banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 113  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Okt 2012, 07:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Lično, mislim da je mekdonalds preskup za džepove ljudi koji žive u banjaluci. Naravno tu su i porcije koje su stvarno premalene u odnosu na ostale fast food/ove kao što su brendirana imena poput 5+, pizzeta ili cap-cap. Pogotovo kada se vidi oblik i veličina hamburgera i ostale hrane onda je svima jasno da je to sve preskupo ali i prilozi su ograničeni i konzumenti nemaju pravo da mnogo čega biraju.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Lovac je napisao:
Eh, gledam McD sajt za bh, najcesca pitanja, kaze prvo pitanje od cega se prave Mcnuggets, i tamo kao od cistih pilecih prsa najbolje kvalitete. Ja na glavu pao od smijeha. Evo filmica kako se prave : http://www.youtube.com/watch?v=T67DvoH2H3E
Uz ovakvu industrijsku obradu mozes ladno ubaciti citavo pile u masinu i izaci ce mcnuggets, samo ga ocistis.

Спомињах већ пар пута, појео сам један "Нагет" овде, и то ако је пилетина ја сам сљедећи градоначелник Тбилисија. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
BL_Dude je napisao:
Ne znam da li je ko spomenuo film “Super Size Me” koji govori o Mc Donaldu i kvalitetu njegove hrane kao i posledicama konzumiranja iste.
Vrijedi pogledat ima dosta istine u tome.

Zasto svi potezu ovaj film kao dokaz? Koliko znam, lik je mjesec dana jeo samo hamburger iz Mc-a, i naravno imao je posledice... Pa jedi samo mrkvu mjesec dana pa ces viditi sta ce biti... Ili bilo koje drugo jelo...

Ne kazem da je hrana zdrava, ali los je primjer taj film... Ja znam da u Mc-u necu jesti, jer nemam para za to planirenje.. Tj, mozda odem i pojedem sladoled (to sam cuo da je dobro) i to je to... Ali za 8KM (McMenu), radije cu otici do Maxijevog restorana i prezderati se (djevojka i ja, 2 komada pileceg bjelog, pomfrit, sampinjoni, grasak, pire krompir, kupus salata, hljeb, za 9KM)...Ili u najgorem slucaju, 2 velike porcije cevapa :)

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 12:13 
Taj film govori o stetnom uticaju tzv "fast fud" hrane, i da se ne lazemo skoro svaki drugi ili treci srpski domacin ima probleme koje je i on imao u tom dokumentarcu.

I prema tome ne treba kenjati samo po meku, niko ljude ne tjera da idu u mek ili neki drugi fast fud, stvar licnog izbora...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 16:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Archangel je napisao:
BL_Dude je napisao:
Ne znam da li je ko spomenuo film “Super Size Me” koji govori o Mc Donaldu i kvalitetu njegove hrane kao i posledicama konzumiranja iste.
Vrijedi pogledat ima dosta istine u tome.

Zasto svi potezu ovaj film kao dokaz? Koliko znam, lik je mjesec dana jeo samo hamburger iz Mc-a, i naravno imao je posledice... Pa jedi samo mrkvu mjesec dana pa ces viditi sta ce biti... Ili bilo koje drugo jelo...

Ne kazem da je hrana zdrava, ali los je primjer taj film... Ja znam da u Mc-u necu jesti, jer nemam para za to planirenje.. Tj, mozda odem i pojedem sladoled (to sam cuo da je dobro) i to je to... Ali za 8KM (McMenu), radije cu otici do Maxijevog restorana i prezderati se (djevojka i ja, 2 komada pileceg bjelog, pomfrit, sampinjoni, grasak, pire krompir, kupus salata, hljeb, za 9KM)...Ili u najgorem slucaju, 2 velike porcije cevapa :)

Upravo!
Ajd jedi CAP CAP, bureke ili mujine ćevape mjesec dana pa ćeš vidjeti u kakvom stanju ćeš biti, ako preživiš uopšte. 8)
Totalno su mi nejasni ovi što pljuju mekdonalds a ishrana im se zasniva na: salamama, paštetama, suvom mesu..
Brzu hranu jedem jednom u 15 dana, sve preko doga mi je previše i loše mi sjeda. U Mek ću najvjerovatnije ići isto tako rijetko, ne radi toga što je u pitanju Mek nego što je u pitanju brza hrana..

