banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 12:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 535, 536, 537, 538, 539, 540, 541 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Okt 2012, 23:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
shakal je napisao:
Tesko je razdvojiti dozivanje majmuna od standardnog urlikanja uuuuuu uaaaaa aaaaaaaaa uuuuuuuuu

Kakvo je ovo urlikanje :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
bio il ne bio, nahebacemo !

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
lemiultras je napisao:
shakal je napisao:
Tesko je razdvojiti dozivanje majmuna od standardnog urlikanja uuuuuu uaaaaa aaaaaaaaa uuuuuuuuu

Kakvo je ovo urlikanje :lol: :lol: :lol:

tako zvuci vepar kad se dere.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
tako zvuci seljak iz Dervente kad se dere, čuj uuuuuu, aaaaaaaaa, uuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nije valjda da na samo našim stadionima u čitavoj Evropi, postoje vrijeđanja na rasoj osnovi.

Onda imamo veliki problem.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 00:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Najgori od sve djece vazda bili

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Gocias je napisao:
Па који курац играмо квалификације ако примарни циљ није пласман? Јебени Луксембург улази са идејом да се пласира!

И мени су увијек биле потпуно нејасне те приче. Као жртвоваћемо Бразил (или неко друго такмичење, заправо мени се чини да стално нешто жртвујемо) да бисмо се пласирали на неко сљедеће велико такмичење. Ал зашто не бисмо рецимо пробали да ризикујемо, па да се ипак ПЛАСИРАМО у Бразил? А онда постоји теоретска могућност да се послије тога ОПЕТ негдје пласирамо! Генијално, зар не?

Исто ко ово са подмлађивањем репрезентације, што је највећи дебилизам у историји и не знам да ли се то игдје практикује осим код нас. Шта се који к... уопште добија тим подмлађивањем? Ако је неко ко има 35 година најбољи играч на својој позицији, зашто би умјесто њега играо неко ко има 18 само зато што је млађи? Ово важи и за фудбал и за кошарку, наравно.
Мени се иначе углавном свиђа овај наш тим, осим тих неколико балаваца типа Шћеповића за које се питам шта ће који к... у репрезентацији и наравно оног имбецила Тошића. Једино ме брине што нам једини прави центарфор игра у Генчлербирлигију, а некад смо имали Ковачевића и Милошевића у исто вријеме на терену.

Неопходан нам је вихорни Ћирковић на десном крилу, да нам разгали душу својим убитачним центаршутевима! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ostala je samo velika zabluda...

Kreatoru neviđenog raspada sistema u taboru Orlova pretpostavljeni ne smeju da dozvole da odleprša na Apenine i pod rimskim suncem se pravi da se ništa značajno nije desilo

To smo mi, to je naša fudbalska realnost: svako veliko takmičenje ili pokušaj da se domognemo velikog takmičenja završavamo lomovima i skandalima. Samo ovog puta uz jednu bitnu razliku. Onaj koji je došao, uz fanfare i crven tepih, da iz korova iseče sve anomalije koje su prethodnih decenija pratile naš nacionalni tim, da statusom legende pomogne da bolje sutra konačno svane, postao je generator svih problema i podela.

Posle skopskog potopa i verovatnog oproštaja od Brazila i Mundijala 2014, još uvek aktuelni selektor Srbije Siniša Mihajlović definitivno mora u sebi da probudi grižu savesti, ukoliko u bližoj budućnosti želi da se bavi poslom za koji se opredelio posle igračke karijere. Jer “Bombarder iz Borova Sela“ će uvek moći da pronađe mesto u nekom italijanskom, ne tako ambicioznom klubu, ali kao kreatoru neviđenog raspada sistema u taboru Orlova pretpostavljeni ne smeju da mu dozvole da odleprša na Apenine i pod rimskim suncem se pravi da se ništa značajno nije desilo. Umesto po kaldrmama “večnog grada“ morao bi da gazi po ovdašnjem blatu koje je sam proizveo. Jedino u takvoj situaciji može da okaje bar deo načinjenih grehova, pokaže sposobnost da je zaista spreman da se menja i možda čuje eho jedinstvenog pokliča fudbalske Srbije:
“Kralj (čitaj Siniša) je go!”

