banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Nov 2012, 11:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Vuk_samotnjak je napisao:
Mislis da od drzavnih/narodnih para sponzorise klub? Ja u to nesto ne vjerujem prije bi povjerovao a i logicnije mi je da je pohvatao Laktaske gazde i uzeo im harac al tajno i na rijec :D a ovi dobijaju kojekakve poslove po RS/BL

pa jesi gledao ijedan prenos iz laktaša?...i vidio reklame?

hypo alpe adria group,krajina osiguranje,nestro petrol,mtel,nova banka,unicredit group,optima grupa,niskogradnja,integral,elektroprivreda,putevi...

a kako to funkcioniše....pa jako jednostavno...pred početak sezone čovjek iz igokee se najavi na razgovor u bilo koju od ovih firmi,i pita da li ste zainteresovani za sponzorisanje kk igokea?

opcije su da daš koliko se traži i budeš rahat,radiš po svojim pravilima (i zaradiš,nakradeš desetostruko),ili da ne daš i da ti stižu inspekcije svakih par dana...

to je to u kratkim crtama....zato mrzim kad vidim da se neko ljuti na fudbalere borca,jer jedan igrač igokee,zaradi sam skoro koliko 20 igrača borca :( :( ...pa jbt,da vrijedi kao igrač,da ima brzinu,eksplozivnost,pregled igre,šut i lijevom i desnom i ostalo,pa ne bi igrao u ovom blatu za 1000-2000 evra mjesečna,pa jel?? :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 11:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Schlager je napisao:
pa jesi gledao ijedan prenos iz laktaša?...i vidio reklame?

Da budem iskren mozda sam jednu njihovu utakmicu pogledao.
Znam da se dosta njih loze pa cak i idu u Laktase na utakmicu ja to nikako ne mogu

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sasvim su dovoljne dvije firme od citavog tog sponzorskog pula, integral inzinjering i niskogradnja. Dobijaju tendere, imaju prednost u svakom poslu, a zauzvrat sponzorisu klub, jednostavna stvar, i nije tako samo kod nas... I nemojte opet o Borcu zapocinjati, ima tema za to :)

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Bez ljutnje alo neke diskusije me podsjećaju na dobropoznatu priču zašto je zgrada sa 10 spratova a ne 9 pa iskoristite ostatak za to i to i sl. .
Jednostavno to je tim koji su napravili sa željom da u jednoj jakoj konkurenciji drže neku sredinu tabele. Mogao je biti i mnogo skuplji, moglo se dati i za boljeg trenera mogao je biti i jeftiniji ali jednostavno je tako kako jeste. Igrači vrijede toliko a niko te ne tjera da moraš igrati regionalnu ligu.
Isto priče o nemanju navijača su šuplje pa oni čak i kad im dolazi Borac ili vječiti imaju superiorniju podršku u dvorani a i ovako je nerijetko dvorana puna. To što nemaju navijačku grupu, pa nemaju je ni 80% klubova u evro ligi, ne mogu svi ni imati pogotovo srpski klubovi pored ona 2 nedodirljiva. Meni se sviđa svaki domaći projekat u kojem je ozbiljna klupska organizacija, gdje imaju neku viziju i predstavljaju nas u dobrom svijetlu. Vidi se da je jednostavno to model sportskog organizovanja koji jedino može dati rezultat

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 06 Nov 2012, 18:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E cak mislim da imaju neku navijacku grupu :lol: Igosi ili sl, dobijaju od Dode nekih para redovno pa festaju kao nenormalni :lol: Znam jednog lika koji je kao njihov organizator 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 19:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
U Srba uvijek kratko pamcenje...
Ova sezona nije problem, ja bih im dao i vise da ima...
ali zaboravili smo prethodne godine kad su isto uzimali a rezultata nigdje redovno su gubili u ligi BIH sto od sirokog sto od Bosne. I tad su dovodjeni igraci sumnjivog kvaliteta isluzeni za velike pare... i da NASE pare..

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Brigate BL je napisao:
U Srba uvijek kratko pamcenje...

"prosti su za rukovanje
jeftini za drzanje
svakog mjeseca traze manje
imaju kratko sjecanje
poslusni su kao psi
ne moras se brinuti
dajte im mrvu bice zadovoljni"

dajem tom projektu najvise 5-6 godina...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Нова Варош je napisao:
Bajić je gori duduk od Drage Karalića

:lol: Dragica barem ima srednju školu za razliku od Bajića.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Немају Додикови никакве шансе, Задар је домаћинска екипа и одраће их без проблема.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 16:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
korisnik 1111 je napisao:
Drago je svijet izmislio za ovog levata. Mozete vi pricati sta god hocete, ali Drago je napravio nesto od nasih mladih nada dok Bajic ima igrace,pare,uslove, ma sve zivo - samo im treba dati loptu i on je svoje zavrsio. :wink:

E upravo o ovome sam pricao na temi ,,KK Borac,, . Da malo budemo objektivni? Jel mozda problem Laktasanima da za prvog trenera postave Dragu Karalica? Naravno da nije, tako da ova komparacija ,,svijet izmislio,, i ,,levat,, je smijesna. Sta je Drago od koga napravio? Prije dvije godine ne da malom Radukicu MINUT da pokaze sta zna, momak odlazi u Servicijum, igra 30 minuta po mecu, daje 12-15 i vise poena po mecu, Servicijum zavrsava ispred Borca na tabeli. Jedini koji je dobio sansu u to vrijeme bio je Srdjo i on je, hvala Bogu, iskoristio, a to sto su mogi i ostali(Milekic, Ivic, Radukic,Vucic...), a nisu je dobili jer su ostale pozicije bile manje deficitarne od keca. Taj isti Radukic poslije super sezone dobija poziv od Bajica, za Igokeu igra 20-25 minuta po mecu u ligi 6 uz dobre brojke... U Igokei koja ima igrace, pare, uslove ima mjesta za njega, a u Borcu koji nema nista navedeno nema?
2) ,,samo im treba dati loptu i on je svoje zavrsio,, . Bilo je u Igokei i dosta boljih igraca i dosta boljih trenera prethodnih godina pa se nesto ne sjecam ovako odlicnih rezultata i sto je najbitnije ovako dobre igre. A ko god danas prati kosarku zna da od toga ,, daj loptu i zavrsio si,, nema nista. zasto onda Maljkovic, Lazic i Vukoicic ne daju loptu, kad imaju igrace bolje od Igokeinih?
Da se razumijemo uopste Bajica ne smatram za nekog kvalitetnog trenera, naprotiv, ali rezultati i igra mu idu u korist. Uz to je jos i Igokea ove i preosle sezone dosta ustedila i po pitanju trenera i po pitanju igraca u odnosu na prethodne.
3) Ove cifre 36 000e i 30 000e su netacne. Nemaju momci tolike plate, nemaju ni male, ali dosad se svaki dolar ili evro ulozen u njih isplatio.
4) VOLIM Borac, ali ne razumijem ljude kojima bar malo nije drago sto RS trenutno ima jednu od najboljih ekipa u regionu. I ne shvatam kako je moguce, da neki zvezdasi ili partizanovci omalovazavaju uspjehe Igokee jer je Dodik ,,sponzor,, a da isti potpomogne Zvezdu ili Partizan bili bi najsrecniji na svijetu i njega bi dizali u nebesa!

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Pa pomagao je Partizan :) I ja mislim da su cifre dobro prenapumpane, za Browna iz Zvezde se pise da ima 400k Eura godisnje, a dolazi sa malo opasnijim pedigreom i opasnom statistikom iz Turske. Jest Edwards opasan i jest deficit sa centrima, ali da ga toliko placaju ne vjerujem.
I sto se tog tice kao klub iz RS qrac palac mislim da je ljudima jos uvijek prva asocijacija kad se spomene Igokea, Dodik i ostalo ovo [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=THDBa9rYEeE[/youtube] , nema nikakve veze sa tim sto volim Zvezdu da kao mrzim Igokeu ili sta vec, samo sa tim sto je ovaj majmun sa gorilama tukao moje tadasnje vrsnjake i sugradjane po Boriku i sad ja treba da se radujem uspjesima njegovog seoskog i vjestackog tima. Vazi.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
^
Pogotovo sto sam bio tamo. I onda bih trebao navijati za Igokeu? Kako da ne..

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
zerocool je napisao:
^

I ja bio kad je nastao stampedo pritisnut uz jedan stubić, i pjevao sa onim sumnjivim tipovima Karadžić i Čavić navijaju za nas (nigdje veze - mafijaš i jedan i drugi, a za Borac "navijali" samo ako su se mogli ugraditi negdje), znači nije to razlog nenavijanja, više je prenapunpana cijela situacija i manipulisano ljudima u to vrijme ... a danas naravno da navijam i za Igokeu kad predstavlja RS... Jedini razlog zašto navijači Borca oni vatreniji ne navijaju za igokeu je politička orjentacija jer su uvijek bolje šurovali sa SDS koji je uzgred možda bio bolji njima ali nam je SD načisto devastirao.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Borac u srcu je napisao:
zerocool je napisao:
^

I ja bio kad je nastao stampedo pritisnut uz jedan stubić, i pjevao sa onim sumnjivim tipovima Karadžić i Čavić navijaju za nas, znači nije to razlog nenavijanja, više je prenapunpana cijela situacija i manipulisano ljudima u to vrijme ... a danas naravno da navijam i za Igokeu kad predstavlja RS... Jedini razlog zašto navijači Borca oni vatreniji ne navijaju za igokeu je politička orjentacija jer su uvijek bolje šurovali sa SDS koji je uzgred možda bio bolji njima ali nam je SD načisto devastirao.
одавно већу глупост нисам чуо... тачно је да има један дио навијача који не воле Додика, али спомињати све у овом контексту ми је ниђе везе. већ сам лијепо објаснио на теми о Игокеи зашто сматрам да ни овај пројекат, а ни већину осталих спортских клубова у РС не сматрам за озбиљне клубове са неким плановима за будућност.

