Treba zatvoriti Ranka Stojića, taj vedri i oblači Srpskim fudbalom. Naravno kao i sve predsjednike klubova.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 13:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ništa, ajmo ovo dobiti pa ćemo vidjeti šta ćemo. 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Vrijeme je da ih pocjepamo!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]