Koliko do pre dva meseca sve je ukazivalo na to da Mihajlović nije onaj isti čovek koji je tokom igračke karijere sa podignutom nogavicom nervozno šetao, ignorišću svakog ko pomisli da mu se približi. Činilo se da je evoluirao i sazreo, da u njemu više ne čuči dečak prenaglašenog temperamenta iz Borova Sela koji se nije libio da direktnog rivala jednostavno pljune u lice, ili zbog jeftinog sukoba dobije crveni karton u trenutku kada se rezultat lomi. Bila je to samo jedna u nizu zabluda, jer je u koferima iz Rima pored sujete, tako svojstvene za sve bivše velike igrače, poneo i naviku da proizvodi afere.

Naravno, Mihajlović je nesumnjivo imao dobru nameru, ali je možda i nesvesno pored pisanih počeo da kreira i nepisana pravila ponašanja u fudbalskoj reprezentaciji Srbije. Kao nijedan selektor pre odbacio je da na sebe navuče ćebe greha posle neuspeha protiv Belgije, direktno optuživši dvojicu najiskusnijih, Aleksandra Kolarova i Baneta Ivanovića, da mu rade o glavi...

Bila je to samo više nego jasna poruka da Siniša sebe smatra posebnim i nedodirljivim.

“Mislim da će Siniša da reši te probleme na pravi način. On je jedan dobar i pošten momak, uradio je mnogo pozitivnih stvari. Podmladio je ekipu. I šta ima veze ako se ne plasiramo na Mundijal? Pa Belgija nije igrala na velikom takmičenju 10 godina, a vidite gde su sad”, istakao je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Ivan Ćurković.

Stav legendarnog golmana Partizana verodostojno dočarava koliko su u Savezu svih ovih meseci zazirali od Mihajlovićevog aristokratskog držanja, te odlike da uvek reaguje na prvu loptu i nespremnosti da sasluša i drugačije mišljenje. Da nisu, sigurno bi ga u jednom trenutku pitali prema kojem je to kriterijumu mesto u stručnom štabu zaslužio Miroslav Tanjga, Sinišin kum sa vrlo, vrlo tankim trenerskim iskustvom. Preispitali bi njegove stavove o pomoćniku iz Italije i pomalo nasilnoj smeni generacija koja nam je ostavila teoriju kao saveznika posle samo četiri odigrana kola. Na posletku, sa takvim rezonom čelnici FSS predstavljali bi “tampon zonu“ između Mihajlovića i kapitena Ivanovića i bar pokušali da do meča u Skoplju ponovo povežu niti koje su pukle dan posle meča sa Belgijom...

Baš zbog te odluke da Sinišina bude i prva i poslednja na ispitu će biti doslednost predsednika FSS Tomislava Karadžića. Dugogodišnji rukovodilac Saveza nije čovek koji će lako pristati na inferioran položaj, što su na svojoj koži osetili Mihajlovićevi prethodnici sa mnogo boljim rezultatima - Miroslav Đukić i Radomir Antić. Tole je Mihajloviću ponudio nesvakidašnji luksuz (i to ne samo oličen u godišnjoj plati), pa će biti krajnje zanimljivo videti da li će imati smelost da Sinišu pusti niz vodu, ili će se jednostavno odbraniti birokratskom tezom da je u ovom trenutku prioritet podmlađivanje nacionalnog tima i ostati pri tvrdnji da Mihajlović ima punu podršku ljudi koji rukovode srpskim fudbalom. Iako to nije baš jednoglasan stav.
“Kao Savez smo učinili sva da reprezentaciji obezbedimo maksimalne uslove. Sada je red na struku da položi račune. Mislim da je za ovo vreme bilo mnogo lutanja u sastavu. Imam svoj stav kada su u pitanju rezultati A selekcije, a to ću reći i na sednici Izvršnog odbora FSS”, poručio je jedan od najbližih Karadžićevih saradnika, Ratko Borovnica.