I svi vi što pljujete: varjaču u ruku pa nam fino skuvajte jednu zdravu domaću forumsku čorbicu da nam pokrene metabolizam :lol: :cat:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 16:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Nema ručka bez čađava lonca davno rečeno 8) ali kafa mala u MC je za pohvalu. Redovno je pijem :coffee2:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
aaaaa jeste nakucali postova za nekoliko dana. Pa ko će to sve pročitat'? :lol:

Anyway, bio u Meku u BL. I 18-og i prije 18-og :P

Neko kaže ne može se najesti. Šta ja znam, meni je kombinacija McMeni - Royal PS + pomfrit + kola bila taman. Možda i malčice previše.
A ima me :lol:

A što se zdravlja tiče, mislim da je tenssa dobro napisao, kod nas dosta ljudi ima godinama problem sa težinom, a Mek je otvoren prije par dana. Dakle, problem je do nekih drugih navika i načina ishrane...

Još da probam kafu u BL... onu od 0,3 l 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Redovno je pijes. Ima dva dana kako si poceo?

Evo naletih na video kako prave pomfrit, pa koga interesuje
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ead_module

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 16:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Dva dana da, ali ću i ubuduće :wink: kad neko od mlađarije na poslu ide napolje samo nosa kafe iz Meka...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 08:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nema ni mjesec dana od otvaranja, a vecina onih koji su se tako zdusno veselili su sad totalno razocarani
ocekivao sam pad, ali ne bas tako brzo

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Zasto mislis da su razocarani? Bilo je i ocekivano da ce biti navala na pocetku, ali da generalno niko nema para da se tamo hrani. Kad god mi to grlo dopusta odem na sladoled :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 09:07 
Citiraj:
Kad god mi to grlo dopusta odem na sladoled :D.

Mislis novcanik? :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Zašto je "pao"?
Igrom slučaja sam baš sinoć bio tamo i (mada pretjerano ne obilazim kafane) mislim
da za razliku od ostalih kafana konstantno imaju fin broj gostiju.
To se odnosi na konstantnu popunjenost tokom cjelodnevnog perioda s čim se ne mogu često pohvaliti ni najbolji lokali.
Btw. kroasan sa čokoladom je odličan.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Citiraj:
Kad god mi to grlo dopusta odem na sladoled :D.

Mislis novcanik? :D :D

Jok, bas grlo :D, za sladoled u novcaniku uvijek mora biti :).

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 09:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
prolazim cesto kroz Gospodsku i, za razliku na posjecenost prije 2 sedmice, posjecenost se prepolovila, ali taj dio sam i ocekivao (doduse, nesto kasnije)
ono sto me iznenadilo da se dosta njih zali na losu uslugu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Do sada sem sladoleda nisam nista drugo ni jela tamo, a sladoled je standardnog kvaliteta za njih, usluga uvijek bila brza, zaista ne znam sta je nekom moglo smetati. Mozda sto se ne smiju dok te posluzuju? :P

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 09:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
wap.mtel.ba/preview_story/195991/

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ovo za "izlet" je presmiješno.

I ja sam baš sinoć bio u Meku i posjećenost je bila vrlo dobra. Siguran sam da posluju itekako profitabilno.
Hranu još nisam probao da vidim je li potpuno mekovska, pili smo neke frape kavurine.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
skypostman je napisao:
wap.mtel.ba/preview_story/195991/

I mene (ne samo mene, već sve, al govorim o sebi) su u toj istoj školi kad sam bio mali tjerali da idem gledati "Crna mačka bjeli mačor", da mogu pisati esej o tom filmu, pa se nije nikakva uzbuna digla...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 13:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
Meni je super kapucino i odem kad god budem u prolazu..:) U BG sam pio sejk ali nisam siguran da sam vidio da ima ovdje.. Ako neko zna da ima nek me ispravi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]