banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Okt 2012, 09:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Treba nas ohladiti jedno 2 takmičenja, pa da skontaju šta propuštaju... Da imaju želju, kao nakon ukidanja sankcija...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 14:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Казна ће бити,али причати како смо ми најгори,расистички настројени и остало је обично њесра. Чак и у комшилуку је било пуно горих ствари од навијача комшија,па су казне биле искључиво новчане.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Treba malo da odmorimo dok se ne pronađu bar tri dobra napadača i dva vezna. Ovo je traćenje i energije i vremena.
Možda nam i budu korisni Englezi.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ма не треба нас избацити, него само по џепу лупати. Кад мислим по џепу, мислим и на савез али и на појединце. Ако неко погоди играча каменом, треба га ухапсити, финансијки одрапити и запослити на 30-ак дана да у центру града друштвено-корисно шљака све у мајици, ЈА САМ БАЦИО КАМЕН! Поред њега, на истом том корисном раду запослити и редаре који су добили дневницу а пустили су човјека са каменом на трибину. На њиховој мајици да пише, ЈА САМ НЕСПОСОБАН ДА РАДИМ ПОСАО ЗА КОЈИ САМ ПЛАЋЕН, ПА САД РАДИМ ПО КАЗНИ ЏАБЕ.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:
Казна ће бити,али причати како смо ми најгори,расистички настројени и остало је обично њесра. Чак и у комшилуку је било пуно горих ствари од навијача комшија,па су казне биле искључиво новчане.

Било је и то нико не спори, али зар по том основу ми треба да правимо срања и онда та иста срања да важемо са најгорима у региону? Зашто да не поставимо стандарде у сјајном навијању зе репрезентацију, пуним стадионима, пјевању химне, један човјек-једна застава итд.?

Кад гледам утакмице репрезентације сваки 50-ти има заставу, од тога пола су грчке, руске итд.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 23:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kako nas mihajlovic vuce za nos pa to je sramota.kaze covjek nece da zove kuzmanovica,kao zvace ga kad se ustali u timu.a covjek igrao stalno dok se nije povrijedio.a ovamo mu standradan fejsa koji je za dvije godine odigrao pola sata ili u pripremnim maksimovic mu igrao na tri utakmice a jedan od boljih bekova u italiji basta jedva i poluvrijeme da je dobio.

sto je najstrasnije,nit to ko njega pita,a nece ni odgovarati za nesto od toga

pratim reprezentaciju od rata i nisam propustio mozda 3-4 utakmice ali ozbiljno razmisljam da prestanem da pratim jer ovo zdrav razum ne moze da prihvati

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 00:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Gocias je napisao:

Било је и то нико не спори, али зар по том основу ми треба да правимо срања и онда та иста срања да важемо са најгорима у региону? Зашто да не поставимо стандарде у сјајном навијању зе репрезентацију, пуним стадионима, пјевању химне, један човјек-једна застава итд.?

Кад гледам утакмице репрезентације сваки 50-ти има заставу, од тога пола су грчке, руске итд.

Gocias@

Grcke i Ruske zastave su na tribini zato sto ih smatramo bracom a to da mi mozemo da se vadimo na ispade komsija mozemo jer mi smo za Hrvate jos uvek mala maca u zadnjih 10-ak godina mi se moramo truditi da baklju neupalimo a oni mogu stadion da zapale pa nikom nista jel to po tebi to pravda

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 01:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jel tebi ima veze sa pravdom ovo sto se desava Srpskom narosu u poslednjih 20 godina? Vidjelo to nije pravde, naucili smo... Kada te robovlasnici uce o postovanju crnaca ili nacisti o ljudskim pravima sve je jasno....

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 01:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
skeva@

Zivio govornik :)

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Engleska, ta zemlja meda i mlijeka, tolerancije, mirnih navijaca....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ps7FcgUVQzg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 19:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ima li smisla da kazem da je djurdjic opet dao gol za helsinborg

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
mandrak je napisao:

Taman htio da napišem, šteta što na kraju odoše samo sa bodom..

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Bosko pozdravlja Mihajlovica i Ramadanija.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg, Tosic je bolji, on odvuce 2 igraca.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 20:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:
mandrak je napisao:

igrali su kod kuce a i nije steta jer im pobjeda nista ne znaci

steta ce biti samo ako häcken ne bude prvak

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 20:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sad gledam golove od djenove,steta sto ne udje ovaj polu volej od boska,bio bi to tako jak samar mihajlovicu a i ovako je

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 20:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sta vam je ljudi on se ne uklapa u Mihinu viziju nebitan je potencijal igraca bitna je vizija

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
mandrak je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
mandrak je napisao:

igrali su kod kuce a i nije steta jer im pobjeda nista ne znaci

steta ce biti samo ako häcken ne bude prvak

I biće vjerovatno, a Djurgården 4 poraza zaredom. :D Slagao bi kad bi rekao da mi nije malo drago. :P :)

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 21:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Citam ovde neke komentare samo da nas ne kazne mnogo, da bude samo po dzepu itd. Pa nas i treba izbaciti. Treba nas jebati kad ne znamo sami da se sredimo. Nista necemo postici ako se provlacimo i konstantno guramo stvari pod tepih. Izbaciti na jedan ciklus sve ekipe, reorganizovati savez u potpunosti, donijeti zakon o sportu i protiv nasilja na tribinama i rijesiti dosta stvari odjednom. Pa evo i ti samo Englezi, kolika god govna bili, su to rijesili tako sto su sami trazili da ih UEFA izbaci na nekoliko godina iz takmicenja. Kada su se popravile stvari, oni su se vratili. Svi vrlo dobro znamo da su se oni mogli provuci s novcanim kaznama, praznim tribinama itd. ali su znali da to moraju jednom rijesiti. Kada jedan tako mocan savez, finansijski i na svaki drugi nacin, moze dozvoliti sebi da bude odstranjen onda to moze i srpski. Ali, posto se u Srbiji nista nece desiti i ako UEFA reaguje na isti nacin, nego ce to biti prepoznato kao "jos jedan u nizu napada belosvetskog sljama na neduzni nas narod", onda je mozda i bolje da nas ne izbacuju. Mada kad vidim da nas cekaju kroasaneri uskoro, bolje da letimo van :lol:

Ne znam ni sam....

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lemiultras je napisao:
Gocias je napisao:

Gocias@

Grcke i Ruske zastave su na tribini zato sto ih smatramo bracom a to da mi mozemo da se vadimo na ispade komsija mozemo jer mi smo za Hrvate jos uvek mala maca u zadnjih 10-ak godina mi se moramo truditi da baklju neupalimo a oni mogu stadion da zapale pa nikom nista jel to po tebi to pravda

Јел то значи да Грчу заставу требамо носити у Скопље? Зашто не носимо српске заставе на репрезентативне утакмице?

Ако Хрвати запале 150 бакљи, ми можемо барем 130? Ако мој комшија краде и не бива ухваћен, ја треба да крадем?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]