I pored toga što igra naše reprezentacije u Skoplju nije imala ni glavu ni rep, definitivno postoji mogućnost da neko drugi pokupi zrno kajmaka koji je proizvela Mihajlovićeva ”revolucija“ u reprezentaciji. Srbija definitivno u ovom trenutku ima igrače koji u budućnosti mogu da izrastu u respektabilnu ekipu, čiji potencijal doseže do plasmana na neko veliko takmičenje. Isto je tako jasno da Mihajlović nije trenerski analfabeta, ali i da je krajnje netaktično žrtvovao pojedine momke, kao Josip Broz na sremskom frontu, koga je ironijom sudbine citirao u najavi meča.

Tinejdžera Mijailovića će sigurno još dugo progoniti košmarne slike iz Stare Pazove u kojima se selektor unosio u lice kapitenu i najboljem igraču Branislavu Ivanoviću, ili u kojima asu Mančester Sitija Aleksandru Kolarovu naređuje da obuče dres sa brojem tri, jer je on za njega ”običan bekčić“. Zaziraće od svakog novog okupljanja u Staroj Pazovi, fudbalskom centru koje je Mihajlović pretvorio u vojnu ustanovu...
“Mi smo takva nacija, idemo iz krajnosti u krajnosti. Čas smo najbolji na svetu, čas pričamo da ne znamo ništa”, jedna je od čuvenih Mihajlovićevih rečenica.

A bivši igrač Crvene zvezde, Lacija i Intera bio je eksponat takvog razmišljаnja. Sa stavom da su svi igrači spremni da rade sve ono što je on konstantno činio tokom reprezentativne karijere, zalutao je u upravo u krajnost koja ga je koštala bodova i podrške njemu najbližih. Pod njegovim gvozdenim štapom, drilom netipičnim za sportske kolektive, Orlovi su se osećali uplašeno, stegnutno, strepeći da će svaki njihov benigni potez selektor okarakterisati kao neoprostivu grešku...

To su stvari koje će morati da u Mihajloviću probude na početku teksta apostrofiranu grižu savesti... Kada se bude oslobodio raznih predrasuda, dekadentnih navika, iritantne arogancije, mišljenja da je privilegija što je uopšte pristao da dođe u “srpsko fudbalsko blato“, moći će da na pravi način radi posao za koji je plaćen.

Tada će uvideti da Đuričić nije centralni napadač. Osetiće da Srđanu Mijailoviću nije mesto u najjačoj selekciji. Shvatiće da je neprirodno da Neven Subotić čami na klupi za rezervne igrače. Primetiće da ponekad previše očekuje od Partizanovog vunderkinda Lazara Markovića. Preispitivaće svoje obećanje dato na inauguraciji da ćemo se plasirati na Mundijal u Brazil 2014. i sam će sebe iskritikovati zbog toga što je žigosao Kolarova i Ivanovića.

Na posletku, zaključiće da je on selektor koji na šest od osam mečeva “nije postigao gol“. I da je pre svega fudbalski trener sa neveštom retorikom (podelio publiku na beogradsku i ostalu) koji ne ume da glumi diktatora novog doba.

Učinak selektora posle raspada SFRJ:
Radomir Antić 28 17 3 8 64,3%
Milan Živadinović 6 3 2 1 61,1%
Slobodan Santrač 43 26 10 7 60,5%
Havijer Klemente 16 7 7 2 58,3%
Komisija (Boškov, Ćurković, Savićević) 8 4 2 2 58,3%
Vujadin Boškov 15 6 5 4 51,1%
Ilija Petković 34 13 11 10 49,1%
Radovan Ćurćić (v. d.) 5 2 1 2 46,7%
Vladimir Petrović 13 5 3 5 46,2%
Dejan Savićević 17 4 3 10 29,4%
Milovan Đorić 3 0 2 1 22,2%
Siniša Mihajlović 8 1 2 5 20,8%
Miroslav Đukić 5 0 2 3 13,3%
*Kolone znače: broj mečeva, pobede, remije, poraze i procenat osvojenih bodova

Sve Mihine utakmice:
Španija - Srbija 2:0
Francuska - Srbija 2:0
Švedska - Srbija 2:1
Srbija - Republika Irska 0:0
Škotska - Srbija 0:0
Srbija - Vels 6:1
Srbija - Belgija 0:3
Makedonija - Srbija 1:0

