banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Nov 2012, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Dodje i kraj seriji Laktasana. Ko je gledao vecerasnju utakmicu mogao je skontati da ona prica o budzetu ne pije vodu, pa Cedevita ima duplo jaci budzet a jedva je dobila Igokeu kod kuce :) . Svaka cast Igosima, ove sezone igraju pravo zrelu kosarku...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
edvards 30.000 evra mjesečno
hamonds 36.000 evra.
fićo adamović 1.500 evra mjesečno :D
svi ostali negdje između.

igokea uopšte nema mali budžet za ovu ligu. naravno da imaju manji od cedevite, ali oni su pravili tim za evroligu, a ovi za opstanak. mislim da igokea treba da dovede još jednog amera da pojača centarsku liniju, jer ako sad ne ne iskoriste priliku za evroligu-neće nikad.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Manji je i od Olimpijinog, Ciboninog, Zvezdinog, Radnickog (mozda) a opet su ispred svih njih :) . Dobri su nema sta, ali sa jos dva jaka igraca u rosteru na potrebnim pozicijama sigurno bi obezbijedili evroligu za sledecu sezonu. Ovako ce biti guravo ali u prednosti su u odnosu na neke konkurente za vrh tabele...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
sa trenutnom formom prije će cedevita kiksati nego oni, ali sezona je duga i teško će oni držati formu na ovom nivou. a cedevita i olimpija će sigurno vremenom da se pojačavaju.

situacija je sledeća:

partizan siguran pik za 1.

svi ostali - cedevita, olimpija, igokea, cibona i zvezda konkurišu za dva preostala mjesta. igokei je jako bitno da ne naprave kiks protiv ovih manjih klubova kao što je cedevita protiv zadra. zaista šteta što su izgubili jer su mogli da odu na tri pobjede ispred cedevite i sa pobjedom u direktnom duelu naprave ogromnu prednost. mislim da je bajić kriv jer je neshvatljivo da se lopta za posljednji napad uručuje najlošijem izvođaču penala edvardsu.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 00:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ja gledao zadnju minutu meca posto sam na SK gledao Dokovica, onaj trener Igokee nije normalan u ona zadnja dva tajmauta sto sam ja pogledao :lol: :lol: :lol: :lol:
gleda u onu tablu ko tele u sarena vrata i nikako da bekne o akciji

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 00:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bar se dere kao nenormalan kad ove ne ide :lol: A sto se tice tih akcija, ili su toliko uigrani da znaju sta trener hoce posle samo dvije rijeci ili jednostavno nemaju akcije (sto je manje vjerovatno :D ) . Bajic se samo dere i proziva, tabla mu i ne treba :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Bajić je gori duduk od Drage Karalića

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Drago je svijet izmislio za ovog levata. Mozete vi pricati sta god hocete, ali Drago je napravio nesto od nasih mladih nada dok Bajic ima igrace,pare,uslove, ma sve zivo - samo im treba dati loptu i on je svoje zavrsio. :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 00:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Drago je meni ok lik, vatrogasac koji je imao uspjesnih ali i neuspijesnih rola u klubovima. Solidan trener

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 01:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pretposlednji napad kod +1 za Igokeu, znaju da Cedevita ide na brzi faul a oni je daju Edvardsu koji po običaju maši barem jedno i čovjek promaši oba. A i ovi iz Cedevite su ..., imaju 17 sekundi i treba im dvojka a oni meč rješavaju šutem za 3 u posljednjoj sekundi, sreća i ništa drugo. I meni se čini da je Bajić izgubio utakmicu, svojim nesnalaženjem u presudnim momentima.
Teško će oni i u Zadru, ekipe su podjednake pa bi domaći teren mogao presuditi.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 01:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad sve zavisi kako ce ovo uticati na njih. Ako odigraju na vecerasnjem nivou dobice ih sigurno, al vidjecemo...
Nego, od kud ce Dodik u Zagrebu, treba ga pitati cime je otisao? Jesmo li mu opet mi platili put 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 01:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Njihova prednost u odnosu na najjače je da igraju samo ligu i da su totalno rasterećeni bilo kakvog imperativa rezultata i da su vidjeli da mogu ravnopravno igrati i pobjediti bilo koga. Mada im sad ide nezgodan raspored ako se u narednih 4-5 kola provuku sa najviše još 2 poraza, izguraće dobro ovaj prvi dio.
Tukli su na vrijeme Radnički koji se sad pojačao Vardom, biće svima mnogo teže u Kragujevcu

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 02:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U sledecih 5 kola ce se sve iskristalizovati, favoriti polako dolaze sebi, u usponu su forme i mislim da ce Igokea ukoliko uspije pobijediti 2 u sledecih 5 meceva biti opet u krugu najuzih ekipa koje ce se boriti za doigravanje. Mislim da ce pored njih to biti Partizan (za ciju mladu ekipu takodje mislim da nece moci odraditi konstantno prvenstvo ovako kako su dobro poceli), Cedevita (koja dobija neizvjesne meceve iako nisu 100% na nivou), Zvezda (koja je prebrodila pocetnu krizu ali je jos daleko od prave ekipe i mnogo toga zavisi odl predstojeceg derbija), Radnicki(koji takodje dolazi sebi), Olimpija(kojoj ne vjerujem previse, limitirani su mi samo na sutere) i Radnicki(koji ima slicnu situaciju kao Zvezda). Dobra stvar je da ce ovo biti ipak jedna od najzanimljivijih sezona poslednjih godina....

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 10:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Frisky_Dingo je napisao:
edvards 30.000 evra mjesečno
hamonds 36.000 evra.

O sunce ti! Pa odakle?

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
130.000KM mjesecno...dajte ljudi odvojice njihova primanja za 2 mjeseca i dajte u FKB ili jednomjesecna za KK Borac da ne grca u dugovima,ali ne....i onda me ljudi napadaju na sve strane zasto ne navijam za IgokeJu

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 11:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ko je generalni sponzor Igokee cisto sumnjam da Dodo tolike pare daje ajmo reci od drzave i da moze nekog nagovoriti da odvoji 100.000 za sponzorstvo kluba.
jednostavno pitanje ko je generalni sponzor posto nema nista/nikakav logo na dresu

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 11:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Vuk_samotnjak je napisao:
Ko je generalni sponzor Igokee cisto sumnjam da Dodo tolike pare daje ajmo reci od drzave i da moze nekog nagovoriti da odvoji 100.000 za sponzorstvo kluba.
jednostavno pitanje ko je generalni sponzor posto nema nista/nikakav logo na dresu

ti,ja,skeva,korisnik,zero,tasko i ostalih milion gradjana rs-a

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 11:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mislis da od drzavnih/narodnih para sponzorise klub? Ja u to nesto ne vjerujem prije bi povjerovao a i logicnije mi je da je pohvatao Laktaske gazde i uzeo im harac al tajno i na rijec :D a ovi dobijaju kojekakve poslove po RS/BL

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Vuk_samotnjak je napisao:
Mislis da od drzavnih/narodnih para sponzorise klub? Ja u to nesto ne vjerujem prije bi povjerovao a i logicnije mi je da je pohvatao Laktaske gazde i uzeo im harac al tajno i na rijec :D a ovi dobijaju kojekakve poslove po RS/BL

isto ti je to :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2012, 11:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Znam al opet nije direkt iz naseg dzepa i ima nekakav alibi kad dode vrijeme a doce

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]