мени није јасно како можете сматрати за озбиљан пројекат, нешто што само живи док има пара?! наравно да увијек морају ту бити и спонзори да обезбједе један дио новца, али то не смије и не може бити једини и основни начин финансирања!

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Borac u srcu je napisao:
zerocool je napisao:
^

I ja bio kad je nastao stampedo pritisnut uz jedan stubić, i pjevao sa onim sumnjivim tipovima Karadžić i Čavić navijaju za nas (nigdje veze - mafijaš i jedan i drugi, a za Borac "navijali" samo ako su se mogli ugraditi negdje), znači nije to razlog nenavijanja, više je prenapunpana cijela situacija i manipulisano ljudima u to vrijme ... a danas naravno da navijam i za Igokeu kad predstavlja RS... Jedini razlog zašto navijači Borca oni vatreniji ne navijaju za igokeu je politička orjentacija jer su uvijek bolje šurovali sa SDS koji je uzgred možda bio bolji njima ali nam je SD načisto devastirao.

Sta pricas ti, kakav crni SDS, boli me qrac i za jedne i druge..
A ti ako ces navijati za ekipu u kojoj je glavni covjek koji je slao gorile na tebe i drugu djecu da vas tuce zbog povika izvoli, tvoj izbor.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
А јбг, који клуб уопште може да "живи" ако нема пара? Односно, да гања било какав озбиљнији резултат. Неко је већ негдје написао, није Игокеа изузетак, оваквих случајева има још по Европи, упумпају се паре у неки клуб, игра се чак и Евролига пар година, и онда му се изгуби сваки траг.

Реално, на нашим просторима је илузорно говорити о неком самоодрживом професионалном спорту, ово мало покушаја је чак и дивљења вриједно, у одређеном контексту.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
понављам се стално, ал ајд. моја нека визија и размишљање је сљедеће. дјеца на овим просторима су поприлично надарена за спорт, и било је великих талената са ових простора поготово ако се узме у обзир да нас нема баш пуно.
сви ови силни милиони који се улажу у разне плаћенике, ја бих преусмјерио на другу страну. направити спортске кампове, основати ђачки дом и спортску гимназију па онда ту скупљати све таленте и из других градова. направити јак скаутинг, улагати паре у младе и перспективне тренере да иду на разне обуке и семинаре да постану квалитетни тренери млађих селекција. да би се од дјетета направило нешто треба бити тренер и педагог. направити јаку основу у виду омладинске школе, скупљати таленте из читавог региона и обезбједити им квалитетне услове за рад.
уз такав приступ гарантујем да би се из омладинских школа могао пунити добар дио било које спортске екипе. још када продаш те играче па зарадиш коју пару, плус спонзори. такав један пројекат би се исплатио на дуге стазе и када би се размишљало дугорочно...

и што је најјаче, не требаш измишљати топлу воду, само одеш негдје гдје то савршено функционише и прекопираш овдје уз одређена прилагођавања. али добро то је нека моја визија, не мора значити да сам у праву. мада када се повуче паралела нпр са економијом и улагањима, тачно се види да нама руководе исти људи у свим сферама живота. радије ће сутра узети било шта себи у џеп, него да размишља дугорочно и да згрне пуно веће паре и још да направи нешто велико од свега

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Било је на пар тема приче о томе, које су једине могуће и реалне перспективе спорта код нас, и како би то изгледало у неком идеалном сценарију.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 14:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
Htjeli mi to priznati ili ne taj isti Dodik je nasem FK Borcu bio najveca pomoc pri osvajanju titule prvaka BIH. Ruzno je, uzasno sve to sto se desilo u Boriku, i ja sam godinu-dvije kasniej krenuo na utakmice KK i FK, znaci mogao sam veoma lako i ja tu biti, ali opet to vrijeme, ta desavanja za mene gotovo da nemaju veze sa ovim uigranim i dobrim timom Igokee za koji igraju sve super ljudi i igraci.
Primanja Edvardsa su gotovo duplo manja nego sto je navedeno.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 18:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakva je ono crna zvijer u Radnickom, pogodi Boga Oca!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]