banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 19:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 113  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Okt 2012, 11:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Jedno razmisljanje, ko god je isao u inostranstvo, a za mene je kao da je otisao u Zemlju nedodjiju sa Petrom Panom, ja tog Inostranstva vidjeti necu, ako ne prvo, onda drugo sto pomene je: " Bio sam u mekdonaldsu, pojeo sam to i to, popio sam to i to". Sad dodji ti isti kod nas, i kao, ma jebo mek, idem ja u Tihe na corbu, kiselu kupus kod babe i slicno. Oticu u taj klinac, uzeti sebi La Big Mak ili Roojaal vit chizz, da vidim sta je to.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 11:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Eh, gledam McD sajt za bh, najcesca pitanja, kaze prvo pitanje od cega se prave Mcnuggets, i tamo kao od cistih pilecih prsa najbolje kvalitete. Ja na glavu pao od smijeha. Evo filmica kako se prave : http://www.youtube.com/watch?v=T67DvoH2H3E
Uz ovakvu industrijsku obradu mozes ladno ubaciti citavo pile u masinu i izaci ce mcnuggets, samo ga ocistis.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 11:38 
A tom filmu se treba besprijekorno i bez ikakve sumnje vjerovati?

Btw bio sam u insotranstvu u meku, pojeo big mek, donjeo zakljucak da je sranje (ukus nista posebno, a cijena daleko veca od onoga sto se nudi), oticu u tihe na corbu, hFala i dovidjenja... :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U Mc jedino i ulazim kada sam negde vani, pogotovo u zemljama ciju kuhinju i fast food ne poznajem, a u Mc-u znam sta me ceka... U sustini ne jedem toliko cesto pljeskavice ni u nasim fast food restoranima... Ja najcesce posle izlaska pojedem pizzu, neki sendvic ili kroasan, eventualno do Biljane na cevape, ali to je jednom u 100 godina...

Neka se deca raduju Mc-u, ako im to pricinjava zadovoljstvo... Mi smo odrasli na megalomanskoj kuhinji i rostiljima, pa nam je Mc malen, ovi danasnji emo klinci to gotive jer nije fensi pojesti gurmansku pljesku natrpanu raznim salatama da sve ispada sa strane i po majici :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Hertzog je napisao:
Neka se deca raduju Mc-u, ako im to pricinjava zadovoljstvo... Mi smo odrasli na megalomanskoj kuhinji i rostiljima, pa nam je Mc malen, ovi danasnji emo klinci to gotive jer nije fensi pojesti gurmansku pljesku natrpanu raznim salatama da sve ispada sa strane i po majici :D

istina...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
krol2 je napisao:
skontao sam da se ustvari tu radi o istoj stvari kao sto rade u Mc vani samo ona mala tamo nije znala objasniti......kupovina menija je 22% jeftinija nego da svaki dio tog menija kupujes posebno....da sad odes tamo i kazes daj mi kolu,big mek i veliki pomfrit platices 9,5 km a mc meni je 7,90 sa istim tim artiklima.....bezze

...

Koleginicu zbunilo blještavilo? Slika
Otići ću kad se ukine traka ispred pa ćemo eventualno da diskutujemo da li je moglo biti bolje pojašnjeno. Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Hertzog je napisao:
U Mc jedino i ulazim kada sam negde vani, pogotovo u zemljama ciju kuhinju i fast food ne poznajem, a u Mc-u znam sta me ceka... U sustini ne jedem toliko cesto pljeskavice ni u nasim fast food restoranima... Ja najcesce posle izlaska pojedem pizzu, neki sendvic ili kroasan, eventualno do Biljane na cevape, ali to je jednom u 100 godina...

za razliku od hermana ja nikad ne jedem u mekovima u zemljama ciju kuhinju ne poznajem sta vise radujem se novoj hrani
a mek ostavljam za glupe aerodrome kad nemam vremena da sjednem i uzivam u hrani jer moram da kupim jos 2 steke cigara i jos jednu flasu viskija (posto sam vec kupio dvije viljamovke u zagrebu)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja bih takođe, da putujem, dao prednost domaćoj kuhinji....Jebo Mek. Probaš ga jednom i on svugdje isti.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na to sam i mislio, usput da pojedem, normalno da ne poredim restoran sa domacom kuhinjom i Mc :D

