banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 17:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Nov 2012, 12:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cuj 16 poena za poluvrijeme :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ma jebes to, dobijamo Ruse i osvajamo zlato.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
http://www.sportske.net/vest/taj-ludi-s ... 02243.html :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2012, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Нашли смо бека шутера - Стефан Синовец! Освајамо првенство!

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2012, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Каха Лаборал против Барселоне, ето прилике да се исправе за дебакл против Реала.
Бјелица ће да издоминира.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=659462

Укратко, Еуробаскет ће се од 2017. играти сваке четврте године, умјесто друге као до сада, док ће свјетско првенство бити помјерено на непарну годину прије Олимпијских игара, све као уступак НБА играчима који су се жалили на прегуст распоред. У суштини, ако ће ово значити повратак угледа првенству свијета, онда је то добар потез, јер боље имати мање турнира, али са свим најбољим играчима, него сваке године, али често без пола њих.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tripkovic opet dobar, hvala ti Boze, samo da se opet ne povrijedi. Kako Novica igra i da li uopste igra?
Ako ovako nastavi, mislim da ce i Savovic dobiti priliku da nesto pruzi reprezentaciji. Za sad u ABA po statistici dominira na cetvorci sa dvocifrenim brojem skokova i poena na svakoj utakmici. Jos uvijek je pogubljen, pravi bespotrebne greske ali ide na bolje. Moci ce se skupiti pravo dobra reprezentacija ako svi budu zdravi :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Skoro sam negdje procitao da je Novica out bar do NG i da je realna opcija povratka u Partizan sto nikako ne bi valjalo :) Njega bas neobicno cijenim za jednog komsijskog igraca, sa njim je reprezentacija cvrsca u odbrani i imamo vecu sirinu u napadu, mnogo dobar igrac. Savovic mi je kilometrima daleko od reprezentacije, neka njega u BiH.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hajd molim te objasni mi zasto je on toliko daleko od reprezentacije? I zasto bi ga prepustali drugoj reprezentaciji?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zato sto blage veze nema. Ako gledas samo statistiku dobijes double double machine i to dok je bio u Hemofarmu i bio one man team, kod nas je vec drugacije. Ako gledas utakmice vidis igraca koji cesto bira najlosija moguca rjesenja u napadu, ili opali neku nebuloznu tricu ili osuta iz medjukoraka pa to izgleda tragikomicno. Sa slobodnih je jedva iznad 60%, za tricu je na 25%. Ima Rodmanovski osjecaj za skok i na tom mu svaka cast. I jos je na njegovom mjestu vjerovatno najjaca konkurencija u reprezentaciji, ne vjerujem ni u boljoj formi da moze izbaciti nekog od Macvana, Savana ili Novice.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 18:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nea sta, objasnio si mi :D . Znaci bira losa rjesenja(to je posljedica njegove retardiranosti a ne neuigranosti ekipe), ne moze pogoditi tricu (to je posljedica njegovog antitalenta a ne trenutne forme), i ne moze pogoditi bacanje(to je posledica loseg treninga a ne nervoze koja im se uvukla pod kozu zbog ocajnog pocetka sezone). To je tvoje misljenje, postujem, dakle nema savovic kapaciteta za reprezentaciju cak i ako udje u formu.
Nego volio bih da cujem misljenje nekog ko se razumije u kosarku?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sto je najgore ti si vjerovatno gledao sve utakmice Zvezde i pravdas Savovica koji je daleko najmanje pokazao od svih pojacanja :-? I fina si mu opravdanja nasao nema sta, igrac koji ima 25 godina i nervozan je zbog loseg pocetka sezona pa masi bacanja i sve da je tako ti bi njega zvao u reprezentaciju. Takvu mentalnu gromadu.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Savović je sjajan igrač. Ja lično mislim da njemu je malo ponestalo sampouzdanja jer se nije u Galati naigrao, sad treba biti jedan od oslonaca igre Zvezde u sezoni gdje vi (cigani) dosad možda i najviše očekujete. Na njega je pao teret jer realno Subotić je igrač koji može 10-ak minuta zakrpiti, od njega se očekuje da 30 drugih minuta on bude taj koji će davati 15 poena, i iamti 10 skokova. Što se tiče bacanje, jebiga, nije u formi + nedostatak samopouzdanja. Ali SAvović u pravoj formi je odličan igrač, čak bi se usudio reći među 3 najbolje "četvorke" u ABA Ligi.
Ljudi morate shvatiti da je velika razlika između Hemofarma u kojem je on dobiojao svaku loptu, gdje je prazna dovrana, i Zvezde koja uvijek cilja na najviši plasam. Takođe u Zvezdi ima još 5-6 igrača koji mogu zatrpati protvinika dok u Hemofarmu je bio samo on i onaj Lambić meni se čini koji su ko nešto napdački potentni.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I ako je u formi medju tri cetvorke u ABA to i dalje nije dovoljno da izbaci nekog iz trougla Macvan, Savan, Novica, ja bi volio da me demantuje i poludi al kontam da nema nista od tog. On da je na nivou njih trojice igrao bi malo u Galatasaraju pa se uhljebio opet negdje u inonstranstvu a ne bi se vracao u ABA u 25-oj da ozivi karijeru.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slažem se da nije za reprezentacije prije ove trojice navedenih. Pa i pored ERceg nema šta tražiti, ali ako bi se ne daj Bože neko ispovrijeđivo, pa on uletio ne bi on bio loše rješenje, ona ako ništa dobro grize i borio bi se ko lav. Ali kvalitetom ipak nije u rangu Novice, Savana i ERcega, sa Mačvanom je meni bar tu negdje, ništa taj Mačvan nije bolji od njega, više je izvikan, ali eto.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da jbt Ercega sam skroz zaboravio :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Slažem se da nije za reprezentacije prije ove trojice navedenih. Pa i pored ERceg nema šta tražiti, ali ako bi se ne daj Bože neko ispovrijeđivo, pa on uletio ne bi on bio loše rješenje, ona ako ništa dobro grize i borio bi se ko lav. Ali kvalitetom ipak nije u rangu Novice, Savana i ERcega, sa Mačvanom je meni bar tu negdje, ništa taj Mačvan nije bolji od njega, više je izvikan, ali eto.

