banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 15:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Okt 2012, 12:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ташко je napisao:
Hocemo li organizovati navijanje za Hrvate, ko onomad za Crnogorce u vaterpolu?

To navijanje samo tajno i u sebi da nas neko ne bi odrobijao :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jebiga, ima i tog. Nadao sam se da cemo pjevati "Rvatska!" ko sto smo "Oj svijetla majska zoro!" :D

Ma uzecemo Hrvate, oni su najmanji problem... Problem su svi drugi.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jest vala, uzimamo Hrvate u Zagrebu i onda gubimo od Makedonaca u Beogradu ili gdje ce se vec igrati, to je najrealniji scenarijo..

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 12:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ajd sto mi necemo viditi brazila,ovaj mazgov ce otici,ostace jedno veliko nista iza njega,sledeci selektor kad dodje ce raditi po nekom svom sistemu i tako u krug

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Spremamo se za iduće prvenstvo :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 12:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://sport26.rs/page.php?FID=2&PKID=2&id=3322

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 14:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
I Subotića valjda hoće Mančester. Mislio sam za Mihu da je baš dobar, ali previše jede govna. Ne znam što forsira Šćepovića, probao ga je već nekoliko puta i nije ništa pokazao.
Ne znam, ne vidim neki izlaz iz ovih govana gdje smo trenutno.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zato sto je citava drzava protiv toga, a on pati od toga da kontrira, nesto poput Taska na sportskim temama 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 14:19 
Bič božji
Bič božji

I ja kontam da je tako. Mislim da baš namjerno neće da stavi Kuzmu i Subotića.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Vidim da su sad u opticaju Rupavina i Lomic.
E moj Mihajlovicu, bio si mi uzor, ali sta ces, takav je zivot.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
SRPSKI PARADOKS: Defanzivci nam daju više golova od napadača, Bane najbolji u Evropi

Kapiten srpske reprezentacije najbolji strelac Evrope u ligama "Petice" od odbrambenih igrača, Subotić i Pejčinović najefikasniji pozadinci golgeteri Nemačke i Francuske. Njih trojica postigli isto golova koliko i reprezentativni napadači Marković, Šećpović, Lekić i Sulejmani

Kriza kvalitetnih napadača potresa srpski fudbal. Nemamo rasnog golgetera ni u “A” reprezentaciji, ni u mladoj, ni u još mlađim selekcijama… Pogotovo se to odnosi na sastav Siniše Mihajlovića, gde “devetku” igra klasičan plejmejker Filip Đuričić. Naši napadači se u Evropi retko gde se dobro kotiraju, ne računajući skromije lige poput švedske (Đurđić) ili francuske Druge (Đorđević)… I dok nam napadači greju klupe ili pogađaju “svake prestupne”, defanzivci nam predstavljaju prvu golgetersku silu u Evropi! U tri od pet najjačih liga Evrope, srpski asovi su najbolji strleci među defanzivcima.

Prvi golgeter pozadinac engleske Premijer lige je Branislav Ivanović. “Dobri sin” Bane je jedini odbrambeni igrač u Premijer ligi koji je ove sezone postigao tri gola. Šta više, jedan je od samo dva deafnzivca u pet najjačih evropskih liga koji su uspeli da postignu više od dva gola. Iza njega su sa po dva gola Bejns (Everton), Berd (Fulam) i Fonte (Sanderlend). Zanimljivo: samo dvojica veznih igrača su postigli više golova od Ivanovića u tekućoj sezoni Premijer lige: Kevin Nolan (Veste Hem) i Geret Bejl (Totenhem): po četiri gola. Manje golova od Baneta su dali: Džerard, Aguero, Runi, Azar, Podolski, Čičarito, a Mario Baloteli nije dao nijedan gol?!

Ivanović se i ranije isticao golgeterskim učinkom, ali mu je ove baš krenulo. Prošle sezone je bio četvrti golgeter među defanzivcima Premijerlige (ispred njega bili Teri, Vermalen i Bejns) sa tri postignuta gola, a eto sada je već izjednačio taj učinak. Ivanović ukupno ima 11 golova u premijerligaškoj karijeri. Najbolji strelac defanzivac u istoriji je Džon Teri sa 26 golova. Slede Galas (24), Petresku (23), Hipija (22), Rise (21)… Naravno, ne računajući penale. U tom slučaju je rekorder legendarni Dejvid Ansvort sa 30 golova od čega su 22 bili sa bele tačke.

