banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 15:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2012, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Dotakla je Zvezda dno poodavno, ovo je sad već zatrpavanje muljem potonulog broda. Ne pojavi li se uskoro neko kadar da stvari istjera na čistinu, teško će se klub iskobeljati iz ovoga. Lukić je nastavio da ukopava klub. Počeo je neznanjem, katastrofalnim kadrovskim i poslovnim rješenjima, a sad ga je dokusurio ovim inaćenjem, nepojavljivanjem u javnosti i izigravanjem mučenika i sujetom, cijedeći do posljednjih sekundi tu svoju poziciju. Kako se sadašenj stanje uklapa u njegov svijet u kome je on spasilac, stabilizovao klub i spasao ga od potonuća, volio bih da mi neki tumač paralelne stvarnosti to razjasni... Elem izgleda da je i tribina konačno spoznala da ovaj baksuz mora da ode, zajedno sa komplenom garniturom sumnjivih likova, šićardžija i kokošara, koji su se za njim dovukli u klub. Vidim da mnogi prizivaju Vučića, da on istjera stvari na čistac, ali bojim se da je Vučić zaokupljen bitnijim stvarima. Vesić i slični su sitne ribe trenutno, mada će u dogledno vrijeme, ako Aca nastavi da istjeruje pravdu, i oni doći na red...

Pord raspada organizaciono i finansijski, obrisi igre koji su doskora postojali, potpuno su se raspali u posljenjih nekoliko utakmica. Kako? Pitanje je koje treba postaviti Jankoviću. Kako se došlo do toga da te OFK Beograd razbuca igrački i što je još gore trkački, kad je Radaković na početku sezone ekipu spremio da fizički parira i jačim ekipama. Radaković je olako pušten, naš perspektivni stručnjak je sam preuzeo brigu o fizičkoj spremi i razultat se vidi na terenu... Igra je bijedna. Ako je pod Prosinečkim bila jalova, bar niko nije mogao da izdominira Zvezdu, jer je 70 odsto lopta bila u Zvezdinim nogama, a sad se došlo do toga da ih protivnici ponižavaju igrom i rezultatom.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Сви смо знали да у сваком смислу лоше стојимо и да ће се једна оваква утакмица десити. Ово је припрема за смјену највишег руководства клуба коју треба очекивати до краја полусезоне.

Ово сам написао 4.11. Дакле, све иде по плану.

Откад нам онај несрећни Вучић уђе у клуб, све оде у пм. Ма српски политичари су ми тотално антипатични и њихово ангажовање у клубовима је аматерско и чини ми се да доносе више штете него користи. Не видим излаз из ове ситуације.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Širiš dezinformacije. Vučić nije u klubu već socijalisti, Antić. Vučić se tek sprema da uđe u klub, a tad ćemo ga komentarisati. Za ovu odvratnu partiju danas je kriv isti onaj koji i za očajne partije protiv Spartaka, Novog Pazara, Radničkog iz Niša i Jagodine - menadžerski trener Janković. OFK Beograd nas je odučio, ali odučio od fudbala. Sa veteranima i anonimcima.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 19:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Koliko su krivci lukic,vesic i co,toliku krivicu snosi i sever koji ih je zdusno bodrio...Pidzani u dresovima i soson zvani murinjo su zasluzili dobre batine za danas,ali lakse je reci tole lopove zar ne :mad:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Rivaldinho je napisao:
Širiš dezinformacije. Vučić nije u klubu već socijalisti, Antić. Vučić se tek sprema da uđe u klub, a tad ćemo ga komentarisati. Za ovu odvratnu partiju danas je kriv isti onaj koji i za očajne partije protiv Spartaka, Novog Pazara, Radničkog iz Niša i Jagodine - menadžerski trener Janković. OFK Beograd nas je odučio, ali odučio od fudbala. Sa veteranima i anonimcima.

Не ширим дезинформације, погрешно тумачиш написано. Већ смо коментарисали ту ситуацију, написао сам пар постова о партизацији итд.

Конкретно сам мислио на ово:

Citiraj:
Veliki Zvezdaš koji je trenutno prvi potpredsednik Vlada rešio je da u klub sa "Marakane" uvede red i da zajedno sa ruskim "Gaspromom" povede crveno bele u svetliju budućnost. Spremni su planovi za sanaciju milionskih dugova, ali još mnogo promena u Ljutice Bogdana.

Već sada je jasno da će Vučić gospodariti "Marakanom" preko ljudi od poverenja i da je rešen da Zvezda ponovo bude na vrhu srpskog fudbala. U predhodnih nekoliko meseci Vučić je analizirao situaciju i tražio prave sarednike, tako da je spreman za spasavanje Zvezde.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vec vidjena situacija, ne nerviram se uopste. Nesto se mora uraditi, mozda je ovako bolje :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dajte ljudi vise, sta spominjete Turske klubove na ovoj temi? :angry4:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Zato sto je njihov aktuelni trener nas bivsi. Ako ti je lakse da spomenemo da je i Roma predvodjena Zemanom danas izgubila 3-2 od Lazia.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Rivaldinho je napisao:

Не ширим дезинформације, погрешно тумачиш написано. Већ смо коментарисали ту ситуацију, написао сам пар постова о партизацији итд.

