banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 02:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Okt 2012, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
skeva je napisao:
Jel tebi ima veze sa pravdom ovo sto se desava Srpskom narosu u poslednjih 20 godina? Vidjelo to nije pravde, naucili smo... Kada te robovlasnici uce o postovanju crnaca ili nacisti o ljudskim pravima sve je jasno....

Јасно да је неправда коју ми свакодневно хранимо! Ако су они били робовласници и више нису, ми имамо историјско право да барем опонашамо мајмуне у пристуству црнаца јер то ето, није толико страшно у односу на оно што су они радили?

И по дефиницији апсолутне неправде, ми имамо право да се понашамо како нам се прохтије, јер ето и овако и онако нас шиканирају. :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 22:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Јел то значи да Грчу заставу требамо носити у Скопље? Зашто не носимо српске заставе на репрезентативне утакмице?

Ако Хрвати запале 150 бакљи, ми можемо барем 130? Ако мој комшија краде и не бива ухваћен, ја треба да крадем?[/quote]

Nisu samo komsije u pitanju huliganstvo i rasizam postoji u skoro svim drzavama evrope ali bitno je da mi uvek lincujemo sami sebe kao prave patriote umesto da podrzimo nase momke koji su nasjeli na Englesku provokaciju

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Човјече, питам те јел ми треба да будемо хулигани, расисти, нацисти, педофили и шта знам све ако то има у запданој Европи?

Значи ми требамо да подржимо наше момке тако што ћемо сви понијети по петарду, камен, нож, бонсек, 80 пфенинга, па да уколико нас "енглези" испровоцирају адекватно реагујемо?

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gocias@

Nisam rekao da treba da budemo ista od toga niti da treba da ih podrzimo motkama nego da netreba da mi Srbi pljujemo po svojoj reprezentaciji i branimo nekakve Engleze ili Makedonce mi mozemo da ih kritikujemo za igru ili nezalaganje ali da pricamo da smo patriote a prva prilika za linc nase zemlje a mi odmah da pripomgnemo dusebriznicima koji su milion puta gori od nas

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lemiultras je napisao:
Gocias@

Nisam rekao da treba da budemo ista od toga niti da treba da ih podrzimo motkama nego da netreba da mi Srbi pljujemo po svojoj reprezentaciji i branimo nekakve Engleze ili Makedonce mi mozemo da ih kritikujemo za igru ili nezalaganje ali da pricamo da smo patriote a prva prilika za linc nase zemlje a mi odmah da pripomgnemo dusebriznicima koji su milion puta gori od nas

Ми са пуним правим пљујемо криминалце који воде српски фудбал. Нисам видио да ико од нас брани Енглезе или Македонце, ако ти јеси слободно цитирај. Помоћи ћемо нашој земљи кад помогнемо сами себи, свом брату, другу, комшији којима падне на памет да узму мач (читај: мотку) да са њоме казни неког тамо Роуза. Помоћи ћемо својој земљи када престанемо да подржавамо којекакве мешетар и фотељаше који се хране глупошћу нашег народа.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 23:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
lemiultras je napisao:
Gocias@

Ми са пуним правим пљујемо криминалце који воде српски фудбал. Нисам видио да ико од нас брани Енглезе или Македонце, ако ти јеси слободно цитирај. Помоћи ћемо нашој земљи кад помогнемо сами себи, свом брату, другу, комшији којима падне на памет да узму мач (читај: мотку) да са њоме казни неког тамо Роуза. Помоћи ћемо својој земљи када престанемо да подржавамо којекакве мешетар и фотељаше који се хране глупошћу нашег народа.

Tu se slazem da FSS i ostalu bagru treba prozivati ali nisu nasi fudbaleri nizasta krivi da njih kaznjavamo i navijace koji su bili izrevoltirani i odreagovali kako su odreagovali ali barem nisu ulazili na teren i obracunavali se sa Engleskim igracima kao sto je to bio nedavno slucaj u Engleskoj

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 23:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
Fino odrediti da u reprezentaciji mogu biti igraci samo iz domace lige. Svako ko ode u inostranstvo igrat moze se pozdraviti sa reprezentacijom.

