banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 12:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
_зока je napisao:
To je i meni padalo na pamet...Ne moram se ugledati na Izrael. Jugoslavija je imala takvu službu dobro razrađenu...

Da služba odlično razrađena za likvidaciju Srba. :roll:
Usput, od te službe nema ništa, kao što nema ni od puštanja srpskih patriota iz srbijanskih kazamata, još dugo će nama da se u sred beograda šepure žene u crnom, sonje i nataše, još dugo će Srbi da zalijevaju cvijeće na Titinom grobu i žive u zagrebačkoj, splitskoj, zadarskoj... ulici.
Još jednom da ponovim, sami smo sebi sve ovo uradili, Srbi su sami sebi najveći dušmani, sami sebe jebemo, ovo je poslijedica srpskog izbora i ovakav odnos svijeta prema nama smo 100% zaslužili.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
old fashion men je napisao:
_зока je napisao:
To je i meni padalo na pamet...Ne moram se ugledati na Izrael. Jugoslavija je imala takvu službu dobro razrađenu...

Da služba odlično razrađena za likvidaciju Srba. :roll:

Glup si. Još jednom, GLUP SI. Masa ustaške emigracije je stradala od jugoslovenskih tajni službi. I odjebi više sa konstantnim navođenjem teme na pogrešnu stranu.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=660338

Možda bi neko u Srbiji trebao razmisliti o oslobađajućoj presudi!! Da se barem malo ugledamo na komšije!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hahaha čuj masa ustaške emigracije pobijena od komunista, ko, navedi bar jedno ime, kako to da Pavelića nisu stigli?
Da, znam, reći ćeš Luburić, e pa on je ubijen u unutarnjem sukobu između ustaških frakcija, uostalom kao i većina što se međusobno poubijala oko dominacije i kontrolom nad ogromnim novcima.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka

hahaha čuj masa ustaške emigracije pobijena od komunista, ko, navedi bar jedno ime, kako to da Pavelića nisu stigli?
Da, znam, reći ćeš Luburić, e pa on je ubijen u unutarnjem sukobu između ustaških frakcija, uostalom kao i većina što se međusobno poubijala oko dominacije i kontrolom nad ogromnim novcima.

Luburića je smaknula UDB-a u Madridu! Dobio je maljem u glavu baš kao i njegove nevine žrtve!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
hercegovac27 je napisao:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=15&nav_category=64&nav_id=660338

Možda bi neko u Srbiji trebao razmisliti o oslobađajućoj presudi!! Da se barem malo ugledamo na komšije!

Kakve oslobađajuće presude... Čemu, da zadovolji jarost naroda? Treba sami da počistimo svoja govna, a onda da ih više ne pravimo ili ih siječemo u startu. Koji nam je kurac donijela Srebrenica ili silovanja po logorima? Od streljana zarobljenika je napravljen genocid, od jednog silovanja je pravljeno 10, eto šta nam je donijelo. Samo pamet u glavu. Sami smo. Neće nam pomoći niko, osim sami sebi što možemo pomoći.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Сад сам сазнао за вијест и ШОКИРАН САМ!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

prvo nije ga smakla udba, drugo nije malj u glavu, ne da mi se više raspravljati, ubijen je u unutarnjem sukobu ustaških frakcija, a kasnije se udba hvalila kako je to u njihovoj režij, ta udba sačinjena od nepismenih komunističkih komesara iz Grahova van jugoslavije ne bi mogla ni svoje gaće naći. Ponavljam još jednom, kad su bili takvi Džems Bondovi, kako to da Pavelića nisu sredili?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ova rasprava prelazi u glupost. Ocekujes da neko njih osudi a ti bi oslobadjao svoje zlocince, nema sta.... Zoka, zaljucaj ovu temu, samo blate nevine zrtve....

