krol2 je napisao:
Philby je napisao:
Mislio sam da se ne uključujem u raspravu, ali stvarno pun mi je ovih koji bi da se jebu a da im ne uđe.
Znamo mi da rat nikad narodu nije donio ništa dobro i da smo gotovo uvijek najviše najebali, ali što jednom reče @krol2 ako su trebale da lete glave neka budu njihove.
I opet kad bude rata niko neće ratovati što mu je volja, već da sačuva svoj i život svoje porodice umjesto da čeka da ga kolju na kućnom pragu.
upravo tako....a ovi sto bi za rs ratovali na neki drugi nacin i jos demagoski kazu kako je vole....hvala,ne treba....daleko im lijepa kuca od moje
znam takve...to su oni sto odu tamo negdje daleko,stari roditelj mu ostane u BL da ga neko drugi brani a on kaki otuda kako on zaboga bi ali.....ne moze,pacifista,razmislja svojom glavom,drugi se bogati,nije to njegov rat a u stvari.....polni organ.....i muski i zenski
ocekivao sam ovakve postove i to upravo ovakve sa opisom bez imenovanja. da to sam ja! moj otac se borio, bio ranjen. ja odrastao na prvim linijama rata, gledao svasta. gledao leseve, gledao kako ljudi bjeze, kako majke placu za svojim sinovima, kako vriste i cupaju kose i sa svoje tri godine pokusavao shvatiti zasto se to desava! zapravo, kad bih otisao iz ove zemlje, ne boj se, ne bih kakio kako bi' ali ne mogu, ne bih se pravio patriota iz neke druge zemlje. cak bih i poveo svog roditelja sasvim sigurno da ne zivi od bijedne invalidnine. a to za polni organ

vjerujem da se tako dokazuje da l imas li nemas muda?