banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 13:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Nov 2012, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Kakvi navijači, pa oni su poslije uprave najveci kancer FK. Mnogo su bitne njihove koreografije, brojnost i mobilizacija kad daju moralnu, fizičku i svu mogucu podrsku finansijerima(Vesicu i kompaniji).

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 10:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Ma da navijaci su krivi za sve sto drzava nema para,sto su nam firme propale ,sto nemamo dobre puteve za sve to je sever kriv daj pustite te price kakvi navijaci samo jedan vodja ultra boysa podrzava Lukica i on jedino moze da ima nekakvog udela sa njima i niko vise namjerno nisam napisao ime ali pretpostavljam da znate svi o kome se radi

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Da, navijaci su veliki krivac zbog svega sto nam se desava. Navijaci su otjerali Dzaju i od tada pocinje nas pad. Navijaci su tjerali Bajevica, Zemana, koji su trenercine, a dozvoljavali su da nas jebu treneri pocetnici: Robi, Kristic, Jankovic. Navijaci su otjerali Toplicu i Bunju poslije ispadanja iz Evrope, a dozvoljavaju Lukicu da standardno ispada iz iste. Zasto sad ne tjeraju upravu, zasto nema "Uprava napolje", kao kod ostalih? Sigurno su zadovoljni radom i rezultatima. Ma da, ipak se njima ne kasni sa platom, te tako vodje koje nemaju dana radnog staza vozaju BMW, a nama obicnim je ostalo da kidamo svoje zivce i nerviramo se zbog svega.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 13:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E kakve vi nebuloze lupate pa to je nenormalno malo nesto videli na jutubu i procitali u stampi pa kao sve znate nije dzaba ona narodna ostala nemoj Srbe na vrbe nego Srbe na Srbe

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 13:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mislim nije da nije u pravu al poceo se on mjesati u puno stvari

Citiraj:
Selektor Srbije, dao svoju ocenu dešavanja na Marakani. "Crveno-beli" moraju da traže problem u svojoj kući, a ne u Fudbalskom savezu Srbije, rekao je strateg "orlova".

http://www.mondo.rs/s265861/Sport/Fudba ... alibi.html

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VAc6Nc1vCOY[/youtube]

Ako je neko dokon nek pogleda. Ovaj Andjus jest malo lud lik, al zna nekad i koju pametnu prozboriti.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Последња вест: Владан Лукић је поднео оставку на место председника ФК Црвена звезда.

JEL MOGUCE?!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 00:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nista cudno, desilo se u istom danu kada je najavljeno povlacenje optuznice protiv Dzajica.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 00:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sad neko treba podvuci crtu ispod svega, pa da nam kaze je li taj covjek ISTA uradio od onog sto je obecao?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedino sto je bilo vise ljudi na tribinama za njegovo vrijeme nego sto ih je prije bilo, ali opet ne vjerujem da je on nesto posebno zasluzan za to, ostalo nista.
Jel se zna koliki je sad zvanicni dug? Kad on je dosao bio je oko 20-ak miliona?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 00:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ovdje piše 62,4 miliona.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... ti-Dzajicu

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 00:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eto sta je postigao, povecao je dug za 40 miliona i nije osvojio ni jednu titulu.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 10:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Jedino sto je bilo vise ljudi na tribinama za njegovo vrijeme nego sto ih je prije bilo, ali opet ne vjerujem da je on nesto posebno zasluzan za to, ostalo nista.
Jel se zna koliki je sad zvanicni dug? Kad on je dosao bio je oko 20-ak miliona?

Navijaca je bilo vise zbog teskog stanja u klubu a i kop je poceo da raste i pre Lukica takav smo mi narod mora nesto lose da se desi pa da pocnes da cenis ono sto najvise volis

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne mogu da vjerujem da ode jbt :) Malo sta bi me ovako obradovalo, normalno da podrazumijevam da idu i Vesic, Maza i ostali zlotvori koji su nas klub svojim (ne)djelovanjem doveli na nivo jednog Partizana. Mislim da svi sa ove teme treba kolektivno da posluzujemo Mitrovdan, ne mora to nesto biti bogato, nek se svijeca zapali i dosta.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 12:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Preuranjeno smo poceli slaviti.Presednik ostaje uz ekipu kad je najteze,nastavlja se boriti,njegova viteska krv mu nije dozvolila da napusti klub u ovako turbulentnom trenutku,njegova energija i znanje su klubu potrebniji nego ikad.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pantović za MONDO: Lukić nije otišao

Gensek Crvene zvezde demantovao je za MONDO da je predsednik kluba podneo ostavku ali kaže da "ne može Lukiću da uđe u glavu"...

"Vladan Lukić podnio je ostavku."

