banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2012, 14:04 
Citiraj:
ove novinarske price su nepouzdane i zna se da ih duvaju i objavljuje neprovjerene. nije se jednom dogodilo da prebijeni bude inicijator frke a svi po defaultu staju na stranu tog sto prodje gore.

Ovo se uglavnom i desava...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Čak i da je njih cura prva provocirala (nije ih fizički napala sigurno, to je vjerovatno kao i teorije Jovana Deretića) ne bi trebalo da je obore na pod i šutaju nogama ma šta da im je rekla.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 01:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ali ima i suprotnih primjera, kada su bh fanatikosi pretukli uniformisane Madjare, misleci da su Bugari

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 15:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Evropa ulaže mnogo napora da se ovi prostori dovedu u red, odnosno da civilizacija zapadne evrope prodre na ove zadojene bastione osmanskog eudaimonizma. Situacije poput ovih sasvim su normalne i kao takve pripadaju pojedincima. Niko nije upirao prstom kada su vojnici sfora pravili mostove u porušenim selima oko Drvara, Glamoča i Ključa. Kada su obnavljali crkve i škole. Jedna marginalna situacija može da zabavi dokonu raju dan ili dva. Poslije opet isti problemi i iste obaveze.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
cooltura je napisao:
Evropa ulaže mnogo napora da se ovi prostori dovedu u red, odnosno da civilizacija zapadne evrope prodre na ove zadojene bastione osmanskog eudaimonizma. Situacije poput ovih sasvim su normalne

Banujte ga molim vas.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 15:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
cooltura je napisao:
Evropa ulaže mnogo napora da se ovi prostori dovedu u red, odnosno da civilizacija zapadne evrope prodre na ove zadojene bastione osmanskog eudaimonizma. Situacije poput ovih sasvim su normalne i kao takve pripadaju pojedincima. Niko nije upirao prstom kada su vojnici sfora pravili mostove u porušenim selima oko Drvara, Glamoča i Ključa. Kada su obnavljali crkve i škole. Jedna marginalna situacija može da zabavi dokonu raju dan ili dva. Poslije opet isti problemi i iste obaveze.

Aham....naparavili par mostova preko kojih su se oni vozali i koji im je bio u interesu odlaska na poligon. Ma oni su prava gospoda i civilizovani, yes bwana :monkey:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Nek sve svoje ponesu sa sobom i nek putuju i ne žale.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Talija je napisao:
Nek sve svoje ponesu sa sobom i nek putuju i ne žale.

nemoj jos dok ne nadjem drugi posao :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nema druge nego da nam Turci uvode evropske vrijednosti :)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 23:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Avg 2005, 16:17
chils je napisao:
pa krsna hercegovka suvi misici cizme se odbijale ko da su zagora sutirali

zasto se ovakvi postovi ne kartoniraju i ne brisu, :mad: :angry4: :confused1:

OT: nadam se da su mladic i djevojka dobro :(

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 00:31 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
posaljes _zoranu 20 eura..

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 00:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
cooltura je napisao:
Evropa ulaže mnogo napora da se ovi prostori dovedu u red, odnosno da civilizacija zapadne evrope prodre na ove zadojene bastione osmanskog eudaimonizma.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kakva recenica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a jbt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jel da bas, onako, prodorno prodre? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2012, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Prekinut im je angažman i vraćeni su kući, sad je sve u nadležnosti austrijskih vlasti.
http://www.glassrpske.com/novosti/vijes ... 00667.html

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2012, 17:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
cooltura je napisao:

ne znam jesam li procitao vecu glupost u ovom mjesecu ili u ovoj godini, znas li ti brate koliko su tih istih mostova i puteva porusili, znas li ti da su oni potpisali sa ovom nasom usljivom drzavom sporazum da ne snose nikakvu stetu koju naprave tenkovima na putevima BiH i RS, znas li sta su saobracajki izazvali sa smrtnim posljedicama i materijalnom stetom, da niko od njih nikad nije i nikad nece da odgovara, i jos mnogo toga, ciji li si ti poltron da mi je znati i odakle ti te gluposti koje pricas, sve do jednog treba pobiti gamad.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2012, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
maki065 ne pali se to ti je trol. Namjerno čovjek napiše upadljiv post da bi ga drugi napušavali i da bi se svađali sa njim, izgleda da pametnija posla Cooltura nema. ;)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2012, 19:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
Ne palim se bas nesto, ali mi onako na sec trznu zivce, :) a inace izbjegavam neke vrste rasprava, posto mi se inace neda pisati. pozz.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Аустријски војници криви за инцидент у Бањалуци

БАЊАЛУКА –Командант Еуфора Роберт Бригер изјавио је да су аустријски војници криви за инцидент у Бањалуци, када су претукли девојку и младића, и да ће комплетан материјал у вези са тим бити предат аустријским властима, али и властима Републике Српске на, евентуално, даље поступање.

Бригер је рекао да су аустријски војници, који су у раним јутарњим часовима 11. новембра брутално претукли Ану Ђурић и Стефана Бркића, криви јер су се понашали крајње непрофесионално.

„Уместо што су се у то доба кретали по Бањалуци, требало је да већ буду у креветима”, рекао је Бригер за „Дневни аваз”.

Он је оценио да је, генерално гледано, безбедносна ситуација у БиХ стабилна, али да „постоји опасност да би поново могло доћи до сукоба ако се настави погоршање економске и политичке ситуације у БиХ”.

„Ми то не можемо искључити. Зато је међународна заједница одлучила да остави војне снаге овде још годину дана, како бисмо могли да интервенишемо и смиримо стање”, поручио је Бригер.

Он је појаснио да Еуфор у БиХ не може интервенисати „на своју руку”, него искључиво на позив овлаштених органа власти БиХ, првенствено министра безбедности.

Према његовим речима, Еуфор у БиХ располаже са око 600 војника и око 270 лица из БиХ која раде као особље за логистику, а томе треба додати и око 600 војника мултинационалних снага који служе као резерва и нису стационирани у БиХ.

Бригер ће 3. децембра предати дужност команданта Еуфора у БиХ генерал-мајору Дитеру Хајдекеру.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2012, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Evo protest spremaju. Nisam vidio da je neko okačio gore.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Sva vremena su u UTC [ DST ]