banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2012, 17:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Macr0 je napisao:
mense cini da je eufor vojska a ne udruzenje bejbi siterki. mozda grijesim...

ne gresis samo glupo zakljucujes

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 17:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Jednom davno sam htio da razbijem sforovca koji je parkirao vojni dzip pred Bosku na sred trga, zatim sjeo na haubu i cesao muda, ali nisam htio da uvalim narod i drzavu u problem :D . Svi ovdasnji sukobi su uglavnom besmisleni i mi tu uglavnom nista ne mozemo, ali u borbi protiv okupatora stvarno ima nesto mocno :naka: .

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
no_pasaran je napisao:
ne kapiram likove koji umanjuju znacaj ovoga, baciti devojku na zemlju i tuci je nogama vama to ocigledno nije problem?

Zene ovdje svakodnevno trpe i gora maltretiranja, ali to nije vijest, niti koga uopste briga, jer zlostavljaci nisu Turci/Austrijanci, pa da mozemo da se pozovemo na istoriju, vijekovna tlacenja, isl...

Evo, ali koga briga...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 18:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
pazi, kako bi ti reagovoao da na ulici vidis da jedan dvojica cetvorica SUTIRAJU devojku?
meni to ne ideu u glavu niti sam iskreno ikad u zivotu video neko nasilje nad zenom osim zenskih tuca to mi je najgori greh da muskarac tuce zenu..
drugo ovi su van zakona zemlje zbog toga je sa pravom veca mediska i drustvena paznja suprotno ne bi ni valjalo...
u principu ne mozes da sprecis ovakve stvari u drustvu ali mozes da radis na kaznjavanju i prevenciji a slazem se da treba vise raditi na prevenciji

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Timotic je napisao:
no_pasaran je napisao:
ne kapiram likove koji umanjuju znacaj ovoga, baciti devojku na zemlju i tuci je nogama vama to ocigledno nije problem?

Zene ovdje svakodnevno trpe i gora maltretiranja, ali to nije vijest, niti koga uopste briga, jer zlostavljaci nisu Turci/Austrijanci, pa da mozemo da se pozovemo na istoriju, vijekovna tlacenja, isl...

Evo, ali koga briga...

Ti baš mašiš poentu ovog događaja. Što se mene tiče, boli me briga što su Turci/Austrijanci. Strana su vojska na našem tlu i ne smiju dirati naše građane. Da su iz bilo koje države nema oprosta za takvo nešto. Da su iz Vojske Srbije recimo, ista priča bi bila što se mene tiče. Normalno da će odjeknuti jače kad pripadnik stranih snaga dira tvoj narod na tvojoj zemlji. To bi bio recimo ekvivalent da neko dođe u tvoju kuću i istuče nekog iz tvoje porodice ili siluje nekog. Ti bi naravno reagovao na to i ne bi rekao "Pa šta, i drugdje tuku ljude i siluju žene. Šta ima veze što su došli kod mene to da rade". Tad se ne bi pozivao na to kako je taj događaj nebitan pored stotina drugih slične vrste...

EDIT: Uostalom, za prekršaje u BiH koje naprave državljani BiH će se pobrinuti zakoni i sudstvo RS i FBiH. Da li će se pobrinuti efikasno za to, to je već druga priča ali ovoj dvojici tipova RS ne mogu ništa da uradi jer imaju imunitet i dakle imaju donekle pokriće da se ponašaju kako im padne na pamet. Neće biti previše strogo ukoreni od strane svojih starješina. Vanteritorijalnost je mnogo nezgodna stvar za one koji more da trpe tu vanteritorijalnost. To vrijeđa i državu i narod i institucije istih.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
sto neko nece da popise sve zrtve od UNPROFOR-a do EUFOR-a na tlu BIH, dosli bi do cifre od nekoliko desetina ljudi, ali kada se to uporedi sa afganistanom ili irakom mi smo dobro prosli

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Treba osnovati pokret otpora kao u seriji Alo alo.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ja sa U TOR-om nikada nisam imao problema, kao djeca smo isli do americke baze u BC i od njih dobijali lunch pakete, sto je to bilo ukusno, bolje od Mekdonalads

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Panzer je napisao:
Timotic je napisao:
no_pasaran je napisao:

Evo, ali koga briga...