Ovako je glasila vijest koju je kasno u srijedu uveče emitovao SOS kanal. S obzirom na to da se vratio u medijsku izolaciju od kada je 5. juna dao intervju MONDU, nije bilo moguće ovo provjeriti direktno kod predsjednika Crvene zvezde.

Stoga, pozvali smo njegovog prvog saradnika, Generalnog sekretara crveno-bijelih Stefana Pantovića. Da li je Vladan Lukuć podnio ostavku?

"Vladan Lukić nije podnio ostavku u srijedu, Bili smo u klubu cijeli dan, imali sastanke razgovarali o problemima i ne sjećam se da je ijednog trenutka izgovorio tako nešto", rekao je Pantović u četvrtak ujutro u razgovoru za MONDO.

Šta je onda povod za vijest koja se pojavila?

"Povod znate i sami kada god Crvena zvezda doživi neuspjeh ili odigra lošu utakmicu po medijma počne da se provlači, da je predsjednik dao ostavku. To traje već dugo, a ni ja ne mogu da odgovorim na pitanje zbog čega je ova vijest u srijedu bila toliko naglašena u gotovo svim medijima. O tome se dugo nagađa", čudi se Pantović.

Ukoliko nije podnio u srijedu, da li je Lukić možda najavio da će to učiniti u bliskoj budućnosti?

"Naši razgovori nisu se svodili na to", Kratko je odgovorio Pantović.

O čemu je onda bilo riječi na sastancima?

"Govorili smo o predstojećim utakmicama, a Vladan Lukić nerijetko sa svojim saradnicima priča o svim temama i nije tajna da je nezadovolajn situacijom u kojoj se klub nalazi ali ponavljam juče nije podnio ostavku."

Od kada se na revanš utakmici sa Naftanom ljetos prvi put začulo, "Uprava napolje" i Lukiću odlazi", mediji se bave koliko odlaskom aktuelnog predsjednika toliko i povratkom bivšeg, Dragana Džajića. Da li je u klubu bilo reči o takvom scenariju?

"Iskreno, nije na meni da pričam šta bi se dogodilo kada bi došao neko drugi jer ja ću raditi za Crvenoj zvezdi bez obzira ko je predsjednik, ali moram da primijetim da nije baš slučaj da se neko u bližoj prošlosti sam javio da postane predsjednik Zvezde čak ni na prethodnim izborima. Osim Vladana Lukića nije bilo nijednog kandidata koji bi ponudio neki novi drugačiji i bolji program", podsjeća Pantović i dodaje:

"Nažalost izgleda da trenutno u zemlji ne postoji zvezdaš koji bi se isključivo iz ljubavi prema klubu prihvatio ovog odgovornog posla. Više mi se čini da postoje oni koji racionalno razmišljaju i koji vide koliko je situacija teška ne samo u Zvezdi nego i u cijelom društvu."

Da li je tokom sastanaka Upravnog odbora došlo do bilo kakvog razmimoilaženja o tome koji bi naredni potezi trebalo da budu povučeni?

"Do razmimoilaženja ne, do razmjene mišljenja da. Ne bismo ništa uradili kada bismo svi razmišljali na isti način, normalno je da bude izneseno više mišljenja ali na kraju kao klub uvijek zauzmemo zajednički stav."

Dakle, za kraj kratko i jasno da li je ili da li će Vladan Lukić podnijeti ostavku?

"Vladan Lukić nije podnio ostavku, a ja čovjeku ne mogu da uđem u glavu i da znam šta će uraditi u budućnosti, on 8. 11. nije otišao i ostaje predsjednik Zvezde", podvukao je prvi operativac kluba Stefan Pantović, treći generalni sekretar od Lukićevog dolaska u maju 2009. godine.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ovaj Pantović se ionako samo prosipao dosad. Lagao za Unikredit banku i za dogovor sa Robijem, možda laže i sad dok ne vide šta će, kako će, jer je nemoguće da Lukićev odlazak i sve njih ne potrese.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Није рјешење да он оде а да не знамо ко ће га наслиједити. Судећи по најавама, ако држава узме ствар у своје руке, ликвидација нам не гине.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ravnogorac je napisao:
Preuranjeno smo poceli slaviti.Presednik ostaje uz ekipu kad je najteze,nastavlja se boriti,njegova viteska krv mu nije dozvolila da napusti klub u ovako turbulentnom trenutku,njegova energija i znanje su klubu potrebniji nego ikad.

:lol: dobar :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Administrator sa MCZ foruma
Citiraj:
Е, па господо драга, дошло је време за једно саопштење.

Како смо сазнали у току дана, Драган Џајић је одбио понуду Александра Вучића да се врати у клуб. Све је још увек незванично, али је прилично сигурно, јер је и сам извор такав. Стојадиновић је за сада још увек у игри, али је питање шта ће се све десити и са њим.

Толико за сада.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]