banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Okt 2012, 16:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
hocemo Dzaju za selektora i to pod hitno, uspjesan i kao igrac i kao funkcioner

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 16:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Kakve on veze ima sa selektorskim mjestom.to ko kad bi hrvati rekli ocemo mamica za selektora

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 17:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Skeva eto ti sad repriza total soccera na sosu

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mihajlovic je dovoljno rekao potezom oduzimanja broja 11 Kolarovu.
Kao odbrambeni je fudbaler. Nismo mi Brazil.

Odavno me neko nije ovoliko razacarao kao Sinisa.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Predsednik FSS Tomislav Karadžić za nešto više od četiri godine provedene na čelu našeg fudbala protraćio je više od 27 miliona evra zbog loših procena pri izboru selektora i propuštanja velikih takmičenja! Posle gubitka 2,5 miliona evra zbog amaterski sklopljenog ugovora sa Radomirom Antićem, Karadžić se suočio sa problemom da ne sme, sve i da hoće, da uruči otkaz Siniši Mihajloviću jer bi ga to u startu koštalo 700.000 evra!

Iako tvrdi da ne oseća odgovornost za neuspehe reprezentacije, prostom matematikom dolazi se do zaključka da je Karadžić otkako je na čelu FSS gubio više od pola miliona evra mesečno na svoje menadžerske promašaje.

Karadžić se opekao kada je pre tri godine pristao na sve uslove Radomira Antića, a zatim ga smenio suprotno stavkama iz ugovora, zbog čega je izgubio spor na sudu u Lozani, pa je primoran da bivšem selektoru isplati sa kamatama više od 2,5 miliona evra. Ipak, to ga nije opametilo kada se dogovorao sa Sinišom Mihajlovićem, stručnjakom bez iskustva i ikakvog trenerskog rezultata.

Nema razloga za ostavku
Tomislav Karadžić je praktično rekao da ne postoji nijedna stvar koja bi ga naterala da podnese ostavku. Kada su ga upitali da li će se povući u slučaju neodlaska u Brazil, Karadžić je lakonski rekao:
- Apsolutno mi ne pada na pamet da to uradim. Podneti ostavku znači odustati od svojih planova i ciljeva.
Predsednik FSS je dodao da je cilj Saveza odlazak na jedno od dva velika takmičenja u naredne četiri godine.. Dakle, čekaće do 2016. godine, kada mu ističe drugi mandat.

Tokom svog mandata, Karadžić je preživeo i takve stvari kao što su huliganski ispadi u Đenovi i optužbe za nameštanje utakmica u domaćem prvenstvu.
Mihajloviću je ponudio odličnu mesečnu platu od 35.000 evra (840.000 evra za dve godine), a zatim se obavezao da će u slučaju plasmana na Mundijal iz kase FSS platiti još 100.000 evra na ime poreza koji bi Mihajlović trebalo da plati državi. Zanimljivo je da je i sam Karadžić posle dogovora sa Mihajlovićem priznao da je FSS mogao i “jeftinije da prođe, ali da nije hteo”. Čak je najavio da će Sinišinu platu pokriti kroz “marketinške usluge”, šta god to značilo.

Ukoliko bi Karadžić posle debakla u kvalifikacijama odlučio da smeni Sinišu, morao bi da mu isplati 20 mesečnih plata (700.000 evra), a pretpostavka je, doduše neproverena, da bi morao da plati i penal u vidu poreza, pošto Mihajlović nije izgubio sve šanse za plasman u Brazil. Osim toga, koliko je Mihajlovićeva plata nerealno visoka, pokazuje i podatak da je Slaven Bilić kao selektor Hrvatske zarađivao više nego upola manje (15.000 evra mesečno), a da njegov naslednik Igor Štimac prima još manje, oko 10.000 evra mesečno, a do sada je skupio šest bodova više od Siniše. Čak i selektor Belgije Mark Vilmots nema veću platu od Mihajlovića, pošto godišnje zarađuje oko 400.000 evra.

Posebna priča je izgubljena dobit sa dva velika takmičenja, koja je reprezentacija propustila, između ostalog i zahvaljujući Karadžićevom lošem izboru selektora. Sam plasman na Evropsko prvenstvo ove godine doneo bi u kasu Saveza čistih osam miliona evra, a pretpostavlja se da bi FSS zaradio minimum šest miliona na osnovu marketinga i TV prava.

Suma bi bila uvećana svakim bodom koji bi reprezentacija osvojila u Ukrajini ili Poljskoj, da je tamo učestvovala. Neodlazak u Brazil koštaće srpski fudbal još barem deset miliona evra, i to pod uslovom da FIFA ne podigne nagradni fond u odnosu na Južnu Afriku, što je gotovo nemoguće jer se svake četiri godine povećava u proseku za 60 odsto.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ташко je napisao:
Mihajlovic je dovoljno rekao potezom oduzimanja broja 11 Kolarovu.
Kao odbrambeni je fudbaler. Nismo mi Brazil.