Ti baš mašiš poentu ovog događaja. Što se mene tiče, boli me briga što su Turci/Austrijanci. Strana su vojska na našem tlu i ne smiju dirati naše građane. Da su iz bilo koje države nema oprosta za takvo nešto. Da su iz Vojske Srbije recimo, ista priča bi bila što se mene tiče. Normalno da će odjeknuti jače kad pripadnik stranih snaga dira tvoj narod na tvojoj zemlji. To bi bio recimo ekvivalent da neko dođe u tvoju kuću i istuče nekog iz tvoje porodice ili siluje nekog. Ti bi naravno reagovao na to i ne bi rekao "Pa šta, i drugdje tuku ljude i siluju žene. Šta ima veze što su došli kod mene to da rade". Tad se ne bi pozivao na to kako je taj događaj nebitan pored stotina drugih slične vrste...

EDIT: Uostalom, za prekršaje u BiH koje naprave državljani BiH će se pobrinuti zakoni i sudstvo RS i FBiH. Da li će se pobrinuti efikasno za to, to je već druga priča ali ovoj dvojici tipova RS ne mogu ništa da uradi jer imaju imunitet i dakle imaju donekle pokriće da se ponašaju kako im padne na pamet. Neće biti previše strogo ukoreni od strane svojih starješina. Vanteritorijalnost je mnogo nezgodna stvar za one koji more da trpe tu vanteritorijalnost. To vrijeđa i državu i narod i institucije istih.

А наши грађани смију дирати наше грађане? Одјекне јаче само због сензационализма који дира све народе свијета, не само српски. Дошли су у кућу у Трну ове године гдје је група напала чланове једне породице, грешком. Колико нас је реаговало на тај несречни догађај?

Дај да се судови Српске побрину за недјела њених грађана, ове спорадичне инциденте ћемо већ некако и преживјети. Ми смо већ одавно увријеђени, институције су нам на маргини, а као народ смо на -1 тако да не видим поенту ове реченице.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 01:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

no_pasaran je napisao:
pazi, kako bi ti reagovoao da na ulici vidis da jedan dvojica cetvorica SUTIRAJU devojku?

Pricam bas zato sto sam bio svjedok (i malo vise od svjedoka, posto sam odreagovao) slicnog dogadjaja prije par mjeseci, isto u BL.

Ajde sto je sam dogadjaj nezanimljiv medijima, posto je taj divljak "nas", nego sto ga policija nije ni privela. Samo zapisali ime u neku svesku i to je to... Poslali ga kuci.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 01:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
А наши грађани смију дирати наше грађане?

Rekao bih da je bolje da te napadnu stranci, jer u tom slucaju mozda dobijes odstetu. Ako je nas, mosh' se jebat' ako nisi jaci.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 01:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Talija je napisao:
Treba osnovati pokret otpora kao u seriji Alo alo.

Spoiler:
Ti ces biti konobarica u kaficu ciji je gazda u ilegali kao ona Ivete iz serije :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 01:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

no_pasaran je napisao:

Kad su stranci u pitanju drugacije je kad nas to uradi onda ide na sud pa se izganja neka pravda a njima nece biti nista...mahh nisam tacno siguran ni kakva je uloga njihova ovdje da nadziru oni ko nesto ili sta vec ne razumijem uopste..rat je davno zavrsio a oni jos uvijek tu lade jaja :angry3:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 02:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ja sam jednom prilikom vracajuci se kuci u maloj carsiji naletio na hadziju kako laufa snasu na po ceste i onako kurazan pod pivom dreknem ALO MAJMUNE ostavi zenu kad se ONA okrenu i skiknu na mene sta ti koju P...M.. hoces

reko nista izvinjavam se nastavite i sretan rad majstore

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 02:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

chils je napisao:
ja sam jednom prilikom vracajuci se kuci u maloj carsiji naletio na hadziju kako laufa snasu na po ceste i onako kurazan pod pivom dreknem ALO MAJMUNE ostavi zenu kad se ONA okrenu i skiknu na mene sta ti koju P...M.. hoces

reko nista izvinjavam se nastavite i sretan rad majstore

Ne seri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 02:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ziva istina i jos jednom sam reagovao pred rat pred mustangom tadasnji bokser BK Slavija (necemo ga imenovati) izveo svoju dugogodisnju koku ona metar i sumska jagoda pedeset kila on ko slon i lupa je ko vrecu
februar bio ja ulazim u dvoriste mustanga gledam cirkus i ko klen viknem Z....... pusti curu mojne on ni pet ni sest okrenu se puce me stosom meni kapa odletila s glave jedno 5 metara (kako sam ostao na nogama ni sam ne znam) ja u rikverc dignem kapu reko izvini i u kafanu on ulazi nakon 5 minuta i pravac na mene reko jebo sam jeza opet pridje kaze jos jednom nesto reci ubit cu puru u tebi reko izvini ni A vise
nije proslo 3 minute ide i ona malo rascupana ali hoda sjede pored njega i mici maci ja kontam koja sam ja budala vilica mi kod lijevog uha ni cigaru ne mogu potrefiti jer mi jedna usna 40 stepeni lijevo od druge a oni se maze

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 03:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Ovak obi trebalo izgledati objašnjenje da ih je milicija ispendrečila. Ako uživaju imunitet, nisu na pendrek imuni.
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NNiNh0JPass[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 03:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
nista cudno,srpska je okupirana

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 07:04 
I meni malo smrdi ta prica...ko ce znati sta je prava istina...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
chils je napisao:
ziva istina i jos jednom sam reagovao pred rat pred mustangom tadasnji bokser BK Slavija (necemo ga imenovati) izveo svoju dugogodisnju koku ona metar i sumska jagoda pedeset kila on ko slon i lupa je ko vrecu
februar bio ja ulazim u dvoriste mustanga gledam cirkus i ko klen viknem Z....... pusti curu mojne on ni pet ni sest okrenu se puce me stosom meni kapa odletila s glave jedno 5 metara (kako sam ostao na nogama ni sam ne znam) ja u rikverc dignem kapu reko izvini i u kafanu on ulazi nakon 5 minuta i pravac na mene reko jebo sam jeza opet pridje kaze jos jednom nesto reci ubit cu puru u tebi reko izvini ni A vise
nije proslo 3 minute ide i ona malo rascupana ali hoda sjede pored njega i mici maci ja kontam koja sam ja budala vilica mi kod lijevog uha ni cigaru ne mogu potrefiti jer mi jedna usna 40 stepeni lijevo od druge a oni se maze

Imaš takvih uparenih mazohista i sadista koliko hoćeš. Kod njih to fercera tako, mada se lako može pogriješiti i shvatiti da je jedna strana ugrožena (što nije slučaj kod to dvoje).
Isti slučaj mi priča komšija, inače tip koga bi se moglo opisati "Robin Hud koji uvijek upada u nevolje" samo što je bila drugačija situacija; pred noćnim klubom tip šamara curu, ovaj nailazi i u prolazu patosira tipa koji tuče curu i nastavlja dalje, a cura mu skoči na leđa kao iz filma Leptirica, on je otrese sa sebe, nabije nogom u dupe i kaže sebi "jesam konj!" :angry3:

Ne treba miješati ovakve slučajeve sa nasilništvom "mirovnjaka" na našim terenima.
Čim je on u uniformi onda znači da predstavlja nekoga/nešto i ta uniforma ni položaj se ne smiju zloupotrebljavati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]