Sacekajmo ljeto pa cemo sumirati utiske :) Ispred Novice sigurno nije, ni ispred Savana, mozda i Ercega ali pod jednim uslovom, Savovic je korisniji od npr. Savanovica kad ovaj nije u formi kao sto nije bio sad u kvalifikacijama, i od Ercega. Sto se Macvana tice, momak se jos nije razvio u ono sto smo od njega ocekivali, ali on moze napredovati pa ga treba sacekati jos. Novica je prica za sebe, njega bih i bez noge drzao u reprezentaciji :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za Novicu se slažem, taj što je "lud" nije niko.

Inače ja da biram reprezentaciju ovaj bi tim posalo. (Sreća pa se ne pitam :lol: )

4. Teo
5.Uroš
6.Tepke/Raške
7.Nedović
8.Bjelica
9.Stefo/Paunić
10.Savan
11.Kešelj
12.Krle
13.Lučić
14.Erceg
15.Raković/Musli

Da obrazložim...Namjerno sam stavio Nedovića, treba nam plej rezervni u napadu, kad se TEo odomor, Stefo je sjajan u odbrani, međutim slaba korist od njega u napadu. Nedović je dobar 1-1 mogao bi razliku praviti.
Teo/Rašić ne trebaju nam obojica, pored zdravog Uroša (napkon) samo treba onaj koji je u boljoj formi.
Stefo/Paunić, oba kidaju u odbrani, ne znam šta se sa Markovićem događa, ako Nedović bude uvršten u prvih 12, neko od ove dvojice ispada. Ne znam, Paunić je jak u odbrani, ali sam i dalje mišljenja da nije za reprezentacije.
Raković, sumnjam da će ga opet zvati Duda, nije se dva put odazvao, ali ako bude spreman i ako ga ovaj zovne, dobili bi sjajno centra, maltene istih kvaliteta ko Krle. Ako ga Duda ne zovne, onda Muslim ili čak Gagić. Boljeg nemamo.
Lučić je ja mislim siguran u ekipi. Sve ovo ako ne bude nekih povreda.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 19:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kakav crni rasic pa covjek ne sastavi minutu po utakmici

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tako ce vjerovatno i Duda razmisljati, osim Rakovica.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]