Конкретно сам мислио на ово:

Citiraj:
Veliki Zvezdaš koji je trenutno prvi potpredsednik Vlada rešio je da u klub sa "Marakane" uvede red i da zajedno sa ruskim "Gaspromom" povede crveno bele u svetliju budućnost. Spremni su planovi za sanaciju milionskih dugova, ali još mnogo promena u Ljutice Bogdana.

Već sada je jasno da će Vučić gospodariti "Marakanom" preko ljudi od poverenja i da je rešen da Zvezda ponovo bude na vrhu srpskog fudbala. U predhodnih nekoliko meseci Vučić je analizirao situaciju i tražio prave sarednike, tako da je spreman za spasavanje Zvezde.

To su sve novinarska nagađanja, koja govore o budućem vremenu. Vučić još nije ušao u klub, uostalom, reče onaj Antić poslije meča da je upravni odbor raspušten, tako da nas vjerovatno sledećih dana očekuje postavljanje njegovih ljudi.

Ako Janković sutra ne podnese ostavku, neviđeni je beskičmenjak. Onaj Kuzeljević iz Radničkog, je li slobodan još da vadi kestenje iz vatre :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto bi podnosio ostavku, pa nije imao spremnu ekipu, povrede, los teren, igracki kadar....

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne, danas je bio vjetar :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
kada bi doslo neko dobronamjerno i iole posteno rukovodstvo istog trena bih potpisao stecaj i da krenemo od onih zonskih liga!

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Osam bodova zaostatka u odnosu na Partizan, inspirisali su navijače da sačekaju igrače i sa tribine im posvete sledeće stihove:

"Nije Versaće, nije Armani, to dres je Zvezde, vi manekeni“.

Dok su razočarani fudbaleri napuštali teren, navijači su ih ispratili sa "Marš iz Zvezde".

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 11:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Stubborn je napisao:
kada bi doslo neko dobronamjerno i iole posteno rukovodstvo istog trena bih potpisao stecaj i da krenemo od onih zonskih liga!

Svi klubovi na ovim prostorima ce to morati uraditi kad tad,s tim da onaj koji to uradi prvi bice u velikoj prednosti...
Samo onako laicki, pa na sta je spiskano 60 miliona eura jbbemti mozak...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Svaka sezona budžet 10 miliona evra otprilike, a nemaš prihod od prodaje igrača. Možda je bilo i mućki sa duvanjem duga kao i u KK. To je skoro nevjerovatno kakve uprave su prodefilovale fudbalskim klubom i šta su sve upropastile. Valjda odraz stanja u državi i društvu, jer na kraju Zvezda=Srbija. Pljunuli smo na iks legendi, a razna govna su gurana u prvi plan i onda se pitamo što se sve dešava. Sad je trenutno faza uništavanja jedinog solidnog tima Zvezde u posljednje vrijeme, koju sprovodi Srpski Murinjo uz pomoć uprave. Nema Zvezdi bolje dok se ne uvede red u državi.

S druge strane je Partizan čije navijače zadovoljavaju titule amaterske lige pored krš Zvezde, a pitanje je da li su svjesni koliko su i oni na staklenim nogama.
Ima još i Vojvodina koja, da je pameti kod njih, je mogla uzeti bar jednu titulu do sada. Ali njihovom šefu je valjda bitnije bilo da Mojsov sam sebe sapliće kad Lazar Marković juriša na njega. Ili unosnije. Ostatak lige je krš teški.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 12:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Ofka nam pokazala kako se igra fudbal nazalost nije nas tim los ali ima tu neka tajna veza nesto nije sasvim u redu

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema nikakve tajne, igramo ko pičke jer tako zahtijeva trener, od prve utakmice kad smo se provukli protiv Novog Pazara, pa nadalje. Mislio sam da ne može niko zajebati kao uprava, ali sa Jankovićem su našli i goreg od sebe.

Citiraj:
Vidim da mnogi prizivaju Vučića, da on istjera stvari na čistac, ali bojim se da je Vučić zaokupljen bitnijim stvarima. Vesić i slični su sitne ribe trenutno, mada će u dogledno vrijeme, ako Aca nastavi da istjeruje pravdu, i oni doći na red...

Ako Vučić uvede red u Zvezdi, sam sastavlja sledeću vladu.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 12:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Ja sam Jankovica smatrao da je odlican trener ali sad vidim da on nema neko znanje u nasoj ligi ima bar 7 trenera boljih od njega npr. Nikolic,Njegus,Djurdjevic,Milinkovic itd

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iw9lTUX4Xgo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ma klub vode, rekao bih da je prava rijec kriminalci, ko ce se ugraditi, ko ce koga dovesti, kakve su to zakulinse radnje to ne bi rijesio ni dejvid ajk

samo jedna stvar, svi oni racuni zvezde su odavno u blokadi i pare 100% idu preko nekih privatnih racuna, i ko tu kome, kako, koliko...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]