Ivanovićeve golgeterske sposobnosti su se videle i u reprezentaciji tokom selektorskog mandata Radomira Antića, kada je u jednom kvalifikacionom ciklusu postigao tri gola. Antić je imao osećaja i znanja da iskoristi ovaj potencijal…Danas imamo paradoks da je Ivanović zakucan na klupu reprezentacije jer previše ide u napad?! To je bilo obrazloženje Siniše Mihajlovića…

Ali nije Ivanović jedini srpski defanzivac koji je specijalista da zatrese protivničku mrežu. Vodeći strelac Bundeslige među defanzivcima je Neven Subotić iz Borusije. Srpski štoper je postigao dva prvenstvena pogotka. Drži čelnu poziciji liste strelaca među odbrambenim igračima u nemačkom šampionatu zajedno sa Alvarom Domingezom (Borusija M.), Fabijenom Džonsonom (Hofehajm) i Filipom Volšeidom (Bajer L.)… Zanimljivo, ni Subotić ne igra kod selektora Srbije Siniše Mihajlovića.

Jedini defanzivac pored Ivanovića koji je u ligama “Petice” postigao makar tri gola je štoper Atletik Bilbaoa, Mikel San Hoze: strelac tri gola u Primeri.

U italijanskoj Seriji A, najefikasniji defanzivac je prvotimac Parme, Alesandro Rosi, koji je postigao dva prvenstvena gola.

Na kraju dolazimo i do Francuske gde se na čelu liste strelca među odbrambenim igračima nalazi još jedan srpski fudbaler: Nemanja Pejčinović. Nekadašnji igrač Rada i Crvene zvezde, a danas uzdanica Nice se dva puta ove sezone upisao u listu strelaca. Baš kao i Bajs (Tuluz) i Šeđu (Lil), pa njih trojica spadaju u najefikasnije defanzivce francuskog šampionata. Pejčinović nije ni blizu nacionalnog tima Srbije…

I kada se podvuče crta, ispada da Srbija ima najbolje defanzivce golgetere u Evropi. Šta više, efikasniji su od napadača u našoj reprezentaciji. Uporedimo ih sa napadačima koje je Mihajlović pozvao za mečeve sa Belgijom i Makedonijom.

Ivanović, Subotić i Pejčinović imaju bolji učinak od Dejana Lekića, Marka Šćepovića, Lazara Markovića i Miralema Sulejmanija. Pomenuta tri defanzivca imaju sedam golova, baš kao i četvorica napadača.
Marković je postigao četiri, Šćepović dva, Lekić jedan, a Sulejmani nijedan prvenstveni pogodak. Da ne pominjemo da su Premijer liga, Bundesliga i francuski šampionat daleko jača takmičenja od prvenstava u Srbiji, Turskoj i Makedoniji i mnogo je teže zatresti mrežu...

Ne ostaje ništa nego da se nadamo da će u sledećoj reprezentativnoj akciji, naši defanzivci dobiti prekomandu u špic. Naravno, ako ih selektor Miha pozove…

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kad srpski centarfori udju u sesnaesterac :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2012, 14:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Шалу на страну, сматрам да неби било лоше,кад већ имамо толико квалитетних дефанзиваца,да једно двојицу ставимо у напад,Ивановића и Коларова рецимо,сигурно би конто био већи...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2012, 14:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.sportal.rs/news.php?news=85587

vjerovatno supljak :-?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2012, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I Italijani su pisali o ovome.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2012, 21:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Optuženi Čaušić, Mudrinski, Despotović...
... Kirovski, Kaulker, Liz, Vigli, kao i trojica navijača "orlića", zbog tuče na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske u Kruševcu.
iše javno tužilaštvo u Kruševcu podnelo je optužni predlog protiv fudbalera Gorana Čaušića, Ognjena Mudrinskog, Djorđa Despotovića i Aleksandra Kirovskog zbog incidenta na utakmici mladih reprezentacija Engleske i Srbije u Kruševcu, saznaje danas agencija Beta.
Optužni predlog podnet je i protiv kondicionog trenera reprezentacije Andreja Milutinovića.

Krivične prijave protiv engleskih fudbalera Stivena Kaulkera i Tomasa Liza i pomoćog trenera reprezentacije Stivena Viglija biće prosleđene engleskom tužilaštvu.
Za njih je doneto rešenje o ustupanju krivičnog gonjenja stranoj državi u skladu sa Zakonom o pružanju međunarodne pravne pomoći.

Osim fudbalera, optužena su i tri navijača Dejan Marinković, Mirko Minić i Miloš Stanković.

Mudrinski i Kirovski su članovi Crvene zvezde, Čaušić igra za beogradski Rad, dok je Despotović fudbaler subotičkog Spartaka.

Kruševačka policija je juče saopštila da je podnela krivičnu prijavu protiv fudbalera i pomoćnih trenera zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, a protiv trojice navijača zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, tri baklje i jedne dimne kutije.
Krivična prijava je, prema navodima policije, podneta zbog sukoba koji se dogodio 16. oktobra na stadionu Mladost u Kruševcu na međunarodnoj fudbalskoj utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske.