Bolje ce igrat nego ovi sto sada igraju, a i ako uspiju koga pobijediti mozda nabiju cijenu pa i domaci klubovi zarade koji dinar.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 23:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Iz prve ili druge lige?

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 23:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gocias je napisao:
skeva je napisao:
Jel tebi ima veze sa pravdom ovo sto se desava Srpskom narosu u poslednjih 20 godina? Vidjelo to nije pravde, naucili smo... Kada te robovlasnici uce o postovanju crnaca ili nacisti o ljudskim pravima sve je jasno....

Јасно да је неправда коју ми свакодневно хранимо! Ако су они били робовласници и више нису, ми имамо историјско право да барем опонашамо мајмуне у пристуству црнаца јер то ето, није толико страшно у односу на оно што су они радили?

И по дефиницији апсолутне неправде, ми имамо право да се понашамо како нам се прохтије, јер ето и овако и онако нас шиканирају. :roll:

Tvoj odgovor je bas ono sto nisam zelio da kazem, ali izgleda da ti znas bolje od mene sta ja mislim pa me citiras :) Zivio ti meni

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 08:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Hellas je napisao:
Fino odrediti da u reprezentaciji mogu biti igraci samo iz domace lige. Svako ko ode u inostranstvo igrat moze se pozdraviti sa reprezentacijom.

Bolje ce igrat nego ovi sto sada igraju, a i ako uspiju koga pobijediti mozda nabiju cijenu pa i domaci klubovi zarade koji dinar.

Ko ce iz domace lige bolje igrati od Kolarova, Ivanovica, Subotica, Matica, Sulejmanija, Tadica, itd?

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 09:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Hellas je napisao:

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hellas je napisao:

Ovo je zrelo za Bisere foruma....

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 12:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja vjerujem da se covjek samo salio

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 13:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Evo sanse za Srbiju :lol:

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Igor Štimac posredstvom Facebook-a poručio čelnicima tamošnjeg Saveza: "Dovedite mi Srbiju u Split".
http://www.mondo.rs/s264004/Sport/Fudba ... plitu.html

Koliko se sjecam oni u splitu nisu nikog pobjedili

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 13:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Evo i reprezentativci bih kritikuju navodni rasizam...pa njihovi navijaci su prekidali na desetine utakmica,pa nista,imaju li ti ljudi i malo obraza...Cijeli svijet se digao,zbog navodnog jednog krika...pa tacno trebamo praviti belaj gdje god stignemo,pa neka onda opravdano kaznjavaju...jos moralne pridike od disciplinovanih engleza i hrvata,pa klubastva koji je protiv reprezentacije zbog svega i svacega,fuj,fuj...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Asmir Begovic u borbi protiv rasizma :lol: O majko mila :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 13:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Tesko ce ovo proci bez drasticne kazne. Englezi su napravili strasan pritisak i ovo je medijski previse eksponirano da bi se UEFA mogla "izvuci" sa blazom kaznom za Srbiju. Mislim da se pita samo UEFA-e i njenih organa i da nema ovolikog pritiska sa strane da bi to proslo sa nekoliko utakmica bez publike i novcanom kaznom. Ali, mislim da ide u sasvim drugom smjeru. Ni FSS se nije proslavio sa ovom borbom i inacenjem, da su se ko fol pokunjili i izvinili, rekli da ce sve biti rijeseno i svi biti kaznjeni, mozda bi i bilo bolje, ovako zbog inata i ne prihvatanja ikakve odgovornosti moze biti samo gore.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 14:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Al ono sa Kirklandom dodje bas u losem trenutku za pripadnike kolijevke civilizacije :)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Napadac osudjen na 4 mjeseca...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Policija pokrenula istragu o prijavljenom slučaju rasizma na utakmici Sanderlend - Njukasl. Grupa navijača Sanderlenda navodno vikala: "Stiven Tejlor, želimo da si mrtav".

http://www.mondo.rs/s263991/Sport/Fudba ... sizam.html

Kakav je ovo rasizam :dontknow:

I naravno Miha ponovo izjavio:
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije potvrdio je da će otići ako se ekipa ne kvalifikuje na Svetsko prvenstvo u Brazilu...
http://www.mondo.rs/s264030/Sport/Fudba ... a_SP_.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]