Odavno me neko nije ovoliko razacarao kao Sinisa.

Ni mene, stvarno je ispao papak i da je onaj Bane malo losiji covek ubio bi Boga u njemu... Ne znam koju nakaradnu rec da upotrebim u opisu tog papka

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 19:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nevjerovatno sta je sebi dozvolio covjek.cisto sumnjam da se moze oprati,mozda kad bi napravili nekakvu senzaciju ali to je ravno cudu.

Kakav mutav skauting imamo pa to je bruka,ovaj mali kacalnickic iz fulama bi sigurno prihvatio poziv da ga je neko kontaktirao.mali razvaljuje kako igra ali to je zatvorena prica

Neka nama scepovica i lekica

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vjerovatno mu se ni on nije uklapao u koncepciju, predobar je za njegovu viziju....

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Koliko sam shvatio Toleta, nama je u svakom kvalifikacionom ciklusu cilj podmladiti tim za naredni kvalifikacioni ciklus kako bi se što bolje uigrali za kvalifikacioni ciklus nakon tog.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 20:53 
Veteran
Veteran

mandrak je napisao:
Kakve on veze ima sa selektorskim mjestom.to ko kad bi hrvati rekli ocemo mamica za selektora

bolje bi se snasao u toj ulozi od mnogih, jer je covjek fudbala, Sinisa je pokazao kakav je selektor, bez rezultata u trenerskoj karijeri i sad vidimo sta nam svima radi, postao je tata svim ljubiteljima fudbalske Srbije. jer nam svima .... mamu, lose ti je poredjenje svjetskog asa Dzaje sa Mamicem koji je mozda kao pionir Dinama skupljao lopte

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 21:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sad mi nesto pade na pamet sta mislite o Pixiju kao selektoru?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 21:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

iskusniborcevac je napisao:
mandrak je napisao:

bolje bi se snasao u toj ulozi od mnogih, jer je covjek fudbala, Sinisa je pokazao kakav je selektor, bez rezultata u trenerskoj karijeri i sad vidimo sta nam svima radi, postao je tata svim ljubiteljima fudbalske Srbije. jer nam svima .... mamu, lose ti je poredjenje svjetskog asa Dzaje sa Mamicem koji je mozda kao pionir Dinama skupljao lopte

ma da si ti rekao dzajica za predsjednika,za direktora reprezentacija ja ne bi ni rijeci rekao,podrzao bi.ali ovo nema veze sa zivotom,covjek nikad nije bio trener i sad da se upusta u tako nesto a to sto je bio vrhunski igrac nista mu ne znaci.bio je i pizon,bio je i mihajlovic pa nista

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Рајевац за селектора, Џаја за предсједника Савеза!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Dzajic bi bio idealan za predsjednika saveza a za selektora kad ode ovo govedo Karadzic vratiti Antica(ako bude htio), covjek ce vrlo brzo izvuci najbolje iz onoga sto ima.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
a ja mislio da je slager novi selektor....

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

krol2 je napisao:
a ja mislio da je slager novi selektor....

pa jeste

selektor bih 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FjESxzFrJEQ[/youtube]

Divni Englezi.

Nikad oni nisu pobjedili huliganizam, samo su ga sklonili od kamera, tj. van stadiona.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Jest da sam (formalno) Zvezdas, ali ja ne znam da li je na nasim prostorima u novije vrijeme bilo trenera koji je bio principijelniji od Tumbakovica kad je aktivno vodio Partizan?
Ovo sa Mihajlovicem mi pocinje liciti na eru Santraca koji je bio marioneta kojekakvih mafijasa i menadzera...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 00:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma dzaba i da dodje don fabio kapelo.tako su govorili i za mihajlovica nece on pasti pod uticaj bla bla....

treba sjeci u korijenu i krenuti ispocetka

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 07:32 
Veteran
Veteran

bolje i biti bez selektora mjesec dana, nego da Sinisa nastavi retrogradne stavove iznositi, sprijeciti da vise ne zagadjuje fudbalski prostor Srbije, uvijek je bio konfliktna licnost i kao igrac i nije cudno sto je tako nastavio i kao selektor, ne postuje igrace i vrijedja njihovo dostojanstvo, sto je nedopustivo, ali je nazalost zasticen kao medvjed od drugog medvjeda i tako zajedno unistavaju i ono malo vrijednosti u fudbalu Srbije, sto je preostalo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]