Englezi su nakon tuče fudbalera tvrdili da su i tokom utakmice vređani na rasnoj osnovi, dok je igrač Deni Rouz, oko koga su i počeli incidenti, kazao da je pogođen dva puta kamenom iz publike tokom drugog poluvremena.

Fudbalski savez Srbije je odbacio primedbe o rasizmu i naveo da su incidenti počeli kada je Rouz nepristojno gestikulirao ka publici na kraju meča koji su Englezi dobili 1:0. FSS je reprezentativce Nikolu Ninkovića i Ognjena Mudrinskog kaznio sa godinu dana neigranja u reprezentativnim selekcijama zbog učešća u incidentu.

Kondicioni trener Andreja Milutinović i trener golmana Srđan Maksimović suspendovani su na po dve godine rada u svim nacionalnim selekcijama.

http://www.mondo.rs/s265223/Sport/Fudba ... tovic.html

Ninkovica ni u ljeljama a sve zakuvao :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2012, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Каже Михајловић да ће позвати само једног шпица јер је пројектовао Марка Шћеповића до краја квалификација на тој позицији, па му тражи резерву!!!

Јеботе гдје ми живимо кад је њему бр. 1 играч који не уђе у прилику са једним Борцем из Чачка!

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2012, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:
Optuženi Čaušić, Mudrinski, Despotović...
... Kirovski, Kaulker, Liz, Vigli, kao i trojica navijača "orlića", zbog tuče na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske u Kruševcu.
iše javno tužilaštvo u Kruševcu podnelo je optužni predlog protiv fudbalera Gorana Čaušića, Ognjena Mudrinskog, Djorđa Despotovića i Aleksandra Kirovskog zbog incidenta na utakmici mladih reprezentacija Engleske i Srbije u Kruševcu, saznaje danas agencija Beta.
Optužni predlog podnet je i protiv kondicionog trenera reprezentacije Andreja Milutinovića.

Krivične prijave protiv engleskih fudbalera Stivena Kaulkera i Tomasa Liza i pomoćog trenera reprezentacije Stivena Viglija biće prosleđene engleskom tužilaštvu.
Za njih je doneto rešenje o ustupanju krivičnog gonjenja stranoj državi u skladu sa Zakonom o pružanju međunarodne pravne pomoći.

Osim fudbalera, optužena su i tri navijača Dejan Marinković, Mirko Minić i Miloš Stanković.

Mudrinski i Kirovski su članovi Crvene zvezde, Čaušić igra za beogradski Rad, dok je Despotović fudbaler subotičkog Spartaka.

Kruševačka policija je juče saopštila da je podnela krivičnu prijavu protiv fudbalera i pomoćnih trenera zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, a protiv trojice navijača zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, tri baklje i jedne dimne kutije.
Krivična prijava je, prema navodima policije, podneta zbog sukoba koji se dogodio 16. oktobra na stadionu Mladost u Kruševcu na međunarodnoj fudbalskoj utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske.

Englezi su nakon tuče fudbalera tvrdili da su i tokom utakmice vređani na rasnoj osnovi, dok je igrač Deni Rouz, oko koga su i počeli incidenti, kazao da je pogođen dva puta kamenom iz publike tokom drugog poluvremena.

Fudbalski savez Srbije je odbacio primedbe o rasizmu i naveo da su incidenti počeli kada je Rouz nepristojno gestikulirao ka publici na kraju meča koji su Englezi dobili 1:0. FSS je reprezentativce Nikolu Ninkovića i Ognjena Mudrinskog kaznio sa godinu dana neigranja u reprezentativnim selekcijama zbog učešća u incidentu.

Kondicioni trener Andreja Milutinović i trener golmana Srđan Maksimović suspendovani su na po dve godine rada u svim nacionalnim selekcijama.

http://www.mondo.rs/s265223/Sport/Fudba ... tovic.html

Ninkovica ni u ljeljama a sve zakuvao :roll:

Jbg, ovi nemaju onog Siptara za menadzera i Toleta da ih poguraju..

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2012, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Каже Михајловић да ће позвати само једног шпица јер је пројектовао Марка Шћеповића до краја квалификација на тој позицији, па му тражи резерву!!!

Јеботе гдје ми живимо кад је њему бр. 1 играч који не уђе у прилику са једним Борцем из Чачка!

A Djurdjic ponovo zabio.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2012, 12:24 
Bič božji
Bič božji

Ja bih probao tu dvojicu momaka. Šćepovića ne bih više zvao, šta će nam.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]