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51

Citiraj:
Tito i njegove državne ubice su od 1970. do 1989. godine u Njemačkoj ubijena 22 hrvatska iseljenika, a u Evropi i SAD 16 srpskih emigranata. Ono što Gojko Bošnjak zna, a neće da kaže, jeste činjenica da su državne ubice iz Udbe likvidirale političke emigrante poreklom iz Jugoslavije uz saglasnost vlasti u Nemačkoj i Americi. Naime, uvek kada je Broz odlazio u službene posete ovim državama, zahtevao je od vlasti u Bonu i Vašingtonu da pohapse ili da njegova tajna policija Udba pobije Titine političke protivnike. I zato Nemci neće Titu oduzeti orden koji su mu dali, upravo za “čišćenje” njihovog prostora od “jugoslovenskih terorista”
http://serbianna.com/srpski/archives/484

Još jedna digresija sa ciljem rasplamsavanja svađe i slijedi ti trajni ban.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
za patnje krajiskih srba krivi su slobo i raso, a njofra je izveo samo zavrsni cin

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ja se samo bojim da ce ovo Hrvatskoj dati moralnu legitimaciju da Srbima ne vrate imovinu, otezaju vracanje a procesi koji vec teku budu pausalno odluceni u korist Hrvata.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
sta reci..nista...da li Srbija ima snage da pokrene kurslus opet? UN , gde su nam eUropski prijatelji sad da reaguju na ovu -presudu?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ocekujes da neko njih osudi a ti bi oslobadjao svoje zlocince,

Niti očekujem, niti sam očekivao.
Međutim ovom presudom smo saznali da je bombardovanje gradova i ubijanje civila sasvim legitimno, pa zašto onda da Srbi čame u Srbijanskim kazamatima?

Zoka 22:16, šta ti to govori a znamo kakvi su zločini počinjeni, ispade da su Srbi u ww2 bili zločinci u istoj mjeri ko Hrvati, međutim meni to liči na hvalisanje brojkama, ja i dalje ne vidim ni jedno ime i prezime, nači bez ubijenih u unutar ustaškim sukobima, koje je mudro udba pripisala sebi.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka

Možda zvuči djetinjasto ali ja počinjem bojkotovati i hrvatske proizvode. Slovenačke bojkotujem već 15 godina zbog bezobrazluka a više imam razloga bojkotovati ustaške. Da ima pameti u Srbiji pa oduzeti imovinu hrvatskim privrednicima koju su stekli u Srbiji sumnjivim kapitalom.

Kada budem trebao službeno u ZG nekako ću se izvući da ne idem jer jednostavno ne bih mogao ni jedan sat provesti tamo a kamoli 3 cijela dana.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 16 Nov 2012, 12:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka

Rivaldinho je napisao:
hercegovac27 je napisao:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=15&nav_category=64&nav_id=660338

Kakve oslobađajuće presude... Čemu, da zadovolji jarost naroda? Treba sami da počistimo svoja govna, a onda da ih više ne pravimo ili ih siječemo u startu. Koji nam je kurac donijela Srebrenica ili silovanja po logorima? Od streljana zarobljenika je napravljen genocid, od jednog silovanja je pravljeno 10, eto šta nam je donijelo. Samo pamet u glavu. Sami smo. Neće nam pomoći niko, osim sami sebi što možemo pomoći.

Treba samo naći jake saveznike i dosta lobirati i ništa više. Hrvati su u 2 navrata u zadnjih 70 godina pokazali da se zločin isplati! Izrael je toliko Palestinaca pobio a nikada nije odgovarao. Jesu li Šiptari možda odgovarali za svoje zločine? Nisu i naravno to ih je samo još više ohrabrilo da nastave gdje su stali jer i dalje terorišu preostale Srbe. Ne podržavam ubijanje ni u kojem slučaju naravno samo kažem da ne pretjerujemo u osuđivanju unaprijed kao što smo dosad radili. I mislim da bi se Srbija trebala sada boriti da oslobodi svoje nevino optužene generale (iako će vjerovatno do toga teško doći). Kakva koristi ako ti osuđuješ svoje zločince a oni svoje nazivaju herojima jer u tom slučaju neki budući sukob je zagarantovan i opet će najebati oni što se neprestano izvinjavaju. Opet će nam neko drugi biti kriv!

Poslednji put menjao g|e@ck dana 16 Nov 2012, 12:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo je narod, ovo je država, ovo je karakter i patriotizam, a ne ko mi.
UČIMO!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZxNLxHibSgs

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka

Ja vam iskreno želim da u Srpskoj ubuduće imate što manje kockastih. Gdje god su u manjini tu problema nema!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka

Ljudi nećete vjerovati! Nataša Kandić je osudila oslobađajuću presudu ustaškim generalima. Ja nisam vjerovao da je i to moguće!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Ja nisam vjerovao da je i to moguće!

Ma to ti je Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]