Na koliko od prethodnih 8 mečeva su postigli barem gol:
Malta 4
Farska ostrva 4
Luksemburg 4
Lihtenštajn 3
SRBIJA 2
San Marino 1

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jutros sam do 03h gledao reprizu onog total soccera i mogu reci da me mateja kezman odusevio,covjek bez dlake na jezike je pricao o svemu kao istojic iz rada.nekoliko zapazanja koja su meni promakla a oni su sinoc rekli:

kaze mihajlovic za sledecu utakmicu protiv belgije,igrace scepovic 20-30 minuta...(i tako je i bilo)
pa kako on kao trener moze reci da ce on igrati kad ne zna kako ce se odvijati situacija na terenu.ovo je tolika glupost od strane mihajlovica da me svaki cas vise nervira svojom tvrdoglavoscu i onim samo sam ja u pravu.

prvi izlazak pred novinare je rekao da sve sto se desava u i oko reprezentacije je on odgovoran i niko drugi,a kad je pukla tikva odmah je prebacio krivicu na baneta i kolarova sto je za svaku osudu taman i da su oni najveci krivci.

pogledajte samo jos jednom ovu ljudsku velicinu:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NUZrRMp3t24[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ljudina je covjek, za primjer drugima.

I napokon imamo kapitena koji zna sastaviti smislenu recenicu bez mmmmm aaaa ooooovaaaajjjj aaaaaaaaa

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Imali, posto se ne uklapa u Mihajloviceve zamisli :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 11:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.telegraf.rs/sport/384389-pir ... crnom-p-om

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 11:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A jesu nas spopali a na kraju ce i Englezi dobiti nekakvu kaznicu jer ni oni nisu bili cvecke

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Je8o nas, vidi ove junake kako se mlate :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IVUhyKIb_YA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 11:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brazilici sta ces vjezbaju za Evropu culi ako neznas dobro udarati nemozes u nasu JSL doci nikako :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Joj jest ovaj mali u crvenom prodje kroz spalir, zao mi ga ko rodjenog djet'ta

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Pala je zabrana na petardu! Veselo domaćine!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Novi detalji o incidentu na relaciji Mihajlović - Ivanović "procurili" su u javnost. Na sastanku pred meč sa Makedoncima kada su se žestoko posvađali selektor i kapiten, samo je brza reakcija sprečila i fizički sukob između najbližih saradnika.

Po tvrdnjama reprezentativaca Mihajloviću su mnogo teže pale razmenjene psovke, tako da je u jednom trenutku pokušao i da udari Ivanovića! Bane je ostao u čudu na selektorov potez, a isključivi krivac što as Čelzija nije dobio "ćušku" je jedan od najbližih saradnika prgavog selektora. Nekoliko flaša za vodu je oboreno posle sukoba, što je minorna štetu u odnosu da su Siniša i Bane "ukrstili" rukavice.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 13:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

cooltura je napisao:
Pala je zabrana na petardu! Veselo domaćine!

Smaras

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2012, 15:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
Novi detalji o incidentu na relaciji Mihajlović - Ivanović "procurili" su u javnost. Na sastanku pred meč sa Makedoncima kada su se žestoko posvađali selektor i kapiten, samo je brza reakcija sprečila i fizički sukob između najbližih saradnika.

Po tvrdnjama reprezentativaca Mihajloviću su mnogo teže pale razmenjene psovke, tako da je u jednom trenutku pokušao i da udari Ivanovića! Bane je ostao u čudu na selektorov potez, a isključivi krivac što as Čelzija nije dobio "ćušku" je jedan od najbližih saradnika prgavog selektora. Nekoliko flaša za vodu je oboreno posle sukoba, što je minorna štetu u odnosu da su Siniša i Bane "ukrstili" rukavice.

Mihajlovic se kao serif ponasa a ne kao selektor jedne reprezentacije ja mislim da je on sve nas razocaro i da bi sto pre trebalo da ode ali to nazalost nece biti tako

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 535, 536, 537, 538, 539, 540, 541 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]