Fast food-ove uglavnom drze neki kosooki i indijci, a njihove brljotine mi se ne jedu :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Banjalučanin koji je prvi obavio veliku nuždu u WC-u MCD restorana u banjaluci.
Tko je taj pokemon?
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Možda su krive (anti) reklame, ali kod mene uvijek Mc stvara asocijaciju na debele Amere i nezdravu brzu hranu.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Na to sam i mislio, usput da pojedem, normalno da ne poredim restoran sa domacom kuhinjom i Mc :D

Fast food-ove uglavnom drze neki kosooki i indijci, a njihove brljotine mi se ne jedu :D
Nisam mislio "domaća kuhinja" u smisli da mi neko skuha u svom stanu nego domaća kuhinja u smislu nacionalne kuhinje zemlje u kojoj sam. Makar to bili i pečeni skakavci na nekoj tezgi. Ima na 24kitchen onaj frajer, Antoan Borden mislim, koji putuje svijetom i jede samo takvu hranu. Nešto karakteristično za određenu zemlju ili region, ma kako gadno izgledalo to. E to bih i ja :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa kada su kod njih porcije pomfrija i cole daleko vece, plus sto oni imaju jos milion nekih drugih napitaka, te kola od visnje te neke brljotine sa tonom secera u sebi i vestackih zasladjivaca, onda dodje debeli i naruci dva large paketa i urolja se ko majka...

Ja jednom gresko sebi nasuo tu kolu od visnje i bacio je koliko je odvratna... Ima i dosta onih multi sola fazona sa raznim okusima

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Hertzog je napisao:

Nisam mislio "domaća kuhinja" u smisli da mi neko skuha u svom stanu nego domaća kuhinja u smislu nacionalne kuhinje zemlje u kojoj sam. Makar to bili i pečeni skakavci na nekoj tezgi. Ima na 24kitchen onaj frajer, Antoan Borden mislim, koji putuje svijetom i jede samo takvu hranu. Nešto karakteristično za određenu zemlju ili region, ma kako gadno izgledalo to. E to bih i ja :D

Pa nisam ni ja mislio za kucnu varijantu, citaj malo zoka, napisao sam restoran sa domacom kuhinjom... Problem su mi zemlje koje nisu englesko govorno podrucje, pa ne znam sta narucujem, a ja baksuz uvek izaberem neko sranje :D

A i nisam nesto za eksperimentisanja, evropska kuhinja i da, ali da bih isao po svetu i krljao, pogotovo po aziji, no way

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Nemaš ti pojma. Skakavci su puni proteina. Sad kad tensSa krene hvatati skakavce po Doboju

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E jest, ako budu radili cijelu noc, eto nama javnog WC-a!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Od te egzotike sam probao zabe, mada to i nije neka egzotika, ali ne bih te bubasvabe jeo i insekte, a i ne volem istocnjacku kuhinju i njihove slatkaste zacine ala soja sos

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
A tom filmu se treba besprijekorno i bez ikakve sumnje vjerovati?

Btw bio sam u insotranstvu u meku, pojeo big mek, donjeo zakljucak da je sranje (ukus nista posebno, a cijena daleko veca od onoga sto se nudi), oticu u tihe na corbu, hFala i dovidjenja... :D

Pa ima vise logike da se od pilecih ostataka pravi genericka smjesa , kao u salami, nego da od premium piletine pravis sranje. Hocu reci, ne vjerujem im kad kazu da je sve vrhunski, 100% ovo ono. Npr, po zakonu moraju napisati sastav , i pise da u Royalu ima soje od alergena. Otkud soja? Jel neki sos tu strpan ili ne daj boze u smjesu za pljeskavicu stavljaju soju?
Supersize me, dokumentarac, je fino izblatio Chicken Mcnuggetse:

http://www.youtube.com/watch?v=raagOQELY5Q

Tensa, Morganu Spurlocku vjerujem :)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Lovac je napisao:
E jest, ako budu radili cijelu noc, eto nama javnog WC-a!

U Meku se često plaća WC, ili ti je za ulazak potrebna šifra koja piše na računu...
Ne znam kako je kod nas, neka nam krol kaže :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Ili da pitamo koleginicu. Slika

Btw. Dobra fora sa šiframa na računima.

Nego, je li dostupan WiFi? Niko da napiše...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]