banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1685 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 85  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Nov 2012, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Šiljin mač je tamo gdje sunce ne sija

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 00:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ne javljaj se na mobilni!

U planu adaptacija horora "Mobilni telefon", glavna uloga namijenjena Džonu Kjuzaku.

"Mobilni telefon" Stivena Kinga je horor u kojem je misteriozni signal poslat preko mobilne mreže, i svi ljudi na planeti koji su u tom trenutku pričali telefonom pretvoreni su u bezumne, nasilne zombije. Grupica preživjelih koji nisu telefonirali ili nemaju mobilni moraju da prežive među njima, i možda pronađu lijek.

Kjuzaku će ovo biti drugi put da glumi u adaptaciji neke Kingove priče, pošto je već igrao u filmu "Soba 1408" koji je kritika pohvalila kao jednu od najboljih adaptacija "kralja horora".

Snimanje počinje uskoro, a premijera se očekuje sredinom 2013. godine

Ja se ovom radujem.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Tema je uber zanimljiva.. a realizacija, vidjecemo :)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 01:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
shakal je napisao:

U planu adaptacija horora "Mobilni telefon", glavna uloga namijenjena Džonu Kjuzaku.

"Mobilni telefon" Stivena Kinga je horor u kojem je misteriozni signal poslat preko mobilne mreže, i svi ljudi na planeti koji su u tom trenutku pričali telefonom pretvoreni su u bezumne, nasilne zombije. Grupica preživjelih koji nisu telefonirali ili nemaju mobilni moraju da prežive među njima, i možda pronađu lijek.

Kjuzaku će ovo biti drugi put da glumi u adaptaciji neke Kingove priče, pošto je već igrao u filmu "Soba 1408" koji je kritika pohvalila kao jednu od najboljih adaptacija "kralja horora".

Snimanje počinje uskoro, a premijera se očekuje sredinom 2013. godine

oleee,omiljena njegova knjiga

Ja se ovom radujem.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Stiže još "Plaćenika"

U ekipi trećeg dijela akcionog serijala biće Nikolas Kejdž, Vesli Snajps i drugi.

Prvi dio "Plaćenika", snimljen 2010, okupio je akcione legende kao što su Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, Brus Vilis i drugi, i zaradio 274 miliona dolara na blagajnama. Drugi dio, objavljen ove godine, Rurk je "preskočio" ali su se pridružili Žan Klod Van Dam i Čak Noris. Taj film zaradio je 284 miliona dolara.
Treći dio donijeće povratak Rurka, ali i još nekoliko novih plaćenika, među kojima su Nikolas Kejdž i Vesli Snajps, a producenti pregovaraju i sa Harisonom Fordom.
:confused3: :roll:
Producent Avi Lerner izjavio je za "NME" da je jedna od uloga namijenjena i Klintu Istvudu, ali da on za sada nije zainteresovan za film.

Snimanje "Plaćenika 3" počeće za nekoliko mjeseci, a premijera se očekuje krajem sljedeće godine.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
shakal je napisao:

procitaj knjigu"mobilni telefon"obavezno!i pogledaj 1408,ako vec nisi.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mark Hamili potvrdio svoje debelo prisustvo u sljedećim SW filmovima...Malo mi krivo jel sad znam timeline filma...nadao sam se Mandalorian warsima, KOTOR priči, ili Darth Bane priči....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Majkl Bej za transformerse potvrdio Mark Valberga...koji će vjerovatno, s obzirom na njegove glumačke sposobnosti, glumiti robota

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
skontao da mu je jeftinije platiti Markija jer mu onda Autoboti nece trebati

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 12:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Džontra je napisao:
Mark Hamili potvrdio svoje debelo prisustvo u sljedećim SW filmovima...Malo mi krivo jel sad znam timeline filma...nadao sam se Mandalorian warsima, KOTOR priči, ili Darth Bane priči....

mislim da je ovo najgnusnija vijest (pri tome mislim ne mislim samo na vadjenje Hamilla iz naftalina, vec na sve vezano za SW 7-9 trilogiju) koju sam cuo ove godine
i ja bih radije da gledam SW (makar seriju) koja bi obradjivala period KotOR-a ili cak i ranije

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedina gora stvar od debelog Marka je pokojni Harison ford koji pokušava da reprizira jednu od svoje dve kvalitetne uloge...mada, koji moj ja serem, kad svi znamo da ću sljedeći SW film minimum tri puta u kinu pogledati...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 13:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bah, ne znam, sigurno cu i ja pogledati, ali prema radnji u knjigama, period poslije Return of a Jedi je prilicno dosadan
a obzirom da ce Hamill, Ford i Fisherova ionako morati da glume matorce nemam nekih zamjerki na njihovo pojavljivanje u filmu (osim ako ne budu glumili u nekim akcionim scenama)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

nisam neki fan EU universea, jedino što znam iz tog perioda su dve Jedi knight igre....a i one nisu nešto posebno jake, kad je priča u pitanju...

Al ako ništ drugo biće šareno i nabijeno lightsaber scenama...to je ono što i želimo od SW filmova...ne i dubokoumnu priču...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 13:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

EU universe?
elem, ne znam, akcije bi trebalo biti, tako bar najavljuju, ali prica prvo o ozivljavanju Imperatora, pa nakon njegovog unistenja dizanja Anakina, nakon cega ce Luke i Anakin da predju na dark side itd. je zanimljiva k`o americka/spanska/turska/indijska sapunica
zanimljivije mi djeluju ona 3 trailera za igru The Old Republic

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Expanded Univere universe...sad shvatam da je ovo drugo universe bespotrebno...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 13:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zato si me i zbunio, mislio sam da je Europa Universalis u pitanju :)

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uglavnom nadam da će Luke & co. biti neki side likovi, bez puno air timea...Luke je zdapi, Solo sigurno ne može više biti tolo cool, a Leia u tim godinama više nije povaljabilna...
The End.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 10:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Michael Arndt will indeed write episode VII
Takođe
Citiraj:
Also reported to be in talks to direct the film are Steven Spielberg, Neill Blomkamp, Alfonso Cuarón, Darren Aronofsky, Joss Whedon, Joseph Kosinski and Colin Trevorrow

Citiraj:
Mark Hamill announced that planning for a new Star Wars trilogy has been in the works for over a year now and the script by Arndt might even already be completed. Hamill and Fisher met with George Lucas this past summer while Harrison Ford announced he is excited about the upcoming trilogy and also interested in returning.Arndt's treatment of the film is said to call for much older version's of their characters with other fan favorites returning.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
The puppeteer who performs as the Sesame Street character Elmo has been granted a leave of absence from his job amid allegations he had an improper relationship with a 16-year-old boy, the Sesame Workshop tells People.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1685 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 85  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]