chils je napisao:
ziva istina i jos jednom sam reagovao pred rat pred mustangom tadasnji bokser BK Slavija (necemo ga imenovati) izveo svoju dugogodisnju koku ona metar i sumska jagoda pedeset kila on ko slon i lupa je ko vrecu
februar bio ja ulazim u dvoriste mustanga gledam cirkus i ko klen viknem Z....... pusti curu mojne on ni pet ni sest okrenu se puce me stosom meni kapa odletila s glave jedno 5 metara (kako sam ostao na nogama ni sam ne znam) ja u rikverc dignem kapu reko izvini i u kafanu on ulazi nakon 5 minuta i pravac na mene reko jebo sam jeza opet pridje kaze jos jednom nesto reci ubit cu puru u tebi reko izvini ni A vise
nije proslo 3 minute ide i ona malo rascupana ali hoda sjede pored njega i mici maci ja kontam koja sam ja budala vilica mi kod lijevog uha ni cigaru ne mogu potrefiti jer mi jedna usna 40 stepeni lijevo od druge a oni se maze
Imaš takvih uparenih mazohista i sadista koliko hoćeš. Kod njih to fercera tako, mada se lako može pogriješiti i shvatiti da je jedna strana ugrožena (što nije slučaj kod to dvoje).
Isti slučaj mi priča komšija, inače tip koga bi se moglo opisati "Robin Hud koji uvijek upada u nevolje" samo što je bila drugačija situacija; pred noćnim klubom tip šamara curu, ovaj nailazi i u prolazu patosira tipa koji tuče curu i nastavlja dalje, a cura mu skoči na leđa kao iz filma Leptirica, on je otrese sa sebe, nabije nogom u dupe i kaže sebi "jesam konj!"
Ne treba miješati ovakve slučajeve sa nasilništvom "mirovnjaka" na našim terenima.
Čim je on u uniformi onda znači da predstavlja nekoga/nešto i ta uniforma ni položaj se ne smiju zloupotrebljavati.